Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω εδω γυρω ειμαι αλλα με το μικρο δεν μπορω να πολυγραψω..

εχω φακες απο το μεσημερι οποτε γλυτωνω το μαγειρεμα για αποψε!!

μια χαρα τι ωραια που ειναι οταν περισσευει φαγητο ?? χε χε χε:lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ειδα αιμα , πηγα νοσοκομειο, δεν βρηκαν κατι ανησυχητικο αλλα εκατσα 2 μερες προληπτικα...Το αιμα σταματησε κατευθειαν με το που πηγα εκει και στον υπερηχο δεν βρηκαν κατι κακο.Το μωρο καλα, ο τραχηλος καλα, ο πλακουντας καλα ,ουτε αποκολληση..Μαλλον κουραση μου ειπαν γιατι εκανα δουλειες...

Τωρα καθομαι σπιτι, καναπε-κρεβατι για 10 μερουλες μεχρι να παω για το ντοπλερ...

ΑΧ! Την Κυριακη ειδα και γω αιμα αλλα δεν πηγα στο γιατρο ουτε τηλ την πηρα. καθησα στον καναπε και ελειπε και ο αντρας μου σε υπηρεσια και ημουνα μονη με τον μικρο και γενικα απο τοτε προσεχω χθες εκανα εξετασεις ο αιματοκριτης μου επεσε πολυ και κατι μου βρηκε στα ουρα την επομενη εβδομαδα θα παω στη γιατρο αντε να δουμε.

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Σοφη μου τι εγινε πρεπει να εισαι ξαπλα για 10 μερες γιατι? Εχω μερες να μπω και εχω χασει επεισοδια.

Κατερινα γεια σου!!Περιμενω κ γω διδυμα οπως εσυ μονο που εμενα ειναι μονοχωριακα!!

Πως τα πας γενικα??Σου εχει πει ο γιατρος ποτε περιπου θα γεννησεις??Εγω αυτη την εβδομαδα εχω γινει τουμπανο,,,,και λεει θα γεννησω πριν μπω στον μηνα μου,,,

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Ουφφφφ... μολις δεχτηκα ενα τηλεφωνημα τωρα οτι θα ερθουν επισκέψεις.... και βαριεμαι.... παω να συμμαζεψω λιγο το σαλονι απο τα παιχνιδια του μικρού και τα λεμε πιο μετα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ΑΧ! Την Κυριακη ειδα και γω αιμα αλλα δεν πηγα στο γιατρο ουτε τηλ την πηρα. καθησα στον καναπε και ελειπε και ο αντρας μου σε υπηρεσια και ημουνα μονη με τον μικρο και γενικα απο τοτε προσεχω χθες εκανα εξετασεις ο αιματοκριτης μου επεσε πολυ και κατι μου βρηκε στα ουρα την επομενη εβδομαδα θα παω στη γιατρο αντε να δουμε.

Ειδες δηλαδη λιγο αιμα?Μια κηλιδα?

Εμενα γεμισε η τουαλετα 2 φορες με κατακοκκινο αιμα και πανικοβληθηκα..Βεβαια σταματησε η αιμορροια οταν πηγα στο νοσοκομειο αλλα δεν με αφησαν να φηγω ετσι προληπτικα...Με την ψυχη στο στομα με πηγε ο αντρας μου στο νοσοκομειο και ακολουθησε ολη η οικογενεια...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Κατερινα γεια σου!!Περιμενω κ γω διδυμα οπως εσυ μονο που εμενα ειναι μονοχωριακα!!

Πως τα πας γενικα??Σου εχει πει ο γιατρος ποτε περιπου θα γεννησεις??Εγω αυτη την εβδομαδα εχω γινει τουμπανο,,,,και λεει θα γεννησω πριν μπω στον μηνα μου,,,

κοριτσακια και εσυ? καλα τα παω αν και δε μπορω να ειμαι ορθια πανω απο μιση ωρα με ποναει η μεση μου και η κοιλια γινεται πετρα τεντωνοντε και πρεπει να καθησω. δυσκολευομαι να βαλω καλτσες και παπουτσια αλλα δεν εχω κατι αλλα που να με ενοχλει, εσυ πως τα πας?

Κανονικα εχω πητ 1/3 αλλα μου ειπε να φτασουμε το πρωτο 10ημερο του φεβρουαριου εσυ ποτε με το καλο?

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Γεια σου Λαμπρινη!!Πως τα πας?Τουμπανο αισθανεσαι ε??

Δουλευεις ακομα?(σορρυ γιατι δεν θυμαμαι)

Αρχες του χρονου δεν ειπες γεννας?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

κοριτσακια και εσυ? καλα τα παω αν και δε μπορω να ειμαι ορθια πανω απο μιση ωρα με ποναει η μεση μου και η κοιλια γινεται πετρα τεντωνοντε και πρεπει να καθησω. δυσκολευομαι να βαλω καλτσες και παπουτσια αλλα δεν εχω κατι αλλα που να με ενοχλει, εσυ πως τα πας?

Κανονικα εχω πητ 1/3 αλλα μου ειπε να φτασουμε το πρωτο 10ημερο του φεβρουαριου εσυ ποτε με το καλο?

κατερινακι ιδια ΠΗΤ εχουμε μονο που εγω εχω εναν κοριτσαρο!!!αλλα και εγω θα γεεννησω πολυ πιο μπροστα λογω συσπασεων και ζαχαρου..εγω παρακαλαω να φτασω στην 38 βδομαδα!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Ειδες δηλαδη λιγο αιμα?Μια κηλιδα?

Εμενα γεμισε η τουαλετα 2 φορες με κατακοκκινο αιμα και πανικοβληθηκα..Βεβαια σταματησε η αιμορροια οταν πηγα στο νοσοκομειο αλλα δεν με αφησαν να φηγω ετσι προληπτικα...Με την ψυχη στο στομα με πηγε ο αντρας μου στο νοσοκομειο και ακολουθησε ολη η οικογενεια...

οχι εγω ειδα στο χαρτι δυο φορες που πηγα τουαλετα και λερωσα λιγο το εσωρουχο και μετα τπτ για αυτο δεν πηγα στο νοσοκομειο. δεν ξερω αν εκανα καλα αλλα και μενα μαλλον απο κουραση ητανε

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Και γω Κατερινα μια απο τα ιδια ειμαι,,ναι κοριτσακια και εχω εναν γιο 2 ετων(την Κυριακη εχουμε γενεθλια..)12/2 εχω ΠΗΤ αλλα την πρωτη βδομαδα του Γεναρη θα γεννησω ...το Σαββατο θα δω ποσο εχουν παει,,,

Κοριτσια οχι μονο νιωθω τουμπανο αλλα και ειμαι,,,μαλλον εχουν παρει αρκετα,,ειναι και τα νερα μεσα στη μητρα,,,,περπαταω μεσα στο σπιτι και κρατιεμαι..

Σοφια μου φετος τελικα οχι δεν δουλεψα στο φροντιστηριο γιατι ειχα μια αιμοραγια τελη Ιουλιου και φοβηθηκα,,,μονο 2 ιδιαιτερα εχω και αυτα ερχονται σπιτι μου,,,πρωτη χρονια χαλαρα μετα απο 10 χρονια μαθηματων,,,χεχε!!Χαλαλι..να πανε ολα καλα μονο!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

οχι εγω ειδα στο χαρτι δυο φορες που πηγα τουαλετα και λερωσα λιγο το εσωρουχο και μετα τπτ για αυτο δεν πηγα στο νοσοκομειο. δεν ξερω αν εκανα καλα αλλα και μενα μαλλον απο κουραση ητανε

Τοτε καλα λες , μαλλον δεν θα ηταν τιποτα...Κουραση...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

να μαι και εγω!! εκανα το μπανακι μου και εφτιαξα ενα καπουτσινο να πιω!!!!:D:D:D

Σε 2 μέρες το είχα Αναστασάκι!

αρα εγω θα το εχω μαλλον δευτερα ε??? σε πραν τηλ πριν το φερουν???

και κατι ακομα?? εσυ σε ποια τραπεζα εχεις βγαλει αυτην την καρτα για να ψωνιζεις απο το ιντερνετ????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κατερινακι ιδια ΠΗΤ εχουμε μονο που εγω εχω εναν κοριτσαρο!!!αλλα και εγω θα γεεννησω πολυ πιο μπροστα λογω συσπασεων και ζαχαρου..εγω παρακαλαω να φτασω στην 38 βδομαδα!!!

Ποπη μου και γω πιο νωρις θα γεννησω!!! τωρα ποσο δεν ξερω :lol:

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...