Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, επέστρεψα και εγώ μετά από πολλή άρνηση και αποστασιοποίηση να μοιραστώ τον πόνο μου, όχι ότι αυτό θα αλλάξει κάτι στην κατάσταση. Τελείωσα το δεύτερο κύκλο διέγερσης με νέο φάρμακο, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι μου ταίριαξε καλύτερα από το πρώτο γιατί βλέπαμε 10 ωοθυλάκια και η δεύτερη μέτρηση της οιστραδιόλης έφτασε 3 χιλιάδες... Χθες έγινε η ωοληψία και έμαθα ότι πήραμε 6 γιατί τα 3 ήταν άδεια. Σήμερα μου είπαν ότι τα 4 γονιμοποιηθηκαν. Ο άντρας μου λεει οκ τα ίδια με την πρώτη φορά που ουσιαστικά μείναμε με 4 των 3 ημερών..Τώρα φυσικά εγώ σκέφτομαι πόσα θα φτάσουν τελικά 3η ημέρα και ότι δεν αξίζει να κάνω όλο αυτό για 1 προσπάθεια/ευκαιρία... Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα σε ρίχνει εκεί που πας να ανέβεις λίγο ψυχολογικά..

• Δύναμη! 1

Μανούλες Νοεμβρίου 2024

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Καλημέρα Νασια!Ναι,ήταν σχηματισμενα!Σαν πλαστελίνη ένα πράγμα!Αλλά προχθές το πρωί που τσιριζε ήταν σαν πετρούλες ενωμένες.. Εκεί ήταν καραμπινάτη δυσκοιλιοτητα!Ενώ από χθες που τη βάζω να πίνει νερό είναι σαν λίγο πιο πηχτος πουρές.Είναι απλωμένα στην πάνα δηλαδή,δεν είναι ένα λουκάνικο!😆😆Συγγνώμη για τη γλαφυρή περιγραφή πρωί πρωί!Απλά και όταν ήταν σε μορφή λουκάνικου,επειδή η σύσταση ήταν μαλακή,έλεγα μπαααα ,ιδέα μου είναι,τα έχω ξεχάσει από τα άλλα 2!Και με μπερδευε πολύ το γεγονός ότι είχε 2 με 3 κενώσεις τη μέρα!Και σκεφτόμουν ότι με τη δυσκοιλιοτητα θα έπρεπε να βλέπω αποστάσεις (έστω μέρα παρά μέρα)και τελικά έκανα λάθος!Βλέπω δηλαδή από χθες διαφορά στα κακά!Χθες κοιμήθηκε στις 9.30 και επειδή είχε φάει καλούτσικα περίμενα να κάνει κακά της και δεν έκανε!Κατά τις 3 το πρωί ξύπνησε και ενώ θήλασε(θηλάζει μαξ πλέον 5 λεπτά και ξανακοιμαται καπάκι,ίσα ίσα δηλαδή για να σπάσουμε το σερί που λέω 😅😅) άρχισε να αγκουλιζει και να λέει τα δικά της!Λέω,ωωωχχχ,έχε γούστο να ξυπνάει για τα καλά τώρα!Και γύρισα την πλάτη μου !Αλλά ούτε αυτό έπιασε!Δε γκρίνιαζε αλλά βαβιζε δυνατά!Την πήρα αγκαλιά και άκουγα πλέον ότι νανουριζεται(βγάζει πολύ συγκεκριμένη φωνούλα όταν προσπαθεί να κοιμηθει)και μετά από λιγο κοιμήθηκε!Δεν περνάει μια ώρα και ενώ το μωρό κοιμάται,μου έρχεται μια μυρωδιά..😝😝Και είχε κάνει κακά!Αλλά ούτε ξύπνησε ούτε τίποτα!Οπότε λέω,δεν πόνεσε κατά την κένωση,αλλιώς στάνταρ θα ξυπνουσε!Και ίσως γι αυτό ήταν τόσο δραστήρια όταν ξύπνησε επειδή καταλαβαίνε ότι την ενοχλεί η κοιλιά της..ξέρω γω..🤔🤔 Πάντως ως τις 8 το πρωί κοιμήθηκα με το συγκεκριμένο αποσμητικό χώρου!😅😅 

Εγώ είχα  θέμα δυσκοιλιότητας με το δεύτερο παιδί αλλά όχι όσο ήταν μωρό,μετά τα 2 έτη!Και πραγματικά τα είχα δει όλα!Γιατί αυτός ο ίδιος το προκαλούσε!Κρατούσε τα κακά του 5 μέρες ,μια φορά ακόμα και εβδομάδα είχε φτάσει!Και ήταν όταν έκοψα το θηλασμό!Μου έλεγε ο παιδίατρος ότι το κάνει για να με χειριστεί!Και όντως ερχόταν  να θηλάσει και επειδή δεν τον άφηνα μου έλεγε,"όχι μιμί(έτσι έλεγε το βυζί)όχι κακά "!Και του έδινα το efocolic(κάπως έτσι,ίσως γράφω λάθος την επωνυμία τώρα!Πάντως ήταν μια σκόνη που τη διέλυα σε νερό και το έπινε!Και επειδή ακόμα και μετά από 5 μέρες τα κακά του εμένα μια χαρά μαλακά μου φαινόντουσαν και χωρίς το σκεύασμα,αν το έπινε κιόλας πήγαινε μπαμ μπαμ με αυτό!Δεν μπορούσε δηλαδή να το ελέγξει όπως έκανε!Αυτό κράτησε ένα μήνα περίπου και τελικά πήγαινε!Αλλά γενικά παρατηρώ ότι τον πιάνουν οι φάσεις του,ακόμα και τώρα που κοντεύει τα 6,που όταν με κάτι θέλει να αντιδράσει,κρατάει τα κακά του..Και αν του πω οκ,κάνε όπως θες,πάει και τα κάνει!🤪🤪Θα μου πει συνήθως,πονάει η κοιλίτσα μου αλλά δε θα πάω να κάνω κακά!Αν του πω,έλα βρε Γιάννη,πρέπει να πας και  αρχίσω να του εξηγώ τα κλασσικά,σπάνια θα πάει!Αν του πω ,οκ..όπως θες!Εσύ ξέρεις αν πονάει η κοιλίτσα σου ,πάει.. 🤪🤪Αλλά ξεκάθαρα το κάνει ως αντίδραση!

Νάσια βοηθάει πάρα πολύ και το δαμάσκηνο!Να το βάζεις στο νερό από το προηγούμενο βράδυ να μουλιάσει και να του το δίνεις την άλλη μέρα σα νερό να το πιει!Εγώ έπαιρνα ακόμα και τα αποξηραμένα (βασικά ακριβώς αποξηραμένα δεν τα λες,αλλά είναι σε συσκευασία χωρίς κουκούτσι πλέον-στο σουπερμάρκετ τα βρίσκω).Και το ακτινίδιο μου είπε ο παιδίατρος,αλλά πολύ βασικό χωρίς κουκούτσια για να μην ερεθίζει το έντερο παραπάνω.. 

Κ ο δικός μου τη νύχτα με το που τρώει λιποθυμάει σπάνια θα το παίξει δύσκολος. Πρωί ξυπνάει κάπου στις 9. Έχει τύχει να ξυπνήσει 7 και να κάνει αυτό που λες, μουρμουραει μόνος ενώ τον άφησα στο λίκνο του, κουνιέται χτυπιέται λιγάκι λέω νταξει πάει τώρα θα μας ξενυχτήσει, και τελικά κοιμάται μόνος κάποια φάση που ούτε το καταλαβαίνω γιατί εγώ ήδη κοιμάμαι 😂 

Προς το παρόν θα αρχίσουμε με τα τρία βασικά φρούτα που μου είπε η γιατρός και μετά θα βάλω το ακτινίδιο όπως είπες χωρίς κουκούτσακια μου είπε και η γιατρός να το ξέρω. Ελπίζω να στρώσουμε τι να πω. Ο γιος σου που λες είχε μήπως δυσχεσια; Το είχε η μικρή της αδερφής μου εκεί στα δύο της αλλά εκείνη μια φορά πόνεσε κάνοντας κακά και μετά αρνιόταν να κάνει από φόβο. Με μια σκόνη το ξεπέρασαν, είχα ρωτήσει την γιατρό για αυτό αλλά μου είπε είναι για μεγαλύτερα παιδιά. 

12 ώρες πρίν, Fay_ είπε:

@mary_33 ναι θα το βρεις στην πορεία το θέμα με το γάλα μην αγχώνεσαι. Εμένα μου έχει δώσει συγκεκριμένες ποσότητες πχ μισή πατάτα μισό καρότο κτλ. Και έχει πει αν δεν το φάνε δίνω και λίγο γάλα. Οχι αν αφήσουν δυο τρεις κουταλιτσες αν αφήσουν όμως το μισό πχ θα δώσω γαλα. Προς το παρόν μόνο στο απογευματινό έχω θέμα τα υπόλοιπα τα τρώνε και τους κρατάνε χορτάτους για κανένα 4ωρο σίγουρα. 
Κορίτσια ως προς τη δυσκοιλιότητα εμείς από όταν αρχίσαμε τις στερεές οι κενώσεις έχουν αυξηθεί ενώ έκαναν μια φορά τη μέρα πλέον κάνουν 2-3 και είναι ούτε σκληρά ούτε πουρές. Νερό ενώ δεν έπιναν το δίνω πλέον με κουτάλι και το πίνουν μια χαρά, στο μπιμπερό δεν το ήθελαν καθόλου. 

Σήμερα και ο δικός μου έφαγε μπόλικο τραχανά και τον κράτησε ώρες! Πήγε πολύ καλά για πρώτη φορά, να δω πως θα πάει αύριο με το μήλο το πρωί! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...