Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Αχ δυστυχώς τα νέα μου δεν είναι καλά !Ξυπνησα με αιμορραγία πήγα στο νοσοκομείο άρχισε να αποβάλλεται…Τώρα θα κάνω χοριακες μέχρι να δούμε ότι μηδενίζει …Τι να πω όλα για κάποιο λόγο γίνονται…Όταν ηρεμήσω και βρω τα κέντρα μου θα πάμε για την επομένη εμβρυομεταφορά …Εύχομαι σε εσάς όλα να πάνε καλά !!!

Λυπάμαι πάρα πολύ για την εξελιξη.. μακαρι να ειναι το τελευταιο δυσαρεστο..

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

Γενικα επειδή το έχω ζήσει με συγγενικό ζευγαρι Κ μαλοστα 2 φορές κάνεις δεν ξέρει πως ακριβώς θα είναι το παιδί Κ σε το βαθμό. Οπότε είναι καθαρά θέμα ζευγαριού. Κ οι γενετιστές δεν έχουν απαντήσεις σου λένε απτό χειρότερο μέχρι το καλύτερο Κ εσύ αποφασίζεις . Δηλαδή πολλές φορές έχει αποδειχθεί ότι αυτά που λένε οι γενετιστές είναι το χειρότερο σενάριο Κ τα παιδιά βγαίνουν τελικά με προβλήματα που δεν αποτελούν εμπόδιο Κ δεν φαίνονται Κ πολλές φορές ς

κ εμενα αυτο μου ειχαν πει οι γνωστες μου περιπτωσεις, οτι οι γενετιστες δεν μπορουν να γνωριζουν πως τελικα θα εκδηλωθει το συνδρομο. ειναι καθαρα αποφαση του ζευγαριου αν θα παρει το ρισκο.

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , little miracle είπε:

κ εμενα αυτο μου ειχαν πει οι γνωστες μου περιπτωσεις, οτι οι γενετιστες δεν μπορουν να γνωριζουν πως τελικα θα εκδηλωθει το συνδρομο. ειναι καθαρα αποφαση του ζευγαριου αν θα παρει το ρισκο.

Εμάς μας είπε πως συνήθως αν διαπιστωθεί εκείνοι προτείνουν διακοπή κύησης αλλά τελική αποφαση έχει το ζευγάρι !!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Εμάς μας είπε πως συνήθως αν διαπιστωθεί εκείνοι προτείνουν διακοπή κύησης αλλά τελική αποφαση έχει το ζευγάρι !!! 

Πιστευω στην περιπτωση σου δεν θα χρειαστει καν να μπεις σε τετοια ψυχοφθορα διαδικασια. Εφοσον εχεις δυο υγιεις βλαστοκυστες, εχεις και εξαιρετικες πιθανοτητες να εξελιχθουν ολα καλα με αυτες.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει θα μπορούσες να κάνεις μετά από όλα αυτά τα χειρουργεία Κ μια υστεροσκοπηση Κ ένα nsg για να δεις αν υπάρχει κάποια φλεγμονή στην μήτρα λόγο όλων των χειρουργείων Κ δεν αφήνουν τα έμβρυα να εμφυτεύθουν.

Τι είναι αυτό ; Δεν το έχω ξανά ακούσει. Γενικά επειδή είμαι από επαρχία ότι χρειάστηκε να κάνω για να ψάξω μήπως υπάρχει κάτι το πρότεινα μόνη μου στον τότε γιατρό καθώς πίστευε ότι όλα καλά δεν υπάρχει θέμα επειδή έχω ήδη ένα παιδί. 

πρίν από 8 λεπτά , little miracle είπε:

Πιστευω στην περιπτωση σου δεν θα χρειαστει καν να μπεις σε τετοια ψυχοφθορα διαδικασια. Εφοσον εχεις δυο υγιεις βλαστοκυστες, εχεις και εξαιρετικες πιθανοτητες να εξελιχθουν ολα καλα με αυτες.

Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί !!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , x_chrysa είπε:

Τι είναι αυτό ; Δεν το έχω ξανά ακούσει. Γενικά επειδή είμαι από επαρχία ότι χρειάστηκε να κάνω για να ψάξω μήπως υπάρχει κάτι το πρότεινα μόνη μου στον τότε γιατρό καθώς πίστευε ότι όλα καλά δεν υπάρχει θέμα επειδή έχω ήδη ένα παιδί. 

Η υστεροσκοπηση ελεγχει το περιβαλλον της μητρας για τυχον ανωμαλιες (οπως πολυποδακια, ινομυωματα, τμηματα με παχυνση, ακομα και θεματα μορφολογιας της μητρας) κι αν βρεθει κατι, επεμβαινουν χειρουργικα και το διορθωνουν. Το ngs ελεγχει για υπαρξη φλεγμωνης ενδομητριας λογω μικροβιου/βακτηριου κλπ, ωστε να δοθει καταλληλη θεραπευτικη αγωγη. 

Just now, little miracle είπε:

Η υστεροσκοπηση ελεγχει το περιβαλλον της μητρας για τυχον ανωμαλιες (οπως πολυποδακια, ινομυωματα, τμηματα με παχυνση, ακομα και θεματα μορφολογιας της μητρας) κι αν βρεθει κατι, επεμβαινουν χειρουργικα και το διορθωνουν. Το ngs ελεγχει για υπαρξη φλεγμωνης ενδομητριας λογω μικροβιου/βακτηριου κλπ, ωστε να δοθει καταλληλη θεραπευτικη αγωγη. 

Υατεροσκοπηση είχα ρωτήσει αν χρειάζεται τότε που έκανα λαπαροσκόπηση πέρυσι βέβαια ο γιατρός δεν το θεωρείσαι ότι χρειάζεται να κάνω. Το ngs πως γίνεται ; Υποθέτω δεν είναι σαν απλή καλλιέργεια σωστά; 

πρίν από 3 λεπτά , x_chrysa είπε:

Έχεις ένα παιδί πριν τα χειρουργεία φαντάζομαι οπότε αυτό μπορεί να έχει επιρεασει. 

Το nsg είναι σαν τεστ Παπ κοστίζει λίγο ακριβο στην τιμή περίπου 500 αλλά ελενχει χρονιές φλεγμονές Κ μικρόβια σε τι ποσοστό υπάρχουν στην μήτρα Κ α εμποδιζουν. 

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Έχεις ένα παιδί πριν τα χειρουργεία φαντάζομαι οπότε αυτό μπορεί να έχει επιρεασει. 

Το nsg είναι σαν τεστ Παπ κοστίζει λίγο ακριβο στην τιμή περίπου 500 αλλά ελενχει χρονιές φλεγμονές Κ μικρόβια σε τι ποσοστό υπάρχουν στην μήτρα Κ α εμποδιζουν. 

Ναι πριν από αυτά. Θα ρωτήσω τον γυναικολόγο μου να δω αν γίνεται εδώ που βρίσκομαι. Δυστυχώς εμείς εδώ στο νησί  δεν κάνουμε όλες τις εξετάσεις. 

πρίν από 5 λεπτά , x_chrysa είπε:

Ναι πριν από αυτά. Θα ρωτήσω τον γυναικολόγο μου να δω αν γίνεται εδώ που βρίσκομαι. Δυστυχώς εμείς εδώ στο νησί  δεν κάνουμε όλες τις εξετάσεις. 

Ετσι ειναι… Ελλαδα 2.0… Να λες παλι καλα αν υπαρχει νοσοκομειο και δεν ειναι υποστελεχωμενο οπως γινεται στο 99%….

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , little miracle είπε:

Ετσι ειναι… Ελλαδα 2.0… Να λες παλι καλα αν υπαρχει νοσοκομειο και δεν ειναι υποστελεχωμενο οπως γινεται στο 99%….

Υποστελεχωμένα είναι όλα ακόμα και η κλινική που έχουμε εδώ. Οποτε δεν ξέρεις και τι να διαλέξεις. Για τέτοιες διαδικασίες πάντως υποβοηθούμενης εννοείται πάμε Αθήνα ή γενικά αλλού δεν το συζητώ δεν υπάρχει τέτοιο εδώ. 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 2

5 ώρες πρίν, x_chrysa είπε:

Δηλαδή τι τσεκ ; Έκανα σαλπιγγογραφια και μετά λαπαροσκόπηση όπου έκλεισε τελείως η μια σάλπιγγα και υποτίθεται η άλλη είναι εντάξει. Απλά μετά από 2.5 χρόνια προσπαθειών θεωρούμε ότι μάλλον δεν κάνει τη δουλειά της και η άλλη για αυτό προχώρησα σε αυτή τη διαδικασία. Εχω και δύο βιοχημικές στο ιστορικό μου και μια φυσιολογική γέννα πριν από όλα αυτά. Οπότε η αλήθεια ότι μπορούσα να ψάξω το έψαξα. 

Δεν είναι υποχρεωτική η υστεροσκοπηση,ο γιατρός κρίνει αν χρειάζεται να κάνεις.Εγω πέρασα σηπτικό σοκ(πρωιμο στάδιο ευτυχώς)μετά από λοίμωξη στην κοιλιακή χώρα,έκλεισαν και οι δύο μου σάλπιγγες μετά από αυτό και παρόλα αυτά ούτε ο γυναικολόγος μου αλλά ούτε και ο εξωσωματικος μου είπαν να κάνω υστεροσκοπηση.Και όντως δε χρειάστηκε,έκανα δύο παιδιά.Αν κρίνουν οι γιατροί ότι είναι απαραίτητη,τότε να κάνεις.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι και με το καλό να γίνεις ξανά μανούλα ❤️ 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δεν είναι υποχρεωτική η υστεροσκοπηση,ο γιατρός κρίνει αν χρειάζεται να κάνεις.Εγω πέρασα σηπτικό σοκ(πρωιμο στάδιο ευτυχώς)μετά από λοίμωξη στην κοιλιακή χώρα,έκλεισαν και οι δύο μου σάλπιγγες μετά από αυτό και παρόλα αυτά ούτε ο γυναικολόγος μου αλλά ούτε και ο εξωσωματικος μου είπαν να κάνω υστεροσκοπηση.Και όντως δε χρειάστηκε,έκανα δύο παιδιά.Αν κρίνουν οι γιατροί ότι είναι απαραίτητη,τότε να κάνεις.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι και με το καλό να γίνεις ξανά μανούλα ❤️ 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ 🩷να χαίρεσαι τα παιδάκια σου κι εσύ !!

• Ευχαριστώ 1

12 ώρες πρίν, x_chrysa είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ 🩷να χαίρεσαι τα παιδάκια σου κι εσύ !!

@Maroxmarox καλημέρα γλυκιά μου ,τι έκανες με τα σικλακιουρ ??? Εμένα μου μείνανε 4 κουτιά αν θες στείλε με σε προσωπικό μήνυμα τα στοιχεία σου για να σου τα στείλω με κούριερ ,δεν νομίζω να είναι μεγάλο το κόστος γιατί δεν είναι βαριά !!!! Εγώ βρίσκομαι Κατερίνη 

Διαφημίσεις

• CoffeeMaker locked and unpinned this topic
Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...