Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα Λιτσάκι!Αχ τι καλά που την είδες εννοείται ότι έχουμε πανέμορφα παιδιά αφού έχουν πανέμορφες μανάδες;)!!Μπράβο Λίτσα μου έχω διαβάσει πάντως ότι στο μήνα μας οι ζαλάδες είναι μέσα στο πρόγραμμα ακόμα και ο αιματοκρίτης σου να είναι οκ.Αχ και εμεις στις 20/12 και το περιμένω πως και πως ένα μήνα έχω να τη δω.Θέση πήρε είναι έτοιμη?

ετσι κ αλλιως ειναι χαμηλος ο αιματοκριτης μου οποτε επιδεινωνει την κατασταση μωρε..για τη θεση δεν ρωτησα,ουτε μου ειπε..αργοτερα θα τον ρωτησω.

καλημερα Λιτσακι!!!!!!!!!τελεια τα νεα σου μια χαρα μεγαλωσε η μπεμπουλα σου!!!!!την βλεπεις σε τρισδιαστατη μορφη??εμεις ακομα δεντην εχουμε δει εγχρωμα...με το καλο κοπελα μου!!!!!!!

καθε φορα μας τη δειχνει εγχρωμη και τρισδιαστατη!κατουριομεθα λεμε!!!

Κορίτσια η Αννίτα μας γεννάει σε 9 μέρες...Χτες εγραφε στο fb "10 days to go..."!!

Δεν το πιστεύω οτι θα αρχίσουμε τα γεννητούρια..!!! Μετά έπεται η Λαμπρινή..!! Μετα???? Κορίτσια και μετά μου λέτε να μην συγκινούμαστε!!! Ορίστε έτοιμο το εχω πάλι!!

ασε Δωρακι κ εγω το κλαμα στο τσεπακι!ημουν που ημουν,με την εγκυμοσυνη ολο κλαιω!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια η Αννίτα μας γεννάει σε 9 μέρες...Χτες εγραφε στο fb "10 days to go..."!!

Δεν το πιστεύω οτι θα αρχίσουμε τα γεννητούρια..!!! Μετά έπεται η Λαμπρινή..!! Μετα???? Κορίτσια και μετά μου λέτε να μην συγκινούμαστε!!! Ορίστε έτοιμο το εχω πάλι!!

Καλημέρα Δώρα μου.Αχ αυτές οι ορμόνες μας!!Εγω δεν έχω καμία μεταβολή πιο μουλάρα έχω γίνει μάλλον παρά ευαίσθητη αλλά εμένα μου το φυλάει μετά τη γέννα συνήθως.

Ο γιατρός μου είπε ότι πάω πολυ καλά με τις μετρήσεις και σήμερα μου έχει δώσει να φάω μακαρόνια για να δούμε τι γίνεται.:rolleyes:Επιτέλους μακαρόνια να εγω τώρα συγκινήθηκα:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Τι κάνεις Αναστασία μου?Για το κοτόπουλο: Πάρε το στήθος και κανένα μπουτάκι αν είναι λίγο και βάλτε στο αντικολλητικό με λίγες πιπεριές και λίγα μανιτάρια (βάλε και λίγο λαδάκι δε πειράζει)σβήστα με λευκό κρασί ρίξε και λίιιιγη κρέμα γάλακτος Light άστο να δέσει και φάτο τέλειο η Αντωνία μου την έχει δώσει τη συνταγή βέβαια τότε δεν ήξερα για το ζάχαρο και το συνόδευα με πένες!!:tongue:

καλα ειμαι γεωργια μου!!! πολυ ωραια η συνταγη αλλα ευτυχως που δεν εχω ολα αυτα που ειπες!!! χεχεχεχεχε

ας την κανω πιο light.....:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοπελες ηρθα σπίτι....

ο μπεμπης γυρισε ευτυχως!!!!ειναι 1800 γραμμαρια, μου ειπε ότι σε περιπου 8 εβδομάδες που ειναι η πητ θα εχει γίνει περιπου 3 κιλάκια.... μικρούλης τελικα... χεχεχε!!!! τα ποδαρακια του ειναι δεξιά... ολα ειναι μια χαρα, δεν ειναι πολύ χαμηλα μου ειπε αρα δεν θα γεννησω πιο γρηγορα απο το καονικό... ας ελπίζουμε λεω εγω τωρα μεχρι τις 38 εβδομάδες αντε 39 να τον εχω στην αγκαλιά μου.....

Μπράβο Νίκη μου!!! Το καλύτερο δώρο σου εκανε για σημερα ο μπέμπης σου που γύρισε ε??? Αντε με το καλό!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ το χα άγχος μήπως είναι πολύ άχρωμα .....θέλω πιο πολύ χρώμα !!!!

Εγω τα ψώνησα από μαγαζί και είχε πολυ καλές τιμές αλλα και τα δικά σου είναι super.Το μαγαζί είναι στη Νέα Ιωνία αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου στείλω πμ.Αλλά έχω και 2 βδομάδες να πάω που τα είχε -50% δε σου εγγυώμαι ότι θα βρεις κάτι καλό ακόμα:confused:

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα Δώρα μου.Αχ αυτές οι ορμόνες μας!!Εγω δεν έχω καμία μεταβολή πιο μουλάρα έχω γίνει μάλλον παρά ευαίσθητη αλλά εμένα μου το φυλάει μετά τη γέννα συνήθως.

Ο γιατρός μου είπε ότι πάω πολυ καλά με τις μετρήσεις και σήμερα μου έχει δώσει να φάω μακαρόνια για να δούμε τι γίνεται.:rolleyes:Επιτέλους μακαρόνια να εγω τώρα συγκινήθηκα:tongue:

μακαρονια ε???? ποσες πιρουνιες????:tongue::tongue: εγω εχθες πηρα και μακαρονια ολικης! εχω ξαναπαρει ωραια ειναι!!

Αχ μου ήρθε μόλις κι εμένα το βαλιτσάκι της babylino!!!!! Έχει μέσα 1 πακετο πανες,βαμβακι,σερβιέτες και μωρομάντηλα.Α!Και κουπόνια... Δεν το περιμενα να εχει τοσα...

σημερα ειναι η μερα των κουριερ!!!!:D και μενα αυτα ειχε! ειναι πολυ ωραιο!!

κοπελες ηρθα σπίτι....

ο μπεμπης γυρισε ευτυχως!!!!ειναι 1800 γραμμαρια, μου ειπε ότι σε περιπου 8 εβδομάδες που ειναι η πητ θα εχει γίνει περιπου 3 κιλάκια.... μικρούλης τελικα... χεχεχε!!!! τα ποδαρακια του ειναι δεξιά... ολα ειναι μια χαρα, δεν ειναι πολύ χαμηλα μου ειπε αρα δεν θα γεννησω πιο γρηγορα απο το καονικό... ας ελπίζουμε λεω εγω τωρα μεχρι τις 38 εβδομάδες αντε 39 να τον εχω στην αγκαλιά μου.....

αχ μπραβο νικη μου!!μια χαρα ειναι το βαρος!! εγω πιστευω περισσοτερο απ'οτι ειπε ο γιατρος σου παντως!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Γεωργια μου!!!!!!αχ με κολαζεις πρωι πρωι...και εγω ειπα να της δωσω πιο ελαφρια συνταγη...αλλα με 1000 προτιμω την δικη σου!!!θελω και εγω κολασηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Έλα ρε συ το έχω φάει και έχω μετρηθεί 98 και το τηγάνισα με βούτυρο και κρέμα φουλ άρα μια χαρά είναι είπαμε μη στερούμαστε τα πάντα!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

σημερα ηταν να ερθουν απο το μαγαζι που ψωνισα τα παιδικα να παρουν πισω την μπανιερα-αλαξιερα που ειχα παρει (γιατι τελικα δεν βολευει λογω ογκου) και θα μου εφερναν ενα πιο σημαζεμενο μπανιερο και χωρια αλαξιερα για το κρεβατι, και μια κουβερτουλα πλεκτη που ειχα πει.... αλλα με πηραν τηλ. οτι λογω των διαδηλωσεων που εχει εδω στο κεντρο μπορει να μην μπορεσουν σημερα!!!! εκνευριζομαι οταν δεν τελειωνουν οι δουλειες και πανε πισω!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

γυρισα, αμαν καθε φορα που παω οαεδ μου πεφτει η πιεση κ με μαυριζουν ολα!! ευτυχως πηρα το ταμειο κ ξεμπερδεψα!

παραγγειλαμε κ καροτσι +καλαθα! να τελειωνουμε γιατι φοβαμαι λιγο τι θα γινει με την πεθερα!

να σας τα δειξω??

BJVqp3.png

σημερα ηταν να ερθουν απο το μαγαζι που ψωνισα τα παιδικα να παρουν πισω την μπανιερα-αλαξιερα που ειχα παρει (γιατι τελικα δεν βολευει λογω ογκου) και θα μου εφερναν ενα πιο σημαζεμενο μπανιερο και χωρια αλαξιερα για το κρεβατι, και μια κουβερτουλα πλεκτη που ειχα πει.... αλλα με πηραν τηλ. οτι λογω των διαδηλωσεων που εχει εδω στο κεντρο μπορει να μην μπορεσουν σημερα!!!! εκνευριζομαι οταν δεν τελειωνουν οι δουλειες και πανε πισω!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αχ κι εγώ!!! Θέλω αν μυ πεις οτι κατι θα γινει σημερα το θέλω οπωσδήποτε να γίνει!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

λαμπρινη μου να χαιρεσαι τον αντρα σου!!

Λιτσακι μια χαρα μεγαλωσε το μπεμπε!! μπράβο!!!:D ετσι ειναι κουτσα κουτσα ολες θα τερματισουμε!!!

ποπακι μου ετσι θα το κανω μπράβο!!!! το κοβεις κομματακια?? εχω στηθος.

και η μουσταρδα ειναι λιγο καυτερη:rolleyes: πως τη βαζεις??

ναι κομματακια το κοβω και εγω παντα στηθος επαιρνα και βαζω την μουσταρδα κανονικα μεσα στο τηγανι καθως σιγοβραζει...αλλα προσεξε λιγο νερακι μην γινει και σουπα!!! χα χα χα βεβαια η Γεωργια εδωσε μια πολυ ποιο ωραια ιδεα εγω την προταση της Γεωργιας την εκανα με γλυκοξυνη σαλτσα αλλα τωρα με το ζαχαρο δεν ξερω για αυτο σε ειπα πιο ελαφρια...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...