Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Κούκλα μου δεν είναι άσχημα τα έξι ωάρια και τέσσερα γονιμοποιημένα.. νομίζω πρέπει να δεις λίγο πιο αισιόδοξα την κατάσταση και να μην συγκρίνεις!

Καλό μήνα με υγεία

Ίσως έχεις δίκιο, είναι που δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο, ψάχνω να βρω ίχνη θετικής εξέλιξης για να νιώσω κάπως καλύτερα. Επίσης,Καλό μήνα!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια τι κανετε??

Νικη μου να ζησεις και χρονια πολλα!! η γιορτη σου είναι σήμερα!!

Χρονια πολλα και σε οποιον γιορταζει σημερα!!

εγω στο σπιτι με τον μπεμπη ο αντρας μου πηγε προπονηση και μετα θα παει στην μανα του να δει το ποδοσφαιρο!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια τι κανετε??

Νικη μου να ζησεις και χρονια πολλα!! η γιορτη σου είναι σήμερα!!

Χρονια πολλα και σε οποιον γιορταζει σημερα!!

εγω στο σπιτι με τον μπεμπη ο αντρας μου πηγε προπονηση και μετα θα παει στην μανα του να δει το ποδοσφαιρο!!

Αντωνιτσα μου μοναχουλα σε αφησαν ???πω πω σταματησες την δουλεια και σε χασαμε !!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Γεια....

Είχαμε πάει εξω για καφεδάκι με τον αντρα μου...

Εσείς τι κάνετε?

μμμμμμ ωραιο ζεστο καφεδακι!!!!!!!!!!!!!εγω βαριεμαι.....θελω να παω βολτααααααααααα:tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

ααα καλα δωρακια να ψωνισετε!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Γεια σου Πόπη μου μέτρηση με τα μακαρόνια 110!πολυ μου φάνηκε ρε γμτ εντάξει για μια φορά στις 2 εεβδομάδες που μου είπε να τρώω καλά θα είναι.Μου απαγόρεψε όμως και τα sweet and balance δε κάνει λέει έχουν πολλες γλυκαντικές που ανεβάζουν το ζάχαρο!:(Με τη χαρά έμεινα φτου!

Α ρώτησες για το επίδομα λοιπόν θα σου πω τι πήρα εγω για το γιο μου αφού όπως μου είπε η συνάδελφος δεν άλλαξε κάτι.Το ημερομίσθιο είναι 47,82 και είχα πάρει 1.338,96 σαν επίδομα μητρότητας τις 56 μέρες που λένε φαντάσου ότι παίρνω 1000 καθαρά.Βοήθημα τοκετού πήρα 991,20 και επίδομα μητρότητας 63 ημέρες 1.505,33.Αυτά από το ικα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια

ξυπνησαμε εφαγε ο μικρος κι ειπα να δω τι κανετε μετα εχουμε μπανιο ταισμα και μετα νανι ο αντρας μου σημερα ηταν πρωινος ευτυχως αλλα παιζει ο ολυμπιακος κι εχει ραντεβου με φιλους να δουνε τον αγωνα,

δεν το πιστευω οτι περναει τοσο γρηγορα ο καιρος τωρα εβλεπα το τικερακι μου και λεει 34 μερες απιστευτο μου φαινεται

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Γεια σου Πόπη μου μέτρηση με τα μακαρόνια 110!πολυ μου φάνηκε ρε γμτ εντάξει για μια φορά στις 2 εεβδομάδες που μου είπε να τρώω καλά θα είναι.Μου απαγόρεψε όμως και τα sweet and balance δε κάνει λέει έχουν πολλες γλυκαντικές που ανεβάζουν το ζάχαρο!:(Με τη χαρά έμεινα φτου!

Α ρώτησες για το επίδομα λοιπόν θα σου πω τι πήρα εγω για το γιο μου αφού όπως μου είπε η συνάδελφος δεν άλλαξε κάτι.Το ημερομίσθιο είναι 47,82 και είχα πάρει 1.338,96 σαν επίδομα μητρότητας τις 56 μέρες που λένε φαντάσου ότι παίρνω 1000 καθαρά.Βοήθημα τοκετού πήρα 991,20 και επίδομα μητρότητας 63 ημέρες 1.505,33.Αυτά από το ικα.

καλησπερα Γεωργια μου παλι καλα ομως το οριο δεν το ξεπερασες αρα μια χαρα ειναι και στο κατω κατω υδατανθρακες ειναι ...εγω λεω παλι καλα...ετσι εεε για τα sweet balance??τελικα ο καθε γιατρος λεει τα δικα του...τι να πω δεν ξερω...εγω σημερα ειχα αναγουλες και εφαγα λιγο σαλατα μαρουλι και 1 κομματι κρεας μοσχαρι και ειχα 107...οτι να 'ναι...

δλδ συνολικα απο το ικα πηρες περιπου 3500 ε???

εμενα με δηλωνει ο αντρας με κολλαει ενσημα και φαινεται οτι παιρνω 400 ε καθαρα...ααρα αμα παρω συνολικα και απο τα 3 επιδοματα κανα 1000ε??

B4Itp2.png

Κι εγώ ήδη βαρέθηκα πάλι!!!:(

σουρτουκα μου εσυ...κατσε και λιγο να ξεκουραστεις!!!!!!!!!!!ευτυχως βλεπω ποδοσφαιρο και θα περασει σημερα το βραδυ ...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙ?

ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ?

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ

Αννίτα μου είπα τον αντρα μου να μου συνδεσει την καμερα στον υπολογιστη και αν ειναι θα μιλησουμε απο το skype!!! Οταν θα ειναι ετοιμο θα σου πω... γιατι τωρα παιρνει τηλ στους Νικους! Στείλε μου πμ αν θες το ονομα σου στο skype..

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

σουρτουκα μου εσυ...κατσε και λιγο να ξεκουραστεις!!!!!!!!!!!ευτυχως βλεπω ποδοσφαιρο και θα περασει σημερα το βραδυ ...

Τι ποδόσφαιρο βλέπεις καλέ?:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αντωνιτσα μου μοναχουλα σε αφησαν ???πω πω σταματησες την δουλεια και σε χασαμε !!!

Οχι δεν με χασατε απλα σημερα γυρνούσα και δεν μπορεσα να μπω!! αυτες τις μερες θα ξεκαθαρισω και τα βρεφικα ρουχα να ξερω σιγα σιγα τι μου γινεται!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙ?

ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ?

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ

Γεια σου Αννίτα μου! καλα περναω! 2 μερες δεν πολυκαταλαβα και πολλα!! ακομα να τα φτιαξω απο βδομαδας μαλλον!! εσυ?? σε 10 μερες γεννας?

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Τι ποδόσφαιρο βλέπεις καλέ?:rolleyes:

εεε παιζει ο γαυρος σημερα περιμενω πως και πως να δω που θα ξευτελιστουν χαχαχχαχαχχα

B4Itp2.png

εεε παιζει ο γαυρος σημερα περιμενω πως και πως να δω που θα ξευτελιστουν χαχαχχαχαχχα

Επ...Πρόσεχε σε γαύρο μιλάς ε!!! Φαντάσου πόσο φαν ειμαι ε,ουτε ηξερα οτι παιζει!!:lol::lol::lol:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...