Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 hours ago, Maraki S. said:

Καλησπέρα κορίτσια, επέστρεψα και εγώ μετά από πολλή άρνηση και αποστασιοποίηση να μοιραστώ τον πόνο μου, όχι ότι αυτό θα αλλάξει κάτι στην κατάσταση. Τελείωσα το δεύτερο κύκλο διέγερσης με νέο φάρμακο, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι μου ταίριαξε καλύτερα από το πρώτο γιατί βλέπαμε 10 ωοθυλάκια και η δεύτερη μέτρηση της οιστραδιόλης έφτασε 3 χιλιάδες... Χθες έγινε η ωοληψία και έμαθα ότι πήραμε 6 γιατί τα 3 ήταν άδεια. Σήμερα μου είπαν ότι τα 4 γονιμοποιηθηκαν. Ο άντρας μου λεει οκ τα ίδια με την πρώτη φορά που ουσιαστικά μείναμε με 4 των 3 ημερών..Τώρα φυσικά εγώ σκέφτομαι πόσα θα φτάσουν τελικά 3η ημέρα και ότι δεν αξίζει να κάνω όλο αυτό για 1 προσπάθεια/ευκαιρία... Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα σε ρίχνει εκεί που πας να ανέβεις λίγο ψυχολογικά..

Καλησπέρα κορίτσι. Όλες μας χρειαζόμαστε ένα και καλό. Και εγώ στην πρώτη εξωσωματική είχα 6 βλαστοκυστες καλές τότε ηλικία 38 και τελικά όλες ήταν η παλλινδρομεςς η βιοχημικές. Στην δεύτερη εξωσωματικη 40 είχα 10 ωάρια και γονιμοποίηση μόνο 2 που φτάσανε βλαστοκυστες η μια κακή και η άλλη μέτρια. Κόλλησα κοβιντ τα βάλαμε κατάψυξη και στη απόψυξη άντεξε μόνο η μέτρια. Την έβαλα έπιασε και ήταν και αυτή βιοχημική. Αυτό που θέλω να πω είναι μην κολλάτε στην ποσότητα. Ένα και καλό θες. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μόλις γύρισα σπίτι από τη δουλειά και είμαι κουρέλι.Δεν μπήκα να σας διαβάσω 15 σελ, βρε θηρία γράψατε ελπίζω να είστε όλες καλά.

Έφη να ζήσετε με τον αντρούλη σου και με το καλό ο παίδαρός σου.

Σοφάκι είσαι καλά σήμερα?

Θα ξαπλώσω λίγο και θα σας παρακολουθώ.Φιλιά σε όλες

γεια σου Γεωργια μου κανε ενα ζεστο μπανακι και χαλαρωσε στο καναπε σου!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ήρθα κι εγω πάλι τι κανετε;;;;;

κοριτσια για να σας ρωτησω απο ραγαδες πως παμε μεχρι τωρα;

Νικη μου εγω ακομα δεν εχω βγαλει ιχνος ραγαδας κ να φανταστεις δεν βαζω καθε μερα κρεμα...οποτε θυμαμαι...

B4Itp2.png

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι αν συμβαινει και σε εσας...τα χερια μου ειναι μερικες φορες που μου μυριζουν μωρουδιλα..πως γινεται αυτο??δεν εχω καν κατι μωρουδιακο σπιτι...λετε να ειναι ιδεα μου??αλλα μυριζουν ...αχ θα τρελαθωωωωωωωω

B4Itp2.png

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι αν συμβαινει και σε εσας...τα χερια μου ειναι μερικες φορες που μου μυριζουν μωρουδιλα..πως γινεται αυτο??δεν εχω καν κατι μωρουδιακο σπιτι...λετε να ειναι ιδεα μου??αλλα μυριζουν ...αχ θα τρελαθωωωωωωωω

:confused::confused::confused:

Μήπως το σαπούνι που πλένεις τα χέρια σου μυρίζει κάπως έτσι?:tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Νικη μου εγω ακομα δεν εχω βγαλει ιχνος ραγαδας κ να φανταστεις δεν βαζω καθε μερα κρεμα...οποτε θυμαμαι...

εγω εχω κανει στο στηθος απο το τριτο μήνα αλλα αντε δεν με ενοχλεί τόσο πιστευω μετα που θα ερθει στα φυσιολογικα του θα ειναι οκ.... στην κοιλια δεν εχω κανει ευτυχως παντως την κοιλια μου δεν την νιωθω τεντωμενη μονο όταν παραφάω αλλα ολα οκ... ολα καλα... εγωω τις φοβαμαι πολύ ειναι υπουλες:-)χεχε!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

τωρα στην εγκυμοσυνη εγινε αυτο;;

Ναι ρε γμτ!! Προχτές το παρατήρησα!!! Τι να πω...δεν εβγαλα στην κοιλιά και έβγαλα εκει!!Ημαρτον!!! Πλακώθηκα και στις κρεμες να φανταστεις!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

:confused::confused::confused:

Μήπως το σαπούνι που πλένεις τα χέρια σου μυρίζει κάπως έτσι?:tongue:

οχι το σαπουνι μυριζει καρυδα...πολυ παραξενο μαλλον εχω παραισθησεις...μαλλον παραοσφρηση....και ως συνηθως μου συμβαινει οταν πιανω την κοιλια μου....

B4Itp2.png

οχι το σαπουνι μυριζει καρυδα...πολυ παραξενο μαλλον εχω παραισθησεις...μαλλον παραοσφρηση....και ως συνηθως μου συμβαινει οταν πιανω την κοιλια μου....

Αχ πάντως είναι πολύ γλυκό αυτό που νιώθεις ρε συ... Αχ φαντασου πως θα μυρίζουν τα μωράκια μας!! Ελπίζω να μπορέσω να μυρίσω το παιδί μου με τέτοια μύτη που έχω...:(

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

εγω εχω κανει στο στηθος απο το τριτο μήνα αλλα αντε δεν με ενοχλεί τόσο πιστευω μετα που θα ερθει στα φυσιολογικα του θα ειναι οκ.... στην κοιλια δεν εχω κανει ευτυχως παντως την κοιλια μου δεν την νιωθω τεντωμενη μονο όταν παραφάω αλλα ολα οκ... ολα καλα... εγωω τις φοβαμαι πολύ ειναι υπουλες:-)χεχε!!!

οχι ευτυχως δεν εκανα και τις σιχαινομαι και τις ραγαδες και την κυτταριτιδα...ευχομαι το δερμα μου να με βγαλει ασπροπροσωπη και να μην βγαλω...

B4Itp2.png

Αχ πάντως είναι πολύ γλυκό αυτό που νιώθεις ρε συ... Αχ φαντασου πως θα μυρίζουν τα μωράκια μας!! Ελπίζω να μπορέσω να μυρίσω το παιδί μου με τέτοια μύτη που έχω...:(

οντως ειναι γλυκο αλλα κ παραξενο..αφου λεω μηπως αρχιζω και τα χανω...

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:δεν συμβαινει καθε μερα βεβαια αλλα μια στο τοσο μου μυριζουν και ειναι σαν να ειχα αγκαλια το μωρακι μου εκεινη τη στιγμη και μυριζει η παλαμη μου...

αχ τι σας λεω θα με περασετε για τρελη στο τελος...:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

Ναι ρε γμτ!! Προχτές το παρατήρησα!!! Τι να πω...δεν εβγαλα στην κοιλιά και έβγαλα εκει!!Ημαρτον!!! Πλακώθηκα και στις κρεμες να φανταστεις!!

παρα στη κοιλιτσα καλυετα εκει παντως εεε;;;

τι κρεμες βαζεις;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

οντως ειναι γλυκο αλλα κ παραξενο..αφου λεω μηπως αρχιζω και τα χανω...

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:δεν συμβαινει καθε μερα βεβαια αλλα μια στο τοσο μου μυριζουν και ειναι σαν να ειχα αγκαλια το μωρακι μου εκεινη τη στιγμη και μυριζει η παλαμη μου...

αχ τι σας λεω θα με περασετε για τρελη στο τελος...:lol::lol::lol:

Ελα ρε μα γιατι πιστευεις κατι τετοιο??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...