Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
 • Από την διαχείριση / Admin news

  • 2 ώρες πρίν, SylPan είπε:

   Η δική μου πορεία είναι η εξής:

   Είμαι σχεδόν 37.

   Είχαμε κάνει μια αποτυχημένη σπερματενχυση. Αφού έχουμε ελεύθερες επαφές 10 χρόνια. Αποφασίσαμε να πάμε για εξωσωματική. 

   Μου βρίσκουν έξτρα χρωμόσωμα marker στο 21 (πρώτη φορά μου λένε βλέπω άνθρωπο με ανοσία στο down, υπάρχει μόνο μία ακόμη καταγεγραμμένη περίπτωση).

   Στην διέγερση είχα 7 ωάρια, προχώρησαν τα 4, τελικά έμειναν 2 ( μετά από προεμφυτευτικό έδειξαν μωσαικισμό).

   Έπειτα διαγνωστικά με αυτοάνοσο(siogre ή λύκο, με όσα αυτό συνεπάγεται...)

   Τώρα περιμένω να ξεκινήσω πάλι διέγερση.

   Συγγνώμη για το σεντόνι, τα έγραψα όσο πιο γρήγορα μπορούσα.

   Τι σημαίνει "έξτρα χρωμόσωμα marker στο 21"? Άρα πρέπει σε όλα,τα έμβρυα σας να κάνετε προεμφυτευτικο , σωστά?

   πρίν από 48 λεπτά , despoinaki33 είπε:

   Τώρα το ξεκινάω. Αθήνα βρίσκομαι.

   Όλα να πάνε καλά!!! 🙏

   2 ώρες πρίν, SylPan είπε:

   Η δική μου πορεία είναι η εξής:

   Είμαι σχεδόν 37.

   Είχαμε κάνει μια αποτυχημένη σπερματενχυση. Αφού έχουμε ελεύθερες επαφές 10 χρόνια. Αποφασίσαμε να πάμε για εξωσωματική. 

   Μου βρίσκουν έξτρα χρωμόσωμα marker στο 21 (πρώτη φορά μου λένε βλέπω άνθρωπο με ανοσία στο down, υπάρχει μόνο μία ακόμη καταγεγραμμένη περίπτωση).

   Στην διέγερση είχα 7 ωάρια, προχώρησαν τα 4, τελικά έμειναν 2 ( μετά από προεμφυτευτικό έδειξαν μωσαικισμό).

   Έπειτα διαγνωστικά με αυτοάνοσο(siogre ή λύκο, με όσα αυτό συνεπάγεται...)

   Τώρα περιμένω να ξεκινήσω πάλι διέγερση.

   Συγγνώμη για το σεντόνι, τα έγραψα όσο πιο γρήγορα μπορούσα.

   Εύχομαι στη διέγερση να έχετε υγιή εμβρυακια!!! 🙏

   1 hour ago, SylPan είπε:

   Έχεις πολλά χρόνια το λύκο? Εγώ ένα χρόνο. Είναι η πρώτη σου προσπάθεια?

    

   Να ρωτήσω κάτι την προηγούμενη εβδομάδα έκανα υστεροσκόπιση, ξέρετε που κυμαίνεται το κόστος?

   Ο λύκος και τα αυτοανοσα επηρεάζουν τόσο πολυ την εξωσωματική???...έχω προδιαθεση στα αυτοανοσα από μικρή λόγω πολλών δεικτών που ανέβαιναν και έπεφταν  αλλά δεν έχει εκδηλωθεί κάτι ακόμα...εκανα αιματολογικες με αιματολογο να δουμε τι γίνεται ...είμαι στη 10η εβδομάδα 

Queen City - Μανικιούρ στην εγκυμοσύνη


CoffeeMaker

Recommended Posts


Μερικά λόγια για το μανικιούρ στην εγκυμοσύνη, από τις υπεύθυνες του Queen City!

Οι ανάγκες μας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι αυξημένες, όχι μόνο σε σχέση με τη διατροφή μας και τη λήψη βιταμινών, αλλά και σε σχέση με την εξωτερική μας εμφάνιση καθώς τα μαλλιά τα νύχια και το δέρμα μας δοκιμάζονται απο τις μεταβολές των ορμονών και αυτό με τη σειρά του επηρεάζει και τη ψυχολογία μας.

Παράλληλα θα πρέπει να προσέχουμε και να επιλέγουμε με μεγάλη σχολαστικότητα τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θα εμπιστευτούμε καθώς αυτά επιδρούν στον οργανισμό μας, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο.

Για παράδειγμα για το μανικιούρ μας καλό θα είναι να επιλέξουμε ένα πολύ καθαρό χώρο που θα τηρούνται αυστηρά και με διαφάνεια όλες οι διαδικασίες απολύμανσης και αποστείρωσης καθώς κατά την εγκυμοσύνη η άμυνα του οργανισμού μας είναι σχετικά αποδυναμωμένη.

Επίσης, προτιμότερο είναι να κάνουμε απλό μανικιούρ καθώς δεν διατρέχουμε τον κίνδυνο ανάπτυξης βακτηριδίων ανάμεσα στο νύχι και το υλικό σε αντίθεση με ημιμόνιμα ή τεχνητά νύχια.

Επιπλέον το απλό μανικιούρ μπορεί να αφαιρεθεί πανεύκολα και δεν επηρεάζει τη διαδικασία μέτρησης οξυγόνου αν για κάποιο λόγο χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί οξύμετρο.

Προτιμάμε πάντα τα πιο κοντά νύχια που είναι λιγότερο ευαίσθητα σε σπασίματα και τραυματισμούς. Τα Vegan καλλυντικά είναι ιδανικά καθώς δεν περιέχουν χημικά και άλλες βλαβερές ουσίες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με απόλυτη ασφάλεια ενώ παράλληλα είναι ευεργετικά και για το δέρμα μας. Είναι πολύ σημαντικό  να νιώθουμε όμορφες τους μήνες της εγκυμοσύνης μας χωρίς να παραμελούμε καθόλου τον εαυτό μας.

Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στην ομορφιά και στη σωστή ασφαλή φροντίδα! Εμείς στο Queen City έχουμε δημιουργήσει για όλες εσάς έναν όμορφο και καθαρό χώρο για να απολαμβάνετε τη κατάλληλη φροντίδα για τα άκρα, τα μαλλιά και το δέρμα σας με απόλυτη εμπιστοσύνη στο αποτέλεσμα ! Τα προϊόντα μας είναι μόνο τα καλύτερα καθώς συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με την OPI της Wella που είναι τα πρώτα σε αξιοπιστία μανό σε όλο το κόσμο !

Τα καλλυντικά που μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς για το μακιγιάζ σας  είναι της Γαλλικής εταιρείας 1944 που είναι ευεργετικά για το δέρμα καθώς το φροντίζουν παράλληλα με τη χρήση και είναι 100% Vegan !

Έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στις ανάγκες των γυναικών που περνούν τη γλυκιά φάση της εγκυμοσύνης τους, προσφέρουμε ειδικά για αυτές 10% έκπτωση σε όλες τις υπηρεσίες μας και 20% έκπτωση στα Vegan προϊόντα μακιγιάζ που διαθέτουμε ! 

Σας περιμένουμε να γνωρίσετε απο κοντά την έμπειρη ομάδα μας και να συζητήσουμε μαζί ότι απορία έχετε και όποια πληροφορία θα θέλατε ώστε να έχουμε το καλύτερο εξατομικευμένο αποτέλεσμα για σας.

Για να λάβετε την έκπτωση θα είναι σημαντικό να αναφέρετε την λέξη Parentscafe!

https://queencity.gr/

210 4406969

Achaias 39, Αμπελόκηποι 115 23

Χάρτης: 

image.png.6b6a0c5241d7fe3df67b3fb0a95a587b.png

https://maps.app.goo.gl/YKo3pT4Wooqr4kMp9

Σε έναν χώρο φωτεινό, όπου ο μινιμαλισμός, τα χρώματα του σάπιου μήλου και τα στοιχεία από ξύλο συνυπάρχουν, δημιουργώντας μια αίσθηση απολύτως επαγγελματική, αλλά ταυτόχρονα φιλική και οικεία, το Queen City είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί!

Μανικιούρ, πεντικιούρ, τεχνητές βλεφαρίδες, μακιγιάζ, teenage girl makeover και micro blading φρυδιών, είναι μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρονται.

Ραντεβού μέσω του Treatwell: Πατήστε εδώ

 

image.png.cbcca34343081c7547697fa876f6b38f.png

image.png.17fc06d1ea38273a8b02c95e29ed9c41.png


Τα προϊόντα manicure & pedicure είναι αποκλειστικά OPI και το Queen City, αποτελεί ένα χώρο, που δίνει μεγάλη σημασία στην σωστή αποστείρωση σε ειδικό κλίβανο, για όλα τα εργαλεία που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Τοποθετημένο στρατηγικά κοντά στο μετρό της Πανόρμου, το Queen City, ως flagship OPI store, αποτελεί πρότυπο στον χώρο των υπηρεσιών ομορφιάς, καθώς και στο επίπεδο επαγγελματισμού του προσωπικού του. Πρωτότυπα δώρα της OPI και όχι μόνο, περιμένουν τις «πιστές» μας πελάτισσες!

Νέα υπηρεσία:
TEENAGE MAKEUP

Αν είσαι teenager (13-18) και θέλεις να βρεις το δικό σου στυλ στο μακιγιάζ για να τονίσεις φυσικά και με απλά, σωστά βήματα τα χαρακτηριστικά σου, στο Queen City θα έχεις όλα τα tips που θα χρειαστείς για τα πρώτα σου βήματα και ένα φρέσκο φυσικό μακιγιάζ διαφορετικό, ανάλογο πάντα με τη δική σου ηλικία και προσωπικότητα

"FUTURE IS COMING PREPARE YOUR LOOK“

manikiour mani pedi makeup makigiaz makeover frydia φρυδια eyelashes vlefarides texnites texnito nixi imimonimo


Ακολουθήστε μας και στο Instagram!

follow_cafe.jpgfollow_insta.png

 💗LIFE, needs to be full of FUN. Η ζωή πρέπει να είναι γεμάτη από χαρά.💗

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

×
×
 • Δημιουργία νέου...