Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Εχω αρκετό καιρό να σας γράψω, αλλα μπαινω και σας διαβάζω. Εχω κάνει αρκετές ωοληψίες λόγω χαμηλού αποθέματος και προβλήματος στο σπέρμα. Έχουμε 7 βλαστοκυστες στην κατάψυξη και το Πάσχα ειχαμε ξεκινήσει προετοιμασία για εμβρυομεταφορα που ακυρώθηκε λόγω χαμηλών γαλακτοβακιλλων στο ngs. Όταν ήμουν στα μισά των ωοληψίων έμεινε έγκυος η καλύτερή μου φίλη και γυναίκα του κουμπάρου μας. Παντρεύτηκαν περσι κι εκείνοι, 1 μηνα μετα απο εμας και σε λιγότερο από τρεις μηνες ήταν έγκυος. Στο ενδιάμεσο εμεις ωοληψίες κλπ. Σήμερα γεννησε ενα υγιέστατο κοριτσάκι. Είμαι πολυ χαρούμενη για τους φίλους μας, ειναι σαν οικογένεια τα παιδια αυτα για εμας και θα είναι υπέροχοι γονείς. Ταυτόχρονα όμως, φοβάμαι οτι δε θα τα καταφέρουμε εμεις.. πριν 2 χρόνια ακριβώς, ενω προσπαθουσαμε ήδη ενα χρονο εμεις, της ειχα πει πως φοβάμαι ότι θα αρχίσουν ολοι να κάνουν παιδιά κι εμεις θα τους κοιτάμε και τώρα το ζω.. λογικα το πσκ θα παμε στην πόλη που γέννησε να τους δούμε.. φοβάμαι πως θα νιώσω.. ξέρω οτι οι περισσότερες εδω με καταλαβαίνετε.. έχω τύψεις που δε νιώθω μονο ευτυχία για το μωράκι που ηρθε στον κοσμο, αλλα σκέφτομαι κι αν εμεις θα αξιωθουμε να το βιώσουμε. 

Γονείς

Ξέρω πως ίσως ξεφεύγω απο το νόημα του forum, αλλα ελπίζω να με συγχωρήσετε.

Καλή επιτυχία! Προσπαθώ να αντιδρασω, αλλα ακόμα κολλάει βλέπω. 

Θα σου πω αυτό …ενώ έχω ήδη ένα παιδάκι 5μιση χρονών στο διάστημα των τεσσάρων χρόνων που προσπαθω για δεύτερο που είχα την μια αποβολή μετά την άλλη (7 στο σύνολο)εμειναν  έγκυες και γέννησαν όλες οι γυναίκες στον κύκλο μου είτε δεύτερο παιδί  είτε πρώτο είτε τρίτο και κάθε φορά που εγώ είτε πήγαινα για απόξεση είτε είχα αιμορραγία αποβολής και  έβλεπα φουσκωμένη κοιλιά με έπιανε το παράπονο με έπιανε στεναχώρια και ενίοτε θα παραδεχτώ και ζήλια..θα μου πεις τώρα ναι αλλά με ήδη ένα παιδί ??και ομως και ομως πονούσε πολύ και πάλι …!!ΕΙΝΑΙ απόλυτα φυσιολογικό και μην νιώθεις άσχημα δεν είναι προς τις γυναίκες και τα μωράκια τους το συναίσθημα είναι προς την  τύχη μας...αυτό το γιατί ρε γαμωτο εγώ έτσι και κάποιοι άλλοι όχι ;;;Είμαι σίγουρη ότι όλα θα σου πάνε καλά στο τέλος ακόμα και με τον δύσκολο δρόμο !Εχε πίστη στα έμβρυακια σου !!!Σου ευχομαι από καρδιάς σύντομα να τα καταφέρεις!!! Το ίδιο ελπίζω και για μένα και για όλες τις κοπέλες που παλεύουν είτε για το πρώτο είτε για το δεύτερο είτε για το πέμπτο !!!!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα! Καλη επιτυχια με τις γονιμοποιησεις σου! Δεν ειναι απαραιτητο να κανεις πολλούς υπερηχους! Εμενα μου προτεινε να παω με φυσικο κυκλο γτ ερευνες εχουν δειξει πως εχει καλυτερα αποτελεσματα σε κοπελες με καθεξιν αποβολες οπως εγω..κ ξερω κ εγω πως δεν εχω θεμα με το παχος κλπ του ενδομητριου κλπ που εχει τυχει να το δουμε οπως ανεφερε και η blu24.. για την ωορηξια κ την παρακολούθηση μ ειπε πως θα κανω καθε μερα εξετασεις αιματος κ τεστ ωορηξιας απο την 9η και μετα..υποθετω θα με δει κ με υπερηχους καποιες μερες..ωστοσο σιγουρα μπορεις να πας στον γυναικολογο της περιοχης σου κ να το συντονισεις ολο αυτο..μου ειπε θα παρω μονο προγεστερονη απο τη μερα της ωοληψιας

Κοριτσι μ τι κανεις?? Σε τι φαση εισαι?? Εκανες την ωοληψια ή οχι ακομα??

Ναι ναι την έκανα τον προηγούμενο μήνα τα στείλαμε για προεμφυτευτικό και έχουμε δυο υγιές έμβρυα και πρώτα ο θεός με την περίοδο του Σεπτεμβρίου θα προχωρήσουμε σε μεταφορά !!! Εσύ πως είσαι ; Σε τι φάση βρίσκεσαι ;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι ναι την έκανα τον προηγούμενο μήνα τα στείλαμε για προεμφυτευτικό και έχουμε δυο υγιές έμβρυα και πρώτα ο θεός με την περίοδο του Σεπτεμβρίου θα προχωρήσουμε σε μεταφορά !!! Εσύ πως είσαι ; Σε τι φάση βρίσκεσαι ;

Αααα τελεια μπραβο! Θα ειναι τα τυχερα σου αυτα! Εγω θα προχωρησω Σεπτέμβρη - Οκτωβρη με τα τελευταια που εχουμε στην ακρη κ βλεπουμε μετα! Εαν δεν παει καλα με αυτα μαλλον κ εμεις στην επομενη ωοληψια θα κάνουμε προεμφυτευτικο.. ποσο σας στοίχισε περιπου?

πρίν από 17 λεπτά , Terry1986 είπε:

Αααα τελεια μπραβο! Θα ειναι τα τυχερα σου αυτα! Εγω θα προχωρησω Σεπτέμβρη - Οκτωβρη με τα τελευταια που εχουμε στην ακρη κ βλεπουμε μετα! Εαν δεν παει καλα με αυτα μαλλον κ εμεις στην επομενη ωοληψια θα κάνουμε προεμφυτευτικο.. ποσο σας στοίχισε περιπου?

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου μακάρι να είναι τα τυχερά μας και εμάς και εσάς και μην χρειαστεί άλλη διέγερση!! Μας κόστισε 3000 για 8 βλαστοκύστες🫠

πρίν από 43 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου μακάρι να είναι τα τυχερά μας και εμάς και εσάς και μην χρειαστεί άλλη διέγερση!! Μας κόστισε 3000 για 8 βλαστοκύστες🫠

Εφοσον σε ολες τις εμβρυομεταφορες ειχες εμφυτευσεις τωρα που θα βαλεις ελεγμενα ολα θα πανε καλα!! 😀

7 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Εφοσον σε ολες τις εμβρυομεταφορες ειχες εμφυτευσεις τωρα που θα βαλεις ελεγμενα ολα θα πανε καλα!! 😀

Στην 3η ετ δεν έκανα καθόλου εμφύτευση και δεν σου κρύβω πως φοβάμαι μην σπαταλήσω τα έμβρυα μου χωρίς να γίνει εμφύτευση!!! 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Στην 3η ετ δεν έκανα καθόλου εμφύτευση και δεν σου κρύβω πως φοβάμαι μην σπαταλήσω τα έμβρυα μου χωρίς να γίνει εμφύτευση!!! 

Μην σκεφτεσαι αρνητικα! Ειναι καλης ποιοτητας κ υγιη! Εμφυτευσεις γενικα εχει αποδειξει η μητρα σου οτι μια χαρα κανει! Οποτε εχεις ολες τις πιθανοτητες με το μερος σου!

2 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα!! Με το καλό και η μεταφορά τους!! Είμαι σίγουρη πως θα έχεις εμφύτευση! Οταν δεν είχες, λογικά δεν θα ήταν υγιή τα εμβρυακια. Τώρα πόσα λέτε να βάλετε, ένα ή δύο; Στα ελεγμένα προτείνουν ένα απ όσο ξέρω, αλλά εγώ θα σκεφτόμουν και τα δύο! 

πρίν από 1 λεπτό , little miracle είπε:

Μην σκεφτεσαι αρνητικα! Ειναι καλης ποιοτητας κ υγιη! Εμφυτευσεις γενικα εχει αποδειξει η μητρα σου οτι μια χαρα κανει! Οποτε εχεις ολες τις πιθανοτητες με το μερος σου!

Ελπίζω στο καλύτερο !! Περιμένω και το ραντεβού με την αιματολόγο αν δω αν συμφωνεί με την αγωγή που θέλει να ακολουθήσουμε ο εξωσωματικός και αν το εγκρίνει προχωράω και ο θεός βοηθός 🙏🏼

πρίν από 1 λεπτό , Zizel17 είπε:

Συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα!! Με το καλό και η μεταφορά τους!! Είμαι σίγουρη πως θα έχεις εμφύτευση! Οταν δεν είχες, λογικά δεν θα ήταν υγιή τα εμβρυακια. Τώρα πόσα λέτε να βάλετε, ένα ή δύο; Στα ελεγμένα προτείνουν ένα απ όσο ξέρω, αλλά εγώ θα σκεφτόμουν και τα δύο! 

Σε ευχαριστώ πολύ 🙏🏼 δεν ξέρω ακόμα είμαι διχασμένη ..θα ήθελα πάρα πολύ δυδιμακια αλλά από την άλλη φοβάμαι μην πιεστεί η μήτρα και δεν πιάσει κανένα !! 

• Μου αρέσει 3

4 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Ελπίζω στο καλύτερο !! Περιμένω και το ραντεβού με την αιματολόγο αν δω αν συμφωνεί με την αγωγή που θέλει να ακολουθήσουμε ο εξωσωματικός και αν το εγκρίνει προχωράω και ο θεός βοηθός 🙏🏼

Σε ευχαριστώ πολύ 🙏🏼 δεν ξέρω ακόμα είμαι διχασμένη ..θα ήθελα πάρα πολύ δυδιμακια αλλά από την άλλη φοβάμαι μην πιεστεί η μήτρα και δεν πιάσει κανένα !! 

Κ εγω γνωριζω πως στα ελεγμένα προτείνουν να βαζεις ένα!

Ολα θα πανε καλα! Κανεις εμφυτευσεις γενικα οποτε θα κανεις κ τωρα!!! 😀

πρίν από 36 λεπτά , Terry1986 είπε:

Κ εγω γνωριζω πως στα ελεγμένα προτείνουν να βαζεις ένα!

Ολα θα πανε καλα! Κανεις εμφυτευσεις γενικα οποτε θα κανεις κ τωρα!!! 😀

Δεν το έχω συζητήσει ακόμα με τον γιατρό αλλά νομίζω και εμείς στο ένα κλείνουμε για να έχουμε περισσότερο τις πιθανότητες με το μέρος μας !!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, ευχομαι να πανε ολα καλα σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν.

Και εγω προχώρησα σε ήπια διεγερση, πήραμε 5 ωοθηλακια, 3 ώριμα, 2 γονιμοποιηθηκαν, 1 έφτασε βλαστοκύστη 3ΑΑ και την στείλαμε για προεμφυτευτικό και ήταν υγιής. Θέλουμε να πιστεύουμε πως είναι η μία τυχερή μας....

Είπαμε πως με την περίοδο του Σεπτεμβρίου θα κάνουμε άλλη μια ήπια διέγερση μπας και προκύψει έστω άλλη μια. Και είπαμε πως εφόσον γίνει η ωορρηξία, στις 5 μέρες αν είναι ολα καλά, να προχωρήσουμε σε εμφύτευση με αυτή τη μια που έχουμε στην κατάψυξη . Ότι πάρουμε απο αυτή τη διέγερση, ξανά προεμφυτευτικό και κατάψυξη για μελλοντική προσπάθεια. Γενικά εχω καλό ενδομήτριο απο μόνη μου , αλλά και στην τελευταία διέγερση είχε φτάσει σχεδόν 12. Δεν με επηρέασαν ιδιαίτερα οι ορμόνες γενικά με πρήξιμο και διάφορα άλλα που ακούω, οπότε θεωρώ πως και στην επόμενη διέγερση θα είμαι εντάξει για να προχωρήσουμε σε εμφύτευση κατευθείαν.

Ο γιατρός μου είναι αισιόδοξος , με υγιή βλαστοκύστη και προηγούμενες εύκολες αλλα ατυχείς φυσικές εγκυμοσύνες ( λόγω κακής ποιότητας ωαρίων ) , αυτή τη φορά θα έχουμε επιτυχία. Γενικά ο προεμφυτευτικός εξασφαλίζει ποσοστά επιτυχίας και ας είναι μόνο ένα. Είναι το γνωστό " ένα και καλό ". 

Να πω πως είναι η πρώτη μου προσπάθεια εμφύτευσης, δεν είχα δυσκολευτεί να μείνω μονη έγκυος 3 φορές σε έναν χρόνο, αλλά τα ωάρια μου με απογοήτευσαν. Ουσιαστικά ο λόγος που οδηγηθήκαμε σε εξωσωματική ήταν ο προεμφυτευτικος.

Εύχομαι για όλες μας που προσπαθούμε να έχουμε ευτυχή κατάληξη ❤️

• Ευχή 6

11 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Σου έδωσε κάποια εξηγηση κοπέλα μου για τη μη εμφύτευση ; Επειδή κ σε εμένα δεν εμφυτεύτηκαν και δεν το περίμενε η γιατρός το αποδίδει στα έμβρυα.βεβαια θα κ ω υστεροσκοπηση τώρα και θα πάω κ αιματολόγο για να τα αποκλείσουμε όλα απλά θα με ενδιεφερε να ακούσω αν και σε εσένα το απέδωσε στα έμβρυα 

πρίν από 25 λεπτά , karlajo είπε:

Σου έδωσε κάποια εξηγηση κοπέλα μου για τη μη εμφύτευση ; Επειδή κ σε εμένα δεν εμφυτεύτηκαν και δεν το περίμενε η γιατρός το αποδίδει στα έμβρυα.βεβαια θα κ ω υστεροσκοπηση τώρα και θα πάω κ αιματολόγο για να τα αποκλείσουμε όλα απλά θα με ενδιεφερε να ακούσω αν και σε εσένα το απέδωσε στα έμβρυα 

Στα έμβρυα το απέδωσε και όντως ήταν πολύ κακής ποιότητας 3Bc και 2bc δηλαδή εγώ ήμουν σίγουρη τότε πως δεν θα μείνω καν έγκυος !!! Αλλά αν εσένα ήταν καλής ποιότητας να κάνεις και υστεροσκοπηση και γενικά κοιτα για θρομβοφικια και ανοσολογικά !!! Εγώ τα είχα τσεκάρει όλα από τις δύο πρώτες αποβολές άρα ήμασταν σίγουροι πως ήταν λόγω εμβρύων !! 

πρίν από 8 λεπτά , Blu24 είπε:

Στα έμβρυα το απέδωσε και όντως ήταν πολύ κακής ποιότητας 3Bc και 2bc δηλαδή εγώ ήμουν σίγουρη τότε πως δεν θα μείνω καν έγκυος !!! Αλλά αν εσένα ήταν καλής ποιότητας να κάνεις και υστεροσκοπηση και γενικά κοιτα για θρομβοφικια και ανοσολογικά !!! Εγώ τα είχα τσεκάρει όλα από τις δύο πρώτες αποβολές άρα ήμασταν σίγουροι πως ήταν λόγω εμβρύων !! 

Εμένα ρε συ ήταν 4αα και 3αα .ειχαμε δει άνοσολογικα ήταν οκ και τα βασικά της θρομβοφιλιας κι ήταν κ αυτά οκ.τωρα θα δω τι άλλο θέλει η αιματολόγος να τα κάνουμε κ αυτά .απλα προβληματίζομαι γιατί αν τελικά δεν ειναι κάτι από τα αιματολογικά και υστεροσκοπηση μετά δεν έχει κάτι άλλο να ψάξω.κ έχω αλλά τρια έμβρυα οποτε αν δεν πετύχουν κ αυτά πάλι διέγερση .😢

σε αυτά που βγήκαν υγιή στον προεμφυτευτική τι ποιότητας ήταν;

πρίν από 29 λεπτά , karlajo είπε:

Εμένα ρε συ ήταν 4αα και 3αα .ειχαμε δει άνοσολογικα ήταν οκ και τα βασικά της θρομβοφιλιας κι ήταν κ αυτά οκ.τωρα θα δω τι άλλο θέλει η αιματολόγος να τα κάνουμε κ αυτά .απλα προβληματίζομαι γιατί αν τελικά δεν ειναι κάτι από τα αιματολογικά και υστεροσκοπηση μετά δεν έχει κάτι άλλο να ψάξω.κ έχω αλλά τρια έμβρυα οποτε αν δεν πετύχουν κ αυτά πάλι διέγερση .😢

σε αυτά που βγήκαν υγιή στον προεμφυτευτική τι ποιότητας ήταν;

Εμείς σε αυτήν την διέγερση είχαμε πολλές αα και αβ και μια ΒΒ και υγιής βγήκε μια ΑΑ και μια ΒΒ άρα δεν είναι σίγουρο όταν είναι καλής ποιότητας ότι είναι και υγιής !! Αλλά μου βγήκαν μωσαϊκά τα υπόλοιπα άρα κάτι παίζει δεν έχω μιλήσει ακόμα με την γενετηστρια αλλά θεωρώ πως τις δύο φορές που απέβαλα ήταν από μωσαϊκά έμβρυα !!!

Διαφημίσεις

• CoffeeMaker locked and unpinned this topic
Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...