Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 30/4/2025 at 11:33 ΠΜ, Losr είπε:

Μας έκαψες τέλειος. Καλη επιτυχία να ευχηθώ και να είναι τα τυχερά σου.

Από ότι έχω καταλάβει το scratching βοηθάει 

Χελοουυυυ γκερλς και ναι μετά από δύο μήνες έφυγε το ecoli ,ο εντεροκοκος και το ουρεοπλασμα ,άντε να δω πότε θα έρθει η ακατανομαστη μήπως ξεκινήσω 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γειαααααααααααααα

μωλις γυρισα απο τα καλεσματα!!!εσεις τι κανετε??δωρα μου πηρε το φορεμα?

Εδω το εχω!!!! Μπηκα να στο πω απλα τωρα θα ταισω την μκρη κ να την κοιμησω αν εισαι μετα μεσα να στο δειξω!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Tα καταφερα κοριτσια σημερα με τα φρουτα!! και δεν ηπια καφε επειδη βαζω γαλα, μονο τσαι παγωμενο ηπια και νερο.

Ενταξει, μια ιδεα ειναι! οσο το σκεφτεσαι, τοσο δεν μπορεις να το κανεις.Εγω απλα , καθε 1,5 ωρα περιπου ισως και 2 ετρωγα ενα φρουτο, πριν πεινασω εννοειται....;)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Το βαλαμε το γκολλλλ!!!!!!

μας βαλανε ομως δυστηχως!!

Tα καταφερα κοριτσια σημερα με τα φρουτα!! και δεν ηπια καφε επειδη βαζω γαλα, μονο τσαι παγωμενο ηπια και νερο.

Ενταξει, μια ιδεα ειναι! οσο το σκεφτεσαι, τοσο δεν μπορεις να το κανεις.Εγω απλα , καθε 1,5 ωρα περιπου ισως και 2 ετρωγα ενα φρουτο, πριν πεινασω εννοειται....;)

μπραβο αννα μου!!!θα δεις τωρα που θα ξεκινησεις να χανεις παλι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Παω να πλυθω, να πλυνω και τα δοντια μου, πριν τα χαλασω ολα για μια λυγουρα!!

Θα περιμενω το πρωι πως και πως για να φαω γαλα με φιτνες!! ε, ρε που φτασαμε! να ονειρευομαι και τα φιτνες τωρα μεχρι να ξημερωσει!!:tongue::tongue:

μας βαλανε ομως δυστηχως!!

μπραβο αννα μου!!!θα δεις τωρα που θα ξεκινησεις να χανεις παλι!!

Ποτε μας εβαλαν, τωρα??

Οση ωρα ειμαι στο λαπτοπ?:confused:

Παω να πλυθω, να πλυνω και τα δοντια μου, πριν τα χαλασω ολα για μια λυγουρα!!

Θα περιμενω το πρωι πως και πως για να φαω γαλα με φιτνες!! ε, ρε που φτασαμε! να ονειρευομαι και τα φιτνες τωρα μεχρι να ξημερωσει!!:tongue::tongue:

χαχχα εχεις δικιο!!!

Ποτε μας εβαλαν, τωρα??

Οση ωρα ειμαι στο λαπτοπ?:confused:

3-1 τωρα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε;

Ο σύζυγος πήγε να δει τον αγώνα με φίλους και εγώ πήρα τα μωρά μου, την μαμά μου και την ανηψιά μου και πήγαμε για ρετσίνα και ψαράκι στην θάλασσα. Όχι που θα κάτσω να σκάσω!

Ο γιος μου τρελάθηκε με την άμμο. Ήθελε να είναι συνέχεια εκεί. Ευτυχώς νύχτωσε και φοβόταν να πάει και μαζεύτηκε γύρω από το τραπέζι μας. Πριν από λίγο γυρίσαμε και τα έβαλα για ύπνο και τα δύο. Ευτυχώς κοιμήθηκαν με την μια χωρίς γκρίνιες.

Δεν θέλω να βιαστώ να το πώ αλλά η μπέμπα σήμερα έκανε 3 φορές κακάκια της και ήταν φυσιολογικό χρώμα και όχι πράσινα. Όλε. Μακάρι να το κρατήσει όμως.

Καλό βράδυ κοριτσάκια μου και ελπίζω το ΣΚ να καταφέρω να μπω μια ώρα που θα είστε όλες μέσα για να τα πούμε.

Φιλιά.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο Νίκη μου!!!! Και τι σημαινει εισαι μικρη δεν καταλαβα?Εδω υπάρχουν μεγαλοι με μυαλο 5χρονου...ασε!!

Γωγω μου κι εγω την βαζω να καθεται απο καιρο στα ποδια μας ετσι γιατι το βλέπω οτι το ζηταει μονη της... Ολο σηκωνει το κεφαλι οταν ειναι ξαπλα...!

Εγω ρε κοριτσια ποτε θα αδιαθετησω οεοοοοο???? Εχει ενα μηνα που εκοψα τον θηλασμο και ακομα τιποτα....:confused::confused:

Καλημέρα σας!!!!! :D:D:D

Dωρακη μου εγω αδιαθετισα μετα απο ενα μηνα και κατι.

Κοριτσια SOS!!!!!!!!!

Η μπέμπα μου έχει βγαλει κοκκινίλες στηο θωρακα κ στη κοιλιά και ειναι ξερη σε εκεινα τα σημεια. Τι ειναι τωρα αυτο πάλι?? Οση ενυδατικη και να βαλω δεν μαλακωνει κ οι κοκκινιλες δεν φευγουν.... στην αρχη σαν ιδρωτηρια μου φανηκαν αλλα τωρα ειναι αλλιως...

τελικα Δωρα μου τι σπυ ειπε η παιδιατρος;; την πηρες;;;

θα παμε μετά τες 7να καλέσουμε αν δεν σε πετύχω μέσα το κανονίζουμε αυριο

Εφη μου ξεκινησατε;; εμεις απο Δευτερας, αγχοθηκα λιγακι γιατι δεν εχει μεινει αρκετο διαστημα..,

καλημερα φιλεναδες!!! πως ειστε?? εμεις μια χαρα,δεν ξερω αν εγραψα οτι κ χθες την εξαφανισαμε την κρεμουλα,60 μλ εφαγε το κοριτσακι μου!!! να ρωτησω οσες τρωνε τα μωρακια τους ηδη κρεμουλα, σας χαλασαν καθολου τον υπνο?? 2 μερες τωρα ξυπναει την νυχτα 2 φορες κ τρωει!!:? κ τρωει αρκετο,μηπως της λειπει το γαλατακι??

εμενα δεν ξυπναει κοιμοται κανοκα οπως και πριν,,,,

Kαλησπερα κ απο εμενα...

Σημερα ειναι μαλλον καλυτερη μερα μιας και το μωρακι μου εφαγε περισσοτερη κρεμα..Εφαγε 70 μλ φρουτοκρεμα κ 100μλ γαλα..Μια χαρα!Επλπιζω να συνηθισει σιγα σιγα..Του εβαλα αχλαδι κ λιγο πεπονι οπως μου ειπε ο γιατρος.Απεσυρα το μηλο γιατι ηδη δεν κανει συχνα κακα του κ βλεπουμε..Επισης ξεκινησαμε το φρισομελ πλεον αφου μπηκαμε στον 6ο μηνα...Βεβαια μαλλον θα παρουμε το κομφορτ για την δυσκοιλιοτητα αλλα θελω να τον παρακολουθησω λιγο γιατι σημερα μετα την κρεμα εκανε λιγα κακα..

Δωρα εσυ δινεις κομφορτ?Μονο αυτο η σε συνδυσμο με το απλο?Καθε ποτε κανει κακα η δικια σου?

αν και δεν με ρωτησες εμενα κανει Καθε μερα η καθε 2 μερα...

εμεις ακόμη πινουμε το φρισολακ το απλο, ακομη δεν μας εχει πει τιποτα για αλλο γαλα. λογικα οταν γινει 6 μηνων...

κοριτσια μαλλον θα τα απουμε απο Δευτερας γιατι θα παμε στο εξοχικο μας... ο Μπεμπγς μου χαρα ειναι τον βαζω να ξαπλωσει και στο δευτερολεπτο καταλιγει μπρουμιτα....

και όλο γελαει ο γλυκος γελαει πολύ και στο τελος τον περνει ο λοτσιγκας.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...