Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΝΙΤΑΚΙ ΜΑΣ!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ Κ ΤΗΝ ΑΝΙΨΙΑ!!

ΔΩΡΑΚΙη Αννιτα ειχε κανονικα εχθες γιατρο:rolleyes::rolleyes:

ΣΟΦΑΚΗμεγεια τα επιπλακια σας!!με το καλο να τα χαρειτε!!

καλημερα και σε ολες τις υπολοιπες !!!

απο χθες μου ξεκινησαν οι κραμπες...πολυ σπαστικο μεσα στον υπνο πεταγομουν συνεχεια....

σημερα εχει γενεθλια και η μανουλα μου!!!

σε ευχαριστω ποπακι και εσυ να χαιρεσαι τη μανουλα σου!!!!!!

Αννούλα ευχαριστώ πολύ για το κέρασμα, μην σε προσβάλω! Α μολις έλαβα την συλλογή από το άμαζον, χμ δεν ξετρελάθηκα. Η θήκη είναι αρκετά μικρή, την περίμενα μεγαλύτερη.

Αναστασία να χαίρεσαι την μανούλα και την ανιψιά σου. Το βιβλίο που λες το έχω εγώ και τους 2 τόμους. Είναι πολύ χρήσιμο για όσες σκοπεύουν να θηλάσουν, το έχω ξαναπεί εδώ.

Μελινάκι με το καλό, κοντεύεις!Και εγώ σε 10 μέρες μπαίνω, μετράω μέρες! Περαστικούλια σου κιόλας, καμιά ίωση θα είναι.

Αννιτάκι πολύχρονη να είσαι, με το καλό να κρατήσεις αγκαλιά τον μπέμπη σου!

κοντευουμε ελευθεριτσα!!!!:D:D

Λιτσάκι αν θέλεις να κάνεις αποκλειστικό θηλασμό τότε καλύτερα να έχεις μαζί σου το μωρό. Εγώ αν και το είχα ζητήσει δεν νομίζω να μου τον έφερναν πάντα. Μετά την 2η μέρα το είχα στο δωμάτιό μου και όταν ερχόταν επισκέπτες και δεν ήταν ώρα θηλασμού (που έτσι και αλλιώς έβγαιναν όλοι έξω) ζητούσα να το πάρουν. Σε 4 κλινο ήμουν εγώ αλλά είναι σαν δίκλινο, επικοινωνεί με το άλλο δίκλινο με μια πόρτα απλά αλλά οι επισκέπτες ήταν πολλοί στις άλλες και δεν ήθελα να έχω το παιδί συνέχεια μέσα στο δωμάτιο. Το βράδυ όμως και όταν τέλιωνε το επισκεπτήριο το είχα μαζί μου.Την 1η βραδιά λιποθύμησα και ενώ είχα ζητήσει να έχω το παιδί δεν μου το έφεραν, δεν μπορούσα να σηκωθώ να το φροντίσω εξάλλου.

δεν ειχες καποιον συνοδο μαζι σου? η δεν επιτρεπουν? εγω λεω να εχω η τη μαμα μου η τον αντρα μου! αλλα μαλλον για τη μαμα το κοβω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λιτσάκι αν θέλεις να κάνεις αποκλειστικό θηλασμό τότε καλύτερα να έχεις μαζί σου το μωρό. Εγώ αν και το είχα ζητήσει δεν νομίζω να μου τον έφερναν πάντα. Μετά την 2η μέρα το είχα στο δωμάτιό μου και όταν ερχόταν επισκέπτες και δεν ήταν ώρα θηλασμού (που έτσι και αλλιώς έβγαιναν όλοι έξω) ζητούσα να το πάρουν. Σε 4 κλινο ήμουν εγώ αλλά είναι σαν δίκλινο, επικοινωνεί με το άλλο δίκλινο με μια πόρτα απλά αλλά οι επισκέπτες ήταν πολλοί στις άλλες και δεν ήθελα να έχω το παιδί συνέχεια μέσα στο δωμάτιο. Το βράδυ όμως και όταν τέλιωνε το επισκεπτήριο το είχα μαζί μου.Την 1η βραδιά λιποθύμησα και ενώ είχα ζητήσει να έχω το παιδί δεν μου το έφεραν, δεν μπορούσα να σηκωθώ να το φροντίσω εξάλλου.

το θεμα του θηλασμου κ εγω το σκεφτομαι κα πιο πολυ γι'αυτο χαρηκα οταν εμαθα οτι μπορω να εχω το μωρο μαζι..ακριβως γιατι ξερω οτι κ που ζητας αποκλειστικο,πολλες φορες δεν τηρειται για διαφορους λογους..θα το παρω μαζι και ο Θεος βοηθος!!:lol:

GjJbp3.png7IWup3.png

ποπακι χρονια πολλα στη μανουλα!να τη χαιρεσαι!!!

καλημερα λιτσακι μου σε ευχαριστω πολυ!!!να εισαι καλα και με το καλο το μπεμπακι σου να ερθει στην αγκαλια σου!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλημερα Κοριτσακια μου! παω να σας διαβασω!

καλημερα μαργαριτα!!

Ενιωθα μια πιεση προς τα κατω, ειδικα οταν ημουν ορθια η περπαταγα ελεγα,τωρα θα μου φυγει το παιδι....

549062c91it46lgr.gif

αα καταλαβα!!

Σας αφήνω τώρα να μαγειρέψω και να σιδερώσω. Πρέπει να πάω και ΟΑΕΔ σήμερα!

καλες δουλιτσες ελευθερια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Αννούλα ευχαριστώ πολύ για το κέρασμα, μην σε προσβάλω! Α μολις έλαβα την συλλογή από το άμαζον, χμ δεν ξετρελάθηκα. Η θήκη είναι αρκετά μικρή, την περίμενα μεγαλύτερη.

Αναστασία να χαίρεσαι την μανούλα και την ανιψιά σου. Το βιβλίο που λες το έχω εγώ και τους 2 τόμους. Είναι πολύ χρήσιμο για όσες σκοπεύουν να θηλάσουν, το έχω ξαναπεί εδώ.

Μελινάκι με το καλό, κοντεύεις!Και εγώ σε 10 μέρες μπαίνω, μετράω μέρες! Περαστικούλια σου κιόλας, καμιά ίωση θα είναι.

Αννιτάκι πολύχρονη να είσαι, με το καλό να κρατήσεις αγκαλιά τον μπέμπη σου!

Η θηκη εννοεις το organizer?.Αυτο παρηγγειλα και εγω, ελπιζω τουλαχιζτον να το κρεμασω στην κουνια και να μου κρυψει το σχεδιο το αγοριστικο:rolleyes::rolleyes:

ToS)549062c91it46lgr.gif

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

το θεμα του θηλασμου κ εγω το σκεφτομαι κα πιο πολυ γι'αυτο χαρηκα οταν εμαθα οτι μπορω να εχω το μωρο μαζι..ακριβως γιατι ξερω οτι κ που ζητας αποκλειστικο,πολλες φορες δεν τηρειται για διαφορους λογους..θα το παρω μαζι και ο Θεος βοηθος!!:lol:

επιτρεπουν να μεινει καποιος μαζι σου?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Χρονια Πολλα Αννουλα!!!!!!!!!!!!

να μας ζησεις και να γλυκο-υποδεχτεις την κορουλα σου!!!

Ευχαριστω Μαργαριτακι!! με το καλο το μωρακι σου, και παντα να εισαι ευτυχισμενη!!

ToS)549062c91it46lgr.gif

Αναστασία στο Μητέρα επιτρέπεται συνοδός μόνο στο μονόκλινο!Δεν είχα συνοδό, μόνη ήμουν όλες τις νύχτες!

Για την κάρτα που με ρώτησες θα πας σε μια τράπεζα, σε μια που συνεργάζεσαι και θα ζητήσεις να σου βγάλουν μια προπληρωμένη αφού πρώτα σου πουν πόσο χρεώνουν κάθε φορά να την φορτίσεις. Η Eurobank πχ. χρεώνει 1 Ευρώ για να την φορτίσεις μέχρι 100 Ευρώ, μετά 2 Ευρώ έως 500 και πάλι λέγοντας. Κάτι αντίστοιχο κάνει και η Πειραιώς. Νομίζω υπάρχουν κάποιες που δεν χρεώνουν αλλά δεν ξέρω ποιες είναι. Αν διατηρείς λογαριασμό σε κάποια σε βολεύει πολύ να πας σε αυτήν και ας χρεώνει επαναφόρτιση και να ζητήσεις να εγγραφής στην υπηρεσία e-baniking ώστε να έχεις πρόσβαση στον λογαριασμό σου από το σπίτι. Έτσι όποτε θες να την φορτίζεις θα το κάνεις από το σπίτι, δεν θα χρειάζεται να πηγαίνεις εκεί.

Αν θες κάτι άλλο ρώτα με, έφυγα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

επιτρεπουν να μεινει καποιος μαζι σου?

απ'ο,τι καταλαβα το βραδυ οχι!σκεψου να κοιμουνται μαζι 3 τσουπρες με τους συνοδους τους,συν τα μωρακια!!πενταημερη στυλ!!χαχαχα

στο μονοκλινο εχεις συνοδο παντως!

GjJbp3.png7IWup3.png

απ'ο,τι καταλαβα το βραδυ οχι!σκεψου να κοιμουνται μαζι 3 τσουπρες με τους συνοδους τους,συν τα μωρακια!!πενταημερη στυλ!!χαχαχα

Εμας παντως εδω είτε είσαι σε μονόκλινο ειτε σε τετρακλινο το μωρό το εχεις μαζί σου...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ειναι ακριβως οπως σου τα ειπα πριν.Οι δικοι σου ερχονται μονο ωρες επισκεπτηριου στα 2κλινα και στα 3κλινα.

ToS)549062c91it46lgr.gif

Αναστασία στο Μητέρα επιτρέπεται συνοδός μόνο στο μονόκλινο!Δεν είχα συνοδό, μόνη ήμουν όλες τις νύχτες!

Για την κάρτα που με ρώτησες θα πας σε μια τράπεζα, σε μια που συνεργάζεσαι και θα ζητήσεις να σου βγάλουν μια προπληρωμένη αφού πρώτα σου πουν πόσο χρεώνουν κάθε φορά να την φορτίσεις. Η Eurobank πχ. χρεώνει 1 Ευρώ για να την φορτίσεις μέχρι 100 Ευρώ, μετά 2 Ευρώ έως 500 και πάλι λέγοντας. Κάτι αντίστοιχο κάνει και η Πειραιώς. Νομίζω υπάρχουν κάποιες που δεν χρεώνουν αλλά δεν ξέρω ποιες είναι. Αν διατηρείς λογαριασμό σε κάποια σε βολεύει πολύ να πας σε αυτήν και ας χρεώνει επαναφόρτιση και να ζητήσεις να εγγραφής στην υπηρεσία e-baniking ώστε να έχεις πρόσβαση στον λογαριασμό σου από το σπίτι. Έτσι όποτε θες να την φορτίζεις θα το κάνεις από το σπίτι, δεν θα χρειάζεται να πηγαίνεις εκεί.

Αν θες κάτι άλλο ρώτα με, έφυγα!

σε ευχαριστω ελευθερια μου! θα ρωτησω στην alpha πρωτα που εχω λογαριασμο! φιλια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ειναι ακριβως οπως σου τα ειπα πριν.Οι δικοι σου ερχονται μονο ωρες επισκεπτηριου στα 2κλινα και στα 3κλινα.

ToS)549062c91it46lgr.gif

αυτο ισχυει και για τους συζυγους κ τις γιαγιαδες;γιατι εμας μας ειπε οτι συζυγους και μαναδες αφηνανε κ ολη τη μερα αν θελανε,αλλα κοιτουσαν να μην ειναι ολοι μαζι μονιμως μεσα!ισως στο επισημο ισχυει αυτο που λες,αλλα στο ανεπισημο κανουν τα στραβα ματια.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...