Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου λεω να παω να ξαπλωσω μπας και διαβασω και λιγο ενα βιβλιο που εχω βαρετο, να τελειωνει σιγα σιγα....:tongue:

Καληνυχτα σας!!!!!:lol:

Καληνύχτα Αννα μου!!!

;);)

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γκαντέμο!!!!!!! Ουστ!!!!

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ μ'αρεσει να σε τσιγκλιζω.....ετσι να χασετε να το ευχαριστηθω και να κοιμηθω ησυχη!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

κοριτσακια εγω σιδερωνω,,,Μπαφιασα να τα προλαβω ολα!!!

Δωρα μου γιορταζει κ ο αντρας σου σημερα ετσι δεν ειναι??να τον χαιρεσαι!!

Ελευθερια αυτο δεν ειναι μωρο που θα γεννησεις αλλα κοριτσαρος!!!!!!!!!!!!!:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

αχ βρε Λαμπρινη μεχρι τετοια ωρα σιδερο??χαρα στο κουραγιο σου...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Γκαντέμο!!!!!!! Ουστ!!!!

Δωρακι πλακα σε κανω!!!

αχ σα να κομματιαστικα κλεισαν τα ματια μου...σε λιγο θα πω και εγω την καληνυχτα μου...

B4Itp2.png

Καλά σιγουρα ρε συ!!Γερη να ειναι η μπουμπού σου!!! Κι εμένα θυμάστε που μου ειχαν πει στη β επιπεδου οτι θα ειναι μικρη και ηταν πισω στην ημερομηνια??? Ε τωρα πάντα μπροστα ειναι το καμαρι μου!! Εμένα ήταν 1510 οταν ημουν 30+3... ειναι μεγαλη λες? Οπως κ να εχει δεν θα ζοριστω παντως να την βγαλω...:rolleyes:

Δωράκι νομίζω κανονική είναι η μπέμπα σου. Εμένα 31+4 ήταν 2200γρ. και τα νορμάλ μωρά βάζουν 30γρ. την ημέρα μου είπε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Λαμπρινη μου οχι δεν γιορταζει ο δικος μου!Παναγιωτη τον λενε!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

μπραβο Ελευθερια για τα ευχαριστα νεα!!!!!!!!!!πω πω αναπτυξη η μικρη σου...τελεια!!!πως το βλεπει η γιατρος σου θα παρεις τον μισο μηνα η ολοκληρο??με τα κιλακια σου εισαι τελεια μπραβο σου!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ο γιατρός μου είπε πως όλα παίζονται αλλά ελπίζει να μην πάρω όλο τον μήνα γιατί θα ζοριστούμε με το μέγεθός της.

Πάντως τον είδα σκεπτικό και με τον οξύ τοκετό που είχα. Αν λέει δει ό,τι μόλις μπω στον μήνα μου έχω διαστολή θα μου στήσει ένα ράντζο στο ιατρείο του μέσα ή θα κάνει μαθήματα στον άντρα μου να με ξεγεννήσει σπίτι γιατί δεν θα προλάβω να πάω στο μαιευτήριο!:lol:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ο γιατρός μου είπε πως όλα παίζονται αλλά ελπίζει να μην πάρω όλο τον μήνα γιατί θα ζοριστούμε με το μέγεθός της.

Πάντως τον είδα σκεπτικό και με τον οξύ τοκετό που είχα. Αν λέει δει ό,τι μόλις μπω στον μήνα μου έχω διαστολή θα μου στήσει ένα ράντζο στο ιατρείο του μέσα ή θα κάνει μαθήματα στον άντρα μου να με ξεγεννήσει σπίτι γιατί δεν θα προλάβω να πάω στο μαιευτήριο!:lol:

σου εκανε πλακα η το εννοουσε αυτο ???δλδ αν σε πιασουν οι πονοι δεν θα προλαβεις να πας νοσοκομειο???αχ ευχομαι το καλυτερο και το ανωδυνο για σενα Ελευθερια μου!!!σε καληνυχτω!!

B4Itp2.png

σου εκανε πλακα η το εννοουσε αυτο ???δλδ αν σε πιασουν οι πονοι δεν θα προλαβεις να πας νοσοκομειο???αχ ευχομαι το καλυτερο και το ανωδυνο για σενα Ελευθερια μου!!!σε καληνυχτω!!

Πλάκα έκανε αλλά αυτός δεν λέει ποτέ κάτι απλά για να το πει. Όταν μπω στον μήνα μου θα το κρίνει, ελπίζω μόνο να μην μου πει να πάω με πρόκληση γιατί θέλω πάλι να γεννήσω έτσι αιφνίδια!

Καληνύχτα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...