Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κ σε εσένα εύχομαι στην επόμενη να βγουν θετικά τα αποτελέσματα κ εγώ πιστεύω στην επόμενη περίοδο θα σου πάει θα κάνεις κ εξετάσεις αίματος κ θα δεις πως είναι οι ορμονολογικές .

Θα δούμε λίγο που μίλησα Μ άλλες κοπέλες μου είπαν ότι αυτές προχώρησαν σε ετ αν και είχαν κύστη ,που θα πάει θα με καλέσουν μέχρι τ απόγευμα και θα σας ενημερώσω 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σοφη, ακουσες στις ειδησεις για εκεινη τη γυναικολογο στο Ελενα?

Που ζητησε 1300 ευρω για να ξεγεννησει μια γυναικα και ο αντρας της βγηκε στα καναλια?

Στο Ελενα λεει ηθελαν 1600 ευρω, μονο για το νοσοκομειο?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια! ξενυχτισατε εχθες εε??

Γεννησε η Αννιτα μας? να 'ναι καλα και να της ζησει το μωρακι!!!!

Θελω και εγω να αλλαξουμε κινητα, ειναι ο μονος σιγουρος τροπος επικοινωνιας γιατι δεν ξερουμε και μεσα στα μαιευτηρια αν θα εχει ιντερνετ.

Δωρα, εγω εχω vodafone!!!

Είδες τι ρέντα είχαμε χτες??? Πολυ γέλιο!

μου εστειλες το κινητό σου??

Καλημερουδια σε ολα τα κοριτσια!!!!Τι μου κανετε?Εγω ειμαι καλα ,σηκωθηκα σιγα-σιγα , εκανα μπανακι, εβαλα τις κρεμες μου κ τα λοιπα, εφτιαξα λιγο τα μαλλακια μου και αναζωογονηθηκα...Αλλος ανθρωπος βρε παιδι μου!!!

Εβαλα τον συζυγο να αλλαξει και σεντονια και τωρα ολα μου μοσχομυριζουν...Περιμενω να ερθουν οι γονεις μου , να μαγειρεψουν εδω να φαμε και ελπιζω να μου φτιαξει η μαμα μελομακαρονα...

Καλα εχθες βραδυ ξεσαλωσατε με το που εφυγα ε???Αντε να δω ποιος την πιανει τωρα την Ποπη-χακερ με τις φατσουλες της....

Αν αντεχες κι εσυ κ άλλο χτες θα περνούσαμε ακομα καλυτερα! Χα χα!!

αρα μου μεινε το παρατσουκλι...

εγω θα ελεγα χακερ της τρυπιας δεκαρας χα χα χα χα χα

1317309lsk5aj07xu.gif

Επ εγω θα αποφασίσω αν θα είσαι χάκερ!!! Χα χα!!

Που ζητησε 1300 ευρω για να ξεγεννησει μια γυναικα και ο αντρας της βγηκε στα καναλια?

Έτσι θέλουν ξεφτιλισμα μερικοι!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερουδια και απο μενα!

καλημερα σοφακι! μπραβο πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα!! τι καλα θα ερθει και η μαμα να σου μαγειρεψει και αθα φατε και με παρεα!!!!:D

ναι ξεσαλωσαμε εχθες!! χιχιιχιχιχι!!! ποιος την πιανει τωρα την τρελιαρα!!! που ειναι ομως?? ακομα θα κοιματαιιιιιιιιι!!! χαχαχαχαχα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ!!!!!!!ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΥΠΝΑΡΟΥ!!!!!!ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ??

125419oj4wb3q90x.gif

τι γινεται κοριτσια? εχασα επεισοδια μου φαινεται! ποπη το πηρες το κολαι ε? διαβασα την χθεσινη σελιδα κ γελαγα ασταματητα!

τι λες βρε παιδι μου? και πως θα γεννουν αυτοι που εχουν προβλημα? ερε που φτασαμε...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

κ γιατι βγηκε στα καναλια??δεν καταλαβα...1300 δεν ειναι κ πολλα αφου ολοι πανω κατω τοσα παιρνουν...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

ααα καλα μαζουτ και εγω αργω να τα πιασω για δημοσιο νοσοκομειο μιλατε...ενταξει αντε γεια κουκουρουκου ειμαι!!!

Είδες τι ρέντα είχαμε χτες??? Πολυ γέλιο!

μου εστειλες το κινητό σου??

Αν αντεχες κι εσυ κ άλλο χτες θα περνούσαμε ακομα καλυτερα! Χα χα!!

Επ εγω θα αποφασίσω αν θα είσαι χάκερ!!! Χα χα!!

Έτσι θέλουν ξεφτιλισμα μερικοι!

καλα μαμα περιμενω το παρατσουκλι μου!!!

Καλημερουδια και απο μενα!

τι γινεται κοριτσια? εχασα επεισοδια μου φαινεται! ποπη το πηρες το κολαι ε? διαβασα την χθεσινη σελιδα κ γελαγα ασταματητα!

τι λες βρε παιδι μου? και πως θα γεννουν αυτοι που εχουν προβλημα? ερε που φτασαμε...

καλημερα Μαργαριτακι !!!ναι το πηρα το κολαι και ποιος με πιανει τωρα!!

χα χα χα χα χα ναι πολυ γελιο χθες!!!!!!!

B4Itp2.png

Καλα Ποπη εσυ εισαι πραγματι χαρα θεου! κριμα που δεν μενουμε κοντα ρε κοριτσια θα καναμε τρελο παρεακι.

σας εστειλα πμ

Οκ το πηρα το τηλ.!!

Καλά δεν νομίζω να υπάρχει αλλο τετοιο καφε σαν το δικό μας κορίτσια ε???Γράφουμε.....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλα Ποπη εσυ εισαι πραγματι χαρα θεου! κριμα που δεν μενουμε κοντα ρε κοριτσια θα καναμε τρελο παρεακι.

σας εστειλα πμ

ναι αυτο λεω και εγω φανταζεσαι να μαζευομασταν ολες μαζι μια μερα τρελο γελιο θα βγαζαμε!!!αλλα μπορουμε να το κανουμε οπως στα σχολεια ...να δωσουμε μια ημερομηνια συναντησης μετα απο χρονια...φσιτ μποινκ ντοινκ!!!!!!!!!!!!χα χα χα χα χα:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

θα κανω μια καινουργια χακερια ....κοριτσια κρατηθητε!!!θα προσπαθησω να βαλω στην υπογραφη μου και εγω κανα χριστουγγενιατικο κολπο...ετσι ξεροσφυρι εχω το τικερακι....

B4Itp2.png

ναι αυτο λεω και εγω φανταζεσαι να μαζευομασταν ολες μαζι μια μερα τρελο γελιο θα βγαζαμε!!!αλλα μπορουμε να το κανουμε οπως στα σχολεια ...να δωσουμε μια ημερομηνια συναντησης μετα απο χρονια...φσιτ μποινκ ντοινκ!!!!!!!!!!!!χα χα χα χα χα:lol::lol::lol:

Μετά απο χρόνια κιόλας ε??? :lol::lol::lol: Εγω θα έρθω με το πι κι εσυ με την μαγκούρα!!

868062a3p74g0ror.gif

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κ γιατι βγηκε στα καναλια??δεν καταλαβα...1300 δεν ειναι κ πολλα αφου ολοι πανω κατω τοσα παιρνουν...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γιατι υποτιθεται οτι σε δημοσιο μαιευτηριο πληρωνεις απλα συμμετοχη.Αν ηταν ετσι γιατι να μη παμε ολες σε ιδιωτικα?

Τους ειπε αν θελετε εμενα στη γεννα τα λεφτα ειναι 1300.Αλλιως θα γεννησει η γυναικα σου με οποιον εφημερευει εκεινη την ωρα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...