Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Αδιαθετεις κανονικα 14-16 μέρες από την ωοληψια σαν να έκανες κανονικά ωορρηξία . Το φούσκωμα αν δεν αδιαθετησεις δεν φεύγει εντελώς . Δεν φεύγει Κ σε 2 μέρες αν δεν νιώθεις ότι χειροτερεύει απλά ξεκούραση Κ συνεχίζεις με την πρωτεινη Κ μόλις αδιαθετησεις θα επανέλθεις 

Σε ευχαριστώ !! Είναι φυσιολογικό να νιώθω μια ενόχληση όταν περπατάω ;; 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , x_chrysa είπε:

Μια ερώτηση επειδή σε καμία δεκαριά μέρες ξεκινάω διέγερση πρώτη μου φορά. Σε τι βοηθάει το αυγό και το κοτόπουλο που διάβασα ;; Αυτά είναι για μετά την ωοληψια ;   

Καλή επιτυχία κορίτσι μου !!! Αν κάνεις αρκετά ωάρια πρέπει να κάνεις και τις μέρες της διέγερσης και τις μέρες μετά την ωοληψια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνη για αποφύγει υπερδιέγερσης !!! 

Καλησπέρα σε όλες τις συναγωνίστριες και εύχομαι πολύ καλή επιτυχία σε όποια φάση βρίσκεται η καθεμιά 🤞🙏💪

Χαρίζονται με μεγάλη μου ευχαρίστηση όλα μαζί ή ξεχωριστά:
*Femi Probiotics 2 κουτιά με ημερ.λήξης 31/10/2026
*43 φακελάκια ανδρικό συμπλήρωμα Androferti με ημερ.λήξης 11/2026
*5 ενέσεις Orgalutran με ημερ.λήξης 01/2027
*1 κουτί κολπική  κρέμα Vasclor με 15 applicater με ημερ.λήξης 05/2027
*1 πακέτο με 7 φιαλίδια Prolutex με ημερ.λήξης 21/03/2026
*4 κουτιά Utrogestan με ημερ.λήξης 01/2027.

Θα χαρώ πολύ να εξυπηρετήσω όποιο κορίτσι μπορεί να τα χρειάζεται !

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ !! Είναι φυσιολογικό να νιώθω μια ενόχληση όταν περπατάω ;; 

Εγώ είχα ενοχλήσει και όταν περπατούσα, τις χειρότερες μέρες δεν μπορούσα ούτε να κοιμηθώ. Η μόνη στάση που με βόλευε ήταν με ελαφρώς ανασηκωμένη πλάτη. Τα είπα στο γιατρό και μου έλεγε είναι όλα φυσιολογικα κάνε υπομονή. Τελικά μετά από μέρες πήγα για έναν υπέρηχο και μου εξήγησε πόσο διογκωμένες ήταν οι ωοθήκες αλλά και ότι δεν υπήρχε λόγος να ανησυχώ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Lilian87 είπε:

Εγώ είχα ενοχλήσει και όταν περπατούσα, τις χειρότερες μέρες δεν μπορούσα ούτε να κοιμηθώ. Η μόνη στάση που με βόλευε ήταν με ελαφρώς ανασηκωμένη πλάτη. Τα είπα στο γιατρό και μου έλεγε είναι όλα φυσιολογικα κάνε υπομονή. Τελικά μετά από μέρες πήγα για έναν υπέρηχο και μου εξήγησε πόσο διογκωμένες ήταν οι ωοθήκες αλλά και ότι δεν υπήρχε λόγος να ανησυχώ 

Πωπω ταλαιπωρήθηκες !! Πήρατε πολλά ωάρια ;; Πόσες μέρες σου κράτησε ο πόνος;; Αδιαθέτησες σύντομα μετά και ηρέμησες ;;

3 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

κορίτσια καλησπέρα !! Για πείτε κάποιο τιπ για μετά την ωοληψια ;; Πέρα από αυγά και κοτόπουλο κ ανάλατα γιατί τα κάνω όλα αλλά το βάρος και το φούσκωμα δεν λέει να φύγει με τίποτα !!! Επίσης μετά από ovitrel πόσες μέρες θα κάνει να αδιαθετήσω περίπου ;;; 

Θέλει πολύ νερό κοπέλα μου εγώ είχα κνει κ βελονισμο κ σε μια βδομάδα περίπου είχα ξεπρηστει. Εγώ αδιαθέτησα  δυο βδομαδες μετά την οβιτρελ κανονικα δηλαδή όπως περίμενα .εννοειται δε βολευόμουν ούτε στον ύπνο ούτε τίποτα όταν αδιαθέτησα ηρέμησα 

2 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου !!! Αν κάνεις αρκετά ωάρια πρέπει να κάνεις και τις μέρες της διέγερσης και τις μέρες μετά την ωοληψια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνη για αποφύγει υπερδιέγερσης !!! 

Θα πρέπει δηλαδή να προσέχω από πριν ζάχαρη αλάτι και κάτι άλλο ; Η αλήθεια δε ρώτησα τον γιατρό. Μόνο από όσα διαβάζω 

2 ώρες πρίν, karlajo είπε:

Θέλει πολύ νερό κοπέλα μου εγώ είχα κνει κ βελονισμο κ σε μια βδομάδα περίπου είχα ξεπρηστει. Εγώ αδιαθέτησα  δυο βδομαδες μετά την οβιτρελ κανονικα δηλαδή όπως περίμενα .εννοειται δε βολευόμουν ούτε στον ύπνο ούτε τίποτα όταν αδιαθέτησα ηρέμησα 

Πωπω αυτό είναι το χειρότερο !!! Νιώθω σαν μπαλόνι και περπατώ σαν κότα 😭 βέβαια είδα τώρα λίγο καφετι και χάρηκα μήπως ερχετε η περίοδος αλλά νομίζω είναι νωρίς ακόμα 🤣

2 ώρες πρίν, x_chrysa είπε:

Θα πρέπει δηλαδή να προσέχω από πριν ζάχαρη αλάτι και κάτι άλλο ; Η αλήθεια δε ρώτησα τον γιατρό. Μόνο από όσα διαβάζω 

Ιδανικά όταν ξεκινήσεις την διέγερση περιόρισε το αλάτι και να τρως ασπράδια αυγού και κοτόπουλο λένε πως βοηθάει !!! Στην δική μου περίπτωση που τα κάνω πάλι σαν μπαλόνι νιώθω άρα δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει όντως 🤣

• Χαχα 1

On 3/7/2025 at 8:43 ΜΜ, kate82 είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου ,απλά οι περισσότερες μου λένε ότι δεν έπρεπε να αισθάνομαι τίποτα και αγχώθηκα ,Δευτέρα έχω υπερυχο ξανά ειδωμεν 

Γειά σου κ συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!

Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος!! Οσο για τα συμπτώματα που λες είναι διαφορετικα σε κάθε μία μας.. Εγώ θα σου πω ότι το μόνο σύμπτωμα που είχα ήταν την 7η με 8η εβδομάδα καούρες ακόμη κ με το νερό που έπινα.. Αλλά μόνο για 10 μέρες...Τίποτα άλλο πιο πρίν ή μετά κ αύριο κλείνω την 19η εβδομάδα. Φαντάσου ότι πήγαινα για υπέρηχο μέχρι τώρα ανά δύο εβδομάδες για να ακούω την καρδούλα του γιατί έλεγα δεν γίνεται να μην έχω μια ζαλάδα, μια τάση για εμετό κάτι στην τελική...

Οπότε για εμένα μην ψάχνεις συμπτώματα.. Αγχώνεσαι χωρίς αιτία.. Κανε τους υπερήχους σου να ακούς τις καρδούλες τους να χτυπάνε κ όλα θα είναι τέλεια!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Venus. είπε:

Γειά σου κ συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!

Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος!! Οσο για τα συμπτώματα που λες είναι διαφορετικα σε κάθε μία μας.. Εγώ θα σου πω ότι το μόνο σύμπτωμα που είχα ήταν την 7η με 8η εβδομάδα καούρες ακόμη κ με το νερό που έπινα.. Αλλά μόνο για 10 μέρες...Τίποτα άλλο πιο πρίν ή μετά κ αύριο κλείνω την 19η εβδομάδα. Φαντάσου ότι πήγαινα για υπέρηχο μέχρι τώρα ανά δύο εβδομάδες για να ακούω την καρδούλα του γιατί έλεγα δεν γίνεται να μην έχω μια ζαλάδα, μια τάση για εμετό κάτι στην τελική...

Οπότε για εμένα μην ψάχνεις συμπτώματα.. Αγχώνεσαι χωρίς αιτία.. Κανε τους υπερήχους σου να ακούς τις καρδούλες τους να χτυπάνε κ όλα θα είναι τέλεια!!!

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου μα και εγώ αν εξαιρέσεις αυτά τα πονακια τραβήγματα τίποτα άλλο δεν έχω ,και μου είναι περιεργο αλλά και αγχωτικό ταυτόχρονα 

πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου μα και εγώ αν εξαιρέσεις αυτά τα πονακια τραβήγματα τίποτα άλλο δεν έχω ,και μου είναι περιεργο αλλά και αγχωτικό ταυτόχρονα .να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μπουμπούκι σου 

22 ώρες πρίν, isavela81 είπε:

Όχι δεν έχω ξανακάνει,είναι η πρώτη εξωσωματική γενικότερα, τα έμβρυα τα αφήνουμε να φτάσουν 5η ημέρα, φαντάζομαι έχω καλύτερες πιθανότητες στην ηλικία μου ετσι,ελπίζω να καταφέρω να μαζέψω σε μερικές διεγέρσεις ιδανικά 6-8 5 ημερών 

Εύχομαι Καλή επιτυχία και με το καλό!!

Ξέρει καμιά κοπέλα,είχα πάρει από τον εοππυ φάρμακα μέσα σε αυτό το έτος και δικαιούμαι δεύτερη φορά ,μέσα στο έτος από την απόφαση ,πως τα παίρνω τη δεύτερη φορά;μου τα συνταγογραφει ο γιατρός και πάω με την απόφαση στο αρμόδιο φαρμακείο εοππυ και απλά τα παίρνω η χρειάζεται και κάτι άλλο;

• Λουλούδια 1

4 ώρες πρίν, Maroxmarox είπε:

Εύχομαι Καλή επιτυχία και με το καλό!!

Ξέρει καμιά κοπέλα,είχα πάρει από τον εοππυ φάρμακα μέσα σε αυτό το έτος και δικαιούμαι δεύτερη φορά ,μέσα στο έτος από την απόφαση ,πως τα παίρνω τη δεύτερη φορά;μου τα συνταγογραφει ο γιατρός και πάω με την απόφαση στο αρμόδιο φαρμακείο εοππυ και απλά τα παίρνω η χρειάζεται και κάτι άλλο;

Πρεπει να εχεις και απο το κεντρο βεβαιωση οτι δεν σου εμειναν βλαστοκυστες στην καταψυξη. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

Πρεπει να εχεις και απο το κεντρο βεβαιωση οτι δεν σου εμειναν βλαστοκυστες στην καταψυξη. 

Και αν δε ξαναπάρω μέσα στο έτος,πρέπει μετά να περάσω ξανά επιτροπή; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...