Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 30/4/2025 at 11:33 ΠΜ, Losr είπε:

Μας έκαψες τέλειος. Καλη επιτυχία να ευχηθώ και να είναι τα τυχερά σου.

Από ότι έχω καταλάβει το scratching βοηθάει 

Χελοουυυυ γκερλς και ναι μετά από δύο μήνες έφυγε το ecoli ,ο εντεροκοκος και το ουρεοπλασμα ,άντε να δω πότε θα έρθει η ακατανομαστη μήπως ξεκινήσω 

• Ευχή 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

1800 γρ??μπραβο Νικη μου μια χαρα ο μπεμπης!!:):):) τελειο το βαρος του..γυρω στα 3500 βλεπω να τον γεννας!!

η γιατρός σημερα μου ειπε στα 3 κίλα θα φτάσει σε 8 εβδομάδες που ειναι και η πητ....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοπελες ηρθα σπίτι....

ο μπεμπης γυρισε ευτυχως!!!!ειναι 1800 γραμμαρια, μου ειπε ότι σε περιπου 8 εβδομάδες που ειναι η πητ θα εχει γίνει περιπου 3 κιλάκια.... μικρούλης τελικα... χεχεχε!!!! τα ποδαρακια του ειναι δεξιά... ολα ειναι μια χαρα, δεν ειναι πολύ χαμηλα μου ειπε αρα δεν θα γεννησω πιο γρηγορα απο το καονικό... ας ελπίζουμε λεω εγω τωρα μεχρι τις 38 εβδομάδες αντε 39 να τον εχω στην αγκαλιά μου.....

μπραβο Νικη μου συγχαρητηρια για τα ομορφα νεα!!!!!!ειδες που αγχωνοσουν??γυρισε ο μπεμπης και ολα καλα!!!!!!με το καλο να τον χαρεις στην αγκαλιτσα σου!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Νικη μου μπραβο στον αντρακο σου!!ετοιμος και μια χαρα στα κιλακια του!!

Αναστασια,μη σκας και σκαει κ το νινι..θα γινει η δουλιτσα απλα πηρε παραταση!

Γωγω μεγεια!!!!!!δειξε δειξε!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

η γιατρός σημερα μου ειπε στα 3 κίλα θα φτάσει σε 8 εβδομάδες που ειναι και η πητ....

Εμενα ο γιος μου που ηταν περιπου στα γρ.του δικου σου την 31η βδομαδα γεννηθηκε 3510!!

Μια χαρα θα ειναι απο 3 κιλακια και πανω Νικη μου!Ολοκληρο τσουπωτο μπεμπακι!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

μπραβο Νικη μου συγχαρητηρια για τα ομορφα νεα!!!!!!ειδες που αγχωνοσουν??γυρισε ο μπεμπης και ολα καλα!!!!!!με το καλο να τον χαρεις στην αγκαλιτσα σου!!!!!

ναι καλλιοπη μου ολα καλα ευτυχώς..... κοριτσια σας αφηνω.... γιατι θέλει το λαπτοπ ο χρίστος....

ευχαριστω όλες για τες ευχες σας....

Αννα μου και Γεωργια μου ευχαριστω για την ανθοδέσμη....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

κοπελες ηρθα σπίτι....

ο μπεμπης γυρισε ευτυχως!!!!ειναι 1800 γραμμαρια, μου ειπε ότι σε περιπου 8 εβδομάδες που ειναι η πητ θα εχει γίνει περιπου 3 κιλάκια.... μικρούλης τελικα... χεχεχε!!!! τα ποδαρακια του ειναι δεξιά... ολα ειναι μια χαρα, δεν ειναι πολύ χαμηλα μου ειπε αρα δεν θα γεννησω πιο γρηγορα απο το καονικό... ας ελπίζουμε λεω εγω τωρα μεχρι τις 38 εβδομάδες αντε 39 να τον εχω στην αγκαλιά μου.....

Μπράβο Νίκη μου και χρόνια πολλά και από εδω σου έγραψα και στο fb τελικά όλα θα γυρίσουν είδες η φύση?΄Γύρω στα 3 κιλά ε!μια χαρά είναι για να κατέβει θα περπατάς Νίκη μου έριξα εγω χιλιόμετρα αλλα ο δικός μου δε συγκινήθηκε.Με το καλό κοπέλα μου όλα καλά θα πάνε!

zxG9p3.png

owokp3.png

Εμενα ο γιος μου που ηταν περιπου στα γρ.του δικου σου την 31η βδομαδα γεννηθηκε 3510!!

Μια χαρα θα ειναι απο 3 κιλακια και πανω Νικη μου!Ολοκληρο τσουπωτο μπεμπακι!!

ναι το ξερω Λαμπρινη μου.... ε οσα και αν ειναι Λαμπρινη μου να ειναι υγιες.... τα αλλα ειναι λεπτομερειες....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

γυρισα, αμαν καθε φορα που παω οαεδ μου πεφτει η πιεση κ με μαυριζουν ολα!! ευτυχως πηρα το ταμειο κ ξεμπερδεψα!

παραγγειλαμε κ καροτσι +καλαθα! να τελειωνουμε γιατι φοβαμαι λιγο τι θα γινει με την πεθερα!

να σας τα δειξω??

γωγω παρα πολυ ομορφα ολα!!!!!!!!!!!!!!!!! μεγεια σας!! με το καλο να τα χαρει το μωρακι σας!!!!!αχ πολυ ζηλευω αυτες τις σιφονιερες που εχουν και αλαξιερα ποπανω! εγω δεν εχω χωρο!!!:(

ποπη μου θα την κανω την συνταγη σου! τωρα το εβαλα να βρασει ολοκληρη το στηθος και μετα θα το κοψω σε κομματακια ε?:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Α Δωρα αγχωνομαι!!!!!!!!

Γειτονισσα πηγα χθες στο κεντρο προστασιας μανας και παιδιου και μια χαρα ηταν ο γιατρος..μου εγραψε το χαρτι,σε 3 λεπτα ειχα φυγει,,,και μετα στο ικα παλι τα ιδια...μολις με βλεπανε με εξυπηρετουσαν αμεσως,,Μετα πηγα στο excellent κ ψωνισα...πολυ ωραια πραγματακια εχει,,,

Θα πω του γιατρου να γεννησω την πρωτη βδομαδα του Γεναρη αν γινεται,,,,αντε να δουμε!!!

Άντε πάλι καλά που ξεμπέρδεψες γρήγορα και εμένα με είχα εξυπηρετήσει όταν με είδαν με την κοιλιά να δούμε αυτή τη φορά!

Από εκεί πήρα και εγω όοοολα τα ρούχα της μπλουμπλούς τα έχει ακόμα -50%?

zxG9p3.png

owokp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ Η ΩΡΑ 11,ΚΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ.ΕΙΜΑΙ ΚΡΥΩΜΕΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ.

ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ.

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΙΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΑ ΞΕΝΟΙΑΣΩ.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ,ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ.

ΛΑΜΠΡΙΝΙ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΛΠΙΖΩ.

ΕΓΩ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ,ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΠΙΤΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ?ΤΟΥΣ ΜΙΣΗΣΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...