Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσάκια!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!Με το καλο να υποδεχθεις το μωρο σου!!

Τι κανετε τσουπρες??Εγω εχω ψιλοχαθει γιατι ετοιμαζω τα πραγματα για τις μικρες ...την Κυριακη εχει κ γενεθλια ο μικρος μου γινεται 2 και θα γιορτασουμε μαζι και τον αντρα μου που γιορταζει σημερα!!!:):)

3 βδομαδες μου μεινανε για να γεννησωωωωωωωωωωωωωωωωω..

Καλημέρα γειτόνισσα!!!Να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου να είναι γερός και με το καλό και οι κοράκλες σου!

Αχ τι καλά τώρα συνειδητοποίησα θα τις έχεις αγκαλιά πριν τις γιορτές τυχερούλα!!;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σου αρέσουν ? δεν ξέρω ρε γμτ ήθελα κάτι πιο έντονο πιο χρώμα ......έχεις κανένα στο νού σου?????

Καλημέρα!!!Καλέ που το βρήκες αυτό το site τέλεια πραγματικά πανέμορφα όλα αααα θα το τιμήσω δεόντως κάποια στιγμή γιατι τώρα είμαι φουλ!Και αυτά που παρήγγειλες φανταστικά και σε καλές τιμές μπράβο!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

πολλα τηλ σημερα κοριτσια!! το ενα με το αλλο χτυπουσε!!!!

ηρθε και ο ταπετσερης πηρε μετρα για την ταπετσαρια και θα με παρουν να μου πουν ποσο θα βγει. πηρα και ενα ριχταρι για την πολυθρονα που εχω εκει μεσα! ηρθε και το δεμα μου που ειχα παραγγειλει το νεσεσερ και μια τσαντα.

σε λίγο θα βαλω το κοτοπουλο να βρασει. μαλλον θα το φαω σκετο με σαλατα μαρουλι και ντοματα. τι αλλο να το κανω?????????:confused::confused::confused:

ποπακι μου το εχω πει στη γιατρο μου. ευτυχως ειναι της ιδιας εντασης.. αν δω οτι χειροτερευουν τοτε θα την παρω τηλ!!

ουφφφφφ 12 και σημερα για να πμω στο μηνα μου!!!

12??????????μονο ??????αντε μην στεναχωριεσαι εγω θα πετουσα στα συννεφα παει τελειωσε Αναστασια μου αφου θα μπεις στον μηνα σου θα σου φυγει ολο το αγχος με τις συσπασεις...

μεγεια ολα τα πραγματακια ετσι να σου ερχονται σπτι να ανεβαινει η ψυχολογια σου!!!!!!

με το κοτοπουλο εγω αν ημουν στη θεση σου θα το εβαζα να παρει μια βραση και μετα θα το εβαζα σε αντικολλητικο τηγανι χωρις λαδι και θα εριχνα λεμονακι και μουσταρδα (αν σου αρεσει)και λιγο νερακι και θα το αφηνα για λιγη ωρα σε χαμηλη φωτια μεχρι να τραβηξει τα υγρα του...ααα θα εβαζα και μαιντανο!!!

πως σου φαινεται σαν ιδεα??εγω το εχω κανει και μου αρεσει πολυ!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημέρα και απο μένα!! Εγω ευχηθηκα χτες το βραδυ μετα τις 12 στη Νίκη μας!!! Να την χαιρόμαστε!!!

Λαμπρινή χρόνια πολλά και στον αντρα σου!!

Πριν 40 λεπτα ξυπνησα..του εδωσα και κατάλαβε!!χε χε!!!

Εμείς εδώ σήμερα έχουμε κλειστά τα πάντα λόγω του Αγ.Νικολάου που ειναι πολυούχος μας! Ετσι έχω και τον άντρα μου...χα χα!!!

Για το κλάμα που λέγατε...ουυυ στο τσεπάκι μο το έχω κι εγώ!!! Και μου λέει συνέχεια ο αντρας μου πρέπει να εισαι δυνατή για το μωρό μας και οχι ευαίσθητη...τι να του πεις???

Εσείς για πείτε μου τα νεα σας?Ειστε όλες καλά???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κοιλουμπιτσες!!

Νικη μου χρονια σου πολλα!!με το καλο να ερθει ο μπεμπακος σας!μ'ενα πονο!

Λαμπρινη μου να χαιρεσαι το συζυγο!αντε κοντευεις!με το καλο οι τσουπριτσες!

εμεις εχθες πηγαμε γιατρο!!ειναι μια κουκλα η μικρη ρε κοριτσια!δεν την χορταινω! 1660 πηγε το πουλακι μου κ ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι αψογη!του ειπα για τις ζαλαδες και ειπε μαλλον ειναι ο αιματοκριτης.μου εγραψε εξετασεις κ αν χρειαζεται θα αυξησουμε το σιδηρο.αχ πολυ χαρηκα που ολα ειναι καλα γιατι με τη γαστρεντεριτιδα αγχωθηκα μη δεν πηρε βαρος..μια χαρα εβαλε μισο κιλακι σε 3 βδομαδες ευτυχως!τωρα στις 19 εχουμε το ντοπλερ!κουτσα κουτσα τερματιζουμε σιγα σιγα!απιστευτο μου φαινεται!

Καλημέρα Λιτσάκι!Αχ τι καλά που την είδες εννοείται ότι έχουμε πανέμορφα παιδιά αφού έχουν πανέμορφες μανάδες;)!!Μπράβο Λίτσα μου έχω διαβάσει πάντως ότι στο μήνα μας οι ζαλάδες είναι μέσα στο πρόγραμμα ακόμα και ο αιματοκρίτης σου να είναι οκ.Αχ και εμεις στις 20/12 και το περιμένω πως και πως ένα μήνα έχω να τη δω.Θέση πήρε είναι έτοιμη?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοιλουμπιτσες!!

Νικη μου χρονια σου πολλα!!με το καλο να ερθει ο μπεμπακος σας!μ'ενα πονο!

Λαμπρινη μου να χαιρεσαι το συζυγο!αντε κοντευεις!με το καλο οι τσουπριτσες!

εμεις εχθες πηγαμε γιατρο!!ειναι μια κουκλα η μικρη ρε κοριτσια!δεν την χορταινω! 1660 πηγε το πουλακι μου κ ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι αψογη!του ειπα για τις ζαλαδες και ειπε μαλλον ειναι ο αιματοκριτης.μου εγραψε εξετασεις κ αν χρειαζεται θα αυξησουμε το σιδηρο.αχ πολυ χαρηκα που ολα ειναι καλα γιατι με τη γαστρεντεριτιδα αγχωθηκα μη δεν πηρε βαρος..μια χαρα εβαλε μισο κιλακι σε 3 βδομαδες ευτυχως!τωρα στις 19 εχουμε το ντοπλερ!κουτσα κουτσα τερματιζουμε σιγα σιγα!απιστευτο μου φαινεται!

καλημερα Λιτσακι!!!!!!!!!τελεια τα νεα σου μια χαρα μεγαλωσε η μπεμπουλα σου!!!!!την βλεπεις σε τρισδιαστατη μορφη??εμεις ακομα δεντην εχουμε δει εγχρωμα...με το καλο κοπελα μου!!!!!!!

B4Itp2.png

πολλα τηλ σημερα κοριτσια!! το ενα με το αλλο χτυπουσε!!!!

ηρθε και ο ταπετσερης πηρε μετρα για την ταπετσαρια και θα με παρουν να μου πουν ποσο θα βγει. πηρα και ενα ριχταρι για την πολυθρονα που εχω εκει μεσα! ηρθε και το δεμα μου που ειχα παραγγειλει το νεσεσερ και μια τσαντα.

σε λίγο θα βαλω το κοτοπουλο να βρασει. μαλλον θα το φαω σκετο με σαλατα μαρουλι και ντοματα. τι αλλο να το κανω?????????:confused::confused::confused:

ποπακι μου το εχω πει στη γιατρο μου. ευτυχως ειναι της ιδιας εντασης.. αν δω οτι χειροτερευουν τοτε θα την παρω τηλ!!

ουφφφφφ 12 και σημερα για να πμω στο μηνα μου!!!

Τι κάνεις Αναστασία μου?Για το κοτόπουλο: Πάρε το στήθος και κανένα μπουτάκι αν είναι λίγο και βάλτε στο αντικολλητικό με λίγες πιπεριές και λίγα μανιτάρια (βάλε και λίγο λαδάκι δε πειράζει)σβήστα με λευκό κρασί ρίξε και λίιιιγη κρέμα γάλακτος Light άστο να δέσει και φάτο τέλειο η Αντωνία μου την έχει δώσει τη συνταγή βέβαια τότε δεν ήξερα για το ζάχαρο και το συνόδευα με πένες!!:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Κορίτσια η Αννίτα μας γεννάει σε 9 μέρες...Χτες εγραφε στο fb "10 days to go..."!!

Δεν το πιστεύω οτι θα αρχίσουμε τα γεννητούρια..!!! Μετά έπεται η Λαμπρινή..!! Μετα???? Κορίτσια και μετά μου λέτε να μην συγκινούμαστε!!! Ορίστε έτοιμο το εχω πάλι!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα και απο μένα!! Εγω ευχηθηκα χτες το βραδυ μετα τις 12 στη Νίκη μας!!! Να την χαιρόμαστε!!!

Λαμπρινή χρόνια πολλά και στον αντρα σου!!

Πριν 40 λεπτα ξυπνησα..του εδωσα και κατάλαβε!!χε χε!!!

Εμείς εδώ σήμερα έχουμε κλειστά τα πάντα λόγω του Αγ.Νικολάου που ειναι πολυούχος μας! Ετσι έχω και τον άντρα μου...χα χα!!!

Για το κλάμα που λέγατε...ουυυ στο τσεπάκι μο το έχω κι εγώ!!! Και μου λέει συνέχεια ο αντρας μου πρέπει να εισαι δυνατή για το μωρό μας και οχι ευαίσθητη...τι να του πεις???

Εσείς για πείτε μου τα νεα σας?Ειστε όλες καλά???

καλημερα Δωρακι !!!πως εισαι σημερα??τελικα ολοι οι αντρες την ιδια αντιδραση εχουν στο κλαμα??ελεος...και μενα τα ιδια μου λεει...

B4Itp2.png

Καλημέρα!!!Καλέ που το βρήκες αυτό το site τέλεια πραγματικά πανέμορφα όλα αααα θα το τιμήσω δεόντως κάποια στιγμή γιατι τώρα είμαι φουλ!Και αυτά που παρήγγειλες φανταστικά και σε καλές τιμές μπράβο!!!

Ευχαριστώ το χα άγχος μήπως είναι πολύ άχρωμα .....θέλω πιο πολύ χρώμα !!!!

HXSnp2.png

Διαφημίσεις

Τι κάνεις Αναστασία μου?Για το κοτόπουλο: Πάρε το στήθος και κανένα μπουτάκι αν είναι λίγο και βάλτε στο αντικολλητικό με λίγες πιπεριές και λίγα μανιτάρια (βάλε και λίγο λαδάκι δε πειράζει)σβήστα με λευκό κρασί ρίξε και λίιιιγη κρέμα γάλακτος Light άστο να δέσει και φάτο τέλειο η Αντωνία μου την έχει δώσει τη συνταγή βέβαια τότε δεν ήξερα για το ζάχαρο και το συνόδευα με πένες!!:tongue:

καλημερα Γεωργια μου!!!!!!αχ με κολαζεις πρωι πρωι...και εγω ειπα να της δωσω πιο ελαφρια συνταγη...αλλα με 1000 προτιμω την δικη σου!!!θελω και εγω κολασηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

κοπελες ηρθα σπίτι....

ο μπεμπης γυρισε ευτυχως!!!!ειναι 1800 γραμμαρια, μου ειπε ότι σε περιπου 8 εβδομάδες που ειναι η πητ θα εχει γίνει περιπου 3 κιλάκια.... μικρούλης τελικα... χεχεχε!!!! τα ποδαρακια του ειναι δεξιά... ολα ειναι μια χαρα, δεν ειναι πολύ χαμηλα μου ειπε αρα δεν θα γεννησω πιο γρηγορα απο το καονικό... ας ελπίζουμε λεω εγω τωρα μεχρι τις 38 εβδομάδες αντε 39 να τον εχω στην αγκαλιά μου.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Α Δωρα αγχωνομαι!!!!!!!!

Γειτονισσα πηγα χθες στο κεντρο προστασιας μανας και παιδιου και μια χαρα ηταν ο γιατρος..μου εγραψε το χαρτι,σε 3 λεπτα ειχα φυγει,,,και μετα στο ικα παλι τα ιδια...μολις με βλεπανε με εξυπηρετουσαν αμεσως,,Μετα πηγα στο excellent κ ψωνισα...πολυ ωραια πραγματακια εχει,,,

Θα πω του γιατρου να γεννησω την πρωτη βδομαδα του Γεναρη αν γινεται,,,,αντε να δουμε!!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

λαμπρινη μου να χαιρεσαι τον αντρα σου!!

Λιτσακι μια χαρα μεγαλωσε το μπεμπε!! μπράβο!!!:D ετσι ειναι κουτσα κουτσα ολες θα τερματισουμε!!!

ποπακι μου ετσι θα το κανω μπράβο!!!! το κοβεις κομματακια?? εχω στηθος.

και η μουσταρδα ειναι λιγο καυτερη:rolleyes: πως τη βαζεις??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ μου ήρθε μόλις κι εμένα το βαλιτσάκι της babylino!!!!! Έχει μέσα 1 πακετο πανες,βαμβακι,σερβιέτες και μωρομάντηλα.Α!Και κουπόνια... Δεν το περιμενα να εχει τοσα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...