Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Συγχαρητήρια σε όλες! Εγκυμονούσες νυν και μελλοντικές! Ψάχνω απεγνωσμένα ενέσεις εξωσωματικής. Οποιαδήποτε... Gonal, Bemfola, Meriofert, Altermon... Δεν μου επιτρέπεται να ξαναπεράσω επιτροπή... Μήπως έχει κάποιο κορίτσι??? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για την παρεμβολή!

Μανούλες Ιουλίου 2023

Evi!

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Maria Ad είπε:

Καλά έκανες κ έδωσες από νωρίς τελικά.. τον κιμά τον κάνεις μπιφτεκια?έχεις καμιά συνταγή για μωρα ???

Μήπως περνάει καμιά φάση απλά??Τα περάσαμε κ εμείς αυτά,δύσκολο υπομονή θέλει.Δοκιμασε κ τίποτα καινούργιο στα φαγητά,άλλους συνδυασμούς μήπως του κινήσει το ενδιαφέρον.

Όχι, δεν έχω συνταγή για μωρά.

Αποφάσισα να κινηθώ στις κλασικές παραδοσιακές συνταγές.

Σήμερα που γυρίσαμε από βόλτα του έδωσα ένα βερίκοκο χωρίς φλούδα και  κριτσι κριτσι το 'ροκανισε" το μισό!! Μετά μπάνιο γιατί θα μας έτρωγαν οι μύγες χαχαχα!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

15 ώρες πρίν, chara14 είπε:

Όχι, δεν έχω συνταγή για μωρά.

Αποφάσισα να κινηθώ στις κλασικές παραδοσιακές συνταγές.

Σήμερα που γυρίσαμε από βόλτα του έδωσα ένα βερίκοκο χωρίς φλούδα και  κριτσι κριτσι το 'ροκανισε" το μισό!! Μετά μπάνιο γιατί θα μας έτρωγαν οι μύγες χαχαχα!!

Α οκ άμα τα τρώει ετσι το παιδί μια χαρά.  Πάνω κάτω τα ίδια βάζεις μέσα βέβαια.

Μπράβο ο γλυκούλης σου!!

• Μου αρέσει 1

22 ώρες πρίν, Maria Ad είπε:

Πάλι καλά είναι εύκολα.Εμενα απ οτι καταλαβαίνω είναι ιδιότροπη με το φαγητό. Το κρέας όταν έπαιρνα εγώ το ζητούσα κομματάκια έτοιμα 70γραμ απ το κρεοπωλείο κ τα εβραζα ,αλλά τώρα παίρνω κιμά κ προσπαθώ να βρω καμιά συνταγή για μπιφτεκια που μπορεί να φάει αλλα καταλήγω να το αλεθω μετά. 

Ωραίο αυτό με το ποτήρι! Εγώ τις έχω δώσει να φάει λίγες φορές μόνη της σπαγγέτι με τυρί.Γινεται χαμός κ τρωει λίγα στο τέλος, όλα πάνε πάτωμα μαλλιά κλπ..

Τώρα αυτό με τις ποσότητες ίσως είναι στο μυαλό μου κόλλημα κ να θέλω να βλέπω ότι τρώει αρκετά δεν ξέρω.Τα φρουτα αν δεν τα αλεσω ας πούμε θα φάει μισή μπανανα κ μισο αχλαδι μικρο κ λίγα κεράσια. Δεν ξέρω αν είναι αρκετό...

Κ η φίλη σου τα ίδια ε?! Οκ εντάξει θα το πάω με το ρυθμό της κ βλέπουμε δεν γίνεται κ αλλιώς, σημασία έχει να τρώει κ τπτ...

Καλά έκανες κ έδωσες από νωρίς τελικά.. τον κιμά τον κάνεις μπιφτεκια?έχεις καμιά συνταγή για μωρα ???

Μήπως περνάει καμιά φάση απλά??Τα περάσαμε κ εμείς αυτά,δύσκολο υπομονή θέλει.Δοκιμασε κ τίποτα καινούργιο στα φαγητά,άλλους συνδυασμούς μήπως του κινήσει το ενδιαφέρον.

Εγώ γάλα της δίνω κανονικά πρωί κ βράδυ με το μπιμπερο.Για νερό έχω θερμος με χερούλια εκπαιδευτικά κ καλαμάκι. Είναι λίγο βαρύ αλλά οκ την βοηθάω. Το προτιμώ για να μένει λίγο δροσερό το νερό. Εγώ ακόμα το βράζω το νερό της. Μου είχε πει η γιατρός μέχρι το χρόνο, πιστεύω θα το κόψω σε λίγο. 

Εσείς κορίτσια βράζεται το νερό ακόμη?

Εμείς να σου πω την αλήθεια δε βρασαμε ποτέ το νερό που πίνουν.. από 5μιση μηνών που ξεκίνησαν στέρεες, σταματήσαμε και τις αποστηρωσεις και νερό κανονικά, από τη βρύση.  Βέβαια είμαστε Αθήνα, δεν ξέρω τι γίνεται σε περιοχές που πίνουν εμφιαλωμένο..

• Μου αρέσει 2

• 2 εβδομάδες μετά...
On 4/7/2024 at 3:46 ΜΜ, LeneL είπε:

Εμείς να σου πω την αλήθεια δε βρασαμε ποτέ το νερό που πίνουν.. από 5μιση μηνών που ξεκίνησαν στέρεες, σταματήσαμε και τις αποστηρωσεις και νερό κανονικά, από τη βρύση.  Βέβαια είμαστε Αθήνα, δεν ξέρω τι γίνεται σε περιοχές που πίνουν εμφιαλωμένο..

Σοβαρά??! Κ εγώ που φοβόμουν τόσο καιρό μην πιει ούτε λίγο αβραστο... Μήπως μετά τις πλημμύρες εδώ λαρισα φοβούνται..Δεν ξέρω.Εχω φίλτρο κ πλέον της δίνω απ τη βρύση. 

Κορίτσια δεν μ έχει πάρει ακόμα η γιατρός κ έχω αρχίσει λίγο να ανησυχώ. Κάναμε εξετάσεις αίματος κ οι τιμές είναι λίγο περίεργες. Δηλαδή λίγο πεσμένος αιματοκρίτης, τρανσαμινασες ανεβασμένες, λεμφοκυττατα λίγο πιο πάνω απ το κανονικό, λίγο σάκχαρο. Όσες κάνατε εξετάσεις στα δικά σας πως ήταν; Όλα μέσα στις φυσιολογικές τιμες;;; 

1 ώρα πρίν, Maria Ad είπε:

Σοβαρά??! Κ εγώ που φοβόμουν τόσο καιρό μην πιει ούτε λίγο αβραστο... Μήπως μετά τις πλημμύρες εδώ λαρισα φοβούνται..Δεν ξέρω.Εχω φίλτρο κ πλέον της δίνω απ τη βρύση. 

Κορίτσια δεν μ έχει πάρει ακόμα η γιατρός κ έχω αρχίσει λίγο να ανησυχώ. Κάναμε εξετάσεις αίματος κ οι τιμές είναι λίγο περίεργες. Δηλαδή λίγο πεσμένος αιματοκρίτης, τρανσαμινασες ανεβασμένες, λεμφοκυττατα λίγο πιο πάνω απ το κανονικό, λίγο σάκχαρο. Όσες κάνατε εξετάσεις στα δικά σας πως ήταν; Όλα μέσα στις φυσιολογικές τιμες;;; 

Τα όρια στα παιδιά είναι διαφορετικά πηγές σε μεγάλο μικροβιολογικό που να έχει προσαρμοσμένες τις τιμές για μικρά παιδιά ? 

Αν είναι όλα αυτά έξω από τα όρια ή κάτι λάθος συμβαινει από το εργαστήριο ή κάτι υπάρχει . Το πιο πιθανό να έχει γίνει κάποιο λάθος Κ να σου ζητήσουν επανάληψη . 

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, linaa είπε:

Τα όρια στα παιδιά είναι διαφορετικά πηγές σε μεγάλο μικροβιολογικό που να έχει προσαρμοσμένες τις τιμές για μικρά παιδιά ? 

Αν είναι όλα αυτά έξω από τα όρια ή κάτι λάθος συμβαινει από το εργαστήριο ή κάτι υπάρχει . Το πιο πιθανό να έχει γίνει κάποιο λάθος Κ να σου ζητήσουν επανάληψη 

Η αλήθεια είναι ότι ρώτησα πριν πάω ότι κάνουν για παιδιά αυτής της ηλικίας. Κ υποτίθεται ότι είναι γνωστό κ έμπιστο από γιατρούς μικροβιολογικο. Στα αποτελέσματα μόνο στις ορμονολογικες είχε πινακάκι για τις ηλικίες, για του θυρεοειδή. Τι να πω,η γιατρός δεν μ έχει πάρει πίσω. Θα επιμείνω το πρωί. Αχχ μακάρι να μην είναι τίποτα σοβαρό θα τρελαθώ.

• Ευχή 1

13 ώρες πρίν, Maria Ad είπε:

Η αλήθεια είναι ότι ρώτησα πριν πάω ότι κάνουν για παιδιά αυτής της ηλικίας. Κ υποτίθεται ότι είναι γνωστό κ έμπιστο από γιατρούς μικροβιολογικο. Στα αποτελέσματα μόνο στις ορμονολογικες είχε πινακάκι για τις ηλικίες, για του θυρεοειδή. Τι να πω,η γιατρός δεν μ έχει πάρει πίσω. Θα επιμείνω το πρωί. Αχχ μακάρι να μην είναι τίποτα σοβαρό θα τρελαθώ.

Ελπίζω όλα να είναι καλά Κ να μιλήσες με την παιδίατρο. Ακόμα Κ κάτι να συμβαίνει να είναι περαστικά . 

12 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ελπίζω όλα να είναι καλά Κ να μιλήσες με την παιδίατρο. Ακόμα Κ κάτι να συμβαίνει να είναι περαστικά . 

Τελικά αυτό που μ είπες μου είπε η γιατρός. Τα όρια είναι ενηλίκων. Σηδιρο παρ όλα αυτά μ είπε να της δίνω. Επίσης θα τις επαναλάβει κάποιες γιατί δεν είχαν περάσει πολλές ώρες απ το γάλα που της είχα δώσει κ δεν το σκέφτηκα καν ότι επηρεάζει τόσο...

Ευτυχώς όλα καλά ..

• Λουλούδια 2

13 ώρες πρίν, Maria Ad είπε:

Τελικά αυτό που μ είπες μου είπε η γιατρός. Τα όρια είναι ενηλίκων. Σηδιρο παρ όλα αυτά μ είπε να της δίνω. Επίσης θα τις επαναλάβει κάποιες γιατί δεν είχαν περάσει πολλές ώρες απ το γάλα που της είχα δώσει κ δεν το σκέφτηκα καν ότι επηρεάζει τόσο...

Ευτυχώς όλα καλά ..

Ε ναι πρέπει να είναι εντελώς νηστικό το παιδι υπολογίζεις περίπου μετά το τελευταίο γεύμα Κ δεν χρειάζετε να πάτε πρωί πρωί για εξετάσεις . Πριν πάτε να δίνεις Κ λίγο νερό στο παιδί είναι Κ πιο εύκολο να περνούν αίμα. Γάλα δίνεις φρέσκο για μεγάλους? Γιατι αν λείπει σίδηρο καλητερα να δίνεις γάλα παιδικό που είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες 

• Μου αρέσει 1

On 17/7/2024 at 1:08 ΠΜ, Maria Ad είπε:

Ευτυχώς όλα καλά ..

Μαρία μου κ εμείς μια από τα ίδια παίρνουμε σίδηρο γτ είχε στα όρια τον αιματοκρίτη όπως κ για τις τιμές όταν τις είδα τρελάθηκα αλλά μου εξήγησε ότι για παράδειγμα τα λεμφοκύτταρα στα παιδιά είναι ανεβασμένα  σε σχέση με τις φτ που αναγράφονται για ενήλικες...

Ας πω κ εγώ τον πόνο μου...

Κορίτσια μου αντιμετωπίζει καμία κοπέλα με πνιγμό με το νεράκι?εκεί που πίναμε από 6 μηνών με ποτήρι εκπαιδευτικό με καλαμάκι το γυρίσαμε στο μπιμπελό για να μην της πέφτει κ πνίγεται κ πάλι όμως κάποιες φορές μου πνίγεται κ δεν μιλάω για γκουχου γκουχου...της κόβεται η ανάσα κ τη γυρνάω ανάποδα κ τη χτυπάω για να αναπνεύσει...

Επίσης προχθές ξύπνησε μεσημέρι κ έκλαιγε πολύ..από το πολύ το κλάμα της κόπηκε πάλι η ανάσα κ με έπιασε πανικός είναι δυνατόν να της κοπεί η ανάσα απο το κλάμα?μίλησα με τη γιατρό κ μου είπε πως δεν έχει κάτι παθολογικό το παιδί απλά προφανώς με το νερό το πίνει λαίμαργα..

Με το φαγητό δεν μου πνίγεται ποτέ δεν ξέρω τι να κάνω αφού κάθε φορά που τις δίνω νερό το σκέφτομαι...

Συγνώμη αν σας κούρασα απλά ήθελα να δω αν έχει κάποια παρόμοια εμπειρία..❤️

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
On 17/7/2024 at 2:29 ΜΜ, linaa είπε:

Ε ναι πρέπει να είναι εντελώς νηστικό το παιδι υπολογίζεις περίπου μετά το τελευταίο γεύμα Κ δεν χρειάζετε να πάτε πρωί πρωί για εξετάσεις . Πριν πάτε να δίνεις Κ λίγο νερό στο παιδί είναι Κ πιο εύκολο να περνούν αίμα. Γάλα δίνεις φρέσκο για μεγάλους? Γιατι αν λείπει σίδηρο καλητερα να δίνεις γάλα παιδικό που είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες 

Ναι οκ τις ξανακαναμε κ είναι καλά. Παίρνει σίδηρο μόνο. Γάλα το παιδικό την σκονη παίρνουμε ακόμα...

On 18/7/2024 at 5:59 ΜΜ, Ninarelita είπε:

Μαρία μου κ εμείς μια από τα ίδια παίρνουμε σίδηρο γτ είχε στα όρια τον αιματοκρίτη όπως κ για τις τιμές όταν τις είδα τρελάθηκα αλλά μου εξήγησε ότι για παράδειγμα τα λεμφοκύτταρα στα παιδιά είναι ανεβασμένα  σε σχέση με τις φτ που αναγράφονται για ενήλικες...

Ας πω κ εγώ τον πόνο μου...

Κορίτσια μου αντιμετωπίζει καμία κοπέλα με πνιγμό με το νεράκι?εκεί που πίναμε από 6 μηνών με ποτήρι εκπαιδευτικό με καλαμάκι το γυρίσαμε στο μπιμπελό για να μην της πέφτει κ πνίγεται κ πάλι όμως κάποιες φορές μου πνίγεται κ δεν μιλάω για γκουχου γκουχου...της κόβεται η ανάσα κ τη γυρνάω ανάποδα κ τη χτυπάω για να αναπνεύσει...

Επίσης προχθές ξύπνησε μεσημέρι κ έκλαιγε πολύ..από το πολύ το κλάμα της κόπηκε πάλι η ανάσα κ με έπιασε πανικός είναι δυνατόν να της κοπεί η ανάσα απο το κλάμα?μίλησα με τη γιατρό κ μου είπε πως δεν έχει κάτι παθολογικό το παιδί απλά προφανώς με το νερό το πίνει λαίμαργα..

Με το φαγητό δεν μου πνίγεται ποτέ δεν ξέρω τι να κάνω αφού κάθε φορά που τις δίνω νερό το σκέφτομαι...

Συγνώμη αν σας κούρασα απλά ήθελα να δω αν έχει κάποια παρόμοια εμπειρία..❤️

Κ μένα πνίγεται συχνά με το νερό. Αλλά όχι να φτάσει να της κοπεί η ανάσα. Από τότε που ξεκίνησε το νερό έτσι το πίνει πνίγεται συνέχεια. Κ η γιατρός μου είπε θα το συνηθίσει.. Με το κλάμα πιο μικρή μου το έκανε αυτό αλλά δεν έπαθε ποτέ κάτι χειρότερο. Η γιατρός σας είπε κάτι για το νερο; Πως να το πίνουν ας πούμε,από καλαμάκι είναι καλύτερο; Υπάρχουν κ αυτά τα ποτηράκια που το σηκώνουν κανονικά το ποτήρι στο στόμα. 

9 ώρες πρίν, Maria Ad είπε:

Ναι οκ τις ξανακαναμε κ είναι καλά. Παίρνει σίδηρο μόνο. Γάλα το παιδικό την σκονη παίρνουμε ακόμα...

Κ μένα πνίγεται συχνά με το νερό. Αλλά όχι να φτάσει να της κοπεί η ανάσα. Από τότε που ξεκίνησε το νερό έτσι το πίνει πνίγεται συνέχεια. Κ η γιατρός μου είπε θα το συνηθίσει.. Με το κλάμα πιο μικρή μου το έκανε αυτό αλλά δεν έπαθε ποτέ κάτι χειρότερο. Η γιατρός σας είπε κάτι για το νερο; Πως να το πίνουν ας πούμε,από καλαμάκι είναι καλύτερο; Υπάρχουν κ αυτά τα ποτηράκια που το σηκώνουν κανονικά το ποτήρι στο στόμα. 

Η γιατρός μου είπε ότι επειδή γενικά είναι λαίμαργη προφανώς πνίγεται με καλαμάκι η ποτηράκι δεν το συζητώ..παθαίνω εγκεφαλικό τώρα της έχω το μπιμπερο η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετές μέρες να μου το κάνει..θέλω να πιστεύω πως τέλειωσε αυτό το πράγμα με τον πνιγμό δίχως αύριο...τι να πω...

On 3/8/2024 at 1:08 ΠΜ, Ninarelita είπε:

Η γιατρός μου είπε ότι επειδή γενικά είναι λαίμαργη προφανώς πνίγεται με καλαμάκι η ποτηράκι δεν το συζητώ..παθαίνω εγκεφαλικό τώρα της έχω το μπιμπερο η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετές μέρες να μου το κάνει..θέλω να πιστεύω πως τέλειωσε αυτό το πράγμα με τον πνιγμό δίχως αύριο...τι να πω...

Μακάρι να συνηθίσει απ το μπιμπερο.Αρκει να πίνει το νερό όπως κ να χει απ όπου βολεύει καλύτερα. Είναι αγχωτικό σε καταλαβαίνω. Κ μένα μ το κάνει τώρα κ με το γάλα,γιατί τόσο καιρό επινε το αντιαναγωγικο που είναι πιο πηχτό κ τώρα που πήραμε για μεγαλύτερη ηλικία είναι κανονικά πιο υγρό κ πνίγεται κ το πίνει σε δόσεις, σταματάω αναγκαστικά γιατί πνίγεται συνέχεια. Θα μεγαλώσουν λίγο ακόμα κ θα τα ξεπεράσουν αυτά πιστεύω. Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου ,δωστης λίγο λίγο..

• Ευχαριστώ 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...