Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

hello!

παλμομα παρασκευουλα σημερα ε, μερα ξεκουρασης;)

πες μας τα νεα σου, ποτε θα πας στο νησι?

ιωαννα μη νομιζεις κ εμεις καπως ετσι ειμαστε...γενικα δεν το εχουν με τον υπνο, κ εγω το εχω παρει απλά αποφαση κ δεν κοιμαμαι μεσημερι (ουτε και βραδυ κανονικα βεβαια αλλά δε βαριεσαι!) Μου αρκει να κοιμηθουν λιγο ισα να νιωσω την ησυχια στο χώρο και τιποτε αλλο. Δεν κανεις τπτ λαθος, ετσι ειναι. Κ εγω παιρνω βοηθεια απ τη μαμα μου γτ οσες μερες τα εχω μονη μου στο τελος της μερας ειμαι σα να μ εχουν δειρει 5!!:shock: Ειναι δυσκολα τα διδυμα...αλλά ειναι και διπλη η χαρα..εεεεεεε????

Εχετε και ταξιδια, πω πω χαμος!! εμεις δεν εχουμε παει ακομα πουθενα με τα μωρα, αλλά δεν ξερω αν θελω κιολας να σου πω την αληθεια. Εχουμε ενα γαμο στην αθηνα τελος ιουνιου και σκεφτομαι να τα παρω για πρωτη φορα!

για τη βαφτιση τι ετοιμαζεις?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα...

palmoma.....κωσταντίνος και μαρία τα ονόματα των τέκνων! πρωτότυπα ε??? ο πεθερός και η μαμά μου

gemini η βάφτιση θα έχει θέμα.....ζούγκλα! στολισμός στην εκκλησία δε θα υπάρχει (το απαγορεύει ο παππάς) αλλά οι μπομπονιέρες και το προσκλητήριο είναι ωραία...ο φωτογράφος μας βγαίνει λίγο ακριβός αλλά είναι κάτι που μένει οπότε αξίζει τα λεφτά του νομίζω. το τραπέζι μετά τη βάφτιση θα είναι μόνο για συγγενείς και ΕΥΤΥΧΩΣ το άνέλαβε ο πεθερός(μόνος του προσφέρθηκε εμείς δε ζητάμε ποτέ τίποτα)

αυτά! τώρα κοιμούνται για αρκετή ώρα(απορώ πως το πάθανε) εγώ συμμαζεύω και η κολόνα του σπιτιού ασχολείται με το γκαζόν του κήπου(κοινός λερώνει και ανακατεύει για να έχω μετά επιπλέον δουλειά)

ty11p2.png

Χαχαχα "κάποιος λερώνει..."...πάντα υπάρχει αυτός ο κάποιος. Ο δικός μου ειναι τόσο τσαπατσούλης που αν έπαιρνα γυναίκα για το σπίτι θα ήταν για να πηγαινει απο πίσω του και να μαζεύει...

Ωραίο το θέμα σας και ωραία και τα ονόματά σας. Με το καλό να ειναι καλοφώτιστα τα μικράκια. Και σε εμάς ο φωτογράφος ήταν ακριβός αλλά άξιζε τον κοπο τελικά. Που να δεις μια φίλη που παντρεύεται τι της ζητάνε οι φωτογράφοι.

Geminaki το ταξίδι με μωρά ειναι απόφαση...αλλά όσο πιο πολλά κάνεις τόσο πιο χαλαρή είσαι στην πορεία...μαθαίνεις. Βεβαια κάθε φορά ειναι και μια μικρή μετακομιση...όσο ομως μεγαλώνουν και μετά τον χρόνο που τρώνε τα κανονικά φαγητά ειναι πιο εύκολο...βεβαια τα σιμπράγκαλα μένουν (καρότσια, παιχνίδια, ρούχα....όλα ειναι πολλά...ένα βάζουν ένα λερώνουν πάει...όταν ειδικά περπατάνε κι ολας!!!!)

Στο νησί λέμε να πάμε Μ Πέμπτη και να γυρισουμε Τρίτη του Πάσχα μιας και λένε οτι μεταφέρεται η πρωτομαγιά και θα έχουμε αργία. Μακάρι να πάμε, να αλλάξουμε εικόνες, να χαλαρώσουμε και λίγο...και να δουμε και κανένα συγγενή, να κάνουμε καμια βόλτα στην θάλασσα...είναι αλλιώς. Η μαμά μου λέει να μείνει πίσω αυτή με την μικρή για καμιά 10αρια μέρες και να πάμε μετά να τους πάρουμε...(κουράγιο η γυναίκα ε;). Αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνουμε τελικά. Δεν έχει μείνει κανένα βράδυ χωρίς εμένα...δεν ξέρω αν θα κάνουμε το πείραμα αφου ξυπνάει ακόμα τα βράδια και θηλάζει.

A5K6p3.png

καλημέρα...

palmoma.....κωσταντίνος και μαρία τα ονόματα των τέκνων! πρωτότυπα ε??? ο πεθερός και η μαμά μου

gemini η βάφτιση θα έχει θέμα.....ζούγκλα! στολισμός στην εκκλησία δε θα υπάρχει (το απαγορεύει ο παππάς) αλλά οι μπομπονιέρες και το προσκλητήριο είναι ωραία...ο φωτογράφος μας βγαίνει λίγο ακριβός αλλά είναι κάτι που μένει οπότε αξίζει τα λεφτά του νομίζω. το τραπέζι μετά τη βάφτιση θα είναι μόνο για συγγενείς και ΕΥΤΥΧΩΣ το άνέλαβε ο πεθερός(μόνος του προσφέρθηκε εμείς δε ζητάμε ποτέ τίποτα)

αυτά! τώρα κοιμούνται για αρκετή ώρα(απορώ πως το πάθανε) εγώ συμμαζεύω και η κολόνα του σπιτιού ασχολείται με το γκαζόν του κήπου(κοινός λερώνει και ανακατεύει για να έχω μετά επιπλέον δουλειά)

χαχα ναι πολύ πρωτοτυπα οπως και τα δικά μας!!

ωραιο το θεμα σας, πρωτοτυπο και ενδοαφερον για αγορακι-κοριτσακι!

μπραβο και στον πεθερο που προσφερθηκε!;)

κ εγω ειμαι σε φαση που ψαχνω φωτογραφο....μου ζητουν για φωτογραφηση με 260 φωτο συνολο (γαμος+βαφτιση) και καλυψη βιντεο 700Ε. Αναλογικο αλμπουμ γτ το ψηφιακο δε μου πολυαρέσει... Πολλά μου φαινονται και λεω να πω στον ξαδερφο μου να τραβηξει βιντεο με την καμερα της μαμας μου.

Τα προσκλητηρια τα εφτιαξα μονη μου, και τις μπομπονιερες τις παιδικες μονη μου και για τις αλλες παρηγγειλα κεραμικα και θα κανω το δεσιμο μονη μου. Γενικως πολύ το χαιρομαι οπως καταλαβατε!!

οι αντρες τα ιδια κανουν μου φαινεται, αλλά για να λεμε και την αληθεια, η μονοκατοικια εχεις τις διπλές δουλειες απ το διαμερισμα...:rolleyes: και νομιζω ειναι κατι που πρεπει να το σκεφτεσαι αρκετα πριν το αποφασισεις, αν και αν δεν το ζησεις πρωτα δεν το καταλαβαινεις...

Geminaki το ταξίδι με μωρά ειναι απόφαση...αλλά όσο πιο πολλά κάνεις τόσο πιο χαλαρή είσαι στην πορεία...μαθαίνεις. Βεβαια κάθε φορά ειναι και μια μικρή μετακομιση...όσο ομως μεγαλώνουν και μετά τον χρόνο που τρώνε τα κανονικά φαγητά ειναι πιο εύκολο...βεβαια τα σιμπράγκαλα μένουν (καρότσια, παιχνίδια, ρούχα....όλα ειναι πολλά...ένα βάζουν ένα λερώνουν πάει...όταν ειδικά περπατάνε κι ολας!!!!)

Στο νησί λέμε να πάμε Μ Πέμπτη και να γυρισουμε Τρίτη του Πάσχα μιας και λένε οτι μεταφέρεται η πρωτομαγιά και θα έχουμε αργία. Μακάρι να πάμε, να αλλάξουμε εικόνες, να χαλαρώσουμε και λίγο...και να δουμε και κανένα συγγενή, να κάνουμε καμια βόλτα στην θάλασσα...είναι αλλιώς. Η μαμά μου λέει να μείνει πίσω αυτή με την μικρή για καμιά 10αρια μέρες και να πάμε μετά να τους πάρουμε...(κουράγιο η γυναίκα ε;). Αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνουμε τελικά. Δεν έχει μείνει κανένα βράδυ χωρίς εμένα...δεν ξέρω αν θα κάνουμε το πείραμα αφου ξυπνάει ακόμα τα βράδια και θηλάζει.

παλμομα δικιο εχεις...συνηθεια ειναι ολα! απλα τωρα που δεν εχει χρειαστει ακομα να το κανω μου φαινεται βουνο...εδω μεχρι τη μαμα μου παμε 2 χλμ και κανουμε εκστρατεια!!

ωραια θα ειναι στο νησακι...ειναι καλη εποχη!! Θα χαλαρωσετε λιγακι! αν μπορεις να την αφησεις γιατι οχι!

εμεις σημερα εχουμε να παμε σε παιδικο παρτυ...παλι εξοδο..τσσσς:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα και από εμάς...δε σας ξέχασα! Είχαμε ανέβει Αθήνα για τις προετοιμασίες της βάφτισης και σήμερα επιστρέψαμε...

τρινιτακι πλακα εχουν οι μικρες σου! απο νωρις στα βασανα του ροχαλητου!! Οσο για τη δουλεια, συμφωνω, μην το σκεφτεσαι απο τωρα. ΑΠολαυσε το και να ξερεις οτι η δουλεια ενδεχεται να φερνει και ισορροπία! Βεβαια το ποιος θα κραταει τα 2 παιδια ειναι ενα μεγαααααλο θεμα:rolleyes: Δε σου κρυβω οτι κι εγω δεν εξρω τι θα κανω απο σεπτεμβριο...

Αγαπητή μου φιλενάδα...δεν έχω ιδέα τι δουλειά κάνεις, αλλά επιεικώς είσαι κ@λόφαρδη που κάθεσαι τόοοοοσο καιρό! Εγώ δίνω αγώνα για να επιστρέψω τον Αύγουστο που θα είμαστε 8 μηνών...άστα να πάνε! Πολύ χαίρομαι και ζηλεύω ταυτόχρονα τις μανούλες που δε δουλεύουν...αλλά τέτοιες εποχές δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε σπίτι...

Φιλενάδες μου...απιστευτο! Κλείσαμε έναν χρόνο ζωής. Χθες σκεφτομουν τα συναισθήματα μου όταν έμπαινα στο μαιευτήριο πριν έναν χρόνο...ήταν πολύ συγκινητικό.

Να είναι πολύχρονο το αστέρι σου! Φαντάζομαι περάσατε τέλεια! Μπράβο γλυκιά μου! Αλήθεια, όταν έχεις και άλλα παιδάκια στο σπίτι, πώς την βάζεις για ύπνο; Έχω τρομερή απορία τι θα κάνουμε όλο το καλοκαίρι που υποτίθεται ότι πρέπει να ετοιμάζω τη βραδινή διαδικασία από τις 8.30...μπάνιο, κατσαρολάκι-μπιμπερό και νάνι...Αυτό σημαίνει ότι δεν θα βγαίνουμε τα απογεύματα;

Ιωάννα μου...ετοιμασίες και εσείς καρδούλα μου...με το καλό! Και τα ονοματάκια μια χαρά είναι! Δε θέλω να το "περιγελάς"! Να είναι καλότυχα να μανάρια σου και να τα δεις όπως επιθυμείς!

Και εμείς όπως σας είπα, ετοιμαζόμαστε. Βασικά, ετοιμάζομαι γιατί ο σύζυγος το δήλωσε ότι δεν θέλει να ανακατευτεί καθόλου, αφού από την αρχή ήταν κατά της βάφτισης (αφήστε, μη τα ρωτάτε...σε άθρησκο πέσαμε για να μην πω άθεο). Τουλάχιστον δέχτηκε να με συνοδέψει στο ταξίδι για να δούμε και να αγοράσουμε κανένα ρούχο και κάτι άλλα βασικά. Μπουμπουνιέρες θα τις φτιάξω εγώ, διαφορετικές για μεγάλους, άλλες για τα αγοράκια και άλλες για τα κοριτσάκια. Γλυκάκι μετά τη βάφτιση θα φτιάξω cupcakes και θα τα διακοσμήσω με ζαχαρόπαστα...Επίσης, μιας και το αναφέρατε, φωτογράφο κάντε το σταυρό σας να είναι ελεύθερος ένας φίλος του άντρα μου που του είχε πει ότι θα μας το κάνει αυτός δώρο (είναι φωτογράφος και έχει κάνει πολύ καλές δουλειές ανά τον κόσμο) διαφορετικά, ο "εκκεντρικός" και πολυτάλαντος Νίο θα κάνει αυτός το φωτογράφο (επίσης το μεράκι του είναι οι φωτογραφίες). Και όταν του είπα ότι δεν γίνεται ο πατέρας να τραβάει τις φωτογραφίες η απάντηση ήταν γνωστή..."εγώ δεν θέλω καν να είμαι εκεί, οπότε αν έρθω θα κάνω αυτό που θέλω..." Άντε να του απαντήσεις τώρα...

Η βάφτιση είναι για τις 15.06. Θέμα δεν έχω, πειράζει; Οι μικρές είναι μια χαρά και έχω ήδη αργήσει να τις ταίσω...χι χι χι

Θα ξαναμπω να σας γράψω τα νέα από το ταξίδι! Τα παιδάκια μου ήταν υπόδειγμα καλοσύνης! Ούτε κιχ δεν έκαναν!

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

Διαφημίσεις

Πολυ χαίρομαι που γράφετε και τα άλλα κορίτσια...αραια και που αλλά είναι λογικό...τα διδυμάκια δεν παίζονται!

Trinitaki η Geminoula μας που έχει τόοοοσες διακοπές ειναι εκπαιδευτικός...καθηγήτρια αγγλικών και ειναι διορισμένη. Έτσι έχει την δυνατότητα να έχει όλες αυτές τις διακοπές. Η επιστροφή στην δουλειά ειναι κάπως δύσκολη...με 2 θα ειναι δυσκολότερη φαντάζομαι. Αλλά συνηθίζεται...και από την μαμά και απο τα παιδιά γρήγορα.

Πολύ ωραία βλέπω οι προετοιμασίες σας για τις βαπτίσεις...όλες είστε υπ'ατμόν!

Χαίρομαι που το έχω πισω μου αυτό. Κοιτάω την μικρή και σκέφτομαι οτι θα ήταν αδύνατον τώρα να την βαφτίσουμε. Δεν κάθεται με τίποτα, είναι και βαριά, είναι και τσαούσω...θα ήταν ένα δράμα. Αλλά ευτυχώς το κάναμε νωρίς. Ήταν ζόρικα αλλά Δόξα Το Θεό να λέμε.

Ααααχ έχετε όλες χαρές...τι όμορφά!

Εμείς τίποτα το ιδιαίτερο. Το'χω ρίξει στο διάβασμα. Πήρα βιβλία για τα μωρά... το "Τα μωρά ειναι άνθρωποι της νύχτας", και το "Για μια νέα προσχολική διατροφή"...προσπαθώ να τα διαβάσω όσο βρίσκω καιρό....

A5K6p3.png

Καλησπερα κοριτσια!

ουτε προλαβα να γραψω...ειμαστε αρρωστοι οικογενειακως! Μετα απο παιδικο παρτυ και τις δυο φορες δυστυχως.

επσιης ο μικρος βγαζει τους κυνοδοντες και υποφερει κι εμεις μαζι του. Τα βραδια ειναι ξυπνιος 4-8 και αναστεναζει....

κολλησα κ εγω νομιζω απο σημερα... κ εχω κ ετοιμασιες για βαφτιση, να ψωνισω και για το βαφτηστηρι και και και

αυτα τα ωραια!

παλμομα βαλε τικερακι και διαβαζε και πες μας το ζουμι!!!

τρινιτι οπως τα ειπε η παλμ ειναι... μεγαλη ευκολια το οτι εχω αδεια ανατροφης. αλλά καθε δουλεια εχει τα δικα της ξερεις....αστα!!!

παω γρηγορα για ταισμα φιλια!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσούδια μου καλάαααα μόλις γυρίσαμε απο βόλτα στην θάλασσα και ήταν υπέροχα. Κάναμε βοοοοολτα, η μικρή ήταν ΚΥΡΙΑ στο εστιατόριο, και περάσαμε τέλεια. Ειμαι πολύ χαρούμενη..ξεσκάσαμε λίγο.

Geminaki περαστικά σας...και εμείς μετά από κάθε παιδικό πάρτυ, όλο και ένα πυρετάκο, ένα μπουκωματάκι...όλο και κάτι είχαμε. Νομίζω οτι την έσωσε αρκετές φορές ο θηλασμός.

Και τα δόντια ειναι μαρτύριο. Και εμείς έχουμε βγάλει 8 και κάποιο καινούργιο βγάζουμε μαλλον γιατί και εμένα ξυπνάει πάλι συχνά την νύχτα (οχι οτι σταμάτησε ποτέ αλλα δεν ξυπνούσε τοσο συχνα) και κλαίει γοερά. Τι να κάνεις; ΥΠΟΜΟΝΗ.

Η φιλοσοφία του "Τα μωρά ειναι άνθρωποι της νύχτας" είναι οτι ειναι φυσιολογικό τα μωρά να ξυπνάνε το βράδυ. Οτι αυτή ειναι η λογική και φυσική συμπεριφορά ενος μωρού και οτι εμείς το θεωρουμε "προβληματικό" επειδή δεν ανταποκρινεται στις δικές μας συνήθειες υπνου. Επίσης κατακρίνει τις μεθόδους του ελεγχομενου κλάματος, και ενθαρρύνει τον κοινό ύπνο μωρού και γονιών (στο ιδιο δωμάτιο ή ακόμα και στο ίδιο κρεβάτι). Δεν έχω διαβάσει πολλά...προς το παρόν με όσα έχω διαβάσει συμφωνώ...αν και δεν θα με χαλούσε να είχε μαθεί η μικρή να κοιμάται μόνη της απο μόνη της στο κρεβατάκι της...αλλά δεν θέλω να την αφήσω να κλάψει για να μάθει...μπορεί και να κάνω λάθος...μπορεί και να έχω την δυνατότητα να το κάνω επειδή έχω την βοήθεια της μαμάς μου...αλλά όπως και να'χει θα υποστώ τις συνέπειες της επιλογής μου. Δεν ξέρω κατά ποσο "μαθαίνει" κλαίγοντας ή μένει να αναρωτιέται γιατί ξαφνικά δεν ανταποκρίνεσαι στο κλάμα της...και ειδικά την νύχτα.

A5K6p3.png

Εγώ πάντως έχω το "κοιμήσου παιδί μου" και μέχρι στιγμής τα πάμε καλά.Βέβαια έχουμε και τις κρίσεις μας όπως για παράδειγμα δύο συνεχόμενα βράδια μου ξύπναγαν στις 4 και μίλαγαν μόνες τους και εγώ η χαζή τις πήρα στο μεγάλο κρεβάτι στο κατσαρολάκι για να κοιμηθούν και πάλι. Όμως τους το ξεκαθάρισα ότι δεν προκεται να ξαναγίνει αυτό...και σήμερα ως εκ θαύματος...κοιμήθηκαν μέχρι τις 8.15!!!! Δεν το πίστευα! Ξύπνησαν τη νύχτα αλλά έκανα ότι δεν τις άκουσα και όλα καλά...χα χα χα Εύχομαι να συνεχίσει η καλή μου τύχη και εκείνες οι δύο μέρες να ήταν επειδή έμειναν όλη τη νύχτα στο δωμάτιό τους για πρώτη φορά...Προσαρμοζόμαστε όλοι εξάλλου...

Φιλάααααακια

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

Εγώ πάντως έχω το "κοιμήσου παιδί μου" και μέχρι στιγμής τα πάμε καλά.

Φιλάααααακια

Trinitaki εφάρμοσες το ελεγχομενο κλάμα ή δεν χρειάστηκε; Δηλαδή οι δικές σου έκλαιγαν και εσύ εμπαινες μέσα ανα 2-3 λεπτά και αυξανες τον χρονο όπως λέει το βιβλίο;

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Ευτυχώς δε χρειάστηκε! Βέβαια, μη νομίζεις ότι δεν τις έχω αφήσει να κλαίνε μέχρι να τις πάρει ο ύπνος. Τη μία βασικά γιατί η άλλη μεγαλώνει μόνη της! Δε θέλει τίποτα παρά μόνο άλλαγα και φαγητό! Η δεύτερη είναι πιο κλαψιάρα και απαιτητική. Αλλά έχω μάθει το κλάμα της όταν είναι ψεύτικο και αφού δεν ενοχλεί την άλλη, την αφήνω και 10 λεπτά να κλαίει, και μετά αποκοιμιέται...Αν επιμείνει, πάω λίγο μέσα, της χαΐδεύω το κεφαλάκι και ηρεμεί, μόλις βγω μετά από κανένα 2λεπτο ξεκινάει πάλι το κλάμα αλλά εκεί είναι που την αφήνω και κοιμάται μετά από ώρα. όλα αυτά βέβαια κατά τη διάρκεια της ημέρας γιατί ο Θεός με έχει λυπηθεί και το βράδυ, μετά το μπάνιο και το φαγητό, κοιμούνται άνετα μέχρι τις 7 με 8 το πρωί...

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

κορίτσια μου καλό πάσχα σε όλες εύχομαι..καλή ανάσταση και καλά να περάσετε...μπήκα βιαστικά να δώσω ευχές και τρέχω να κάνω καμιά δουλειά η μάλλον να ξαπλώσω για λίγο γιατί το βράδυ δε μας πηγε καθόλου καλά..3 ώρες ύπνο μόνο...τα πήρα άσχημα στο κρανίο!! σας φιλώ

ty11p2.png

M Πέμπτη φεύγουμε για το νησί.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ.

Geminaki ελπίζω να είστε καλά. Σας έχω χάσει...και την τελευταία φορά ήσασταν λίγο αρρωστουλια. Ελπίζω να είστε καλύτερα.

A5K6p3.png

Καλησπέρα και καλό μηνα!!!

βρισκομαστε στον πυρετο των ετοιμασιων! ειμαστε καλά απο υγεια ομως.

τα μ,ωρα τις τελευταιες μερες εχουν αφηνιασει και θελουν ολο να τους περπαταμε. μας εχουν ξεπατωσει!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλά, σας φιλω!!!!!

παλμ τυχερη θα πας διακοπουλες....καλά να περάσετε!!!!!!!!:D:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...