Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Φυσικά και έχει σημασία και μάλιστα τεράστια. Όμως ότανσου πετσοκόβουν τον μισθό το πρόβλημα γίνεται προσωπικό και όχι εθνικό.

Το θεωρώ άδικο να μην πω κοροιδία να πληρώνω το ίδιο είδος εδώ σε διπλάσια τιμή μόνο και μόνο για να στηρίξω την χώρα μου όταν αυτή δεν στηρίζει εμένα.

Exeis dikio Eleytheria, m'aresei pou niotho kai tipseis ego.O katyhenas pleon to simferon tou koitaei.Xereis kai allo site me proionta eurias xrisis?

Koritsares, phga sto giatro.H mpempa mou einai 1520gr. Polu kali mou eipe gia thn ebd. pou eimai.Eimai 29+1, dld tora xekinao thn 30, mou to eipe kai ekeinos, h 29h htan i prohgoumenh.

Mou eipe to ipsos tis einai 39p.Ton rotisa pos to vrike, kai mou eipe oti metraei ton mhro ths kai pollaplasiazei me to 7.

Ola kala loipon, o epomenos iperuxos einai to doppler stis 29 tou mina.:lol:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω κοριτσακια στη διατροφη σας δεν επιτρεπονται τα θαλασσινα

τι σας εχει πει να τρωτε μονο κρεας και οσπρια βρηκα αυτο

Η διατροφή που θα κρατήσει το διαβήτη μακριά σας

Προτιμήστε

Άφθονα φρούτα και λαχανικά, για να παίρνετε τις βιταμίνες τους, αλλά κυρίως τις φυτικές τους ίνες.

Τρόφιμα ολικής άλεσης, γιατί θα σας χορτάσουν χωρίς να σας ανεβάσουν τόσο το σάκχαρο.

Γαλακτοκομικά, χαμηλά σε λιπαρά.

Ελαιόλαδο, αλλά με μέτρο, γιατί έχει πολλές θερμίδες.

Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα (ω-3 και ω-6) από ψάρια, ξηρούς καρπούς κλπ.

Άπαχο κρέας και κοτόπουλο.

Αποφύγετε

Τρόφιμα με απλά σάκχαρα (γλυκά, χυμούς, λευκό ψωμί, προϊόντα ζύμης), γιατί αυξάνουν τα επίπεδα γλυκόζης του αίματος και συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη διαβήτη κύησης.

Τα σπορέλαια, τα υδρογονωμένα ή τα μερικώς υδρογονωμένα λίπη που υπάρχουν σε τυποποιημένα τρόφιμα, πατατάκια, μπισκότα, κρουασάν και τηγανητές πατάτες εμπορίου.

Τρόφιμα σε κονσέρβες ή προτηγανισμένα και προμαγειρεμένα τρόφιμα.

Καταναλώστε με μέτρο

Πατάτες, μακαρόνια και ρύζι, που μπορεί να αυξήσουν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα, κυρίως όταν καταναλώνονται ως κυρίως γεύμα και όχι ως συνοδευτικό πρωτεΐνης (κρέας, ψάρι, κοτόπουλο).

ευχαριστουμε πολυ μελινακι!!!

νηστικια το πρωι...1 ωρα μετα το μεσημεριανο και 1 ωρα μετα το βραδυνο...εγω ποναω σε ολα τα σημεια οταν κουνιεται,,σαν να βαζει δυναμη νιωθω και με χτυπαει...ξαπλωσε λιγο να ηρεμησεις...

εμενα μου ειπε νηστικη, μετα το πρωινο, μετα μεσσημεριανο και μετα το βαδινο. δεν μπορω να ξαπλωσω με τιποτα!!! δεν βολευομαι! χειροτερα γινομαι ασε!!!

Exeis dikio Eleytheria, m'aresei pou niotho kai tipseis ego.O katyhenas pleon to simferon tou koitaei.Xereis kai allo site me proionta eurias xrisis?

Koritsares, phga sto giatro.H mpempa mou einai 1520gr. Polu kali mou eipe gia thn ebd. pou eimai.Eimai 29+1, dld tora xekinao thn 30, mou to eipe kai ekeinos, h 29h htan i prohgoumenh.

Mou eipe to ipsos tis einai 39p.Ton rotisa pos to vrike, kai mou eipe oti metraei ton mhro ths kai pollaplasiazei me to 7.

πολυ ευχαριστα τα νεα σου Αννα μου! μπραβο!!!!! με το καλο να κανεις και το doppler!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μπραβο ελευθερια μου!!!!!!!!1.5 κιλο ανθρωπακι η μπουμπου σου!!!με το καλο!!ναι και εμενα την προηγουμενη φορα που ειχα παει ετσι μου ειχε πει για την βδομαδα που ημουν!!!εγω απο βδομαδα εχω ραντεβου..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

ευχαριστουμε πολυ μελινακι!!!

εμενα μου ειπε νηστικη, μετα το πρωινο, μετα μεσσημεριανο και μετα το βαδινο. δεν μπορω να ξαπλωσω με τιποτα!!! δεν βολευομαι! χειροτερα γινομαι ασε!!!

πολυ ευχαριστα τα νεα σου Αννα μου! μπραβο!!!!! με το καλο να κανεις και το doppler!!!!

δλδ 4 φορες την ημερα καθε μερα??πω πω ταινειες που χρειαζεσαι?? σε κλωτσαει τωρα για αυτο πονας??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

να ρωτησω κατι ασχετο! νηστευετε? εγω αλλες φορες νηστευα 8-10 μερες κ κοινωνουσα. φετος λογω εγκυμοσυνης η μανα μου λεει φτανουν 3 μερες αν νηστεψω. λιγο δεν ειναι?

Gogo mou kai megali evdomada na itan mono ti megali paraskeui tha nisteua ego.Asthenis kai odiporos amartian ouk' exoun.

Tora oti nomizei o kathenas.

καλησπερα κοριτσια!τι κανετε;

αχ παιδευεστε πολυ με τις διατροφες μωρε..εγω 2 μερες τωρα τρωω ο,τι βρω μπροστα μου!λες κ με ειχαν σε μπουντρουμι τοσο καιρο!ελπιζω να σταματησει αυτο γιατι με βλεπω να μη χωραω απο την πορτα!

Αννουλα πανω στα νεα της μπουμπουκας σου ηρθα!τελεια η μπεμπουλα σας μωρε!!φτου φτου,οντως πολυ καλη ειναι!αυτο για το υψος δεν το ηξερα!θα δω τον υπερηχο γιατι κ εμας μας μετραει το μπουτακι καθε φορα και θα υπολογισω!

κοριτσια η μικρη πολυ με ξαγρυπναει.την πιανει πανικος τα βραδια και βαραει αλυπητα!νυχτερινος τυπος φαινεται κ ανησυχω:cool: παλι ξυπνια με ειχε 4-7!πολυ ξυλο εφαγα!

GjJbp3.png7IWup3.png

Anastasia mou, sto Argostoli konta meno, dld 5-6 klm. exo apo to argostoli.Exeis erthei pote kefalonia?

ναι! εχω ερθει! μενεμε στο φισκαρδο αλλα αργοστολι ειχαμε ερθει για την συναυλια που ειχε ο ρεμος (αδυναμια) ! το 2009 ηταν! μου αρεσε πολυ!!!!

δλδ 4 φορες την ημερα καθε μερα??πω πω ταινειες που χρειαζεσαι?? σε κλωτσαει τωρα για αυτο πονας??

οχι καθε μερα!! μου ειπε 2 φοορες την εβδομαδα σιγουρα αλλα εγω μετριεμαι συχνοτερα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αννούλα σούπερ η μικρή σου. Με το καλό και στο ντόπλερ τώρα!!!

Όχι δεν ξέρω άλλο σάιτ. Κάποια στιγμή είχα βρει ένα γερμανικό σούπερ μάρκετ αλλά δεν έχω παραγγείλει. Γενικότερα έχω διάφορα σάιτ για συγκεκριμένα πράγματα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

ναι! εχω ερθει! μενεμε στο φισκαρδο αλλα αργοστολι ειχαμε ερθει για την συναυλια που ειχε ο ρεμος (αδυναμια) ! το 2009 ηταν! μου αρεσε πολυ!!!!

οχι καθε μερα!! μου ειπε 2 φοορες την εβδομαδα σιγουρα αλλα εγω μετριεμαι συχνοτερα!

Tote o Remos eixe filoxenithi apo emas sta domatia mas ta enoikiazomena.

Den tou eixame parei kai lefta logo diafimisis dikis mas...

Αννούλα σούπερ η μικρή σου. Με το καλό και στο ντόπλερ τώρα!!!

Όχι δεν ξέρω άλλο σάιτ. Κάποια στιγμή είχα βρει ένα γερμανικό σούπερ μάρκετ αλλά δεν έχω παραγγείλει. Γενικότερα έχω διάφορα σάιτ για συγκεκριμένα πράγματα.

Euxaristo Eleutheria!!

Eixa mpei sto amazon.de kai oi times stis panes itan poli kales, kai se euro.To exeis dei?

Gogo mou kai megali evdomada na itan mono ti megali paraskeui tha nisteua ego.Asthenis kai odiporos amartian ouk' exoun.

Tora oti nomizei o kathenas.

τελεια η μικρη σου Αννα με το καλο να την παρεις αγκαλιτσα!:D

ενταξει, 3 μερες νηστεια αντεχω , ετσι κ αλλιως γαλα δεν πινω κ χωρις κρεας κ τυρι αντεχω 3 μερες! προσεχω ουτως ή αλλως οποτε δεν θα εχω προβλημα!

BJVqp3.png

Tote o Remos eixe filoxenithi apo emas sta domatia mas ta enoikiazomena.

Den tou eixame parei kai lefta logo diafimisis dikis mas...

στο αργοστολι εμεινε?? γιατι ηταν στο ξενοδοχειο που μεναμε εμεις με παρεα τον βερτη , τον αλιαγα και 5-6 ακομα φιλους τρωγανε και πινανε και τραγουδουσε μονο με ενα μπουζουκι!!!! λιωνω!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...