Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Losr είπε:

@Ρούλα87 Δεν πειράζει μια από αποτυχία ήταν όλα θα πάνε καλά. Να σας πω και τα δικά μου. Αν δεν θυμάστε Δευτέρα ξεκίνησα διέγερση με rekovelle 14 μονάδες. Τον προηγούμενο μήνα έπαιρνα αντισυλληπτικά.Σήμερα έκανα υπέρηχο και είχαμε 3 11αρια στην δεξιά 2 11 αρια στην αριστερή, 2 ενιαρια στην αριστερή και ένα 7αρη στην αριστερή. Από αύριο ξεκινάω και orgalytran. Περιμένω να δω και την οιστραδιόλη αν μου την στείλουν. Όχι ότι θα καταλάβω αλλά λέμε τώρα.

Μπράβο κορίτσι πας πολύ καλά, εύχομαι να συνεχίσεις έτσι. Και ακόμα είναι νωρίς σχετικά. Τα 7 πιστεύω θα τα πάρεις σίγουρα μην πω 8 αλλά παίζει να μεγαλώσει κ κανένα ακόμα που τώρα να μην το βλέπετε. Μου είχε πει ο γιατρός πως κάποια μπορεί να φαίνονται μικρά γιατί πιέζονται αλλά όσο προχωράμε και ειδικά στην ωοληψια μπορεί να είναι και περισσότερα. 🤞🤞🤞🤞 Καλή επιτυχία!!! 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

3 hours ago, kate82 said:

Χελοου εγκεν γκερλςςςς 

Πέμπτη 29-5 θα γίνει η εμβρυομεταφορα ,δεν θέλει τίποτα άλλο μετά τα σημερινά όλα ήταν οκ .... και τώρα το δύσκολο ΕΝΑ ή ΔΥΟ???σας επριξα 

Δεν θυμάμαι την ηλικία σου αλλά εγώ είμαι υπέρ του ένα.

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , Losr είπε:

Μπράβο @kate82 με το καλό κορίτσι μου .

πρίν από 1 λεπτό , Ρούλα87 είπε:

Μίλησα κορίτσια σήμερα με τη γιατρό με πήρε τηλ τελικά το 22 που είχα προχθές δεν ήταν καν θετικό ήταν από την ovitrel .αρα δεν έπιασε καθόλου το έμβρυο θα μιλήσει με τους έμβρυο λόγους κ θα πήγαινα κάτω να μιλήσουμε από κοντά να μου πει τι μπορεί να έχει συμβεί αλλά λόγου του μωρού θα μιλήσουμε μέσω μια σελίδας που έχουν ζωντανά να μου πει .το θέμα μου είναι ότι ναι μεν εγώ το πήρα πιο ήρεμα ο άντρας μου δεν το πήρε καθόλου καλά .

4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Χελοου εγκεν γκερλςςςς 

Πέμπτη 29-5 θα γίνει η εμβρυομεταφορα ,δεν θέλει τίποτα άλλο μετά τα σημερινά όλα ήταν οκ .... και τώρα το δύσκολο ΕΝΑ ή ΔΥΟ???σας επριξα 

Με το καλό!!!!  Γιατί φοβάται επιπλοκές με δίδυμη κύηση? Εμένα δύο είχε πει εξαρχής.

πρίν από 58 λεπτά , Losr είπε:

Γιαγιά είμαι 43 χαχαχαχα

πρίν από 15 λεπτά , Neverstop είπε:

Με το καλό!!!!  Γιατί φοβάται επιπλοκές με δίδυμη κύηση? Εμένα δύο είχε πει εξαρχής.

Μ ανέφερε απλά ότι είναι πιο δυσκολη μπορεί να φέρει πιο εύκολα πρόωρη εγκυμοσύνη,προεκλαμψία μέχρι κ αποβολή ,εντάξει στατιστικά είναι όλα αυτά ,αλλά εγώ μπερδεύτηκα και αγχώθηκα ,καλά έκανε και μου τ είπε για να είναι καλυμμένος 

1 hour ago, Ρούλα87 said:

Μίλησα κορίτσια σήμερα με τη γιατρό με πήρε τηλ τελικά το 22 που είχα προχθές δεν ήταν καν θετικό ήταν από την ovitrel .αρα δεν έπιασε καθόλου το έμβρυο θα μιλήσει με τους έμβρυο λόγους κ θα πήγαινα κάτω να μιλήσουμε από κοντά να μου πει τι μπορεί να έχει συμβεί αλλά λόγου του μωρού θα μιλήσουμε μέσω μια σελίδας που έχουν ζωντανά να μου πει .το θέμα μου είναι ότι ναι μεν εγώ το πήρα πιο ήρεμα ο άντρας μου δεν το πήρε καθόλου καλά .

Πώς γίνεται αυτό. Η ovitrell μέχρι πόσες μέρες μετά την εμβρυομεταφορα μπορεί να δείξει θετικό?

Διαφημίσεις

πρίν από 48 λεπτά , kate82 είπε:

Γιαγιά είμαι 43 χαχαχαχα

Μ ανέφερε απλά ότι είναι πιο δυσκολη μπορεί να φέρει πιο εύκολα πρόωρη εγκυμοσύνη,προεκλαμψία μέχρι κ αποβολή ,εντάξει στατιστικά είναι όλα αυτά ,αλλά εγώ μπερδεύτηκα και αγχώθηκα ,καλά έκανε και μου τ είπε για να είναι καλυμμένος 

Σιγά μην βγήκες και σύνταξη ☺️

Από ότι κατάλαβα θέλει να σε πάει όσο πιο safe γίνεται ,όλα αυτά που σου είπε μπορούν κάλλιστα να συμβούν και με ένα έμβρυο ,εσύ τι θα ήθελες να κάνεις;χωρίς να αγχώνεσαι ...

7 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

Σιγά μην βγήκες και σύνταξη ☺️

Από ότι κατάλαβα θέλει να σε πάει όσο πιο safe γίνεται ,όλα αυτά που σου είπε μπορούν κάλλιστα να συμβούν και με ένα έμβρυο ,εσύ τι θα ήθελες να κάνεις;χωρίς να αγχώνεσαι ...

Καλημέρα @Sofiiii

Ειλικρινά αυτήν την φορά Μ έπιασε αδιαβαστη ,δεν περίμενα ότι θα προχωρούσα τόσο μπαμ μπαμ ...την τρίτη έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο μου θα τα συζητήσω όλα και μετά θα αποφασίσουμε.. αυτό με τα στατιστικά πολύ μου την δίνει ... Τεσπά όλα καλά θα αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σ αυτά που περνάμε 

• Δύναμη! 1

8 hours ago, kate82 said:

Γιαγιά είμαι 43 χαχαχαχα

Ε καλά όχι και γιαγιά. Μην τα παραλες. Κοίτα οι περισσότεροι γιατροί θα σου πουν δύο και παραπάνω γιατί λόγω ηλικίας τα ποσοστά να πιάσουν και να συνεχιστεί ειναι πιο μικρά. Βέβαια αν τους ρωτήσεις αν μια καλή βλαστοκυστη θα πιάσει αν πραγματικά είναι να δώσει τελειομηνη εγκυμοσύνη θα σου πουν ναι. Εμένα τουλάχιστον αυτό μου είχε πει. Θα πω ότι νιωθεις. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 7 λεπτά , Losr είπε:

Ε καλά όχι και γιαγιά. Μην τα παραλες. Κοίτα οι περισσότεροι γιατροί θα σου πουν δύο και παραπάνω γιατί λόγω ηλικίας τα ποσοστά να πιάσουν και να συνεχιστεί ειναι πιο μικρά. Βέβαια αν τους ρωτήσεις αν μια καλή βλαστοκυστη θα πιάσει αν πραγματικά είναι να δώσει τελειομηνη εγκυμοσύνη θα σου πουν ναι. Εμένα τουλάχιστον αυτό μου είχε πει. Θα πω ότι νιωθεις. 

Μας έχουν κάψει όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα ,η αλήθεια είναι ότι κλείνω προς δύο αλλά περιμένω την τρίτη να μιλήσω με τον γυναικολόγο μου που ξέρει όλο το ιστορικό και ότι μου πει ... Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για την στήριξη,είναι καμία άλλη κοπέλα που προχωράει για ετ ??? Ή μόνο εγώ είμαι αυτόν τον μήνα ?

8 ώρες πρίν, Losr είπε:

Πώς γίνεται αυτό. Η ovitrell μέχρι πόσες μέρες μετά την εμβρυομεταφορα μπορεί να δείξει θετικό?

Ναι η ovitrel κρατάει Αρκετές ημερες που δείχνει θετικό .κανονικα έπρεπε να είναι έστω κ την 7 ημέρα η χοριακη αρκετά πιο πάνω 

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , kate82 είπε:

Μας έχουν κάψει όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα ,η αλήθεια είναι ότι κλείνω προς δύο αλλά περιμένω την τρίτη να μιλήσω με τον γυναικολόγο μου που ξέρει όλο το ιστορικό και ότι μου πει ... Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για την στήριξη,είναι καμία άλλη κοπέλα που προχωράει για ετ ??? Ή μόνο εγώ είμαι αυτόν τον μήνα ?

Καλημέρα!! Εμείς κάναμε την Τετάρτη την ετ, βάλαμε δύο βλαστοκυστες αν και εμένα ο γιατρός μου είπε ότι δεν προτιμαμε πολύδυμες κυήσεις γιατί θεωρούνται υψηλού ρίσκου, έχουν περισσότερες επιπλοκές κλπ. Καταλήξαμε τελικά στις δύο επειδή έχουμε απόθεμα εμβρύων, μπας και αυξήσουμε τις πιθανότητές μας. Πάντως με τον άντρα μου είχαμε συμφωνήσει από πριν ότι θα κάνουμε ο,τι μας πει ο γιατρός. 

Εγώ έχω μπει λίγο στο τρυπάκι με τα συμπτώματα, που δεν έχω κανένα απολύτως, πέρα από το στήθος που ποναγε και από πριν λόγω των φαρμάκων, και κάθομαι και βλέπω τις μέρες πότε θα αδιαθετησω αφού σταματήσω τα φάρμακα για να υπολογίσω πότε περίπου θα κάνω υστεροσκοπηση που είπα στον γιατρό ότι θέλω να κάνω πριν προχωρήσουμε στην επόμενη ετ. Γενικα στην κεφαλα μου έχω βγάλει το πρόγραμμα των επόμενων μηνών. Παρόλα αυτά, χτύπησα ένα παγωτακι χθες που το σκεφτόμουν εδώ και μέρες και σήμερα έχω ξυπνήσει με καλή διάθεση!

Ο,τι και να αποφασίσεις τελικά εύχομαι να είναι για καλό, να πάνε όλα καλά και σε μερικούς μήνες να έχεις αγκαλιά το μωρό ή τα μωράκια σου!! Σε όλες μας το εύχομαι!! 

• Ευχή 2

πρίν από 10 λεπτά , anemonii είπε:

Καλημέρα!! Εμείς κάναμε την Τετάρτη την ετ, βάλαμε δύο βλαστοκυστες αν και εμένα ο γιατρός μου είπε ότι δεν προτιμαμε πολύδυμες κυήσεις γιατί θεωρούνται υψηλού ρίσκου, έχουν περισσότερες επιπλοκές κλπ. Καταλήξαμε τελικά στις δύο επειδή έχουμε απόθεμα εμβρύων, μπας και αυξήσουμε τις πιθανότητές μας. Πάντως με τον άντρα μου είχαμε συμφωνήσει από πριν ότι θα κάνουμε ο,τι μας πει ο γιατρός. 

Εγώ έχω μπει λίγο στο τρυπάκι με τα συμπτώματα, που δεν έχω κανένα απολύτως, πέρα από το στήθος που ποναγε και από πριν λόγω των φαρμάκων, και κάθομαι και βλέπω τις μέρες πότε θα αδιαθετησω αφού σταματήσω τα φάρμακα για να υπολογίσω πότε περίπου θα κάνω υστεροσκοπηση που είπα στον γιατρό ότι θέλω να κάνω πριν προχωρήσουμε στην επόμενη ετ. Γενικα στην κεφαλα μου έχω βγάλει το πρόγραμμα των επόμενων μηνών. Παρόλα αυτά, χτύπησα ένα παγωτακι χθες που το σκεφτόμουν εδώ και μέρες και σήμερα έχω ξυπνήσει με καλή διάθεση!

Ο,τι και να αποφασίσεις τελικά εύχομαι να είναι για καλό, να πάνε όλα καλά και σε μερικούς μήνες να έχεις αγκαλιά το μωρό ή τα μωράκια σου!! Σε όλες μας το εύχομαι!! 

Σ ευχαριστώ πολύ τα ίδια ακριβώς και ο δικός μου ,γιατί το έχεις καταδικάσει από τώρα ??? Συμπτώματα δεν υπάρχουν κακά τα ψέματα και όσες νιώθουμε κάτι είναι από τα φάρμακα ,σκέψου λίγο θετικά σε παρακαλώ,ποτέ έχεις χωριακη? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ τα ίδια ακριβώς και ο δικός μου ,γιατί το έχεις καταδικάσει από τώρα ??? Συμπτώματα δεν υπάρχουν κακά τα ψέματα και όσες νιώθουμε κάτι είναι από τα φάρμακα ,σκέψου λίγο θετικά σε παρακαλώ,ποτέ έχεις χωριακη? 

2 Ιούνη μου είπε για χοριακη αλλά μου φάνηκε πολύ μακρινό για 5 ημερών έμβρυα. Θα δω μήπως κάνω ένα τεστακι μέσα στο επόμενο ΣΚ. 

• Ευχή 2

10 ώρες πρίν, Ρούλα87 είπε:

Αχ αυτά τα αγόρια. Κι ο δικός μου δεν το είχε πάρει καλά αλλά τι να τους κάνουμε. Νομίζω απλά εμείς είμαστε πιο προετοιμασμένες γιατί όλα συμβαίνουν στο σώμα μας ενώ αυτοί είναι απλοί παρατηρητές σε αυτό το στάδιο. Η αλήθεια είναι πως η ovitrelle μπορεί να κάνει 10-12 μέρες να φύγει τελείως. Αν θυμάμαι καλά έχεις κ άλλα εμβρυακια μπόλικα, θα ξανά προσπαθήσεις και θα σου έρθει σίγουρα! 🤞

πρίν από 33 λεπτά , anemonii είπε:

Κοιτα να δεις ένα αστείο, είχα όλα μα όλα τα συμπτώματα, κράμπες, πόνο στο στήθος, ζαλάδες, τα πάντα σου λέω και στο τέλος τέλος άρχισε να με πονάει η μέση και έβγαλα το καθιερωμένο μου σπυράκι περιόδου. Χοριακή 0. Τα συμπτώματα σε αυτή τη φάση δεν λένε τίποτα απολύτως. Συνεχίζεις την καθημερινότητα σου όσο περισσότερο μπορείς και ελπίζεις. Μόνο αυτό μπορείς να κάνεις! Στις 12 μέρες χοριακη καλά είναι, από τις 9 και μετά είναι safe να κάνεις χοριακη. Καλη επιτυχία και εύχομαι να έχεις ένα τριψήφιο νουμερακι και να ανατραπούν τα μελλοντικά σου πλάνα! ❤️

1 hour ago, kate82 είπε:

Εγώ προσωπικά δύο έβαλα, δύο θα έβαζα και αν καταφέρω κ έχω τουλάχιστον 2 πάλι δυο θα βάλω. Εμένα ο γιατρός μου μου είπε πως οι πολυδιμες κυήσεις είναι μια επιπλοκή της εξωσωματικής και οκ δεν τις θέλουν, αν είχα ελεγμένες άριστες με προεμφυτευτικό ή συζήτηση θα ήταν διαφορετική. Με απλά καλές και μέτριες, χωρίς προεμφυτευτικό, δεν είχαμε κάτι να συζητήσουμε, η επιλογή ήταν δική μου. Εσύ προεμφυτευτικό έκανες; Είχες στο παρελθόν άλλη εγκυμοσύνη φυσικά ή με ivf; 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 35 λεπτά , anemonii είπε:

2 Ιούνη μου είπε για χοριακη αλλά μου φάνηκε πολύ μακρινό για 5 ημερών έμβρυα. Θα δω μήπως κάνω ένα τεστακι μέσα στο επόμενο ΣΚ. 

Να κάνεις ότι τραβάει η ψυχή σου ,είναι δύσκολες αυτές οι μέρες μέχρι την χωριακη ,τρελενομαστε στο φουλ ....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...