Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 hours ago, Maraki S. said:

Καλησπέρα κορίτσια, επέστρεψα και εγώ μετά από πολλή άρνηση και αποστασιοποίηση να μοιραστώ τον πόνο μου, όχι ότι αυτό θα αλλάξει κάτι στην κατάσταση. Τελείωσα το δεύτερο κύκλο διέγερσης με νέο φάρμακο, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι μου ταίριαξε καλύτερα από το πρώτο γιατί βλέπαμε 10 ωοθυλάκια και η δεύτερη μέτρηση της οιστραδιόλης έφτασε 3 χιλιάδες... Χθες έγινε η ωοληψία και έμαθα ότι πήραμε 6 γιατί τα 3 ήταν άδεια. Σήμερα μου είπαν ότι τα 4 γονιμοποιηθηκαν. Ο άντρας μου λεει οκ τα ίδια με την πρώτη φορά που ουσιαστικά μείναμε με 4 των 3 ημερών..Τώρα φυσικά εγώ σκέφτομαι πόσα θα φτάσουν τελικά 3η ημέρα και ότι δεν αξίζει να κάνω όλο αυτό για 1 προσπάθεια/ευκαιρία... Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα σε ρίχνει εκεί που πας να ανέβεις λίγο ψυχολογικά..

Καλησπέρα κορίτσι. Όλες μας χρειαζόμαστε ένα και καλό. Και εγώ στην πρώτη εξωσωματική είχα 6 βλαστοκυστες καλές τότε ηλικία 38 και τελικά όλες ήταν η παλλινδρομεςς η βιοχημικές. Στην δεύτερη εξωσωματικη 40 είχα 10 ωάρια και γονιμοποίηση μόνο 2 που φτάσανε βλαστοκυστες η μια κακή και η άλλη μέτρια. Κόλλησα κοβιντ τα βάλαμε κατάψυξη και στη απόψυξη άντεξε μόνο η μέτρια. Την έβαλα έπιασε και ήταν και αυτή βιοχημική. Αυτό που θέλω να πω είναι μην κολλάτε στην ποσότητα. Ένα και καλό θες. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μακαρονια ε???? ποσες πιρουνιες????:tongue::tongue: εγω εχθες πηρα και μακαρονια ολικης! εχω ξαναπαρει ωραια ειναι!!

σημερα ειναι η μερα των κουριερ!!!!:D και μενα αυτα ειχε! ειναι πολυ ωραιο!!

αχ μπραβο νικη μου!!μια χαρα ειναι το βαρος!! εγω πιστευω περισσοτερο απ'οτι ειπε ο γιατρος σου παντως!!:D

Αναστασια μου κ εμενα χθες με πηρε η μαμα τα μακαρονια fytro ειναι για διαβητικους και εφγα εχθες πολυ λιγα ετσι 2 πιρουνιες και μου αρεσαν...και σημερα θα φαω σαν γαρνιτουρα με μοσχαρακι κρεας βρασμενο!!

οσο για τις δουλειες που λες πιο κατω και εγω ετσι ειμαι θελω να τελειωνω οταν ξεκιναει κατι...αλλα μην αγχωνεσαι μωρε ολα θα γινουν...

παντως ειλικρινα πολυ χαρηκα που ειπες οτι σε 12 μερες μπαινεις στον μηνα σου γιατι για εμας ειναι πολυ σημαντικο αυτο τα καταφερες με τις συσπασεις και φτανεις στον 9 οτι καλυτερο...ο κοπος σου ανταμοιβεται απο τον μικρο σου !!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσια μου! Διάβασα μόνο μια σελίδα..

Χρόνια πολλά Νίκη μου! Να χαίρεσαι το όνομά σου και με το καλό ο μπεμπάκος σου!!! Μαζί πάμε περίπου! Μια χαρά μεγαλώνει!

Γωγώ τέλεια τα πραγματάκια σας! Τελικά άλλο καρότσι διαλέξατε! Εμένα μου άρεσαν τα καινούρια, δηλαδή αυτό που διαλέξατε, αυτό που έχει λίγο μπορντώ και το τζιν που πήραμε εμείς! Με υγεία να τα χαρείτε!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

πολλα τηλ σημερα κοριτσια!! το ενα με το αλλο χτυπουσε!!!!

ηρθε και ο ταπετσερης πηρε μετρα για την ταπετσαρια και θα με παρουν να μου πουν ποσο θα βγει. πηρα και ενα ριχταρι για την πολυθρονα που εχω εκει μεσα! ηρθε και το δεμα μου που ειχα παραγγειλει το νεσεσερ και μια τσαντα.

σε λίγο θα βαλω το κοτοπουλο να βρασει. μαλλον θα το φαω σκετο με σαλατα μαρουλι και ντοματα. τι αλλο να το κανω?????????:confused::confused::confused:

ποπακι μου το εχω πει στη γιατρο μου. ευτυχως ειναι της ιδιας εντασης.. αν δω οτι χειροτερευουν τοτε θα την παρω τηλ!!

ουφφφφφ 12 και σημερα για να πμω στο μηνα μου!!!

Αναστασακι, εχεις εορταζομενο σημερα?

Το βραστο κοτοπουλο εκτος απο κοτοπιτα, μπορεις να κανεις και σαλατα με αυτο.Ανακατευεις μαρουλι, κοτοπουλο σε κομματακια, καροτο τριμ., λαδι, λεμονι, μαγιονεζα( μπορεις και λαιτ).;)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ Η ΩΡΑ 11,ΚΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ.ΕΙΜΑΙ ΚΡΥΩΜΕΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ.

ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ.

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΙΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΑ ΞΕΝΟΙΑΣΩ.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ,ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ.

ΛΑΜΠΡΙΝΙ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΛΠΙΖΩ.

ΕΓΩ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ,ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΠΙΤΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ?ΤΟΥΣ ΜΙΣΗΣΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.

Αννίτα μου σε 9 μέρες γεννάς τελικά???? Όλα καλά θα πάνε αγάπη μου!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

p3sw12newmoon.jpg

Γωγω μεγεια και καλοριζικα με το καλο να τα χαρειτε!!!!!ειναι τελεια ολα πολυ καλες επιλογες!!!!!

αργω να απαντησω γιατι εδω μεσα οι τσουπρες μας τρεχουν με χιλια και δεν προλαβαινω...πηγαινα και στιβο η αχρηστη...αλλα δεν ημουν της ταχυτητας!!χα χα χα χα χα :lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

κοπελες ηρθα σπίτι....

ο μπεμπης γυρισε ευτυχως!!!!ειναι 1800 γραμμαρια, μου ειπε ότι σε περιπου 8 εβδομάδες που ειναι η πητ θα εχει γίνει περιπου 3 κιλάκια.... μικρούλης τελικα... χεχεχε!!!! τα ποδαρακια του ειναι δεξιά... ολα ειναι μια χαρα, δεν ειναι πολύ χαμηλα μου ειπε αρα δεν θα γεννησω πιο γρηγορα απο το καονικό... ας ελπίζουμε λεω εγω τωρα μεχρι τις 38 εβδομάδες αντε 39 να τον εχω στην αγκαλιά μου.....

Μπραβο Νικη, συγχαρητηρια!! μεγαλωσε ο μπεμπακος σου!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

γωγω παρα πολυ ομορφα ολα!!!!!!!!!!!!!!!!! μεγεια σας!! με το καλο να τα χαρει το μωρακι σας!!!!!αχ πολυ ζηλευω αυτες τις σιφονιερες που εχουν και αλαξιερα ποπανω! εγω δεν εχω χωρο!!!:(

ποπη μου θα την κανω την συνταγη σου! τωρα το εβαλα να βρασει ολοκληρη το στηθος και μετα θα το κοψω σε κομματακια ε?:D

εγω Αναστασια μου το κοβω εξαρχης για να βρασει και πιο γρηγορα!!!οπως σε βολευει εσενα!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ Η ΩΡΑ 11,ΚΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ.ΕΙΜΑΙ ΚΡΥΩΜΕΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ.

ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ.

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΙΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΑ ΞΕΝΟΙΑΣΩ.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ,ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ.

ΛΑΜΠΡΙΝΙ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΛΠΙΖΩ.

ΕΓΩ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ,ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΠΙΤΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ?ΤΟΥΣ ΜΙΣΗΣΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.

καλημερα Αννιτακι αντε τελειωσε θα εχεις το μωρακι σου στην αγκαλιτσα σου με το καλο και υπομονη με τους γιατρους...μην πεφτεις απο δω και περα να σκεφτεσαι μονο το μωρο σου και ολα καλα θα πανε!!!!!!!!

B4Itp2.png

α εμενα δεν μου πηρε fytro ( εστειλα τον αντρα μου) την επομενη φορα!;) ναι οντως ποπακι μου και μεχρι εδω που εφτασα λεω δοξα το θεο!!! μια χαρα ειμαι να μην μιλαω και καθολου!!!:lol::lol:

αννιτακι καλημερα!! αμαν αυτο το παλιοκρυωμα ακομα να φυγει??? ουφ!!! μην ανησυχεις αφου σου ειπε οκ και ο γιατρος σου!!!

κοριτσια ωραιες οι συνταγες για το κοτοπουλο!!!:D:D :Dευχαριστω!!!

ανοιξα το δεμα πολυ ωραιο το νεσεσερ!!! και βολικο!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αννίτα μου σε 9 μέρες γεννάς τελικά???? Όλα καλά θα πάνε αγάπη μου!!!

ΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΣΕ 9 ΜΕΡΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ 38 ΒΔΟΜΑΔΕΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΠΟΙΟ ΝΩΡΙΣ ΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΝ ΘΕΙΡΟΗΔΗ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΣΤΑ DEBENHAMS ΓΙΑ ΛΙΓΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΘΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΩΣΠΟΥ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΑ.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...