Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Κούκλα μου δεν είναι άσχημα τα έξι ωάρια και τέσσερα γονιμοποιημένα.. νομίζω πρέπει να δεις λίγο πιο αισιόδοξα την κατάσταση και να μην συγκρίνεις!

Καλό μήνα με υγεία

Ίσως έχεις δίκιο, είναι που δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο, ψάχνω να βρω ίχνη θετικής εξέλιξης για να νιώσω κάπως καλύτερα. Επίσης,Καλό μήνα!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ti na pw elpizw na parei kana kilo akoma mexri na gennisw...gt se 10 meres mpainw ston mina m kai m fanikes oti einai liga ta 1900gr....

προσφατα γεννησε μια θεια μου, πηρε ολο το μηνα της παρα 3 μερες και η μικρη γεννηθηκε 2500!!! υγιεστατη!

εννοω θα ειναι αρκετα τα λεφτα που θα μας βαλουν!!

16/12 θα παω στο ικα να τα καταθεσω,,

αααα ναι!!! εγω τα κατεθεσα 24/11 και θα μπουν μες στον μηνα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσια να ρωτησω κατι τωρα που σας διαβαζα παλι διαβασα οτι χανεις κιλα με τον θηλασμο εγω ξεκινησα την εγκυμοσυνη με 47 κιλα και τωρα ειμαι 58 πανω κατω δηλαδη τα περισσοτερα θα χαθουν οταν γεννησω και θα χασω και με τον θηλασμο?στον θηλασμο δεν πρεπει να κανουμε ειδικη διατροφη ετσι?αλλα ουτε διαιτα?θα ηθελα να κανω κατι σαν αποτοξινωση να καθαρισει ο οργανισμος απο τις τοξινες αλλα δεν ξερω αν γινετε.

θα ηθελα να βαψω τα μαλλια μου πριν τον τοκετο η μαμα μου λεει να γεννησω και μετα αλλα αν θηλαζω γινετε?

κοπελες εχει καμια απο εσας skype για να μιλουμε θα ηταν ωραια ιδεα.

παντως ημαστε ωραια παρεα και θα ηταν ωραια να μιλουμε μετα για τα μωρα μας,και ισως καποτε βρεθουμε.να ερθετε κυπρο

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

Ξαναρθα!!!!!!Καλα, πηγα στα τζαμπο κ γινοταν ο κακος χαμος!!!!!!!!ευτυχως ειχα γραψει τι θελω για να μην παρασυρθω!!

Γειτονισσα το μαγαζι με τα παιδικα τα εχει ακομα 50% εκπτωση ναι!!!!!!!

Κοριτσια να ρωτησω,τα χρηματα απο τις 56 μερες πριν την γεννα τα βαζουν στον λογαριασμο μας κατευθειαν??Ξερετε τιποτα??Γιατι οταν γεννησα εγω τα πηρα κατευθειαν απο το ταμειο του Ικα...

Ωραία έχει ακόμα πράγματα νόμιζα ότι το άδειασα όταν πήγα από κοριτσίστικα:tongue:

Το ΙΚΑ Λαμπρινή μου κάνει δύο φορές το μήνα πληρωμές με κατάθεση στο λογαριασμό σου στην Εθνική 15 και τέλος του μήνα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλέ τσάμπα σου έγραψα τη δίαιτα γράφει πόσες ελιές να βάλεις 5-6 πόσες λέει δε θυμάμαι απέξω στις αντικαταστάσεις δες.Άντε είδα εγω 4-5 μικρές ελιές λέει φάτες!;)

αχ μολις ψηλοεφαγα ειχα τοση ορεξη αλλα μολις εβαλα μπουκια στο στομα μου με πιασανε οι αναγουλες...καιρο ειχα να αναγουλιασω...τι ατυχη ...με την ορεξη εμεινα...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Κι εγω έτσι λέω αλλα μην άγχεστε κορίτσια με το θηλασμό θα γίνετε φιγουρίνια εγώ από 65 κιλά πήγα 51-52 σε 40 ημέρες χωρίς δίαιτα και μετά έτρωγα 3 τόστ με σως το βράδυ και 2 μον αμουρ και δεν έπαιρνα με τίποτα!!!χιχιχι εγω έχω παραγγείλει μια αρμυρή και μια γλυκιά κρέπα και στον Βασίλη και στο γιατρό μου α ρε γλέντια ελπίζω να γεννήσω παλι με φτ και να μην περιμένω 2 μέρες να τα φάω γιατι θα σκυλιάσω:tongue:

1460642m5a1aq1qdx.gif

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ!!!

ΜΟΝΤΕΛΛΑΚΙΑ!!!

ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΑΤΕ!!!

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

κοριτσια να ρωτησω κατι τωρα που σας διαβαζα παλι διαβασα οτι χανεις κιλα με τον θηλασμο εγω ξεκινησα την εγκυμοσυνη με 47 κιλα και τωρα ειμαι 58 πανω κατω δηλαδη τα περισσοτερα θα χαθουν οταν γεννησω και θα χασω και με τον θηλασμο?στον θηλασμο δεν πρεπει να κανουμε ειδικη διατροφη ετσι?αλλα ουτε διαιτα?θα ηθελα να κανω κατι σαν αποτοξινωση να καθαρισει ο οργανισμος απο τις τοξινες αλλα δεν ξερω αν γινετε.

θα ηθελα να βαψω τα μαλλια μου πριν τον τοκετο η μαμα μου λεει να γεννησω και μετα αλλα αν θηλαζω γινετε?

παντως ημαστε ωραια παρεα και θα ηταν ωραια να μιλουμε μετα για τα μωρα μας,και ισως καποτε βρεθουμε.να ερθετε κυπρο

Αννίτα μου εγω θήλασα 15 μήνες.Τα μαλλιά σου θα τα βάψεις με φυτική βαφή μετά από τον 6ο μήνα θηλασμού σε συννενόηση με την παιδίατρο αναύγειες μπορείς να κάνεις όποτε θέλεις γιατι δε ξεκινούν από τη ρίζα οπότε δεν είσχωρούν στον οργανισμό.

Στην αρχή του θηλασμό και για τρεις μήνες θα έχεις ένα διατολόγιο θα σου πει η μαία σου καλύτερα το οποίο θα έχει τροφές που θα σε βοηθήσουν να εμπλουτίσεις το γάλα σου και να έχεις και περισσότερο.Να ξέρεις ότι ότι βάζεις βγάζεις και τα πράγματα είναι πιο αυστηρά από την εγκυμοσύνη πχ καφέ έπινα ένα μικρό ελληνικό αμέσως μετά το θηλασμό για να μη προλάβει να περάσει στο γάλα και στο τέλος τον έκοψα!Οπότε την αποτοξίνωσή σου θα την κάνεις γενικά θα έχεις τροφές σωστές αλλά και γενικά ότι θέλεις εκτός από αυτά που μυρίζουν στο γάλα πχ μπρόκολο,πράσσο,σκόρδο,κρεμμυδι,πικάντικα διάφορα γιατι μπορεί να πάθει κολλικούς αλλά μόνο για τους τρεις πρώτους μήνες μετά το στομαχάκι του είναι έτοιμο να δεχθεί όλες τις τροφές.;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Ωραία έχει ακόμα πράγματα νόμιζα ότι το άδειασα όταν πήγα από κοριτσίστικα:tongue:

Το ΙΚΑ Λαμπρινή μου κάνει δύο φορές το μήνα πληρωμές με κατάθεση στο λογαριασμό σου στην Εθνική 15 και τέλος του μήνα.

βασικα εγω που τα ηθελα 2 ιδια ολα δεν ειχε..μονο σε ενα φορμακι ειχε...κ υποψιαζομουν οτι το αλλο το ειχες παρει εσυ...χεχε

κ ετσι τα πηρα διαφορετικα!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

κοριτσια που λετε για τα χρηματα για το ικα μηπως γνωριζετε πανω κατω ποσο ειναι το ποσό??ΛΑΜΠΡΙΝΗ εσυ ξερεις?ξερω οτι παει αναλογα με τον μισθο αλλα για εναν βασικο μισθο ποσο ειναι περιπου??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Εγω τα ψώνησα από μαγαζί και είχε πολυ καλές τιμές αλλα και τα δικά σου είναι super.Το μαγαζί είναι στη Νέα Ιωνία αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου στείλω πμ.Αλλά έχω και 2 βδομάδες να πάω που τα είχε -50% δε σου εγγυώμαι ότι θα βρεις κάτι καλό ακόμα:confused:

Να μου στείλεις φυσικά και θέλω !!!!!!

HXSnp2.png

και εγω σκευτομαι να τα βαψω κοριτσια πριν τη γεννα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...