Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Souri είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, 

@Pepi88 τέλεια νέα! Πολύ καλή ανταπόκριση μπράβο! με το καλό τα εμβρυάκια, γράψε μας νέα :) 

@Kate82 ήθελα κι εγώ να κάνω το ίδιο, να κάνω προσπάθεια μετά το καλοκαίρι. Σε κατλαβαίνω απόλυτα!! Κι εμένα δε με παίρνει όμως. Θα πάω τώρα για διέγερση κι αν προκύψει γερό εμβρυάκι θα το σκεφτώ κι εγώ από Σεπτέμβριο. Έχω ανάγκη να χαλαρώσω καλοκαίρι, και περιμένω τις διακοπές του Αυγουστου αμάν και πως!! Ήταν ζόρικη χρονιά :( 

Εγώ αδιαθέτησα 3 μέρες νωρίτερα, στις 25 μέρες.. αρχίζουν και μικραίνουν οι κύκλοι μου! Μπορεί να φταίνε και οι ορμόνες του τελευταίου έτους που έχω κάνει 2 διεγέρσεις (πάω για τρίτη) και 2 εμβρυομεταφορές και ίσως δεν έχει στρώσει. Τι να πω! Πάω αύριο για υπέρηχο να πάρω το πράσινο φως να ξεκινήσω Meri*fert. Αν όλα πάνε όπως τη προηγούμενη φορά την άλλη Παρασκευή πάμε για ωοληψία. 

Κορίτσια ακόμα ψάχνω Meri**fert, μου λείπουν 900 μονάδες, ένα κουτί. Αν κάποια κοπέλα έχει και δε τις χρειάζεται θα της είμαι ευγνώμων!! 

Καλησπέρα, 

Κι εγώ έχω κάνει σαλπιγγεκτομή πριν αρκετά χρόνια. Έκανα εξωσωματική, γέννησα τα δίδυμα μου και τώρα πάω για το τρίτο. Σου εύχομαι η επόμενη να είναι και η τυχερή σου κορίτσι! 

Δεν έχω προσωπική άποψη για τον Σφακ. αλλά δύο φίλες μου που κάνουν σε αυτόν προσπάθεια είναι πολύ ευχαριστημένες. 

Τώρα να σου πω είναι και λίγο πως θα σου κάτσει πιστεύω.

Εγώ όταν αποφάσισα να αλλάξω ιατρό, έκλεισα με 2. Πήγα στον πρώτο και τελικά με κέρδισε αμέσως. Δε χρειάστηκε να πάω στον 2ο.  

Σ ευχαριστώ για πολύ μακάρι όλες να έχουμε κάποια στιγμή γεμάτες τα αγγελίες μας!!! Εσύ ποιον γιατρό εχεις( αν θέλεις να μου πεις) από τα 4 προσπάθειες η μια ήταν βιοχημική 2 αποτυχία και άλλη 1 που ακούσαμε καρδούλα… αλλά ήταν για πολύ λίγο.. δυστυχώς 

On 16/5/2026 at 3:33 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Αφού αυτό νιώθεις αυτό να κάνεις !!!Το βασικότερο είναι η ψυχολογία!!Και εγώ αποφάσισα αν δεν πάει καλά αυτός ο κύκλος να αρχίσω από Σεπτέμβρη πάλι ..

Εγώ καλά είμαι όσο μπορώ τουλάχιστον από τις ορμόνες !Την Δευτέρα θα προχωρήσουμε σε ωοληψια έκανα σήμερα υπέρηχο ωρίμασαν αρκετά ωοθηλακια και τελικα  αντί για ovitrelle θα κάνω arvecap …μου έδωσαν και λίγο κορτιζόνη για να αποφύγουμε υπερδιέγερση…

Γεια σου !Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά από τα λίγα που έχω ακούσει για τον συγκεκριμένο διχάζονται  οι γνώμες αρκετά!

Μμ! Κατάλαβα δεν έχω καθόλου άποψη γι αυτό ρωτάω ούτε κάποια γνωστή μου που να έχει πάει! Και έχω κάποιες επιφυλάξεις!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Losr είπε:

Δεν το ρωτάω από άνχος απλά είχα μια συζήτηση πάνω στο θέμα και μου έκανε εντύπωση που μετά θεωρείται Safe 

Το πρόβλημα με αυτές τις λοιμώξεις δεν είναι το ίδιο το μικρόβιο άλλα η ζημιά που πρεπει  να αποκατασταθεί για να γίνει η εμφύτευση η οποία ζημιά δεν έχει γίνει μέσα σε ένα μήνα αλλά συνήθως σε πολλά χρόνια . Αν μετά από την αντιβίωση Κ τα προβιοτικα μείνεις έγκυος σημαίνει ότι τα κατάφερες Κ το αντιμετωπίσες . Αν δεν μείνεις έγκυος πρεπει να το επαναελενξεις .

11 ώρες πρίν, Margaretgr είπε:

Πώς αντέχετε ρε κορίτσια 17 ωολληψιες… δε μπορώ να το φανταστώ.

Εγω λόγω ιστορικού κατέψυξα ωάρια το 21, 8 καταφέραμε να πάρουμε με διέγερση. Μέτριος αριθμός αλλά καλός για την κατάστασή μου. Τη μέρα της λήψης έπαθα κρίση πανικού και την επόμενη οι «θήκες» των ωαρίων γέμισαν αίμα και ποναγα φριχτά για 2-3 μέρες μέχρι ν αρχίσει να απορροφάται. 
Τωρα, με πρόβλημα του συντρόφου στο σπερμα, και με δικές μου εξετάσεις να αναμένονται, το ενδεχόμενο εξωσωματικής είναι μεγάλο κι όσο θυμάμαι τα παραπάνω που ήδη έχω περάσει, αγχώνομαι….

Με επιμονή και στοχοπροσήλωση 🤣

Ξεκινησε η ιστορία στα 32 μου. Αρκετά μικρή για να μη προσπαθήσω και ο,τι γίνει.

• Ευχή 2

πρίν από 47 λεπτά , MK2012 είπε:

Με επιμονή και στοχοπροσήλωση 🤣

Ξεκινησε η ιστορία στα 32 μου. Αρκετά μικρή για να μη προσπαθήσω και ο,τι γίνει.

Κοριτσάρα μου έρχεται η ώρα σου 😁😁😁

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα σε όλες :) 

Είναι καμιά κοπέλα που ετοιμάζεται για εμβρυομεταφορά;; Να λέμε μαζί τον πόνο μας; 😅 εμείς μάλλον θα προχωρήσουμε στις 25 του μήνα, μετά την πολύτιμη βοήθεια της @Blu24 με τα cyclacur! 

Επιπλέον ψάξαμε και μείς σε 40+ φαρμακεία και βρήκαμε καμία δεκαριά! Οπότε κορίτσια αν ετοιμάζεστε για ε.τ. ψαχτείτε από τώρα, είναι πραγματικά δυσεύρετα!

Αυτή θα είναι η 4η ε.τ. μου. Εχω στο ιστορικό 2 παλινδρομες στην 7η εβδομάδα και 1 βιοχημική. Το πρόβλημά μας είναι στο σπερμα (ποσότητα, ποιότητα, μορφολογία και κατακερματισμό). Παρόλα αυτά, ο πρώτος γιατρός μας λέει ξεκινάμε έτσι γιατί αυτά φτιάχνονται στο εργαστήριο και παρά τις συνεχεις ερωτήσεις μου για βιταμίνες, ήταν καθετος πως δεν φέρουν κάποια βελτίωση και «να μην ταλαιπωρούμε άδικα τον σύζυγο». Τα θυμάμαι τώρα πάλι και συγχύζομαι.

Κορίτσια μετά από 5 μήνες θεραπείας με βιταμίνες, το σπερμα πήγε 75 εκ από 1εκ, κανονική κινητικότητα και η μορφολογία πήγε στο 2% από 1%. 

Άλλαξα κέντρο και γιατρό. Κάναμε και τη μέθοδο macs. Το αποτέλεσμα είναι 15 βλαστοκύστες. Μου φαίνεται απίστευτο ακόμα και σήμερα. Τις άλλες φορές κάναμε μαξ 4. 

Ακόμα κρατάω μικρό καλάθι εννοείται, γιατί το πρόβλημά μας ήταν μέχρι τώρα στις χρωμοσωμικες ανωμαλίες. Οπότε μόνο όταν πιάσω το μωρό στα χέρια μου θα μαι σίγουρη πως όλα πήγαν καλά! Αλλά σε κάθε περίπτωση ξεκινάμε σε εντελώς διαφορετική βάση. 

Επίσης, το πολύ σημαντικό που θέλω να θίξω. Δεν ξέρω για ποιο λόγο (ήταν άγνοια; Ήταν η εύκολη λύση;), αλλά παρά το προβληματικό σπερμα, ο γιατρός ήθελε να με πείσει ότι πιθανότατα έχουν πρόβλημα τα ωάριά μου, γιατί δεν μπορούν να διορθώσουν τα προβλήματα του σπέρματος (!!!). Και να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας τη δωρεά ωαρίων. Ναι, προφανώς το ωάριο μιας 25χρονης θα είναι καλύτερο από μιας 34χρονης. Αλλά εν προκειμενω, είχα φανταστείτε στην τελευταία ωοληψια 25 ωάρια εκ των οποίων 23 ώριμα. Και δεν έχω πολυκυστικες. Η νέα μου γιατρός, μου λέει το ανέφερα στο εμβρυολογικό και γέλαγαν οι άνθρωποι. Θα ήταν καταρχάς ανήθικο να αλλάξεις κάτι που φαίνεται τέλειο, ενώ γνωρίζεις ήδη ποιο είναι το πρόβλημα. 

Και πάλι, σίγουρη δεν είμαι για τίποτα. Το αποτέλεσμα θα δείξει! 

Το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να σκέφτομαι αισιόδοξα για την ε.τ. 🙂

Καλησπερα και καλη επιτυχια! Σε ποιο γιατρο/κεντρο εισαι; 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, little miracle είπε:

Καλησπερα και καλη επιτυχια! Σε ποιο γιατρο/κεντρο εισαι; 

Σ ευχαριστώ πολύ! Είμαι στο Ι@@ω. Η γιατρός δεν είναι γνωστό όνομα, αλλά τη γνωρίζω χρόνια κ την εμπιστεύομαι!

• Μου αρέσει 1

23 ώρες πρίν, Margaretgr είπε:

Πώς αντέχετε ρε κορίτσια 17 ωολληψιες… δε μπορώ να το φανταστώ.

Εγω λόγω ιστορικού κατέψυξα ωάρια το 21, 8 καταφέραμε να πάρουμε με διέγερση. Μέτριος αριθμός αλλά καλός για την κατάστασή μου. Τη μέρα της λήψης έπαθα κρίση πανικού και την επόμενη οι «θήκες» των ωαρίων γέμισαν αίμα και ποναγα φριχτά για 2-3 μέρες μέχρι ν αρχίσει να απορροφάται. 
Τωρα, με πρόβλημα του συντρόφου στο σπερμα, και με δικές μου εξετάσεις να αναμένονται, το ενδεχόμενο εξωσωματικής είναι μεγάλο κι όσο θυμάμαι τα παραπάνω που ήδη έχω περάσει, αγχώνομαι….

Λυπάμια για τη δυσάρεστη εμπειρία σου...εγώ σε γενικές γραμμές ήμουν αρκετά καλά μετά τις ωοληψίες πήγαινα κ για δουλεια....καλή δύναμη, θέλει οργάνωση κ επιμονή ..εύχομαι να σου πάνε όλα καλά... καλημέρα !

καλημερα ☺️ εύχομαι μια ομορφη μερα με καλά νέα σε όλες...

Ξαναρώτησα για κλινικές, αλλά επειδή θέλω κι άλλες πληροφορίες, είμαι σε αναζήτηση... ψάχνω κέντρο-γιατρό εξειδικευμένο για την περίπτωσή μου...42 με πολύ χαμηλή αμυ..

γνωρίζει κάποια κάτι σχετικό για την κλινική I.... Λευκωσία κύπρου; φαίνεται αρκετα αξιόλογη κ με εξειδικευμένο προσωπικό...Αν γνωριζει κάποια θα το εκτιμούσα να μου πει γνωμη..

Επίσης όποια έχει να μου προτείνει καλό κέντρο σε αθήνα θεσσαλονικη θα ήθελα γνώμες...

Ευχαριστω 🙏

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Λες να πεθάνω; 🤣🤣 Ξέρεις κάτι που δε ξέρω; 🤣

Χαχαχαχαχαχαχ έρχεται η ώρα σου ή καλή !!!!! Όχι του γάμου χαχαχαχΧΧΑ !!!! Μετά από φουρτούνες βγαίνει το ουράνιο τόξο στο χω ξαναπεί το ξέρω αλλά θα το ζήσεις 

πρίν από 39 λεπτά , Zizel17 είπε:

@karlajo καλή επιτυχία αύριο με την ε.τ.!! 
Να πάνε όλα καλά εύχομαι! 🥰

Ευχαριστώ πολύ κοριτσι μου γλυκό! Θα σας στείλω αύριο όταν φτάσω σπίτι ! Στειλτε μου θετική ενέργεια κούκλες μου!!!

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 2
  • Ευχή 5

Κοριτσια μου μόλις επεστρεψα! Όλα πήγαν πολύ καλα.βαλαμε δυο βλαστοκυστες Αα και μου είπαν ότι αποψυχθήκαν πολύ καλα κι αμεσως συνέχισαν να αναπτύσσονται.η γιατρός δε μου ειπε για ξάπλα ειπε κανονικα επιστρέφεις στην καθημερινότητα σου απλά δεν σηκώνεις βαρη και δεν κουράζεις τον εαυτό σου! Χοριακη 28 του μήνα! 

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 8
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

• CoffeeMaker locked and unpinned this topic
Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...