Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 49 λεπτά , Losr είπε:

Ναι αλλά να σου πω κάτι εμένα δεν μου έχουν πει ποτέ τέτοιες βλακείες. Γιατί? Γιατί ξερουν μάλλον ότι δεν πιάνει. Και δεν έχω φωναξει ούτε έχω τσακωθεί ποτε. Μια φορά μια άγνωστη εννοώ ήταν αδερφή ενός συνεργάτη μου με ρώτησε αν έχω παιδάκια και τις είπα όχι. Και επειδή εκείνη είχε πελαγωσει εκείνη την περίοδο που είχε 3. Μου λέει αχ τι τυχερή πόσο σε ζηλεύω. Εκείνη ζήλευε εμένα. Για γέλια. Ξέρεις τι τις απάντησα. Και δεν νευρίασα ούτε τίποτα με ένα ωραίο χαμόγελο τις λέω εμ και εσύ δεν προσεχές. Δεν ασχολήθηκα δεν Μαυρίσα. Χορέψαμε μετά ήπιαμε γιατί ήμασταν και σε εκδήλωση και μετά από κάνα τριμηνο που έμαθε ότι υπάρχει κάποιο θέμα ήρθε μόνη της και μου είπε ρε σορυ που σου πα αυτό τότε δεν το ήξερα. Και τις είπα δεν υπάρχει θέμα δεν παρεξηγηθηκα. Ήξερα ότι δεν ήξερε. Και όλα καλά. Δεν ξέρω ρε κορίτσια εγώ έτσι το βλέπω. Και ξαναλέω ποτέ πότε ποτέ το τονίζω δεν ήρθε κανένας που να γνωρίζω και να μου είπε το οτιδήποτε. Όχι από αγάπη πιστέψτε με γιατί υπάρχουν πολλοί στην οικογένεια μου και στον κύκλο μου που θέλουν να νιώθουν ανώτεροι. Και πιστεύω ότι δεν το κάνανε γιατί και να το κάνανε απλά θα βλέπανε ότι δεν με νοιάζει και δεν περνάει αυτό που λένε. 

Ενσυναίσθηση έχουν οι άνθρωποι που έχουν περάσει δυσκολίες. Άνθρωποι που δεν έχουν περάσει δύσκολιες δεν μπορούν να έχουν ενσυναίσθηση 

Ευγενία πρέπει να έχουμε όλοι 

Συμφωνω με την @kate82 απλα την εχεις γλιτωσει και δεν σου εχει συμβει. Ισως επειδη οπως λες οι περισσοτεροι ξερουν και το θεμα σου κι εχουν τακτ στον περιγυρο σου. Δεν ξερω και την ηλικια σου και το ποσο καιρο εισαι με τον αγαπημενο σου, ισως πλεον εχουν αντιληφθει κι οτι κατι παιζει η πιστευουν οτι δεν θελετε παιδι, γιατι συνηθως τις αγενεις ερωτησεις τις κανουν τα πρωτα χρονια γαμου/σχεσης. Πιστεψε με αν τα ακουγες, τα εβλεπες, τα εισεπραττες , δεν θα ησουν τοσο ψυχραιμη. Επισης καθε ανθρωπος εχει αλλη κραση κι αλλες αντοχες. Κατι που εσενα μπορει να μη σε πειραξει, εμενα μπορει να με πειραξει κοκ. Τελος επειδη, το θεμα της γονεικοτητας και της προσπαθειας αποκτησης παιδιου ειναι πολυ λεπτο,  προφανως και περιμενεις εν ετει 2025 ο κοσμος να βουταει τη γλωσσα του στο μυαλο πριν μιλησει κι οταν δεν το κανει, δικαιωμα του καθενος να απαντησει οπως θελει, να απομακρυνθει, να ξεκοψει, να κανει οτι λειτουργει καλυτερα για εκεινον. Εγω αντιστοιχα τη βουταω, σε οποιαδηποτε εγκυο και οσο ευκολα και αν της ηρθε. Δεν θα παω πχ να αρχισω να της λεω για τις αποβολες μου, για τα οσα περασα στην εγκυμοσυνη που μου μου χαρισε το παιδι μου, ουτε να την μαυριζω με ατυχεις ιστοριες φιλων και γνωστων. Αντιστοιχα αυτο λεω οτι θεωρητικα θα επρεπε να κανει και μια αλλη, να μην ερχεται δυο μηνων να μου ζηταει να της σηκωσω το μπουκαλι, να βγαζει την καρεκλα μπροστα μου και να χαιδευει νον στοπ την κοιλια της, καθως μου λεει ποσο σοκαριστηκε που εμεινε εγκυος με τη μια και τι κολεξιον ματερνιτυ ειναι καλυτερη για τους καλοκαιρινους μηνες. Γενικα η ενσυναισθηση ειναι μεγααααλο πραγμα σε τουτη τη ζωη. Κι ακομα κι αν εχω αποκτησει παιδι, το ιδιο συνεχιζουν να με ενοχλουν αυτες οι συμπεριφορες, γιατι παραμενω και θα παραμενω παντα μια υπογονιμη γυναικα. Ειναι καθαρα αυτο που ειπε η @dimi.tra οτι οπως θα σκεφτεις τι να πεις σε οποιοδηποτε ασθενη, ενας νοημων ανθρωπος με στοιχειωδη αντιληψη (θεωρητικα) οφειλει να σκεφτει τι θα πει και σε καποιον που δυσκολευεται να αποκτησει παιδι. 

1 hour ago, dimi.tra είπε:

35 😭 δικιά μου είσαι εσύ 😂

Μωρέ καλά τα λες αλλά κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε δυστυχώς. Οπότε ή που θα πάρω ένα λεξοτανίλ να είμαι στην κοσμάρα μου ή που θα μαλώσουμε και θα φύγω κυρία! Δεν είναι φίλη μου. Και η αλήθεια είναι πως δεν κρατάω την γλώσσα μου γενικά. Εχω κ εγώ φίλες που το μόνο που τις απασχολεί είναι τα κιλά που θα βάλουν. Αυτές τις έχω κάνει στην άκρη, δεν θα πάρω ευχαριστώ. Γενικά τις φίλες πιο εύκολα τις διαχειρίζεσαι, άλλες κοινωνικές υποχρεώσεις δεν μπορείς να αποφύγεις. Εκεί έχω καταλήξει! Μετά από αποτυχημένη εμβρυομεταφορά δεν είναι εύκολο να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, όσο ψύχραιμα και να το έχεις πάρει. 

Γιατι η ενσυναίσθηση είναι ανθρώπινη συμπεριφορά και αφορά όλα τα προβλήματα. Δεν περιμένω να αισθανθεί ο άλλος όπως εγώ αλλά δεν θα πω σε έναν καρκινοπαθή ααα τι κρίμα εγώ δεν έχω τίποτα, μια χαρά είμαι, γερή κράση ή ότι ο θεός θέλει να έχεις καρκίνο (παρόμοιο με το ο θεός ξέρει που τα δίνει τα παιδιά που έχω ακούσει και έγινε χαμουλης)! Ομοίως δεν θα πω σε μια κοπέλα που το μόνο που την απασχολεί είναι τα κιλα της εγκυμοσύνης ότι είναι χοντρή ή ότι αυτή φταίει που τρώει. Μην το λες ενσυναίσθηση πες το απλή ευγένεια ρε αδερφέ. Και στην τελική όπως δεν θέλω ο άλλος να μπει στην θέση μου έτσι δεν θα μπω ούτε εγώ στην δική του. Δεν με νοιάζει πόσο εύκολα έμεινες έγκυος, δεν με νοιάζει κ αν στο πέταξε από δυο μέτρα απόσταση κι έπιασες παιδί, δεν με νοιάζει πόσα κιλά έβαλες, δεν με νοιάζει αν μπορείς ή δεν μπορείς να σηκώσεις βάρος κλπ. 

Δεν περιμένεις ο άλλος να μπει στη θέση σου, αλλά περιμένεις να είναι έστω λίγο πιο διακριτικός όταν ξέρει όλη την κατάσταση με λεπτομέρειες και να μην σου πετάει κοτσάνες στις οποίες θα αντιδράσεις. Το λογικό είναι να αντιδράσεις.
      Και μεταξύ μας το έμεινα έγκυος κατά λάθος είναι μεγάλη κοτσάνα προφανώς δεν υπήρχε αντισύλληψη άρα το ήθελες. Δεν σκόνταψες πάνω σε μια 🍆

Συμφωνω σε ολα, με καλυψες απολυτα. 

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 38 λεπτά , Bluee19 είπε:

Μου είχε πει η μαία να τα περνώ από όπου θέλω δεν υπάρχει πρόβλημα !!! 3 ultro την μέρα περνώ έτσι είχα ξεκινήσει δεν μου τα ανέβασα απλά μου πρόσθεσαν και ένα cyclogest κολπικο το βράδυ !!!

Για αυτό αναρωτήθηκα και εγώ γιατί περνώ την ίδια ποσότητα εξ αρχής και τώρα ξεκίνησαν οι ζαλάδες 

Γιατί προφανώς τώρα αυξήθηκε πολύ η συγκέντρωση στο αίμα. Να τα αλλάξεις Κ να τα βάζεις κολπικά δεν έχουν παρενέργειες 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 29 λεπτά , Bluee19 είπε:

Κορίτσια σκεφτόμουν αύριο βράδυ ή Τρίτη  πρωί να κάνω ένα τεστακι λέτε να δείξει ; Και επίσης ποια είναι πιο αξιόπιστα για τόσο νωρίς ;

Τα clear blue είναι τα πιο ξεκάθαρα νομίζω γενικά 

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Bluee19 είπε:

Ναι καλύτερα Τρίτη μακάρι να δείξει 🙏🏼

Όλα καλά θα πάνε να μην έχεις ανχος ! Να είσαι αισιόδοξη είσαι απτις περιπτώσεις που πρέπει γενικά να είσαι χαρούμενη γιατί θα έχεις επιτυχία όπως Κ να έχει ! 

πρίν από 39 λεπτά , linaa είπε:

Όλα καλά θα πάνε να μην έχεις ανχος ! Να είσαι αισιόδοξη είσαι απτις περιπτώσεις που πρέπει γενικά να είσαι χαρούμενη γιατί θα έχεις επιτυχία όπως Κ να έχει ! 

Μακάρι απλώς επειδή έχουμε περάσει χρόνια χωρίς να δω ποτέ θετικό αποτέλεσμα αν χώνομαι !!!

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Εύχομαι καταρχήν η έμβρυο μεταφορά σου αυτή να σου επιφέρει μια υπέροχη χοριακη!!! Ναι θα μιλήσω με το γιατρό μου αύριο Δευτέρα και θα δούμε πως θα κινηθούμε,δεν έχω αδιαθετησει ακομη ,εγώ φοβάμαι γιατί δε ξέρω ο οργανισμός πότε επανέρχεται από το covid ,άσχετα με το αρνητικό που θα πάρω σε λίγες μέρες.οι γνώμες διαφέρουν γενικά ...

Υπάρχει καμία κοπέλα που να κόλλησε covid και τον ίδιο μήνα να προχώρησε σε έμβρυο μεταφορά;

Γνωρίζω κοπέλα που κόλλησε 2 μέρες πριν τη μεταφορά αλλά έγινε κανονικά γιατί δεν είχε κάποιο σύμπτωμα(ο πυρετός τους ενδιαφέρει να μην έχεις). Επίσης ο κορονοιός επηρεάζει κυρίως τους άντρες κ το σπέρμα,όχι τις γυναίκες. 

πρίν από 39 λεπτά , Bluee19 είπε:

Μακάρι απλώς επειδή έχουμε περάσει χρόνια χωρίς να δω ποτέ θετικό αποτέλεσμα αν χώνομαι !!!

Το θέμα είναι πότε ξεκίνησες να το ψάχνεις Κ όχι πόσα χρόνια προσπαθούσες Κ ότι τελικά πήρες την απόφαση όσο είσαι ακόμα μικρή . 

1 hour ago, Bluee19 είπε:

Μην αγχώνεσαι όσο μπορείς. Το τεστ μπορεί ν δείξει κ λάθος. Εμένα αυτή τη φορά έδειξε αρνητικό κ είχα τελικά θετική χοριακη. Χαμηλή μεν, θετική δε.

πρίν από 46 λεπτά , Sabrina_ είπε:

Γνωρίζω κοπέλα που κόλλησε 2 μέρες πριν τη μεταφορά αλλά έγινε κανονικά γιατί δεν είχε κάποιο σύμπτωμα(ο πυρετός τους ενδιαφέρει να μην έχεις). Επίσης ο κορονοιός επηρεάζει κυρίως τους άντρες κ το σπέρμα,όχι τις γυναίκες. 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,θα μιλήσω αυριο με το γιατρό ,δεν έχω αδιαθετησει ακομη λογικά αύριο αλλά είμαι θετική ακόμη,θα δω τι θα μου πει ,απλά μέσα μου θα μπλεξω με τις σκέψεις αν οργανικά θα είμαι καλά,δε θέλω να χάσω έμβρυα,φοβάμαι μην είναι λόγος αποτυχίας  ..αν μου πει προχωράμε, γιατί σίγουρα στην έμβρυο μεταφορά θα είμαι αρνητική αλλά οι εξετάσεις fsh ,e2 όλες αυτές δεν θα έχουν επηρεαστεί; 

11 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Μην αγχώνεσαι όσο μπορείς. Το τεστ μπορεί ν δείξει κ λάθος. Εμένα αυτή τη φορά έδειξε αρνητικό κ είχα τελικά θετική χοριακη. Χαμηλή μεν, θετική δε.

Θα πάρω δυο τρία να έχω καλού κακού δεν νομίζω να πέσουν όλα τα ελαττωματικά σε εμένα 😭

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...