Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αχ τι καλα! λες να καταφερουμε κ εμεις να μπουμε πριν γεννησω? μακαρι!!!! αυριο θα παμε κ εμεις να δουμε κουζινες στη νεοσετ. εμας ρε γαμωτο ειναι κριμα γιατι μας φευγουν κ ενα σωρο λεφτα στο νοικι μεχρι να παμε αλλα τι να κανουμε... δινουμε κ πολλα εμεις εδω μαζι με τα κοινοχρηστα παει γυρω στα 800 το μηνα!!:confused::confused::confused::confused:

εμεις νομιζω παραπανω θα δωσουμε γιατι εχουμε κ γκρεμισματα και καινουργιο μπανιο το οποιο θα ειναι σε αλλο δωματιο απο εκει που ηταν, γιατι ηταν υπερβολικα χαμηλο και δεν χωραει ο Μαριος που ειναι ντερεκι!... ε πανω κατω τα ιδια περιπου...

και εμεις σε ενοικιο ειμασταν πριν Μαργαριτακι μου..ειχαμε μπει φεβρουαριο μηνα σε ενα σπιτι με ενοικιο αγορασαμε επιπλα και ηλ.συσκευες...και το σπιτι το δικο μου στην καλαμαρια το νοικιαζαμε και ξενοικιαστηκε και ετσι σαν κι εσας πηραμε την αποφαση να το κανουμε πληρη ανακαινιση και να μπουμε!!δλδ εμεις σε 6 μηνες καναμε 2 μετακομισεις!μην αγχωνεσαι και ναμην προλαβαιτε δν πειραζει σημασια εχει οτι μετα θα το χαρειτε μετην ψυχη σας!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ τι καλα! λες να καταφερουμε κ εμεις να μπουμε πριν γεννησω? μακαρι!!!! αυριο θα παμε κ εμεις να δουμε κουζινες στη νεοσετ. εμας ρε γαμωτο ειναι κριμα γιατι μας φευγουν κ ενα σωρο λεφτα στο νοικι μεχρι να παμε αλλα τι να κανουμε... δινουμε κ πολλα εμεις εδω μαζι με τα κοινοχρηστα παει γυρω στα 800 το μηνα!!:confused::confused::confused::confused:

εμεις νομιζω παραπανω θα δωσουμε γιατι εχουμε κ γκρεμισματα και καινουργιο μπανιο το οποιο θα ειναι σε αλλο δωματιο απο εκει που ηταν, γιατι ηταν υπερβολικα χαμηλο και δεν χωραει ο Μαριος που ειναι ντερεκι!... ε πανω κατω τα ιδια περιπου...

αααα ξεχασα και εμεις καναμε πολλα γκρεμισματα και το μπανιο το ξηλωσαμε ολο απο την αρχη και καναμε και καινουργια εξτρα δωματια!!:-D:grin::-D:grin::-D

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

ειδατε που εγραψα πριν για την τιμη σο 4κλινο στην κλινικη μας???

ναι το ειδα Δωρακι και σε μενα ακριβως την ιδια τιμη εχει και σκεφτομαι να ρωτησω ποια ειναι η διαφορα με το δικλινο..αν δεν ειναι μεγαλη ισως παω σε δικλινο γιατι σκεφτομαι οτι οταν θα θηλαζουμε θα ειναι και οι αντρες μεσα και ντρεπομαι να θηλαζω μπροστα και σε αλλους ξενους αντρες...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Κοριτσια φευγω θα ερθουν οι γονεις μου να με παρουν. Θα μας βγαλει η θεια μου για την γιορτη της!

να την χαιρεσαι Δωρακι μου!!καλα να περασετε!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Γεωργία τι νούμερο φοράει ο γιος σου? Είδα και αυτό που συμφέρει πολύ αλλά τα άκτιβ φιτ δεν τα συμπαθώ

http://www.amazon.co.uk/Pampers-Active-24-55-Junior-Nappies/dp/B005EYHFN2/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1323094722&sr=8-5

Τα easy up τα χρησιμοποίησα λίγο καιρό όταν κάναμε προσπάθεια με το γιογιό αλλά τα σταμάτησα γιατί 1ον είναι πανάκριβα και δεν καρποφόρησε η προσπάθεια και 2ον όταν κάνει κακά το παιδί είναι ένα θέμα να βγουν (εγώ έσκιζα την πάνα)!

Ελευθερία μου τα ίδια γούστα έχουμε τα active fit μου μυριζαν λιγο να είχε κάνει μου μυριζε απο χιλιόμετρα δε τα έχω πάρει ξανά.Το 5 φοράει.Μου τα ζητάει η μαμά μου γιατι λέει τα πάει καλά με το γιογιο θα δείξει!

zxG9p3.png

owokp3.png

3 φορές Αναστασία μου 1 ώρα μετά από το πρωινό μεσημεριανο βραδυνό.:(

και εγω ετσι μετριεμαι με την διαφορα η πρωινη μετρηση ειναι νηστικια πριν το πρωινο...

B4Itp2.png

Πόπη μου μόνο εμείς είμαστε εδω?Κούκου!Τώρα ξύπνησα και έφαγα το απογευματινό μου χτυπάω και ένα μικρό ελληνικό για να αντέξω τον τύρρανό μου!!

κουκου τζαααααα???εδω ειμαι και εγω!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...