Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Και γω Κατερινα μια απο τα ιδια ειμαι,,ναι κοριτσακια και εχω εναν γιο 2 ετων(την Κυριακη εχουμε γενεθλια..)12/2 εχω ΠΗΤ αλλα την πρωτη βδομαδα του Γεναρη θα γεννησω ...το Σαββατο θα δω ποσο εχουν παει,,,

Κοριτσια οχι μονο νιωθω τουμπανο αλλα και ειμαι,,,μαλλον εχουν παρει αρκετα,,ειναι και τα νερα μεσα στη μητρα,,,,περπαταω μεσα στο σπιτι και κρατιεμαι..

Σοφια μου φετος τελικα οχι δεν δουλεψα στο φροντιστηριο γιατι ειχα μια αιμοραγια τελη Ιουλιου και φοβηθηκα,,,μονο 2 ιδιαιτερα εχω και αυτα ερχονται σπιτι μου,,,πρωτη χρονια χαλαρα μετα απο 10 χρονια μαθηματων,,,χεχε!!Χαλαλι..να πανε ολα καλα μονο!

Πολυ καλα εκανες Λαμπρινη μου κ δεν πηγες φροντιστηριο..Δυο ιδιατερα εχω και εγω αλλα το ενα δεν πορουν να ερχονται εδω και θα πηγαινει η ξαδελφη μου μεχρι να ξαναγυρισω παλι πισω..Τα λυπαμαι που δινουν πτυχιο , δεν ηθελα να τα αφησω στη μεση γι'αυτο και πηγαινα κανονικα κ στα 2..Τωρα λογω ανωτερας βιας δεν θα πηγαινω...Δεν πειραζει δεν χαθηκε κ ο κοσμος..Το αλλο ιδιαιτερο ειναι 1 φορα την εβδομαδα η 1 φορα στις 15...και θα ερχεται πλεον εδω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και γω Κατερινα μια απο τα ιδια ειμαι,,ναι κοριτσακια και εχω εναν γιο 2 ετων(την Κυριακη εχουμε γενεθλια..)12/2 εχω ΠΗΤ αλλα την πρωτη βδομαδα του Γεναρη θα γεννησω ...το Σαββατο θα δω ποσο εχουν παει,,,

Κοριτσια οχι μονο νιωθω τουμπανο αλλα και ειμαι,,,μαλλον εχουν παρει αρκετα,,ειναι και τα νερα μεσα στη μητρα,,,,περπαταω μεσα στο σπιτι και κρατιεμαι..

Σοφια μου φετος τελικα οχι δεν δουλεψα στο φροντιστηριο γιατι ειχα μια αιμοραγια τελη Ιουλιου και φοβηθηκα,,,μονο 2 ιδιαιτερα εχω και αυτα ερχονται σπιτι μου,,,πρωτη χρονια χαλαρα μετα απο 10 χρονια μαθηματων,,,χεχε!!Χαλαλι..να πανε ολα καλα μονο!

Αχ! τα ιδια εχουμε ενα γιο και δυο κορες μονο που εμενα δε θα μοιαζουν!! να σε δω πως θα τις ξεχωριζεις, εχω το ειχα αγχος οταν μου ειπαν διδυμα! χαχαχαχα Αν εχουν παρει αρκετα δε θα εχεις και προβλημα αν γεννησεις πιο νωρις βρε ολα καλα θα ειναι αχ!τι τραβαμε και οι διδυμομανες!!!

Τοτε καλα λες , μαλλον δεν θα ηταν τιποτα...Κουραση...

Ναι γι αυτο δεν ετρεξα στο νοσοκομειο αν και ο αντρας μου ολο φωναζει απο τη Δευτερα που του το ειπα γιατι δεν τον πηρα τηλ να ερθει γιατι δεν περνω τηλ τη γιατρο να παμε πιο νωρις. Η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι αλλα οι μικρες δηλωνουν παρων!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

ποπη σου το ειπε ο γιατρος οτι θα γεννησεις νωριτερα?? η το υποθετεις??

οχι μου το ειπε οτι σιγουρα δεν θα με αφησει μεχρι 40 βδομαδα λογω ζαχαρου,,,αρα θελω σιγουρα να φτασω 38 βδομαδα...θα τα συζητησω μαζι της ξανα απο βδομαδα που θα παω,,,:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

γειαααααααααααααα

ηρθα και παλι!!!σημερα εχω επετειο με τον αντρα μου που λογιαστηκαμε και θα με παει για φαγητο ειμαι πολυ χαρουμενη!!!

να τα χιλιασετε Εφη μου παντα ευτυχισμενοι να ειστε!!!!!!καλα να περασετε σημερα!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Δε σας ειπα στολισαμε το δεντρο μας οι αντρες μου δηλ εγω καθομουνα στην καρεκλα και καμαρωνα!!! θελω να στολισω και λιγο μεσα στο σπιτι αλλα περιμενω βοηθεια απο τον αντρα μου και δεν τον βλεπω ορεξατο..... εξω ειπαμε δε θα βαλουμε τπτ γιατι δεν ξερω τελικα ποτε θα φυγουμε και αν φυγουμε πρωτοχρονια ποτε θα ξεστολισω ποτε θα μαζεψω ρουχα.....

Α! σημερα αγορασαμε το καροτσι μας, το καθισμα συτ/του, και κατι χαζα σεντονακια, απο ενα συνολο για οταν βγουμε απο το νοσοκομειο, ενα παιχνιδακι για το καροτσι (εχουμε και αλλο ενα απο το γιο μου)! Πολυ μου αρεσε αντε να ψωνισουμε και τα υπολοιπα αλλα αργω ακομη.

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Κατερινα εγω εχω κανει κ ενεσεις κορτιζονης και θα ξανακανω μια το Σαββατο..αλλα αγχωνομαι αν ειναι κ γεννησω τοσο νωρις εκτος απο το βαρος αν θα ειναι ολα τα υπολοιπα στις τσουπρες μου καλα,,,θα τα συζητησω με τον γιατρο να δω τί θα μου πει..

Σοφια μην ανησυχεις,,,και γω φετος ειχα και 2 ιδιαιτερα για πανελλαδικες και με ειχαν προσλαβει κ στο υπεπθ βς επιμελητρια στα λατινικα γ λυκειου και χαιρομουν,,,αλλα αυτα τα τελευταια τα σταματησα μεσα στο καλοκαιρι,,,προεχουν τα μωρα μας,,,η δουλεια ξαναβρισκεται,,,εχει ο Θεούλης!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

να τα χιλιασετε Εφη μου παντα ευτυχισμενοι να ειστε!!!!!!καλα να περασετε σημερα!!!!!!

σε ευχαριστω πολυ ποπη μου!!!

Δε σας ειπα στολισαμε το δεντρο μας οι αντρες μου δηλ εγω καθομουνα στην καρεκλα και καμαρωνα!!! θελω να στολισω και λιγο μεσα στο σπιτι αλλα περιμενω βοηθεια απο τον αντρα μου και δεν τον βλεπω ορεξατο..... εξω ειπαμε δε θα βαλουμε τπτ γιατι δεν ξερω τελικα ποτε θα φυγουμε και αν φυγουμε πρωτοχρονια ποτε θα ξεστολισω ποτε θα μαζεψω ρουχα.....

Α! σημερα αγορασαμε το καροτσι μας, το καθισμα συτ/του, και κατι χαζα σεντονακια, απο ενα συνολο για οταν βγουμε απο το νοσοκομειο, ενα παιχνιδακι για το καροτσι (εχουμε και αλλο ενα απο το γιο μου)! Πολυ μου αρεσε αντε να ψωνισουμε και τα υπολοιπα αλλα αργω ακομη.

ατε κατερινα μου αρχησαν και τα ψωνια!!!ποιοσ σε πιανει τωρα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γειαααααααααααααα

ηρθα και παλι!!!σημερα εχω επετειο με τον αντρα μου που λογιαστηκαμε και θα με παει για φαγητο ειμαι πολυ χαρουμενη!!!

Να τα χιλιασετε να ειστε ευτυχισμενοι και μονιασμενοι μια ζωη με το καλο το μωρακι σας και καλα να περασετε!!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

γειαααααααααααααα

γεια σου εφη!! να τα χιλιασετε και παντα ευτυχισμενοι!!!

οχι μου το ειπε οτι σιγουρα δεν θα με αφησει μεχρι 40 βδομαδα λογω ζαχαρου,,,αρα θελω σιγουρα να φτασω 38 βδομαδα...θα τα συζητησω μαζι της ξανα απο βδομαδα που θα παω,,,:rolleyes::rolleyes:

αα οκ!! και εγω την τριτη που εχω το ραντεβου αυτα θελω να συζητησω!!!

μεγεια μεγεια!!!!!!! με το καλο να τα χαρουν τα μπεμπακια σου!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κατερινα εγω εχω κανει κ ενεσεις κορτιζονης και θα ξανακανω μια το Σαββατο..αλλα αγχωνομαι αν ειναι κ γεννησω τοσο νωρις εκτος απο το βαρος αν θα ειναι ολα τα υπολοιπα στις τσουπρες μου καλα,,,θα τα συζητησω με τον γιατρο να δω τί θα μου πει..

Σοφια μην ανησυχεις,,,και γω φετος ειχα και 2 ιδιαιτερα για πανελλαδικες και με ειχαν προσλαβει κ στο υπεπθ βς επιμελητρια στα λατινικα γ λυκειου και χαιρομουν,,,αλλα αυτα τα τελευταια τα σταματησα μεσα στο καλοκαιρι,,,προεχουν τα μωρα μας,,,η δουλεια ξαναβρισκεται,,,εχει ο Θεούλης!!

αφου εβαλες και τες ενεσεις σου ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εγω Κατερινα δεν ειχα κανει τπτ μονο ελαχιστα ρουχακια ειχα παρει πιο πολυ για να εχω και ροζουλι ρουχακια,,,και τωρα τρεχω να τα προλαβω ολα...ευτυχως μου εχουν δωσει και αρκετα...διδυμοκαροτσι λεω να παραγγειλω μετα την γεννα,,,

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Να τα χιλιασετε να ειστε ευτυχισμενοι και μονιασμενοι μια ζωη με το καλο το μωρακι σας και καλα να περασετε!!!!
γεια σου εφη!! να τα χιλιασετε και παντα ευτυχισμενοι!!!

αα οκ!! και εγω την τριτη που εχω το ραντεβου αυτα θελω να συζητησω!!!

μεγεια μεγεια!!!!!!! με το καλο να τα χαρουν τα μπεμπακια σου!!

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...