Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ναι κοινωνησα ΕΦφη μου....

λεγαμε να παμε σε ταβερνα για μεζεδες ή σε εστιατοριο με λιβανεζικα Εφη μου αλλα ο Χριστος ειναι λίγο αρρωστος τωρα θα δουμε.... αν οχι θα καθισουμε σπιτι και θα κανουμε λουκανικα κτλ....

οτι και να καντε καλα να περασετε!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χρονια πολλα Νικη μας και καλημερουδια σε ολες!!!!!

εγω πινω τον καπουτσινο μου κ θα μπω για μπανακι μ μετα παλι εξορμηση μαγαζια (θα καθομαι μην ανησυχειτε!) παμε να δουμε κουζινες νεοσετ και μπανια σε καποιο μαγαζι. αχ τι καλα!!!!!

επισης μην το ματιασω αυτος ο σιδηρος δεν με εχει πειραξει μεχρι τωρα. αντιθετως για καποιο λογο παω καθε μερα τουαλετα. λετε να ηταν η σπανακοπιτα? σιγουρα εφαγα μονη μου το μισο ταψι!!!! :tongue::tongue:

να ρωτησω κατι μαγειρικο οποια γνωριζει? το ετοιμο φυλλο μου γινεται μαλακο μετα απο καμποσες ωρες ενω οταν ανοιγω εγω μενει τραγανο. γιατι συμβαινει αυτο? μου συμβαινει πολλα χρονια και δεν μπορω να βρω γιατι... Αννουλα εσυ μηπως ξερεις?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

σε ευχαριστω Εφη μου...

κοριτσια σας πέρνουν και εσας τα κλαματα ευκολα τωρα;;;

ουουουου καλα εισαι....χτες εκλαιγα με ενα τραγουδι.. ημουν απαρηγορητη!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

σε ευχαριστω Εφη μου...

κοριτσια σας πέρνουν και εσας τα κλαματα ευκολα τωρα;;;

εμενα πανευκολα και μαλλωσα και με τον αντρα μου για αυτο εχτες γιατι λεει οτι μου μιλαει και κλαιω:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

εγω πινω τον καπουτσινο μου κ θα μπω για μπανακι μ μετα παλι εξορμηση μαγαζια (θα καθομαι μην ανησυχειτε!) παμε να δουμε κουζινες νεοσετ και μπανια σε καποιο μαγαζι. αχ τι καλα!!!!!/QUOTE]

Σε ευχαριστω Μαργαριτα μου!!!

Αντε και μην κουρατεις πολύ εεε....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

εγω πινω τον καπουτσινο μου κ θα μπω για μπανακι μ μετα παλι εξορμηση μαγαζια (θα καθομαι μην ανησυχειτε!) παμε να δουμε κουζινες νεοσετ και μπανια σε καποιο μαγαζι. αχ τι καλα!!!!!

επισης μην το ματιασω αυτος ο σιδηρος δεν με εχει πειραξει μεχρι τωρα. αντιθετως για καποιο λογο παω καθε μερα τουαλετα. λετε να ηταν η σπανακοπιτα? σιγουρα εφαγα μονη μου το μισο ταψι!!!! :tongue::tongue:

να ρωτησω κατι μαγειρικο οποια γνωριζει? το ετοιμο φυλλο μου γινεται μαλακο μετα απο καμποσες ωρες ενω οταν ανοιγω εγω μενει τραγανο. γιατι συμβαινει αυτο? μου συμβαινει πολλα χρονια και δεν μπορω να βρω γιατι... Αννουλα εσυ μηπως ξερεις?

καλημερα μαργαριτα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΙΚΟΥΛΑ !!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΜΕ ΕΝΑ ΥΓΙΗ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΙΚΟΥΛΑ !!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΜΕ ΕΝΑ ΥΓΙΗ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!

σε ευχαριστω Καλλιοπη μου . . . να σε καλα.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???εγω περασα ενα πολυ δυσκολο βραδυ ..δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου γιατι με χτυπουσε συνεχεια η μικρη και πονουσα πολυ...τη δυναμη ειναι αυτη που εχει δεν μπορω να καταλαβω.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:και ειχα ενα πονο σαν σφαχτις στα πλαγια προς τα πλευρα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

νυσταζω κιολας γιατι δεν εχω κοιμηθει...

αυτο που λετε για το κλαμμα το εχω και εγω παρα πολυ εντονα μπορει και χωρις λογο να κλαιω...ο αντρας μου τσατιζεται γιατι λεει κανω σαν μωρο..και αν κανω ετσι πως θα ειμαι δυνατη να μεγαλωσω το μωρο??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...