Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 21 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Εντελώς φυσικά ναι για Β φάσης στον Μαστρ αλλά με διαφορά την orgalutran που έκανα τώρα. 

Έχω 3 τώρα, ιδανικά θέλω άλλη 1 ή 2. Θα το πάω μέχρι φθινόπωρο και βλέπουμε. Άπαξ και προχωρήσω σε στάδιο εμβρυομεταφορας πάλι κ δε πετύχει, δε γυρνάω πάλι πίσω στις ωοληψιες. Το έκανα μια φορά και ήταν ψυχοφθόρο. Οπότε αν προχωρήσω σε εμβρυομεταφορα θέλω να εξαντλήσω τις ωοληψιες πρώτα. 

Καταλαβαίνω απόλυτα, και εγώ μετά την απογοήτευση με την τελευταία ωοληψία, δεν θέλω με τίποτα να κάνω άλλη, με έχει πιάσει άρνηση, το είπα και στον γιατρό όχι ότι του κάνει κάποια αίσθηση, αλλά θα διαφωνήσουμε σίγουρα γιατί εγώ θέλω να τα βάλω ένα ένα τώρα και εκείνος θα επιμένει να τα βάλω μαζί πάλι που σημαίνει ότι αν αποτύχει τα χάσαμε και τα δύο και τελειώσαμε.. Αν γίνει αυτό, δεν ξέρω ποιο θα είναι το επόμενο βήμα και πού.. αλλά ας είμαστε αισιόδοξοι ότι θα γίνει το θαύμα!

• Ευχή 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλέ τι σου λέει? Πονάς μισή ωρα πάρα πολύ...τις υπόλοιπες ώρες απλά πονάς κανονικά!! Δεν μπορεί να ξερει η πεθερα σου ποσο αντεχεις εσυ τον πονο Νίκη μου!!

αυτό λεω κι εγω.... και ειλικιρνα εγω δεν αντεχω το πονο και το ξερω πολύ καλα αυτό...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νικη μου σε καθε γυναικα πιστευω ειναι διαφορετικα!! εκεινη την ωρα θα δεις και θα πραξεις!!!!

γεια σου αννα μου!!

γεια σου Νικουλα!!!!!!!!τι κανεις πως εισαι???

αχ βρε κοριτσι μου μην ακους τι σου λενε ο καθε οργανισμος ειναι δαιφορετικος ..αυτην πριν ποσα χρονια μπορει να μην πονεσε...αυτο δεν σημαινει οτι ολες γενναμε το ιδιο με τον ιδιο πονο και την ιδια διαρκεια...μην επηρεαζεσαι..οταν θα ερθει η ωρα σου εσυ απο μονη σου θα κρινεις αν αντεχεις η οχι για να κανεις επισκληριδιο...και εγω το φοβαμαι να σου πω την αληθεια αλλα απο το να καθομαι και να ποναω και δεν ξερουμε και για ποσο θα ποναμε καλυτερα να φαω την ενεσουλα...

μια χαρα Καλλιοπιτσα μου!!!!

απο τη μια σκεφτομαι καλα αυτή θα πληρωσει;;;; και δεν το ειπς σε εμενα αλλα στον αντρα μου... εγω του ειπα θα παω εκει οταν δω οτι δεν αντεχω θα τους πω να μου βαλουν επισκληριδιο και δεν θα σκεφτω με λεφτα με τιποτα παρα μονο να γεννησω και να μην βγάλω τη ψυχή μου.... εκεινη εκανε 6 γεννες.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

μια χαρα Καλλιοπιτσα μου!!!!

απο τη μια σκεφτομαι καλα αυτή θα πληρωσει;;;; και δεν το ειπς σε εμενα αλλα στον αντρα μου... εγω του ειπα θα παω εκει οταν δω οτι δεν αντεχω θα τους πω να μου βαλουν επισκληριδιο και δεν θα σκεφτω με λεφτα με τιποτα παρα μονο να γεννησω και να μην βγάλω τη ψυχή μου.... εκεινη εκανε 6 γεννες.....

συγνωμη δλδ τι ειπε στον αντρα σου???να μην κανεις επισκληριδιο γιατι κοστιζει??εννοειται οτι δεν θα σκεφτεις τα λεφτα καλα πλακα κανει??αντε καλε μην δινεις σημασια κοιτα εσυ να γεννησεις οπως θελεις...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημέρα!!!

Καλέ τι ρέντα είχατε χθες? Κρίμα που δεν ήμουν μέσα αλλά ξεράθηκα παρέα με το Πριγκηπάκι μου!

Τώρα οι άντρες λείπουν στην πεθερά και έκατσα λίγο στο νετ αλλά θα φύγω να τακτοποιήσω τα σεντονάκια της μικρής!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!!!

Καλέ τι ρέντα είχατε χθες? Κρίμα που δεν ήμουν μέσα αλλά ξεράθηκα παρέα με το Πριγκηπάκι μου!

Τώρα οι άντρες λείπουν στην πεθερά και έκατσα λίγο στο νετ αλλά θα φύγω να τακτοποιήσω τα σεντονάκια της μικρής!

γεια σου Ελευθερια μου!!ναι χθες αφιερωναμε!!!πολυ γελιο ριξαμε!!!σημερα ολες οι τσουπρες λειπουν...ειναι η ωρα της μασας!!!εσυ με τις δουλειες δεν σταματας εεεε???

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Τσου δεν σταματάω. Όλη η φροντίδα του σπιτιού και των ρούχων, φαγητό κτλ περνάνε από εμένα, πότε να σταματήσω.

Ο 9ος μήνας ξεκινάει την 36η εβδομάδα και πιο σωστά μπαίνεις στον μήνα σου σύμφωνα με την ΠΗΤ σου. Εγώ σε 8 μέρες μπαίνω!!!Ουου χαμπάρι δεν έχω πάρει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αννιτάκι μου γλυκό να χαίρεσαι τον αγγελάκο σου. Εύχομαι όλα να πήγαν καλά, να είστε και οι δυο γεροί και υγιείς και να γυρίσετε γρήγορα σπιτάκι σας!

Όταν το διάβασα, ανατρίχιασα!!!

1657872gdjvp1wv63.gif

KYvKp2.png

5NmIp3.png

συγνωμη δλδ τι ειπε στον αντρα σου???να μην κανεις επισκληριδιο γιατι κοστιζει??εννοειται οτι δεν θα σκεφτεις τα λεφτα καλα πλακα κανει??αντε καλε μην δινεις σημασια κοιτα εσυ να γεννησεις οπως θελεις...

πρεπει να της ειπε οτι θέλω να κανω επισκληριδιο(μπορει να της ειπε και ποσα κοστοιζει δεν ξερω) και αυτή του ειπε οτι δεν χρειαζεται γιατί μιση ωρα πονας πολύ....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Τσου δεν σταματάω. Όλη η φροντίδα του σπιτιού και των ρούχων, φαγητό κτλ περνάνε από εμένα, πότε να σταματήσω.

Ο 9ος μήνας ξεκινάει την 36η εβδομάδα και πιο σωστά μπαίνεις στον μήνα σου σύμφωνα με την ΠΗΤ σου. Εγώ σε 8 μέρες μπαίνω!!!Ουου χαμπάρι δεν έχω πάρει!

αντε με το καλο και εσυ Ελευθερια μου!!πω πω μεχρι να γεννησω εγω θα εχετε 40σει οι περισσοτερες...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

πρεπει να της ειπε οτι θέλω να κανω επισκληριδιο(μπορει να της ειπε και ποσα κοστοιζει δεν ξερω) και αυτή του ειπε οτι δεν χρειαζεται γιατί μιση ωρα πονας πολύ....

εε ενταξει ο καθενας θα λεει την αποψη του...εσυ μην ακους τπτ και κανεναν...κανε οπως νιωσεις εσυ εκεινη την στιγμη!!!

B4Itp2.png

Νίκη μου δεν υπάρχει πλαφόν το πόσο θα πονέσεις και για πόση ώρα. Κανείς δεν ξέρει, η κατάσταση είναι απρόβλεπτη και κανένας τοκετός δεν μοιάζει με τον άλλο.

Εγώ που έκανα επισκληρίδιο πολύ αργά και δεν με έπιασε, δηλαδή πήρα όλους τους πόνους της γέννας και που είμαι άνθρωπος πολύ ψύχραιμος και πολύ ανθεκτικός στον πόνο, σου λέω πως εκείνη την ώρα παρακαλούσα να τελιώσει αυτό το μαρτύριο. Τόσο πόνο δεν έχω ξανανιώσει ποτέ μου και δεν νομίζω ό,τι συγκρίνεται με κανέναν άλλο. Είναι ο μέγιστος πόνος που μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος. Η μαία μου έλεγε πως ο πόνος της γέννας φτάνει τα 10 decibel και ο μέγιστος πόνος που μπορεί να αντέξει ένας άντρας είναι 6 decibel...Παραπάνω δεν αντέχουν.

Μην ακούς τι λέει η πεθερά, πάνε τόσα χρόνια από τότε που γέννησε και αν είχε την δυνατότητα νομίζω θα επέλεγε την ένεση για να πονέσει το λιγότερο δυνατόν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

εε ενταξει ο καθενας θα λεει την αποψη του...εσυ μην ακους τπτ και κανεναν...κανε οπως νιωσεις εσυ εκεινη την στιγμη!!!

ε ναι ρε σιγουρα!!!! απλα ξέρεις δεν μου αρεσει να ανακατευονται δεν ρωτησα την αποψη της... τη μαμα μου την ρωτησα της ειπα οτι θα κοστίσει τόσα και μου ειπε να κανω οτι θέλω εγω και όπως νοιώθω....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Και για να καταλάβεις τι άνθρωπος είμαι Νίκη μου, δεν είχα ζητήσει καν επισκληρίδιο. Πήγα εκεί με στόχο να μην κάνω επισκληρίδιο όχι για το κόστος απλά γιατί πίστευα πως θα αντέξω. Και ναι άντεξα (δεν είναι αυτό το ζητούμενο) αλλά θα μπορούσε να είχε γίνει πιο ανώδυνα για μένα, γιατί όχι?

Και φυσικά την ώρα που μου πρότειναν την επισκληρίδιο,είχα φτάσει στο 8,5 διαστολή και ένιωθα να μην αντέχω άλλο, οπότε είπα αμέσως ναι σαν σανίδα σωτηρίας, άσχετα πως τελικά δεν με βοήθησε.

Αν την είχα κάνει όμως από 5 διαστολή θα ήταν πιο εύκολα και ευχάριστα τα πράγματα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νίκη μου δεν υπάρχει πλαφόν το πόσο θα πονέσεις και για πόση ώρα. Κανείς δεν ξέρει, η κατάσταση είναι απρόβλεπτη και κανένας τοκετός δεν μοιάζει με τον άλλο.

Εγώ που έκανα επισκληρίδιο πολύ αργά και δεν με έπιασε, δηλαδή πήρα όλους τους πόνους της γέννας και που είμαι άνθρωπος πολύ ψύχραιμος και πολύ ανθεκτικός στον πόνο, σου λέω πως εκείνη την ώρα παρακαλούσα να τελιώσει αυτό το μαρτύριο. Τόσο πόνο δεν έχω ξανανιώσει ποτέ μου και δεν νομίζω ό,τι συγκρίνεται με κανέναν άλλο. Είναι ο μέγιστος πόνος που μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος. Η μαία μου έλεγε πως ο πόνος της γέννας φτάνει τα 10 decibel και ο μέγιστος πόνος που μπορεί να αντέξει ένας άντρας είναι 6 decibel...Παραπάνω δεν αντέχουν.

Μην ακούς τι λέει η πεθερά, πάνε τόσα χρόνια από τότε που γέννησε και αν είχε την δυνατότητα νομίζω θα επέλεγε την ένεση για να πονέσει το λιγότερο δυνατόν.

ελευθερια μου το ξερω ο καθενας μας εχει διαφορτικες αντοχές και στο πόνο και γενικά,εγω να καταλαβεις φιλή μου ελευθερια δεν μπορω το πόνω ειλικρινα σου λεω κατι αντιθετο απο εσενα απο τι καταλαμβαινω... εχει περιπου 14 χρόνια που γεννησε με φ.τ.

Και για να καταλάβεις τι άνθρωπος είμαι Νίκη μου, δεν είχα ζητήσει καν επισκληρίδιο. Πήγα εκεί με στόχο να μην κάνω επισκληρίδιο όχι για το κόστος απλά γιατί πίστευα πως θα αντέξω. Και ναι άντεξα (δεν είναι αυτό το ζητούμενο) αλλά θα μπορούσε να είχε γίνει πιο ανώδυνα για μένα, γιατί όχι?

Και φυσικά την ώρα που μου πρότειναν την επισκληρίδιο,είχα φτάσει στο 8,5 διαστολή και ένιωθα να μην αντέχω άλλο, οπότε είπα αμέσως ναι σαν σανίδα σωτηρίας, άσχετα πως τελικά δεν με βοήθησε.

Αν την είχα κάνει όμως από 5 διαστολή θα ήταν πιο εύκολα και ευχάριστα τα πράγματα.

εγω ειπα Ελευθερια μου οτι οταν δω οτι δεν μπορω αλλο θα ζητησω επισκληριδιο... τωρα την πεθερα μου τι την νοιαζει τι θα κανω εγω δεν ξερω,,,, και να σου π Ελευθερια μου δεν θα της ανοιξω καν αυτό το θεμα γιατι δεν θελω να μου πει τίποτα.

ευτυχώς πως δεν επηρεασε και τον αντρα μου, αχ ας μην το ματιασω τωρα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...