Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 49 minutes ago, Anastasia14 said:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Εχω αρκετό καιρό να σας γράψω, αλλα μπαινω και σας διαβάζω. Εχω κάνει αρκετές ωοληψίες λόγω χαμηλού αποθέματος και προβλήματος στο σπέρμα. Έχουμε 7 βλαστοκυστες στην κατάψυξη και το Πάσχα ειχαμε ξεκινήσει προετοιμασία για εμβρυομεταφορα που ακυρώθηκε λόγω χαμηλών γαλακτοβακιλλων στο ngs. Όταν ήμουν στα μισά των ωοληψίων έμεινε έγκυος η καλύτερή μου φίλη και γυναίκα του κουμπάρου μας. Παντρεύτηκαν περσι κι εκείνοι, 1 μηνα μετα απο εμας και σε λιγότερο από τρεις μηνες ήταν έγκυος. Στο ενδιάμεσο εμεις ωοληψίες κλπ. Σήμερα γεννησε ενα υγιέστατο κοριτσάκι. Είμαι πολυ χαρούμενη για τους φίλους μας, ειναι σαν οικογένεια τα παιδια αυτα για εμας και θα είναι υπέροχοι γονείς. Ταυτόχρονα όμως, φοβάμαι οτι δε θα τα καταφέρουμε εμεις.. πριν 2 χρόνια ακριβώς, ενω προσπαθουσαμε ήδη ενα χρονο εμεις, της ειχα πει πως φοβάμαι ότι θα αρχίσουν ολοι να κάνουν παιδιά κι εμεις θα τους κοιτάμε και τώρα το ζω.. λογικα το πσκ θα παμε στην πόλη που γέννησε να τους δούμε.. φοβάμαι πως θα νιώσω.. ξέρω οτι οι περισσότερες εδω με καταλαβαίνετε.. έχω τύψεις που δε νιώθω μονο ευτυχία για το μωράκι που ηρθε στον κοσμο, αλλα σκέφτομαι κι αν εμεις θα αξιωθουμε να το βιώσουμε. 

Γονείς

Ξέρω πως ίσως ξεφεύγω απο το νόημα του forum, αλλα ελπίζω να με συγχωρήσετε.

Καλή επιτυχία! Προσπαθώ να αντιδρασω, αλλα ακόμα κολλάει βλέπω. 

Κορίτσι μου μην αισθάνεσαι περίεργα, όσες το ζήσαμε νιώθουμε ακριβώς αυτό που λες. Ειμαι κ εγω σίγουρη οτι θα τα καταφέρεις. Κ εγω ένιωθα οτι άργησα, οτι κακώς έβαλα άλλες προτεραιότητες στη ζωή μου, οτι επδ απέτυχε την 1η φορά δε θα γινόταν ποτε. Ολα ομως πήγαν καλα μετα κ απέκτησα τα παιδάκια μου. Εχε πίστη στις βλαστοκυστες σου, καποια ή καποιες απο αυτές ειναι τα παιδάκια σου ❤️ εύχομαι σύντομα μόλις είσαι έτοιμη να προχωρήσετε κ όλα να πάνε καλα απο την 1η φορά 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Κορίτσια μου μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό Δόξα τον Θεό όλα πήγαν τέλεια ,τον ταλαιπωρησαμε πολύ τον γιατρουλη γιατί εμπενε το εντερακι μου μπροστά και τα μπεμπακια κοιμόταν αλλά όλα πήγαν καλά και οι μετρήσεις βγήκαν απροσδόκητα καλές 😄😄😄🙏🙏 και των μικρών και οι δικές μου δηλαδή μετρήσεις τραχήλου μήτρας καρδιάς ροή αίματος !! Το σαλοσπιρ μου το αύξησε σε 160 για να αποφύγουμε προεκλαμψία αν και είπε δύσκολο να συμβεί γιατί είμαι αδύνατη !!! 9 Οκτωβρίου πρώτα ο Θεός έχουμε β επιπέδου!!! Το μόνο καλό είναι ότι στην γενική ούρων ενώ όλα ήταν καθαρά βγήκαν αρκετοί μικροοργανισμοι και ίσως έχω ουρολοίμωξη αν και δεν νιώθω κάτι και αύριο πάω για καλλιέργεια ούρων να δούμε τι και πώς !!! Εύχομαι να είναι από τα υπόθετα που ξέχασα να πω στο μικροβιολογικό ότι βάζω 

• Μου αρέσει 4
  • Ευχή 3
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό Δόξα τον Θεό όλα πήγαν τέλεια ,τον ταλαιπωρησαμε πολύ τον γιατρουλη γιατί εμπενε το εντερακι μου μπροστά και τα μπεμπακια κοιμόταν αλλά όλα πήγαν καλά και οι μετρήσεις βγήκαν απροσδόκητα καλές 😄😄😄🙏🙏 και των μικρών και οι δικές μου δηλαδή μετρήσεις τραχήλου μήτρας καρδιάς ροή αίματος !! Το σαλοσπιρ μου το αύξησε σε 160 για να αποφύγουμε προεκλαμψία αν και είπε δύσκολο να συμβεί γιατί είμαι αδύνατη !!! 9 Οκτωβρίου πρώτα ο Θεός έχουμε β επιπέδου!!! Το μόνο καλό είναι ότι στην γενική ούρων ενώ όλα ήταν καθαρά βγήκαν αρκετοί μικροοργανισμοι και ίσως έχω ουρολοίμωξη αν και δεν νιώθω κάτι και αύριο πάω για καλλιέργεια ούρων να δούμε τι και πώς !!! Εύχομαι να είναι από τα υπόθετα που ξέχασα να πω στο μικροβιολογικό ότι βάζω 

Μπράβο! Χωρίς να σε ξέρω είχα την αγωνία σου, καθώς κ εγώ σήμερα έκανα την αυχενική και μπήκα τώρα να δω εάν είχες γράψει, να χαρούμε μαζι. Και σε εμένα όλα πήγαν καλά και ακριβώς όπως κ εσύ βρέθηκαν αρκετοί μικροοργανισμοί και ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ καθόλου, ότι είναι το πιο συνηθισμένο πράγμα για τις εγκύους ειδικά σε όσες χρησιμοποιούν κολπικες κρεμες και δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα

• Μου αρέσει 3
  • Ευχή 3

πρίν από 6 λεπτά , Lilian87 είπε:

Μπράβο! Χωρίς να σε ξέρω είχα την αγωνία σου, καθώς κ εγώ σήμερα έκανα την αυχενική και μπήκα τώρα να δω εάν είχες γράψει, να χαρούμε μαζι. Και σε εμένα όλα πήγαν καλά και ακριβώς όπως κ εσύ βρέθηκαν αρκετοί μικροοργανισμοί και ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ καθόλου, ότι είναι το πιο συνηθισμένο πράγμα για τις εγκύους ειδικά σε όσες χρησιμοποιούν κολπικες κρεμες και δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα

Συγχαρητήρια κοριτσάρα μου Δόξα τον Θεό τα μπουμπούκια μας είναι καλά !!! Εγώ αύριο θα πάω για καλλιέργεια μήπως χρειάζεται κάποια θεραπεία αλλά και ο δικός μου είναι σίγουρος ότι είναι από τα ουτροτζεσταν θα δούμε !!!! Σε είπε φύλο?

πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσάρα μου Δόξα τον Θεό τα μπουμπούκια μας είναι καλά !!! Εγώ αύριο θα πάω για καλλιέργεια μήπως χρειάζεται κάποια θεραπεία αλλά και ο δικός μου είναι σίγουρος ότι είναι από τα ουτροτζεσταν θα δούμε !!!! Σε είπε φύλο?

Ναι, έκανα και nipt και είδαμε ότι ειναι κοριτσάκι. Εσένα? Το μόνο που με προβλημάτισε είναι ότι μου είπε να κόψω και το salospir. Εγώ νιώθω λίγο ανασφάλεια να τα κόψω ξαφνικά όλα. Άντε να απολαύσουμε λίγο την εγκυμοσύνη γιατί εγώ μέχρι τώρα είχα απίστευτο άγχος

• Ευχή 1

πρίν από 8 λεπτά , Lilian87 είπε:

Ναι, έκανα και nipt και είδαμε ότι ειναι κοριτσάκι. Εσένα? Το μόνο που με προβλημάτισε είναι ότι μου είπε να κόψω και το salospir. Εγώ νιώθω λίγο ανασφάλεια να τα κόψω ξαφνικά όλα. Άντε να απολαύσουμε λίγο την εγκυμοσύνη γιατί εγώ μέχρι τώρα είχα απίστευτο άγχος

Μάλλον δύο κοριτσάκια χαχαχαχαχ ,εγώ πίστευα δύο αγοράκια !!!! Λογικά επειδή η αιματολογική σου εξέταση είναι οκ και είσαι ίσως και μικρή !!!! Εμένα μου το αύξησε από 100 160 ,χαχαχαχ και μάλλον θα το περνώ μέχρι 35 βδομάδα 

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Μάλλον δύο κοριτσάκια χαχαχαχαχ ,εγώ πίστευα δύο αγοράκια !!!! Λογικά επειδή η αιματολογική σου εξέταση είναι οκ και είσαι ίσως και μικρή !!!! Εμένα μου το αύξησε από 100 160 ,χαχαχαχ και μάλλον θα το περνώ μέχρι 35 βδομάδα 

Όχι όχι 38 είμαι. Η αλήθεια είναι ότι η αιματολογικη είναι καλή και είμαι αδύνατη αρκετά αν κ ήδη ξεκίνησα να παίρνω την ανηφόρα με τα κιλακια. Νομίζω η διαφορά είναι η δίδυμη κύηση που θεωρείται πιο δύσκολη. Πάντως κ εγώ ήμουν σίγουρη ότι θα είναι αγόρι. 

πρίν από 9 λεπτά , Lilian87 είπε:

Όχι όχι 38 είμαι. Η αλήθεια είναι ότι η αιματολογικη είναι καλή και είμαι αδύνατη αρκετά αν κ ήδη ξεκίνησα να παίρνω την ανηφόρα με τα κιλακια. Νομίζω η διαφορά είναι η δίδυμη κύηση που θεωρείται πιο δύσκολη. Πάντως κ εγώ ήμουν σίγουρη ότι θα είναι αγόρι. 

Θα είμαστε σίγουρες στην β επιπέδου ,αν και εμένα και ο γυναικολόγος και ο εμβρυολογος σήμερα είπαν τα ίδια ,ειδωμεννννν.... Είναι είναι πιο δυσκολη ,έβαλες ήδη κιλά αλήθεια ???? Εγώ τίποτα ακόμα 

πρίν από 8 λεπτά , kate82 είπε:

Θα είμαστε σίγουρες στην β επιπέδου ,αν και εμένα και ο γυναικολόγος και ο εμβρυολογος σήμερα είπαν τα ίδια ,ειδωμεννννν.... Είναι είναι πιο δυσκολη ,έβαλες ήδη κιλά αλήθεια ???? Εγώ τίποτα ακόμα 

Μπράβο! Πώς μπορείς? Εγώ παρόλο που είχα πάρα πολλές αναγουλες, είχε καύσωνα και δούλευα πολύ, ταυτόχρονα πεινούσα πάρα πολύ και κυρίως για φαγητα με υδατάνθρακα. Τα τζιν μου ήδη σταμάτησαν να μου κάνουν . Ελπίζω τώρα που σταμάτησαν οι πολλές ναυτίες και αναγουλες κάπως να ελέγχω καλύτερα τι τρωω

πρίν από 3 λεπτά , Lilian87 είπε:

Μπράβο! Πώς μπορείς? Εγώ παρόλο που είχα πάρα πολλές αναγουλες, είχε καύσωνα και δούλευα πολύ, ταυτόχρονα πεινούσα πάρα πολύ και κυρίως για φαγητα με υδατάνθρακα. Τα τζιν μου ήδη σταμάτησαν να μου κάνουν . Ελπίζω τώρα που σταμάτησαν οι πολλές ναυτίες και αναγουλες κάπως να ελέγχω καλύτερα τι τρωω

Δεν ξέρω πως έγινε έτρωγα κανονικά και στις αρχές κιόλας έχασα δύο κιλά τώρα πάω σιγά σιγά στα φυσιολογικά μου !!! Όλα θα τα καταφέρεις το θέμα είναι να ηρεμήσεις με τις αναγουλες για να είσαι οκ 

3 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τέλεια νέα!! Να απολαύσεις τώρα την εγκυμοσύνη σου πιο ήσυχη :) 

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα

χαρίζω μια κλειστή συσκευασία cetrotide 0.25mg (γράφει ότι περιέχει 7 φιαλίδια, σύριγγες βελόνες κτλ) με ημερομηνία λήξης 9/2025. Περιοχή Θεσσαλονίκη. Φιλιά σε όλες. 

Υ.Γ. Φυλασσόταν στο ψυγείο κανονικά από πέρυσι το φθινόπωρο .

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα , είμαι νέα στην ομάδα ,αρχές του χρόνου θα ξεκινήσουμε εξωσωματική καθώς έχουμε πολλά χρόνια που προσπαθούμε , μετά από λαπαροσκόπηση για ενδομητριωση ,υστεροσκοπηση για πολύποδα , μια αποτυχημένη σπερνατεγχυση . Μάλλον θα μπούμε στη διαδικασία να πάρουμε και τα φάρμακα από τον εοππυ. Κάποια συμβουλή η τι να προσέξουμε ; Ευχαριστώ κορίτσια , καλή επιτυχία σε όλες μας ♥️♥️

• Καλή τύχη! 1

πρίν από 31 λεπτά , babybee είπε:

Καλησπέρα , είμαι νέα στην ομάδα ,αρχές του χρόνου θα ξεκινήσουμε εξωσωματική καθώς έχουμε πολλά χρόνια που προσπαθούμε , μετά από λαπαροσκόπηση για ενδομητριωση ,υστεροσκοπηση για πολύποδα , μια αποτυχημένη σπερνατεγχυση . Μάλλον θα μπούμε στη διαδικασία να πάρουμε και τα φάρμακα από τον εοππυ. Κάποια συμβουλή η τι να προσέξουμε ; Ευχαριστώ κορίτσια , καλή επιτυχία σε όλες μας ♥️♥️

Καλή αρχή κορίτσι μου !!!! Υπομονή και ηρεμία και όλα θα πάνε καλά 

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

• CoffeeMaker locked and unpinned this topic
Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...