Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 hours ago, Maraki S. said:

Καλησπέρα κορίτσια, επέστρεψα και εγώ μετά από πολλή άρνηση και αποστασιοποίηση να μοιραστώ τον πόνο μου, όχι ότι αυτό θα αλλάξει κάτι στην κατάσταση. Τελείωσα το δεύτερο κύκλο διέγερσης με νέο φάρμακο, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι μου ταίριαξε καλύτερα από το πρώτο γιατί βλέπαμε 10 ωοθυλάκια και η δεύτερη μέτρηση της οιστραδιόλης έφτασε 3 χιλιάδες... Χθες έγινε η ωοληψία και έμαθα ότι πήραμε 6 γιατί τα 3 ήταν άδεια. Σήμερα μου είπαν ότι τα 4 γονιμοποιηθηκαν. Ο άντρας μου λεει οκ τα ίδια με την πρώτη φορά που ουσιαστικά μείναμε με 4 των 3 ημερών..Τώρα φυσικά εγώ σκέφτομαι πόσα θα φτάσουν τελικά 3η ημέρα και ότι δεν αξίζει να κάνω όλο αυτό για 1 προσπάθεια/ευκαιρία... Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα σε ρίχνει εκεί που πας να ανέβεις λίγο ψυχολογικά..

Καλησπέρα κορίτσι. Όλες μας χρειαζόμαστε ένα και καλό. Και εγώ στην πρώτη εξωσωματική είχα 6 βλαστοκυστες καλές τότε ηλικία 38 και τελικά όλες ήταν η παλλινδρομεςς η βιοχημικές. Στην δεύτερη εξωσωματικη 40 είχα 10 ωάρια και γονιμοποίηση μόνο 2 που φτάσανε βλαστοκυστες η μια κακή και η άλλη μέτρια. Κόλλησα κοβιντ τα βάλαμε κατάψυξη και στη απόψυξη άντεξε μόνο η μέτρια. Την έβαλα έπιασε και ήταν και αυτή βιοχημική. Αυτό που θέλω να πω είναι μην κολλάτε στην ποσότητα. Ένα και καλό θες. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μαρια μετα την κρεμα δεν της δινεις γαλα συμπληρωμα??

Καλησπερα σας!

καλως την αννα!! μονο την πρωτη μερα ηπιε!! σημερα εφαγε 100μλ κρεμα,μετα νερακι κ το γαλα ουτε να το δει..περασε 1ωρα της εδωσα γαλα μηπως και....ηπιε με το ζορι 50μλ!!!:shock: αφορμη νομιζω εψαχνε να μην πινει το γαλα:D

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια χαρα Σοφια μου, συνηθιζει σιγα σιγα!!

Δωρα, τελικα την πηγες τη μπεμπα στην παιδιατρο για τα εξανθηματα??

Ας ελπισουμε Αννα μου οτι θα βαλουμε προγραμμα να κοψουμε το γαλα των 11:30 και να τρωμε εξολοκληρου φρουτοκρεμα..βεβαια δεν λεω σιγα σιγα θα γινει..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Καλα ειμαι Σοφακι μου!

Σημερα τρωω μονο φρουτα, δεν το εχω ξανακανει αυτο ποτε, αλλα το κανουν λεει για να ξεμπλοκαρει ο μεταβολισμος οταν κολλαει η ζυγαρια! το εχω ακουσει απο πολλες.:rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ας ελπισουμε Αννα μου οτι θα βαλουμε προγραμμα να κοψουμε το γαλα των 11:30 και να τρωμε εξολοκληρου φρουτοκρεμα..βεβαια δεν λεω σιγα σιγα θα γινει..

Σιγα σιγα, φανταζομαι σε 2 εβδομ, θα την εχει μαθει και θα χορταινει με αυτη.Ειναι και στο παιδι, μπορει και πιο νωρις!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλα ειμαι Σοφακι μου!

Σημερα τρωω μονο φρουτα, δεν το εχω ξανακανει αυτο ποτε, αλλα το κανουν λεει για να ξεμπλοκαρει ο μεταβολισμος οταν κολλαει η ζυγαρια! το εχω ακουσει απο πολλες.:rolleyes:

Αχ το διαβαζα που το ελεγες εχθες..Πως αντεχεις?Εγω θελω να κανω μια διατροφη καλυτερη αλλα δεν τα καταφερνω κ ολο κ κατι τσιμπαω απο εξω..Χαρας το κουραγιο σου κ μπραβο βεβαια..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Ειδατε που λεγαμε για κακα πριν??Καθοταν εδω στην κουνιτσα κ σφιγγοταν και τα εκανε τελικα ..Μισο παω να τον αλλαξω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

γειαααααααααααααααααααα

τι κανετε??

ξαπλωσα λιγο γιατι με πονουσε το κεφαλι μου αλλα ο μικρος δεν ηθελε με τιποτα να κοιμηθει ετσι αναγκαστικα σηκωστηκα,ειμαι σαν ζομπι τωρα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε?

Βλεπω μιλατε για κρεμουλες και πολυ ζηλευω...Μονο εγω δεν δινω ακομα?Στον 5ο λετε να ξεκινησουμε?

Η δικια μου η παιδιατρος ειναι και λιγο κομπλεξικια..Κρεμα για τα κουνουπια και αντιηλιακο, μετα το 6ο λεει...Πηγα και της πηρα της καημενης..οχι να την φανε τα κουνουπια..

Παντως μεχρι στιγμης εχει δοκιμασει, παγωτο(το χωνακι), γαριδακι και λουκανικο..:tongue:Διαιτης..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

γεια σας κ απο μενα, τι κανετε?

τι τις θες τις κρεμες βρε Βούλα,καλα ειμαστε τωρα μονο με γαλα κ ξεμπερδευουμε με το φαι! κ εμεις λογικα μετα τις 23/7 θα αρχισουμε ,που κλεινουμε τον πεμπτο.

Δωρα μου την βαζετε να καθησει ειπες ε? κ ο αντρας μου τη βαζει συνεχεια, ετσι κ εμενα, ολο σηκωνει το κεφαλι κ γκρινιαζει,μονο καθιστη της αρεσει!

η δικια μου γλυφει βερυκοκα,της δινει ο αντρας μου αν κ δεν τον αφηνω!

BJVqp3.png

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε?

Βλεπω μιλατε για κρεμουλες και πολυ ζηλευω...Μονο εγω δεν δινω ακομα?Στον 5ο λετε να ξεκινησουμε?

Η δικια μου η παιδιατρος ειναι και λιγο κομπλεξικια..Κρεμα για τα κουνουπια και αντιηλιακο, μετα το 6ο λεει...Πηγα και της πηρα της καημενης..οχι να την φανε τα κουνουπια..

Παντως μεχρι στιγμης εχει δοκιμασει, παγωτο(το χωνακι), γαριδακι και λουκανικο..:tongue:Διαιτης..

καλως την..καλα εκανες,φυσικα κ θα βαλεις αντιλιακο..δλδ κρεμες σωματος επιτρεπεται αλλα το αντ. οχι?? μας δουλευουνε μωρε?? εμεις ξεκινησαμε κρεμα 5,5 μηνων κ η δικη μου δεν αφηνε νωρις φαγακι!! εχει πλακα ομως οταν τα βλεπεις να προσπαθουν να φανε κατι εντελως καινουριο γι'αυτους!! τι εννοεις οτι εχει δοκιμασει παγωτο κτλ??;):D

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κ απο μενα, τι κανετε?

τι τις θες τις κρεμες βρε Βούλα,καλα ειμαστε τωρα μονο με γαλα κ ξεμπερδευουμε με το φαι! κ εμεις λογικα μετα τις 23/7 θα αρχισουμε ,που κλεινουμε τον πεμπτο.

Δωρα μου την βαζετε να καθησει ειπες ε? κ ο αντρας μου τη βαζει συνεχεια, ετσι κ εμενα, ολο σηκωνει το κεφαλι κ γκρινιαζει,μονο καθιστη της αρεσει!

η δικια μου γλυφει βερυκοκα,της δινει ο αντρας μου αν κ δεν τον αφηνω!

Aπο τη μια σκεφτεσαι και τα πλυντηρια που θα βγαινουν καθε μερα απο τις κρεμες αλλα και απο την αλλη εχει και τη γλυκα του...

καλως την..καλα εκανες,φυσικα κ θα βαλεις αντιλιακο..δλδ κρεμες σωματος επιτρεπεται αλλα το αντ. οχι?? μας δουλευουνε μωρε?? εμεις ξεκινησαμε κρεμα 5,5 μηνων κ η δικη μου δεν αφηνε νωρις φαγακι!! εχει πλακα ομως οταν τα βλεπεις να προσπαθουν να φανε κατι εντελως καινουριο γι'αυτους!! τι εννοεις οτι εχει δοκιμασει παγωτο κτλ??;):D
Αυτο να μου πεις..Ειναι λιγο χαζεμενη σε αυτα..Αποστειρωση 12 μηνων ειπε θα σταματησουμε..

Ετρωγα παγωτο και της εδωσα να γλυψει το χωνακι, κατω τη μυτουλα..Εεε δεν βγαζει και ιδιατερη γευση αυτο...Εσυ καταλαβες παγωτο ε?Οχι μωρε..:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

dsci0019n.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Nα'μαστε και εμεις...Καθομαι στο μπαλκονι και την εχω βαλει κατω ενα κουβερτακι, βγαλαμε και την πιπαρα μας εξω να αεριστει και παιζουμε!!!

Τα καημενα, σκανε!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Aπο τη μια σκεφτεσαι και τα πλυντηρια που θα βγαινουν καθε μερα απο τις κρεμες αλλα και απο την αλλη εχει και τη γλυκα του...

Αυτο να μου πεις..Ειναι λιγο χαζεμενη σε αυτα..Αποστειρωση 12 μηνων ειπε θα σταματησουμε..

Ετρωγα παγωτο και της εδωσα να γλυψει το χωνακι, κατω τη μυτουλα..Εεε δεν βγαζει και ιδιατερη γευση αυτο...Εσυ καταλαβες παγωτο ε?Οχι μωρε..:P

επειδη μια φιλη μου εδωσε στον 6 μηνων αγορακι της παγωτο γι'αυτο ρωτησα..λεω μηπως εγω ειμαι πολυ πισω!!!!:D:D:D αποστερωση η δικη μου παιδ.ειπε πως μολις μπει κουταλι σταματαμε αποστ.ολη μερα βαζει χερια,ρουχα,παιχνιδια στο στομα της..η αποστειρωση μας μαρανε!!!! οσον αφορα τις κρεμες εγω στην αρχη αγχωθηκα με το προγραμμα κ πως θα ειναι τωρα αλλα πραγματικα εχει τοσο πλακα η φατσουλα της κ το πως γλυφει το κουταλι που μακαρι ολα της τα γευματα να ηταν ετσι!!!! παρεπιπτοντως δεν ξερω αν στο εχω ξαναπει αλλα η μπεμπα σου ειναι ΚΟΥΚΛΑΑΑΑ!!!!;)

1YG7p2.png 7biOp2.png

επειδη μια φιλη μου εδωσε στον 6 μηνων αγορακι της παγωτο γι'αυτο ρωτησα..λεω μηπως εγω ειμαι πολυ πισω!!!!:D:D:D αποστερωση η δικη μου παιδ.ειπε πως μολις μπει κουταλι σταματαμε αποστ.ολη μερα βαζει χερια,ρουχα,παιχνιδια στο στομα της..η αποστειρωση μας μαρανε!!!! οσον αφορα τις κρεμες εγω στην αρχη αγχωθηκα με το προγραμμα κ πως θα ειναι τωρα αλλα πραγματικα εχει τοσο πλακα η φατσουλα της κ το πως γλυφει το κουταλι που μακαρι ολα της τα γευματα να ηταν ετσι!!!! παρεπιπτοντως δεν ξερω αν στο εχω ξαναπει αλλα η μπεμπα σου ειναι ΚΟΥΚΛΑΑΑΑ!!!!;)
Και εγω ετσι ξερω για την αποστειρωση αλλα επειδη σε εμας πεφτει καλοκαιρι και τα μικροβια ειναι πιο πολλα, για αυτο ειπε στο χρονο επανω..δεν νομιζω να την σταματησω τοτε βεβαια!

Αχχ ναι.Στην αρχη με τις κρεμες, περιμενεις πως και πως το επομενο γευμα!!!

Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!

αχ ειναι πανεμορφη η κορουλα σου!!!!! να την χαιρεσαι!!!!!!!! ποιος ειναι ετσι ξανθος κ εχει αυτα τα φανταστικα μακρια ξανθα μαλλακια??

Εγω και ο ανδρας μου ειχαμε ανοιχτοχρωμα μαλλια..Αλλα οχι και τοσο..Μαλλον απο παππουδες..Ξερω γω!:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...