Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Οχι δεν με ενοχλεί!!! Περίεργο ε??? Παμφαγο ζώο!! Χα χα!!! Το μεσημερι όμως στάνταρ δεν θα μπορέσω να φάω γιατι δεν θα πεινάω...

ε φυσικο μου φαινεται...Θα προσπερασεις το μεσημεριανο και θα πας για απογευματινο...χιχι!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ εχω δυσφορια...νιωθω σαν να μην μπορω να αναπνευσω σωστα

Και εγω εχω αυτην την αισθηση Μαργαριτα μου οταν τρωω ομως , δυσφορω και νιωθω οτι δεν μπορω να αναπνευσω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

1000 ο γιατρος ..Καλα μου φαινεται..Η δικια μου θελει 1500 η 1600 αναλογα την αναισθησια , θελει και ο αναισθησιολογος ...

Σοφακη εμας ο αναισθησιολογος ειναι στην τιμη στα εξτρα που εγραψα πιο κατω ..τα εξτρα τα χρεωνει η κλινικη +450

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

καλημερα Ποπη μου!

αχ κοριτσια η μπεμπα εχει κατσει κατω απο το δεξι πλευρο και παω να σκασω! επισης την νιωθω ταυτοχρονα εκει και χαμηλα στην λεκανη τα ποδια? μα χταποδι ειναι?:P:p:p:p:p

χα χα χα χα χαχα χα χα και εγω παντου την νιωθω σαν να εχει απλωθει σε ολα τα σημεια!!!

B4Itp2.png

αρκετουτσικα θα ελεγα!

Ναι οντως ειναι αρκετουστικα αλλα περιπου τοσα ειχε δωσει η αδελφη μου πριν 3 χρονια που γεννησε στον γιατρο της στο ιασω.

Εμεις τουλαχιστον θα γλιτωσουμε κατι απο το νοσοκομειο...(Ελπιζω.!!!!)

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Σοφακη εμας ο αναισθησιολογος ειναι στην τιμη στα εξτρα που εγραψα πιο κατω ..τα εξτρα τα χρεωνει η κλινικη +450

Ναι καταλαβα..Εμενα θελει η γιατρος 1200 για αυτην κ 300 η 400 ο αναισθησιολογος αναλογα την αναισθησια...επισκληριδιο-ραχιαια-ολικη.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ναι οντως ειναι αρκετουστικα αλλα περιπου τοσα ειχε δωσει η αδελφη μου πριν 3 χρονια που γεννησε στον γιατρο της στο ιασω.

Εμεις τουλαχιστον θα γλιτωσουμε κατι απο το νοσοκομειο...(Ελπιζω.!!!!)

ναι εχεις δικιο!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγω θα γεννησω θεσσαλονικη. στη βιοκλινικη, αυτο με το λογαριασμο ειναι που ρωτησα την ελευθερια πως πληρωνει απο το ιντερνετ με προπληρωμενη καρτα!

και ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ χαχχαχαχχααχαχ!!

πολυ ακριβες οι τιμες εκει! το ηξερα! τα ειχα διαβασει στο περιπου! ειναι λουξ κλινικη γι'αυτο....

πηρες σοκολατα ε??? μμμμμ μια χαρα! εμενα μου ειπε πως μπορω να τρωω μια σειρα (δλδ. 4 κομματια )την ημερα!

αχ δεν προλαβαινω παλι να διαβασω....4 κομματια την ημερα??πλακα μου κανεις???δλδ μπορω να φαω 4 κομματια???δεν το πιστευω....εσυ τρως καθε μερα???εχω να βαλω γλυκαντικη ουσια στο στομα μου 1μηνα....

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

να σας πω κι εγω τιμες 2.500 το δυκλινο και 3000 το μονοκλινο... μαζι με τη γιατρό.... για 3 μερες φ.τ.

3000 το δυκλινο καιι 3500 το μονοκλινο καισαρική....

Νικη μου νομιζω μια χαρα ειναι οι τιμες σε εσενα μαζι και του γιατρου....ειναι μεσα και ολα τα εξτρα εξοδα ετσι??

B4Itp2.png

Ναι καταλαβα..Εμενα θελει η γιατρος 1200 για αυτην κ 300 η 400 ο αναισθησιολογος αναλογα την αναισθησια...επισκληριδιο-ραχιαια-ολικη.

βρε Σοφακη πολλα δεν παιρνει ο αναισθησιολογος???παραξενο μου φαινεται:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

αχ δεν προλαβαινω παλι να διαβασω....4 κομματια την ημερα??πλακα μου κανεις???δλδ μπορω να φαω 4 κομματια???δεν το πιστευω....εσυ τρως καθε μερα???εχω να βαλω γλυκαντικη ουσια στο στομα μου 1μηνα....

Ποπη μου τωρα που λες για γλυκαντικες ουσιες ...να σου πω τι ανακαλυψα..

υπαρχουν κατι μπισκοτακια κουκις χωρις ζαχαρη, με γλυκαντικη υλη για διαβητικους...Τα πουλανε στα σουπερ μαρκετ σκλαβενιτης fresh market.Βεβαια δεν ξερω αν εχετε εκει περα ...Αλλα κοιταξε το ...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Νικη μου νομιζω μια χαρα ειναι οι τιμες σε εσενα μαζι και του γιατρου....ειναι μεσα και ολα τα εξτρα εξοδα ετσι??

αυτα ειναι του γιατρου και του δωματιου... εξω ο αναισθησιολογος και ο παιδιατρος....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...