Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γεωργια ποσο ειναι περιπου οι μετρησεις σου?

εγω απο τοτε που αλλαξα τα χαπια τα ωραρια οι μετρησεις πανω απο 90 δεν πανε!!!!!!!!!!!!!!

το ανώτερο που έφτασα είναι 98 με τα σουβλάκια και τις πατάτες τηγανιτές τα οποία έφαγα και έπεσα για ύπνο.Οπότε μια χαρά με βρίσκω με όριο το 140 μου δίνει εσένα?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοπελες ηρθα σπίτι....

ο μπεμπης γυρισε ευτυχως!!!!ειναι 1800 γραμμαρια, μου ειπε ότι σε περιπου 8 εβδομάδες που ειναι η πητ θα εχει γίνει περιπου 3 κιλάκια.... μικρούλης τελικα... χεχεχε!!!! τα ποδαρακια του ειναι δεξιά... ολα ειναι μια χαρα, δεν ειναι πολύ χαμηλα μου ειπε αρα δεν θα γεννησω πιο γρηγορα απο το καονικό... ας ελπίζουμε λεω εγω τωρα μεχρι τις 38 εβδομάδες αντε 39 να τον εχω στην αγκαλιά μου.....

μια χαρα νικη μου μπραβο!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

το ανώτερο που έφτασα είναι 98 με τα σουβλάκια και τις πατάτες τηγανιτές τα οποία έφαγα και έπεσα για ύπνο.Οπότε μια χαρά με βρίσκω με όριο το 140 μου δίνει εσένα?

εμενα μου δινει οριο 120! ποπη ωραιο το κοτοπουλακι!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και μενα οριο 140 μου δινει αρα ειμαστε παρα πολυ καλα μπορουμε να φαμε και κατι παραπανω!!!εχω κατι τριγωνακια πανοραματος και προφιτερολ στο ψυγειο λες να χτυπησω ενα???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

εμενα μου δινει οριο 120! ποπη ωραιο το κοτοπουλακι!;)

το εφαγες με καποια γαρνιτουρα η σκετο κοτοπουλο με σαλατα??χορτασες??

ειδες ωραιο ελαφρυ δεν εγινε??;););)

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Χάθηκα λίγο γιατί ηταν η μαμα μου εδω..Βαλαμε την κουρτίνα στο παιδικό...Αχ έδειξε γλυκούλι!!!Μετά τις γιορτές θα βάλω και το χαλί και θα τελειοποιηθεί!! Δεν το βάζω απο τώρα για να μην το πατάμε αδίκως...Έχει ρούχα του εκεί μεσα στην ντουλάπα βλέπετε ο σύζυγος...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

και μενα οριο 140 μου δινει αρα ειμαστε παρα πολυ καλα μπορουμε να φαμε και κατι παραπανω!!!εχω κατι τριγωνακια πανοραματος και προφιτερολ στο ψυγειο λες να χτυπησω ενα???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι:tongue:!Αχ μη μου λες για γλυκά αυτή η γεύση μου έχει λείψει μου φαίνεται με τιμωρούν γιατι ποτέ δεν ήμουν γλυκατζού στο Γιώργο που ήταν και καλοκαίρι ούτε παγωτό δεν έφαγα δε με τράβαγε σε αυτή τη σουρλουλού που τα θέλω μου τα έκοψε ο κιορατάς:(

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

το εφαγες με καποια γαρνιτουρα η σκετο κοτοπουλο με σαλατα??χορτασες??

ειδες ωραιο ελαφρυ δεν εγινε??;););)

μολις εφαγα!! το εκανε οπως ειπες χωρις λαδακι λιγο νερακι με μουσταρδα και λεμονακι! πολυ ωραιο!!! και μια σαλαταρα με μαρουλι ντοματινια και βαλσαμικο ξυδι!!! τωρα νιωθω οτι χορτασα αλλα σε κανενα 3ωρο θα πειναω πάλι!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι:tongue:!Αχ μη μου λες για γλυκά αυτή η γεύση μου έχει λείψει μου φαίνεται με τιμωρούν γιατι ποτέ δεν ήμουν γλυκατζού στο Γιώργο που ήταν και καλοκαίρι ούτε παγωτό δεν έφαγα δε με τράβαγε σε αυτή τη σουρλουλού που τα θέλω μου τα έκοψε ο κιορατάς:(

χα χα χα και εγω ετσι ημουν δεν ετρωγα καθολου γλυκα και τωρα λυσσαω....θελω να γευτω στο στομα μου ενα λαχταριστο γλυκο με λιωμενη σοκολατα,,,πω πω τρεχουν τα σαλια μου...εγω παντως μεσα στην βαλιτσα μου θα βαλω και 2 lacta σιγουρα με το που βγω απο την αιθουσα τοκετου οσους ορους κ να με εχουν δεν με νοιαζει θα την χτυπησω την λακτα και ολοκληρη κιολας!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

χαχχαχχα μ'αρεσει που τον λες κιορατα!!!:tongue::tongue:

Χάθηκα λίγο γιατί ηταν η μαμα μου εδω..Βαλαμε την κουρτίνα στο παιδικό...Αχ έδειξε γλυκούλι!!!Μετά τις γιορτές θα βάλω και το χαλί και θα τελειοποιηθεί!! Δεν το βάζω απο τώρα για να μην το πατάμε αδίκως...Έχει ρούχα του εκεί μεσα στην ντουλάπα βλέπετε ο σύζυγος...

μεγεια!!! τι χαλακι πηρες δωρα?? τι υλικο???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μολις εφαγα!! το εκανε οπως ειπες χωρις λαδακι λιγο νερακι με μουσταρδα και λεμονακι! πολυ ωραιο!!! και μια σαλαταρα με μαρουλι ντοματινια και βαλσαμικο ξυδι!!! τωρα νιωθω οτι χορτασα αλλα σε κανενα 3ωρο θα πειναω πάλι!:tongue:

τελειο μενου !!!και εγω την σαλατα μαρουλι ετσι την τρωω χωρις τα ντοματινια ομως (δεν εχουμε για αυτο αλλιως...) αλλα το βαλσαμικο ειναι ολα τα λεφτα!!

εγω σε λιγο θα φαω ζεστανα λιγο μοσχαρι κρεας βραστο και σαλατα μαρουλι και λιγο γαρνιτουρα τα μακαρονια fytro...ααα εβαλα στο μαρουλι και λιγες ελιτσες να φαω λες να πειραζουν???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

χα χα χα και εγω ετσι ημουν δεν ετρωγα καθολου γλυκα και τωρα λυσσαω....θελω να γευτω στο στομα μου ενα λαχταριστο γλυκο με λιωμενη σοκολατα,,,πω πω τρεχουν τα σαλια μου...εγω παντως μεσα στην βαλιτσα μου θα βαλω και 2 lacta σιγουρα με το που βγω απο την αιθουσα τοκετου οσους ορους κ να με εχουν δεν με νοιαζει θα την χτυπησω την λακτα και ολοκληρη κιολας!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχα εγω ειπα στον αντρα μου να μου εχει φερει οτι γλυκο με σοκολατα υπαρχει και θα διαλεξω!!! αλλα αν γινεται ενα ζεστο σουφλέ σοκολατας με λίγο παγωτοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...