Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 30/4/2025 at 11:33 ΠΜ, Losr είπε:

Μας έκαψες τέλειος. Καλη επιτυχία να ευχηθώ και να είναι τα τυχερά σου.

Από ότι έχω καταλάβει το scratching βοηθάει 

Χελοουυυυ γκερλς και ναι μετά από δύο μήνες έφυγε το ecoli ,ο εντεροκοκος και το ουρεοπλασμα ,άντε να δω πότε θα έρθει η ακατανομαστη μήπως ξεκινήσω 

• Ευχή 6

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ναι καλέ σιγά μην αλλάξετε τώρα αυτοκίνητο το καλοκαιράκι που θα έχει γίνει η μπέμπα σας παιδάκι θα πάρεις ένα μικρό καροτσάκι που κλείνει σαν ομπρέλα και είναι και φθηνό και θα την κάνεις την δουλειά σου τέλεια!;)

Κι εγω Γωγώ μου έλεγα έτσι αλλα τελικά μιλώντας φέτος μαζί σας είδα πόσο ανοργάνωτη ήμουν ούτε μπιμπερό δεν είχα σπίτι καλέ πάνες?αυτές που μου έδωσαν στο μαιευτήριο τη μέρα που βγήκα αγόρασε ο Βασίλης μου.Τι να σου πω ευτυχώς που βγήκα Σάββατο 12:00 αν έβγαινα Κυριακή ούτε που θα ήξερα τι να πρωτοπάρω και από που?:confused:χιχι τελικά τίποτα δε χρειάστηκα αλλά λέμε τώρα!

χαχα στο μεταξυ κ η μανα μου το ιδιο με μενα κ χειροτερη μη πω! μου λεει μπιμπερο θα παρουμε μολις γενννησω! κ καροτσι μου ελεγε να παρω αφου σαραντησω!! καλε δεν ειμαστε ανοργατες, λιγο προληπτικες ειμαστε μαλλον:rolleyes:

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

στη μαμα μου ειναι ετσι το ασανσερ!κ εχει κ 15 σκαλοπατια η εισοδος!! δεν πειραζει, θα το κουβαλαει ο μπαμπας μου εκει!

εμας ευτυχως ειναι ανετα και το ασανσερ και το αμαξακι μας!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

εμενα παλι δεν χωραει στον ανσασερ! στο αυτοκινητο ειμαστε ανετα!!!

στο ανσασερ για να καταλαβετε χωρανε μονο τα καροτσακια τα καλοκαιρινα τα πολυ πολυ στενα!!! ΕΛΕΟΣ!!!

Κι εμάς στο δικό μας ίσα ίσα χωράει και είναι στενό της chicco.Αλλά το ανσανσερ είναι της πλάκας.δύο άτομα και το τρίτο κρατάει την ανάσα του αν θέλει να χωρέσει!!

Μακαρόνια κανονική μερίδα 180γρ θα φάω σήμερα αμέ!

zxG9p3.png

owokp3.png

δεν ξερω φοβαμαι γιατι ευκολα πετρωνει η κοιλια μου,,,οσο ειμαι ξαπλα δεν παθαινω συσπασεις εχω να κανω απο το σαββατο...αλλα οταν σηκωνομαι την νιωθω την κοιλια μου καπως....και δεν θελω να κανω συσπασεις απο τωρα μολις μπηκα στον 7ο...για αυτο φοβαμαι...

εγω λεω να πας μια βολτιτσα, ενταξει μη περπατησεις πολυ εννοειται, ισα ισα να αλλαξεις λιγο παραστασεις!

BJVqp3.png

Κι εμάς στο δικό μας ίσα ίσα χωράει και είναι στενό της chicco.Αλλά το ανσανσερ είναι της πλάκας.δύο άτομα και το τρίτο κρατάει την ανάσα του αν θέλει να χωρέσει!!

κ εγω θα φαω το βραδυ στον μπαμπα ενα γλυκακι κ κοτοκροκετες!! απο μερες τα λιγουρευομαι!!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

στη μαμα μου ειναι ετσι το ασανσερ!κ εχει κ 15 σκαλοπατια η εισοδος!! δεν πειραζει, θα το κουβαλαει ο μπαμπας μου εκει!

Σε εμας δεν παιζει αυτο!! μενουμε στο 8ο!!!:cool: θα το κλεινω αλλιως δεν μπαινει,αλλα μπορει να μπαινει σηκωνοντας το στο πλαοι δεν το εχουμε δοκιμασει!

μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σκετα????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γωγω σου στειλα πμ το ειδες??

B4Itp2.png

Σε εμας δεν παιζει αυτο!! μενουμε στο 8ο!!!:cool: θα το κλεινω αλλιως δεν μπαινει,αλλα μπορει να μπαινει σηκωνοντας το στο πλαοι δεν το εχουμε δοκιμασει!

πως πηγε το κοτοπουλο Αναστασια μου??εφαγες?

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

με σαλτσούλα ντομάτα δική μου!

zxG9p3.png

owokp3.png

με σαλτσούλα ντομάτα δική μου!

γεωργια ποσο ειναι περιπου οι μετρησεις σου?

εγω απο τοτε που αλλαξα τα χαπια τα ωραρια οι μετρησεις πανω απο 90 δεν πανε!!!!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ποπη σου απαντησα στο πμ!!

παω να στρωσω τραπεζι γιατι λυσσαξα απο την πεινα! θα φαμε μοσχαρι απο την Κυριακη, ο αντρας μου με ταλιατελες κ εγω με μαρουλακι!!

τα λεμε αργοτερα!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...