Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ενταξει καλε θα προλαβετε τοτε...Αλλα εκεινοι θα κανουν διπλη δουλεια..

Σας αφηνω παω να την πεεσω τωρα που κοιμηθηκε κ ο μικρος ..Τα λεμε αυριο..

σοφια μου ασε μαε λεγανε να τον βαλουνε ετσι δηλαδη οπως τελικα το βαλανε και τους λεγαμε οχι, και τελικα το βαλανε ετσι, οταν πηγα εκει να τους πω να μου το αλλαξουν μου ειπανε οτι αυτοι μου λεγανε να μου το κανουν Χριστος Παναγη και Νικη Κωνσταντινου και δεν ηθελα, ε τοτε εγω θυμωα, οχι και να μας κοροιδευοιυν επειδη ημαστε μικροι...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια!παλι αργα μπαινω,ως συνηθως!βγηκαμε κατα τις 8 για καφε με τη μπεμπα κ ηρθαν κ κατι φιλοι μας κ καταληξαμε να γυρισουμε σπιτι στις 12!ευτυχως η μικρη δεν κοιμοταν αλλα ηταν ησυχη!

Αννα πηρα κ εγω ηλεκτρικα απο το αμαζον οπως λες κ πηγα σε μαγαζι με ηλεκτρικα κ μου δωσανε φις που ταιριαζει,2 ευρω ειχε νομιζω!

Κ εμενα ετσι κανει η μπεμπα,γυριζει μπρουμητα τουρλωνει το κολαρακι κ προσπαθει να μαζεψει τα ποδια!καλα θα την φαω σιγουρα!κ θελει ολο καθιστη να ειναι στα ποδια μας,στο καροτσι,παντου!αλλα δεν ξερω αν κανει,θα ρωτησω την παιδιατρο που θα παμε την δευτερα.στις εκλογες ηρθε απο την αθηνα μια θεια του αντρα μου,συνταξιουχος παιδιατρος κ την ειδε κ μας ειπε οτι δεν πειραζει αν καθεται για λιγο γιατι φαινεται λεει να εχει δυνατο μυικο συστημα,κατι τετοιο!γενικα λεει ακολουθουμε το παιδι,αλλα εγω φοβαμαι,ειναι κ σκωτσεζα αυτη,αλλη νοοτροπια!

Εφη μεγεια το φορεμα!καλοφορετο!

Αυτα κ απο μενα,παω για υπνο,η μπεμπα κοιμαται ευτυχως!

BJVqp3.png

Καλημέρα!!! Τι κάνετε?

Νίκη εντάξει είστε αφού θα τα πάρετε την Δευτέρα! Μια χαρά όλα!

Ουφ κορίτσια αδιαθέτησα χθες και είμαι σαν το κοτόπουλο(παρόλο που κοιμήθηκα αρκετά)! Ο μικρός μου την έσκασε πάλι! Έκανε λίγο σαν να ξυπνάει και ξανακοιμήθηκε!Αλλά εγώ σηκώθηκα και δεν μπορώ να κοιμηθώ πάλι :( Ο κύριος πονηρούλης χαχαχαχαχα

p1lpp3.pnghX5pp3.png

σοφια μου ασε μαε λεγανε να τον βαλουνε ετσι δηλαδη οπως τελικα το βαλανε και τους λεγαμε οχι, και τελικα το βαλανε ετσι, οταν πηγα εκει να τους πω να μου το αλλαξουν μου ειπανε οτι αυτοι μου λεγανε να μου το κανουν Χριστος Παναγη και Νικη Κωνσταντινου και δεν ηθελα, ε τοτε εγω θυμωα, οχι και να μας κοροιδευοιυν επειδη ημαστε μικροι...

Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο Νίκη μου!!!! Και τι σημαινει εισαι μικρη δεν καταλαβα?Εδω υπάρχουν μεγαλοι με μυαλο 5χρονου...ασε!!

Γεια σας κοριτσια!παλι αργα μπαινω,ως συνηθως!βγηκαμε κατα τις 8 για καφε με τη μπεμπα κ ηρθαν κ κατι φιλοι μας κ καταληξαμε να γυρισουμε σπιτι στις 12!ευτυχως η μικρη δεν κοιμοταν αλλα ηταν ησυχη!

Αννα πηρα κ εγω ηλεκτρικα απο το αμαζον οπως λες κ πηγα σε μαγαζι με ηλεκτρικα κ μου δωσανε φις που ταιριαζει,2 ευρω ειχε νομιζω!

Κ εμενα ετσι κανει η μπεμπα,γυριζει μπρουμητα τουρλωνει το κολαρακι κ προσπαθει να μαζεψει τα ποδια!καλα θα την φαω σιγουρα!κ θελει ολο καθιστη να ειναι στα ποδια μας,στο καροτσι,παντου!αλλα δεν ξερω αν κανει,θα ρωτησω την παιδιατρο που θα παμε την δευτερα.στις εκλογες ηρθε απο την αθηνα μια θεια του αντρα μου,συνταξιουχος παιδιατρος κ την ειδε κ μας ειπε οτι δεν πειραζει αν καθεται για λιγο γιατι φαινεται λεει να εχει δυνατο μυικο συστημα,κατι τετοιο!γενικα λεει ακολουθουμε το παιδι,αλλα εγω φοβαμαι,ειναι κ σκωτσεζα αυτη,αλλη νοοτροπια!

Εφη μεγεια το φορεμα!καλοφορετο!

Αυτα κ απο μενα,παω για υπνο,η μπεμπα κοιμαται ευτυχως!

Γωγω μου κι εγω την βαζω να καθεται απο καιρο στα ποδια μας ετσι γιατι το βλέπω οτι το ζηταει μονη της... Ολο σηκωνει το κεφαλι οταν ειναι ξαπλα...!

Καλημέρα!!! Τι κάνετε?

Νίκη εντάξει είστε αφού θα τα πάρετε την Δευτέρα! Μια χαρά όλα!

Ουφ κορίτσια αδιαθέτησα χθες και είμαι σαν το κοτόπουλο(παρόλο που κοιμήθηκα αρκετά)! Ο μικρός μου την έσκασε πάλι! Έκανε λίγο σαν να ξυπνάει και ξανακοιμήθηκε!Αλλά εγώ σηκώθηκα και δεν μπορώ να κοιμηθώ πάλι :( Ο κύριος πονηρούλης χαχαχαχαχα

Εγω ρε κοριτσια ποτε θα αδιαθετησω οεοοοοο???? Εχει ενα μηνα που εκοψα τον θηλασμο και ακομα τιποτα....:confused::confused:

Καλημέρα σας!!!!! :D:D:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια SOS!!!!!!!!!

Η μπέμπα μου έχει βγαλει κοκκινίλες στηο θωρακα κ στη κοιλιά και ειναι ξερη σε εκεινα τα σημεια. Τι ειναι τωρα αυτο πάλι?? Οση ενυδατικη και να βαλω δεν μαλακωνει κ οι κοκκινιλες δεν φευγουν.... στην αρχη σαν ιδρωτηρια μου φανηκαν αλλα τωρα ειναι αλλιως...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααααααα

δωρα μου εστειλα τα λεφτα σημερα το πρωι μου ειπαν θελουν δυο εργασιμες μερες για να ερθουν αρα μεχρι την τριτη ,με ρωτησα και σε ποιο ονομα ειναι ο λογαριασμος και ειπα το δικο σου ελπιζω να μην εκανα καμια γκαφα:rolleyes:

με χρεωσαν και 12 ευρο μεταφορικα:shock::shock::shock:

τεσπα μακαρι να ερθει το φορεμα και να ειναι καλο μου και χαλαλι τα λεφτα!!

φευγω εκτος γραφειου για δουλειες θα επιστρεψω μετα να τα πουμε

παρε την γιατρο για τες κοκκινιλες!!δεν ξερω αν δεν τα δω να σου πω:confused::confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερααααααααααααααααααα

δωρα μου εστειλα τα λεφτα σημερα το πρωι μου ειπαν θελουν δυο εργασιμες μερες για να ερθουν αρα μεχρι την τριτη ,με ρωτησα και σε ποιο ονομα ειναι ο λογαριασμος και ειπα το δικο σου ελπιζω να μην εκανα καμια γκαφα:rolleyes:

με χρεωσαν και 12 ευρο μεταφορικα:shock::shock::shock:

τεσπα μακαρι να ερθει το φορεμα και να ειναι καλο μου και χαλαλι τα λεφτα!!

φευγω εκτος γραφειου για δουλειες θα επιστρεψω μετα να τα πουμε

παρε την γιατρο για τες κοκκινιλες!!δεν ξερω αν δεν τα δω να σου πω:confused::confused:

Οκ κοριτσι μου!! Εγω θα το παρω σημερα το φορεμα με δικα μου λεφτα και θα στο δειξω στο σκαιπ!!!! Μπορει να περασω κ τωρα το πρωι απο την παιδιατρο,εχει γινει χαλια το μωρο....:cry::cry:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια SOS!!!!!!!!!

Η μπέμπα μου έχει βγαλει κοκκινίλες στηο θωρακα κ στη κοιλιά και ειναι ξερη σε εκεινα τα σημεια. Τι ειναι τωρα αυτο πάλι?? Οση ενυδατικη και να βαλω δεν μαλακωνει κ οι κοκκινιλες δεν φευγουν.... στην αρχη σαν ιδρωτηρια μου φανηκαν αλλα τωρα ειναι αλλιως...

Τον παιδιατρο τηλ!! Μήπως ειναι τίποτα ιδρωτηρια? αχ πρωι πρωί τι βρηκες!

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Εβαλα τους γιγαντες μου στο φουρνο,συμμαζεψα,μιλησα στο τηλ με την ξαδερφη μου που γεννησε και τωρα κοιμησα την μπεμπα!! Απο τις 8 ξυπνια ηταν.... Μου αρεσει που ηθελα να κατεβω για το φορεμα της Εφης...ουφ.... το απογευμα τωρα! Εφη σορρυ ρε δεν μπορεσα να παω τωρα το πρωι... Οποτε θα το στειλω την Δευτερα με το ταχυδρομειο,σου ειπε αυτη η γνωστη σου ποσο καιρο κανει να το παρεις?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εβαλα τους γιγαντες μου στο φουρνο,συμμαζεψα,μιλησα στο τηλ με την ξαδερφη μου που γεννησε και τωρα κοιμησα την μπεμπα!! Απο τις 8 ξυπνια ηταν.... Μου αρεσει που ηθελα να κατεβω για το φορεμα της Εφης...ουφ.... το απογευμα τωρα! Εφη σορρυ ρε δεν μπορεσα να παω τωρα το πρωι... Οποτε θα το στειλω την Δευτερα με το ταχυδρομειο,σου ειπε αυτη η γνωστη σου ποσο καιρο κανει να το παρεις?

έλα δώρα μου δεν πειράζει Δευτέρα μου το στέλνεις,θελει καμία εβδομάδα συστημένο να το στηλεις για να της πω το νούμερο να το παρακολουθα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

έλα δώρα μου δεν πειράζει Δευτέρα μου το στέλνεις,θελει καμία εβδομάδα συστημένο να το στηλεις για να της πω το νούμερο να το παρακολουθα

Οκ Εφη μου μολις το στειλω θα σου πω κ το νουμερο! Αντε το βραδυ θα στο δειξω ετσι κ αλλιως!!!:tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Οκ Εφη μου μολις το στειλω θα σου πω κ το νουμερο! Αντε το βραδυ θα στο δειξω ετσι κ αλλιως!!!:tongue:

θα παμε μετά τες 7να καλέσουμε αν δεν σε πετύχω μέσα το κανονίζουμε αυριο

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα φιλεναδες!!! πως ειστε?? εμεις μια χαρα,δεν ξερω αν εγραψα οτι κ χθες την εξαφανισαμε την κρεμουλα,60 μλ εφαγε το κοριτσακι μου!!! να ρωτησω οσες τρωνε τα μωρακια τους ηδη κρεμουλα, σας χαλασαν καθολου τον υπνο?? 2 μερες τωρα ξυπναει την νυχτα 2 φορες κ τρωει!!:? κ τρωει αρκετο,μηπως της λειπει το γαλατακι??

1YG7p2.png 7biOp2.png

καλημερα φιλεναδες!!! πως ειστε?? εμεις μια χαρα,δεν ξερω αν εγραψα οτι κ χθες την εξαφανισαμε την κρεμουλα,60 μλ εφαγε το κοριτσακι μου!!! να ρωτησω οσες τρωνε τα μωρακια τους ηδη κρεμουλα, σας χαλασαν καθολου τον υπνο?? 2 μερες τωρα ξυπναει την νυχτα 2 φορες κ τρωει!!:? κ τρωει αρκετο,μηπως της λειπει το γαλατακι??

Γεια σου Μαρια μου!! Δεν δινεις γαλα,μονο κρεμα??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...