Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ήταν 2 έμβρυα 3-ημερών άριστης μορφολογίας. Δεν είχαν ελεγχθεί βέβαια γενετικά. Λίγο πάντως που το έψαξα στο διαδίκτυο επιστημονικές δημοσιεύσεις υποστηρίζουν ότι στην εξωσωματική όσο πιο υψηλά είναι οι γαλακτοβάκιλλοι αυξάνεται η πιθανότητα εμφύτευσης των εμβρύων, ενώ τα εντεροβακτήρια την εμποδίζουν. 

μην σκεφτεσαι τωρα αυτο και εχεις αμφιβολιες. πραγματικα αναλογισου ποσες γυναικες μενουν εγκυες φυσιολογικα και με εξωσωματικη και δεν ξερουν καν τη λεξη γαλακτοβακιλος και μικροβιωμα. κι εγω να σου πω την αληθεια ειχα τρεις εμφυτευσεις χωρις να χω ελεγξει ποτε μικροβιωμα ουτε να παιρνω γαλακτοβακιλους. εξαλλου και τα εμβρυα δεν ηταν και πεμπτης μερας να πεις οτι ειχες μια πιο ασφαλη εικονα της δυναμικης τους. πιο πιθανο ειναι να μην ηταν αυτα αρκετα καλα. παρε τωρα τη θεραπεια σου να εισαι καλυμμενη κι απο εκει, να σου βγει απο το μυαλο σου το ενδεχομενο και μακαρι η επομενη να ειναι και η τυχερη! ολα αυτα ευτυχως ειναι αναστρεψιμα και σχετικα γρηγορα κιολας.

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Kαλησπερα κ απο εμενα...

Σημερα ειναι μαλλον καλυτερη μερα μιας και το μωρακι μου εφαγε περισσοτερη κρεμα..Εφαγε 70 μλ φρουτοκρεμα κ 100μλ γαλα..Μια χαρα!Επλπιζω να συνηθισει σιγα σιγα..Του εβαλα αχλαδι κ λιγο πεπονι οπως μου ειπε ο γιατρος.Απεσυρα το μηλο γιατι ηδη δεν κανει συχνα κακα του κ βλεπουμε..Επισης ξεκινησαμε το φρισομελ πλεον αφου μπηκαμε στον 6ο μηνα...Βεβαια μαλλον θα παρουμε το κομφορτ για την δυσκοιλιοτητα αλλα θελω να τον παρακολουθησω λιγο γιατι σημερα μετα την κρεμα εκανε λιγα κακα..

Δωρα εσυ δινεις κομφορτ?Μονο αυτο η σε συνδυσμο με το απλο?Καθε ποτε κανει κακα η δικια σου?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Μαρια μου!! Δεν δινεις γαλα,μονο κρεμα??

της δινω αλλα δεν το πινει..μονο την πρωτη μερα ηπιε 100μλ μετα την κρεμα..τωρα ας πουμε φαγαμε περιπου 100μλ κρεμα,ηπιε κ νερακι κ δεν βαζει για κανεναν λογο το γαλα στο στομα της..το εχει σφραγγισει..εσεις τρωτε κρεμουλα??

1YG7p2.png 7biOp2.png

της δινω αλλα δεν το πινει..μονο την πρωτη μερα ηπιε 100μλ μετα την κρεμα..τωρα ας πουμε φαγαμε περιπου 100μλ κρεμα,ηπιε κ νερακι κ δεν βαζει για κανεναν λογο το γαλα στο στομα της..το εχει σφραγγισει..εσεις τρωτε κρεμουλα??

Μαρια μου εμενα σημερα εφαγε 70μλ κρεμα , ηπιε λιγο 15μλ νερο και μετα περιπου 90μλ γαλα.οσο για τον υπνο δεν ειδα διαφορα..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Μαρια μου εμενα σημερα εφαγε 70μλ κρεμα , ηπιε λιγο 15μλ νερο και μετα περιπου 90μλ γαλα.οσο για τον υπνο δεν ειδα διαφορα..

τωρα την ξεκινησατε την κρεμα?? εμενα ειναι 3η μερα κ εχω την εντυπωση οτι εαν της εδινα κ αλλο δεν θα ελεγε οχι..αλλα η παιδιατρος ειπε σιγα σιγα.. δεν ξερω τι να πω μηπως διψαει την νυχτα γι'αυτο μου κανει τωρα κ 6ο γευμα..:? παντως κ με την κρεμα κ εγω εχω μια φοβια γιατι κ ηδικη μου ειναι λιγο δυσκιλια..

1YG7p2.png 7biOp2.png

τωρα την ξεκινησατε την κρεμα?? εμενα ειναι 3η μερα κ εχω την εντυπωση οτι εαν της εδινα κ αλλο δεν θα ελεγε οχι..αλλα η παιδιατρος ειπε σιγα σιγα.. δεν ξερω τι να πω μηπως διψαει την νυχτα γι'αυτο μου κανει τωρα κ 6ο γευμα..:? παντως κ με την κρεμα κ εγω εχω μια φοβια γιατι κ ηδικη μου ειναι λιγο δυσκιλια..

Ξεκινησαμε την Δευτερα αλλα ηταν αποτυχια.συμφωνα με τις συμβουλες του γιατρου εβαλα μηλο-αχλαδι-μπανανα-λιγο χυμο πορτοκαλι κ λιγο ακτινιδιο για την δυσκοιλιοτητα.Αποτελεσμα:δεν εφαγε τιποτα, ξινιζε τα μουτρα ..

Την επομενη εβαλα μηλο αχλαδι αλλα δεν μου αλεθοταν καλα γιατι εβαζα λιγο νερακι..Εφαγε 1 κουταλιτσα με το ζορι..

Εχθες παλι μηλο-αχλαδι κ ενα μιραντα μπισκοτο.Πιπιλαγε κ κρατουσε τους χυμους κ μου εβγαζε κομματακια..

Σημερα εβρασα λιγο το αχλαδι, μαλακωσε κ εβαλα μετα πεπονι κ νερακι κ ενα μιραντα..εγινε αλοιφη κ γι'αυτο με τα πολλα εφαγε 70 μλ...

Εχω ολα τα ειδη απο μουλτι κ μπλεντερ , εχω κανει τοσες δοκιμες μεχρι να φτασω να τα κανω σημερα αλοιφη...

Ο δικος μου κανει 6ο γευμα αλλα οχι μεσα στη νυχτα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Ξεκινησαμε την Δευτερα αλλα ηταν αποτυχια.συμφωνα με τις συμβουλες του γιατρου εβαλα μηλο-αχλαδι-μπανανα-λιγο χυμο πορτοκαλι κ λιγο ακτινιδιο για την δυσκοιλιοτητα.Αποτελεσμα:δεν εφαγε τιποτα, ξινιζε τα μουτρα ..

Την επομενη εβαλα μηλο αχλαδι αλλα δεν μου αλεθοταν καλα γιατι εβαζα λιγο νερακι..Εφαγε 1 κουταλιτσα με το ζορι..

Εχθες παλι μηλο-αχλαδι κ ενα μιραντα μπισκοτο.Πιπιλαγε κ κρατουσε τους χυμους κ μου εβγαζε κομματακια..

Σημερα εβρασα λιγο το αχλαδι, μαλακωσε κ εβαλα μετα πεπονι κ νερακι κ ενα μιραντα..εγινε αλοιφη κ γι'αυτο με τα πολλα εφαγε 70 μλ...

Εχω ολα τα ειδη απο μουλτι κ μπλεντερ , εχω κανει τοσες δοκιμες μεχρι να φτασω να τα κανω σημερα αλοιφη...

Ο δικος μου κανει 6ο γευμα αλλα οχι μεσα στη νυχτα...

λογικο μωρε το γλυκουλι να ξυνιζει το μουτρακι του,αφου κ το πορτοκαλι κ το ακτινιδιο ειναι λιγο ξυνουτσικα!! εντομεταξυ εγω ξερω οτι το πορτοκαλι ειναι αλλεργιογονο..τι να πω,ο καθε παιδιατρος τα δικα του..εσυ καλα κανεις κ βραζεις τα φρουτακια,γινονται σαν κομποστουλα κ ειναι πολυ πιο γλυκο κ νοστιμο!! κρεμουλα ποια δινεις?? η' μονο φρουτακια τρωτε?? μπορει να το εχεις ξαναπει..συγχωρα με!!!:oops::oops:

1YG7p2.png 7biOp2.png

λογικο μωρε το γλυκουλι να ξυνιζει το μουτρακι του,αφου κ το πορτοκαλι κ το ακτινιδιο ειναι λιγο ξυνουτσικα!! εντομεταξυ εγω ξερω οτι το πορτοκαλι ειναι αλλεργιογονο..τι να πω,ο καθε παιδιατρος τα δικα του..εσυ καλα κανεις κ βραζεις τα φρουτακια,γινονται σαν κομποστουλα κ ειναι πολυ πιο γλυκο κ νοστιμο!! κρεμουλα ποια δινεις?? η' μονο φρουτακια τρωτε?? μπορει να το εχεις ξαναπει..συγχωρα με!!!:oops::oops:

Οντως ο καθε παιδιατρος εχει το δικο του συστημα..Μου εδειξε η εφη ενα λινκ που ελεγε οτι μπορεις να το βρασεις 5 λεπτα..ετσι εκανα με το αχλαδι που ηταν πολυ σκληρο..εμεις σε 10 μερες θα ξεκινησουμε κρεμα βανιλια-ρυζαλευρο το απογευμα..Δεν πειραζει καλε που ρωτας που να τα θυμασαι ολα?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Οντως ο καθε παιδιατρος εχει το δικο του συστημα..Μου εδειξε η εφη ενα λινκ που ελεγε οτι μπορεις να το βρασεις 5 λεπτα..ετσι εκανα με το αχλαδι που ηταν πολυ σκληρο..εμεις σε 10 μερες θα ξεκινησουμε κρεμα βανιλια-ρυζαλευρο το απογευμα..Δεν πειραζει καλε που ρωτας που να τα θυμασαι ολα?

μπραβο τωρα θυμηθηκα!!!! υπομονη μωρε με τα φαγητακια τους,μεχρι να μαθουν τα καλουλια μας!! εμενα βεβαια ανοιγει το στομα λες κ τρωει απο παντα..αλλα 1 μηνα τωρα της τρεχουν τα σαλια οποτε να μας βλεπει να τρωμε κ μας κοιταει καλα καλα..νομιζω οτι πρεπει κ το μωρακι πρεπει να ειναι ετοιμο για φαγητο!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Μαρια καθε ποτε σου κανει κακα?

οταν θηλαζαμε(στον 4ο μηνα σταματησε μονη της!) εκανε μπορει κ 1 φορα στις 4-5 μερες:shock::shock: την εβλεπα την κακομοιρουλα κ ζοριζοταν τοσο πολυ!! με το γαλα της τωρα κανει καθε μερα,σπανια να μου κανει καθε 2η μερα αλλα τωρα 3 μερουλες με το ρυζαλευρο ναι μεν κανει αλλα την βλεπω κ εχει λιγα αερια ενω δεν ειχε καθολου..τι να πω,μπορει επειδη ειναι κατι καινουριο για το στομαχακι της!!:? εσενα καθε ποτε?? εισαι ευχαριστημενη με το γαλα που πινει??

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδες!!! πως ειστε?? εμεις μια χαρα,δεν ξερω αν εγραψα οτι κ χθες την εξαφανισαμε την κρεμουλα,60 μλ εφαγε το κοριτσακι μου!!! να ρωτησω οσες τρωνε τα μωρακια τους ηδη κρεμουλα, σας χαλασαν καθολου τον υπνο?? 2 μερες τωρα ξυπναει την νυχτα 2 φορες κ τρωει!!:? κ τρωει αρκετο,μηπως της λειπει το γαλατακι??

Μαρια μετα την κρεμα δεν της δινεις γαλα συμπληρωμα??

Καλησπερα σας!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

οταν θηλαζαμε(στον 4ο μηνα σταματησε μονη της!) εκανε μπορει κ 1 φορα στις 4-5 μερες:shock::shock: την εβλεπα την κακομοιρουλα κ ζοριζοταν τοσο πολυ!! με το γαλα της τωρα κανει καθε μερα,σπανια να μου κανει καθε 2η μερα αλλα τωρα 3 μερουλες με το ρυζαλευρο ναι μεν κανει αλλα την βλεπω κ εχει λιγα αερια ενω δεν ειχε καθολου..τι να πω,μπορει επειδη ειναι κατι καινουριο για το στομαχακι της!!:? εσενα καθε ποτε?? εισαι ευχαριστημενη με το γαλα που πινει??

Και εμεις στον 4ο μηνα το κοψαμε τον θηλασμο, δεν ειχα αλλο γαλα και δεν ετρωγε τιποτα τελικα, επαιζε..

ειχε προγραμμα τα εκανε 1 φορα τη μερα, μετα τα εκανε 1 στις 2 μερες κ τωρα τελευταια παει κ στην 3η μερα.εχει αερια αρκετα αλλα ο γιατρος μου ειχε πει να περιμενω να δω τι θα γινει με τις φρουτοκρεμες..αλλιως θα του δωδω φρισομελ κομφορτ..

Με το γαλα δεν εχει θεμα πινει καλα νομιζω..Πινει 5 γευματα απο 160 περιπου και ενα 100..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Kαλησπερα κ απο εμενα...

Σημερα ειναι μαλλον καλυτερη μερα μιας και το μωρακι μου εφαγε περισσοτερη κρεμα..Εφαγε 70 μλ φρουτοκρεμα κ 100μλ γαλα..Μια χαρα!Επλπιζω να συνηθισει σιγα σιγα..Του εβαλα αχλαδι κ λιγο πεπονι οπως μου ειπε ο γιατρος.Απεσυρα το μηλο γιατι ηδη δεν κανει συχνα κακα του κ βλεπουμε..Επισης ξεκινησαμε το φρισομελ πλεον αφου μπηκαμε στον 6ο μηνα...Βεβαια μαλλον θα παρουμε το κομφορτ για την δυσκοιλιοτητα αλλα θελω να τον παρακολουθησω λιγο γιατι σημερα μετα την κρεμα εκανε λιγα κακα..

Δωρα εσυ δινεις κομφορτ?Μονο αυτο η σε συνδυσμο με το απλο?Καθε ποτε κανει κακα η δικια σου?

Μια χαρα Σοφια μου, συνηθιζει σιγα σιγα!!

Δωρα, τελικα την πηγες τη μπεμπα στην παιδιατρο για τα εξανθηματα??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...