Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερινα εγω εχω κανει κ ενεσεις κορτιζονης και θα ξανακανω μια το Σαββατο..αλλα αγχωνομαι αν ειναι κ γεννησω τοσο νωρις εκτος απο το βαρος αν θα ειναι ολα τα υπολοιπα στις τσουπρες μου καλα,,,θα τα συζητησω με τον γιατρο να δω τί θα μου πει..

Σοφια μην ανησυχεις,,,και γω φετος ειχα και 2 ιδιαιτερα για πανελλαδικες και με ειχαν προσλαβει κ στο υπεπθ βς επιμελητρια στα λατινικα γ λυκειου και χαιρομουν,,,αλλα αυτα τα τελευταια τα σταματησα μεσα στο καλοκαιρι,,,προεχουν τα μωρα μας,,,η δουλεια ξαναβρισκεται,,,εχει ο Θεούλης!!

λογικο τοτε να εισαι πρησμενη και να νοιωθεις κιολας ετσι βρε. ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ καλά θα πανε με τις τσουπρες σου θα δεις!!!

ατε κατερινα μου αρχησαν και τα ψωνια!!!ποιοσ σε πιανει τωρα!!

ναι ναι ειναι τελεια βεβαια προσπαθουμε να ειμαστε πολυ συγκρατημενοι γιατι ολα οι παπουδες τα πληρωνουν εμεις κατι λιγα. παρηγγειλα απο το νετ, πηραμε καποια σημερα πο βουλγαρια, θα παω και στα τζαμπο μαλλον το σαββατο και οταν θα παω στους δικους μου θα ξαναπαω στα τζαμπο με τη μαμα μου για τα υπολοιπα!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

λογικο τοτε να εισαι πρησμενη και να νοιωθεις κιολας ετσι βρε. ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ καλά θα πανε με τις τσουπρες σου θα δεις!!!

ναι ναι ειναι τελεια βεβαια προσπαθουμε να ειμαστε πολυ συγκρατημενοι γιατι ολα οι παπουδες τα πληρωνουν εμεις κατι λιγα. παρηγγειλα απο το νετ, πηραμε καποια σημερα πο βουλγαρια, θα παω και στα τζαμπο μαλλον το σαββατο και οταν θα παω στους δικους μου θα ξαναπαω στα τζαμπο με τη μαμα μου για τα υπολοιπα!!!

μια χαρα !!!εγω ακομα να αρχισω τες εξορμησεις!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μεγεια μεγεια!!!!!!! με το καλο να τα χαρουν τα μπεμπακια σου!!

ευχαριστω πολυ!!!

Εγω Κατερινα δεν ειχα κανει τπτ μονο ελαχιστα ρουχακια ειχα παρει πιο πολυ για να εχω και ροζουλι ρουχακια,,,και τωρα τρεχω να τα προλαβω ολα...ευτυχως μου εχουν δωσει και αρκετα...διδυμοκαροτσι λεω να παραγγειλω μετα την γεννα,,,

εγω ειχα ξεκαθαρισει αυτα που θα κρατουσα απο το γιο μου τα αφησα στη μαμα μου να τα πλυνει και να τα σιδερωσει και τωρα θα ψωνισω καποια και μετα τις γιορτες τα υπολοιπα! οπως σε βολευει με το καροτσι εμεις το πηραμε απο βουλγαρια και θελαμε να ειμαστε και οι δυο αλλιως επρεπε να παει μονος του ο αντρας μου μετα τη γεννα.

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Εφακη δε γινεται να το αφησω αλλο πρεπει να τα κανονισω σιγα σιγα γιατι εχω πολλα να κανω σε 2-3 εβδομαδες θα φυγω και πρεπει να τα εχω ετοιμα ΟΛΑ και τα ρουχα που θα χρειαστω μετα τη γεννα γιατι που να ψαχνει ο αντρας μου και που ξερει τι να μου φερει την πρωτη φορα απο το τηλ που του τα ελεγα δεν τα εβρισκε νευριασε και αναγκαστικα και αγορασα αλλα. τωρα δεν ειμαι για τετοια και δεν ξερω ποτε θα γυρισουμε σπιτι μας ουτε ειναι κοντα να ερθω. τα ασχημα της αποστασης............

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

Εφακη δε γινεται να το αφησω αλλο πρεπει να τα κανονισω σιγα σιγα γιατι εχω πολλα να κανω σε 2-3 εβδομαδες θα φυγω και πρεπει να τα εχω ετοιμα ΟΛΑ και τα ρουχα που θα χρειαστω μετα τη γεννα γιατι που να ψαχνει ο αντρας μου και που ξερει τι να μου φερει την πρωτη φορα απο το τηλ που του τα ελεγα δεν τα εβρισκε νευριασε και αναγκαστικα και αγορασα αλλα. τωρα δεν ειμαι για τετοια και δεν ξερω ποτε θα γυρισουμε σπιτι μας ουτε ειναι κοντα να ερθω. τα ασχημα της αποστασης............

ναι καλα κανεις!!και εγω επρεπε να αρχισω να ετοιμαζομαι αλλα ολο λεω θα αρχισω και ολο το αναβαλω!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

διδυμοκαροτσο ναι 123 ευρω πααααααααααααααρα πολυ καλα!!! οχι μαρκα γνωστης αλλα πολυ καλο! θελαμε σε μπασουνι και ενα απομιμηση της πρεπερεγκο που ειχε ειχε τελειωσει και δε μπορουσε να μαε το παραγγειλει οποτε πηραμε ενα πιο ογκωδη, ειδαμε και ενα ωραιο σημαζεμενο πρεπερεγκο 280 ευρω πολυ καλο αλλα ειπαμε να παρουμε το αλλο και το καθισματακι το πηραμε 50 ευρω!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μόλις γύρισα σπίτι από τη δουλειά και είμαι κουρέλι.Δεν μπήκα να σας διαβάσω 15 σελ, βρε θηρία γράψατε ελπίζω να είστε όλες καλά.

Έφη να ζήσετε με τον αντρούλη σου και με το καλό ο παίδαρός σου.

Σοφάκι είσαι καλά σήμερα?

Θα ξαπλώσω λίγο και θα σας παρακολουθώ.Φιλιά σε όλες

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μόλις γύρισα σπίτι από τη δουλειά και είμαι κουρέλι.Δεν μπήκα να σας διαβάσω 15 σελ, βρε θηρία γράψατε ελπίζω να είστε όλες καλά.

Έφη να ζήσετε με τον αντρούλη σου και με το καλό ο παίδαρός σου.

Σοφάκι είσαι καλά σήμερα?

Θα ξαπλώσω λίγο και θα σας παρακολουθώ.Φιλιά σε όλες

καλησπέρα γεωργια!!! καλη ξεκουραση κοπέλα μου!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...