Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 hours ago, Maraki S. said:

Καλησπέρα κορίτσια, επέστρεψα και εγώ μετά από πολλή άρνηση και αποστασιοποίηση να μοιραστώ τον πόνο μου, όχι ότι αυτό θα αλλάξει κάτι στην κατάσταση. Τελείωσα το δεύτερο κύκλο διέγερσης με νέο φάρμακο, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι μου ταίριαξε καλύτερα από το πρώτο γιατί βλέπαμε 10 ωοθυλάκια και η δεύτερη μέτρηση της οιστραδιόλης έφτασε 3 χιλιάδες... Χθες έγινε η ωοληψία και έμαθα ότι πήραμε 6 γιατί τα 3 ήταν άδεια. Σήμερα μου είπαν ότι τα 4 γονιμοποιηθηκαν. Ο άντρας μου λεει οκ τα ίδια με την πρώτη φορά που ουσιαστικά μείναμε με 4 των 3 ημερών..Τώρα φυσικά εγώ σκέφτομαι πόσα θα φτάσουν τελικά 3η ημέρα και ότι δεν αξίζει να κάνω όλο αυτό για 1 προσπάθεια/ευκαιρία... Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα σε ρίχνει εκεί που πας να ανέβεις λίγο ψυχολογικά..

Καλησπέρα κορίτσι. Όλες μας χρειαζόμαστε ένα και καλό. Και εγώ στην πρώτη εξωσωματική είχα 6 βλαστοκυστες καλές τότε ηλικία 38 και τελικά όλες ήταν η παλλινδρομεςς η βιοχημικές. Στην δεύτερη εξωσωματικη 40 είχα 10 ωάρια και γονιμοποίηση μόνο 2 που φτάσανε βλαστοκυστες η μια κακή και η άλλη μέτρια. Κόλλησα κοβιντ τα βάλαμε κατάψυξη και στη απόψυξη άντεξε μόνο η μέτρια. Την έβαλα έπιασε και ήταν και αυτή βιοχημική. Αυτό που θέλω να πω είναι μην κολλάτε στην ποσότητα. Ένα και καλό θες. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλησπερα Γεωργια μου παλι καλα ομως το οριο δεν το ξεπερασες αρα μια χαρα ειναι και στο κατω κατω υδατανθρακες ειναι ...εγω λεω παλι καλα...ετσι εεε για τα sweet balance??τελικα ο καθε γιατρος λεει τα δικα του...τι να πω δεν ξερω...εγω σημερα ειχα αναγουλες και εφαγα λιγο σαλατα μαρουλι και 1 κομματι κρεας μοσχαρι και ειχα 107...οτι να 'ναι...

δλδ συνολικα απο το ικα πηρες περιπου 3500 ε???

εμενα με δηλωνει ο αντρας με κολλαει ενσημα και φαινεται οτι παιρνω 400 ε καθαρα...ααρα αμα παρω συνολικα και απο τα 3 επιδοματα κανα 1000ε??

Ε αυτα είναι απο το ΙΚΑ και παίρνουμε και απο το ΟΑΕΔ.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επ...Πρόσεχε σε γαύρο μιλάς ε!!! Φαντάσου πόσο φαν ειμαι ε,ουτε ηξερα οτι παιζει!!:lol::lol::lol:

αααα θα σε κανω μαθηματα και θα σε φανατισωωωωωω!!!!!!!!!!!!παιζει σημερα το βραδυ θα το δειξει στο ΜΕΓΚΑ!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

δεν μπορω να καταλαβω πως βγαινει το ημερομισθιο...τελοσπαντων εχω καιρο μπροστα μου...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Αχ εγώ δεν θυμαμαι ημερομίσθιο ποσο ειναι το δικό μου... Εγω ειμαι 6ωρη και παιρνω 640? καθαρα... Πόσα λές να πάρω? Τι σε ρωτάω κι εσένα ε?? :tongue::tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αααα θα σε κανω μαθηματα και θα σε φανατισωωωωωω!!!!!!!!!!!!παιζει σημερα το βραδυ θα το δειξει στο ΜΕΓΚΑ!!

Ασε με είχε υποσχεθεί ο αντρούλης μου πριν πολυ καιρό οτι αν γίνω Παναθηναικός λέει θα με πάει Βερολίνο(τοτε έπαιζε στο μπάσκετ εκει τελικο νομιζω) αλλα δεν με πηγε γιατι πέρασε κ ο Ολυμπιακος λεει και δεν ηθελε να παμε... Βλακειες και δικαιολογίες του κ@@λου!!! Μετά εξιλεώθηκε βεβαια γιατι με πήγε Βερολίνο και Πράγα για ταξίδι του μέλιτος...:P

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

δεν μπορω να καταλαβω πως βγαινει το ημερομισθιο...τελοσπαντων εχω καιρο μπροστα μου...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κι εγω δεν κατάλαβα μη νομίζεις σου αντέγραψα τι γραφει το ικα

zxG9p3.png

owokp3.png

τι κανεις κοριτσακι?

εγω που δεν εχω γκαραζ που θα το βαζω καλε? πωπω οντως λιγο χαλια απο το δρομο μετα μεσα στο σπιτι! εδω εμεις με το που μπαινουμε βαζουμε παντοφλες.

Mαργαριτα μου τι κανεις?

Στο πορτ-μπαγκαζ του αυτοκινητου ειπα, οχι στο γκαραζ.

Στο σπιτι που θα πατε δεν εχεις καποιο χωρο πριν την εισοδο σου, να το αφηνεις?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αννα μου εγω μενω στο κεντρο και κινουμε μονο με τα ποδια εκτος αν παω εκτος μονο τοτε χρησιμοποιω το καροτσι! αλλα μετα μπορει να μην το βαζω μεσα να το αφηνω εξω απο την πορτα! θα δουμε!

ποια σου αρεσε περισσοτερα αννα μου???

κοριτσια τελικα μου φερανε το μπανιερο και την αλαξιερα! ειχα παραγγειλει και μια πλεκτη κουβερτουλα μου την εστειλε και αυτη, sudocrem και purelan κρεμα για τις θηλες. μου εβαλε δωρο και ενα αφρολουτρο και σαμπουαν της fissan!:D

Και οι 2 καλες μου φανηκαν Αναστασια.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Mαργαριτα μου τι κανεις?

Στο πορτ-μπαγκαζ του αυτοκινητου ειπα, οχι στο γκαραζ.

Στο σπιτι που θα πατε δεν εχεις καποιο χωρο πριν την εισοδο σου, να το αφηνεις?

Εμείς προβλέπεται να φαγωθούμε με αυτό το θέμα με τον δικό μου...Δεν θα θέλει να το αφήνουμε έξω απο την είσοδο για να μην το βλέπουν όλοι... Οτι να ναι!!! Το βλέπω εγω θα μου σπάσει τα νευρα!!:-(

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ασε με είχε υποσχεθεί ο αντρούλης μου πριν πολυ καιρό οτι αν γίνω Παναθηναικός λέει θα με πάει Βερολίνο(τοτε έπαιζε στο μπάσκετ εκει τελικο νομιζω) αλλα δεν με πηγε γιατι πέρασε κ ο Ολυμπιακος λεει και δεν ηθελε να παμε... Βλακειες και δικαιολογίες του κ@@λου!!! Μετά εξιλεώθηκε βεβαια γιατι με πήγε Βερολίνο και Πράγα για ταξίδι του μέλιτος...:P

ααα ειδες τελικα την τηρησε την υποσχεση του για το βερολινο!!!κύριος ο ανθρωπος,δεν χρειαστηκε να αλλαξεις και ομαδα!!!!!!!!!!!!!εγω αν και ειμαι ΠΑΟΚΙ βλεπω γενικως ποδοσφαιρο και απο αλλες ομαδες!!!

αχ βαριεμαι ..εμενα ο δικος μου συνεχεια δουλευει τον βλεπω μονο οταν τρωμε μαζι το μεσημερι κ οταν κοιμαται μετα το μεσημεριανο...και μολις ξυπναει μη τον ειδατε μεχρι τα ξημερωματα...δεν ξεκολαει απο το γραφειο...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

ααα ειδες τελικα την τηρησε την υποσχεση του για το βερολινο!!!κύριος ο ανθρωπος,δεν χρειαστηκε να αλλαξεις και ομαδα!!!!!!!!!!!!!εγω αν και ειμαι ΠΑΟΚΙ βλεπω γενικως ποδοσφαιρο και απο αλλες ομαδες!!!

αχ βαριεμαι ..εμενα ο δικος μου συνεχεια δουλευει τον βλεπω μονο οταν τρωμε μαζι το μεσημερι κ οταν κοιμαται μετα το μεσημεριανο...και μολις ξυπναει μη τον ειδατε μεχρι τα ξημερωματα...δεν ξεκολαει απο το γραφειο...

Α κι εμένα χαλαρώνει το βραδυ οταν γυρνάει απο το γραφειο με τον εξής τρόπο..να ανοιξει τον υπολογιστη και να παιξει ποκερ!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

τελεια!!!!!!!!!εγω παρολο που δεν εφαγα παρα μονο σαλατα κ 1 κρεατακι οπως ειχα πει ..ειχα 107 πως γινεται αυτο δεν μπορω να καταλαλβ...τελικα οτι να'ναι ειναι...

μαλλον δεν πρεπει να αφηνουμε αδειο το στομαχι για πολλες ωρες, εγω αυτο καταλαβα!

Γεια σου Πόπη μου μέτρηση με τα μακαρόνια 110!πολυ μου φάνηκε ρε γμτ εντάξει για μια φορά στις 2 εεβδομάδες που μου είπε να τρώω καλά θα είναι.Μου απαγόρεψε όμως και τα sweet and balance δε κάνει λέει έχουν πολλες γλυκαντικές που ανεβάζουν το ζάχαρο!:(Με τη χαρά έμεινα φτου!

Α ρώτησες για το επίδομα λοιπόν θα σου πω τι πήρα εγω για το γιο μου αφού όπως μου είπε η συνάδελφος δεν άλλαξε κάτι.Το ημερομίσθιο είναι 47,82 και είχα πάρει 1.338,96 σαν επίδομα μητρότητας τις 56 μέρες που λένε φαντάσου ότι παίρνω 1000 καθαρά.Βοήθημα τοκετού πήρα 991,20 και επίδομα μητρότητας 63 ημέρες 1.505,33.Αυτά από το ικα.

γεωργια το βοηθημα τοκετου ποτε το παιρνεις? και τα χαρτια ποτε τα κανεις?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσια μιλαμε σημερα με εχει ταραξει ο μικρος ε! μολις πριν λιγο πηρε ενα κουταλι και επειδη πηγα να του το παρω μου το φορεσε στην μυτη!!! για να καταλαβεται τρεχει αίμα και τωρα είναι πρισμένη η μύτη μου!! δεν εκανα παιδι εγω...τον μπαμπούλα έκανα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ουφ ψωνισαμε και ηρθαμε!!! ευτυχως ολα τα μαγαζια ειναι εδω γυρω!!!!

πηραμε μμονο για τα βαπτηστηρια του αντρα μου γι ατην δικια μου θελω να παω με την ησυχια μου:lol::lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσια μιλαμε σημερα με εχει ταραξει ο μικρος ε! μολις πριν λιγο πηρε ενα κουταλι και επειδη πηγα να του το παρω μου το φορεσε στην μυτη!!! για να καταλαβεται τρεχει αίμα και τωρα είναι πρισμένη η μύτη μου!! δεν εκανα παιδι εγω...τον μπαμπούλα έκανα...

χαχαχαχαχα βρε αντωνια μου συγνωμη κιολας αλλα με εκανες και γέλασα!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...