Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 24/5/2026 at 7:44 ΜΜ, κοτοπουλάκι είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Έκανα εμβρυομεταφορά στις 5/5 2 έμβρυα 3 ημερών και τώρα είμαι έγκυος 5 εβδομάδων σε δίδυμα. Ο γιατρός μου είπε να μην χαίρομαι ακόμα γιατί είναι νωρίς και δεν ξέρουμε αν θα προχωρήσουν 2, 1 ή κανένα. Έχω ήδη ένα μικρούλι 3μισι χρονών. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. 

Τι κανεις κοριτσι μου; Πως παει η εγκυμοσυνη σου;

Παρένθετη μητέρα

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. 

Αναζητώ Παρένθετη μητέρα. Δυστυχώς εγω μετά απο 4 εξωσωματικες διαγνώστηκα με καρκίνο στο ενδομήτριο. 

Αναγκαστικά προχωρήσαμε σε αφαίρεση της μήτρας, πράγμα που σημαίνει πως δεν μπορώ εγω να κυοφορήσω... Αν υπάρχει κάποια που θα ενδιαφερόταν ή που θα ηξερε καποια που να θέλει να βοηθήσει ας μου στείλει μύνημα. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

• Ευχή 1

• 1 χρόνο μετά...

Διαφημίσεις

On 15/1/2024 at 10:24 ΜΜ, Faith44 είπε:

Καλησπέρα σας. 

Αναζητώ Παρένθετη μητέρα. Δυστυχώς εγω μετά απο 4 εξωσωματικες διαγνώστηκα με καρκίνο στο ενδομήτριο. 

Αναγκαστικά προχωρήσαμε σε αφαίρεση της μήτρας, πράγμα που σημαίνει πως δεν μπορώ εγω να κυοφορήσω... Αν υπάρχει κάποια που θα ενδιαφερόταν ή που θα ηξερε καποια που να θέλει να βοηθήσει ας μου στείλει μύνημα. 

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για παρένθε τη μητέρα θα σας αφήσω το νούμερό μου αν θέλετε να με τηλεφωνήσεις της σας ευχαριστώ πάρα πολύ 6943038725

On 15/1/2024 at 10:24 ΜΜ, Faith44 είπε:

Καλησπέρα σας. 

Καλησπέρα σας ενδιαφέρομαι για παρένθετη μητέρα αν σας ενδιαφέρει ακόμα να σας στείλω το νούμερό μου 6943038725

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...