Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

Just now, linaa είπε:

Ναι εννοείτε καλα κάνεις Κ τις κάνεις.  Ίσως ήταν κάτι σπάνιο που δεν εμφανίζετε σε εξετάσεις Κ εξελισσόταν αργότερα 

Εννοείς κάτι σπάνιο σε θρομβοφιλια; 

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ αύριο πάω για τον πρώτο υπέρηχο που θα είμαι 5+6.
Έτσι και εγώ ξυπνητήρια όλη μέρα!! Από τις 6 το πρωί! 
Εμένα είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη. Αλλά δυστυχώς η πρώτη δεν είχε αίσιο τέλος. Έχασα το μωρό 30 εβδομάδων έγκυος. 
ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά!! 

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου! Εχεις ένα μωράκι στον ουρανό και πιστεύω δύο στην κοιλιτσα σου!

αυτήν την φορά θα πάνε όλα καλά!!! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Xristina96 είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου! Εχεις ένα μωράκι στον ουρανό και πιστεύω δύο στην κοιλιτσα σου!

αυτήν την φορά θα πάνε όλα καλά!!! 

Μακάρι κοπέλα μου!! Σ ευχαριστώ πολύ ♥️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Katiamaxiking είπε:

Εννοείς κάτι σπάνιο σε θρομβοφιλια; 

Μπορει να ήταν Κ κάτι σπάνιο Κ στην τροφοδότηση του πλακούντα όταν δημιουργήθηκε οπότε να μην μπορούν ακριβώς να το εντοπίσουν 

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Μπορει να ήταν Κ κάτι σπάνιο Κ στην τροφοδότηση του πλακούντα όταν δημιουργήθηκε οπότε να μην μπορούν ακριβώς να το εντοπίσουν 

Ποτέ δεν θα μάθουμε …ο πλακούντας πάντως είχε μια αρτηρία αλλά μου είχε πει τότε ο γιατρός ότι συμβαίνει και δεν είναι κάτι επικίνδυνο.. απλά θα έκανα πιο συχνά ντοπλερ..

Διαφημίσεις

Just now, Katiamaxiking είπε:

Ποτέ δεν θα μάθουμε …ο πλακούντας πάντως είχε μια αρτηρία αλλά μου είχε πει τότε ο γιατρός ότι συμβαίνει και δεν είναι κάτι επικίνδυνο.. απλά θα έκανα πιο συχνά ντοπλερ..

Ναι αυτό με την αρτηρία συμβαίνει Κ εγώ το έχω ξαναακουσει .  μερικά πράγματα είναι για να γίνουν δεν εξηγούνται όλα υπάρχουν Κ τα σπάνια. Το καλό είναι ότι δεν ξαναγίνονται .  

• Ευχή 1

πρίν από 59 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Υποτίθεται ότι όλα πήγαιναν καλά. Είχα κάνει από αμνιοπαρακέντηση μέχρι και ντοπλερ. Ξαφνικά ενδομήτριος θάνατος. Η νεκροψία έδειξε ότι δεν αναπτυσσόταν σωστά. Είχε ένα νεφρό και δεν είχε αναπτυχθεί καλά η δεξιά μεριά. Γενετιστές μου είπαν για πιθανή θρόμβωση οπότε δεν αιματωνοταν καλά το μωρό. Να πω ότι αιματολόγος μου έκοψε την αντιπηκτική από τον 3ο έως τον 6ο μήνα και ότι αυτός που έκανε β επιπέδου και ντοπλερ δεν είχε δει τίποτα. Αυτά εν ολίγοις. 

Κατάλαβα 

Τι να πρωτοπώ 

Για τις αντιπηκτικες 

Για τη β επιπέδου 

Μήνυση θέλουνε 

Τέλος πάντων κοιτάμε μπροστά 

Απόλαυσε το 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 58 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εσυ δεν κάνεις; Εμένα στις οδηγίες και στην πρώτη εξωσωματική που είχα μείνει έγκυος (σε άλλο κέντρο) και τώρα σε αυτό είναι να κάνω. Και μου είχε πει γιατρός ότι αν τις ξεκινάς, δεν τις κόβεις μετά. Εγώ μετά από το ιστορικό μου αυτό, το θεωρώ απαραίτητο να κάνω. 

Και θέλω να πιστεύω ότι επαρκεί. Αλλά πάω και στην Οικονομόπουλου γιατί θέλω όσο γίνεται να γίνουν σωστά τα πράγματα.

Ναι τις κάνω το είχαμε πει νομίζω προληπτικά,τις προηγούμενες φορές οχι δεν τις είχα κάνει.Η Οικονομόπουλου επέμενε όμως γιατί κάπου είχα βγει οριακή!Ο γιατρός δεν ηθελε στην αρχή αλλά μετά οκ χαλάρωσε.Τώρα το μόνο διαφορετικό που έκανα ήταν το μικροβιωμα κ αυτό κ να που πέτυχε.Απλά όταν δεν έχεις θεμα γιατί τις κάνεις δεν θυμάμαι,οχι εσύ γενικά λέω.Είχα ρωτήσει αλλά δεν…ένα μυαλό χειμώνα καλοκαιρι τι περιμένεις.Μήπως έχει να κάνει με την μήτρα;Ποιές κάνεις κ τη δόση;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 48 λεπτά , Ellidr είπε:

Κατάλαβα 

Τι να πρωτοπώ 

Για τις αντιπηκτικες 

Για τη β επιπέδου 

Μήνυση θέλουνε 

Τέλος πάντων κοιτάμε μπροστά 

Απόλαυσε το 

Το σκεφτόμασταν τότε αλλά δεν είχαμε και το κουράγιο!! 
Θα βάλω τα δυνατά μου για την απόλαυση!! 
ελπίζω και εσύ να το απολαύσεις ❤️

πρίν από 32 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι τις κάνω το είχαμε πει νομίζω προληπτικά,τις προηγούμενες φορές οχι δεν τις είχα κάνει.Η Οικονομόπουλου επέμενε όμως γιατί κάπου είχα βγει οριακή!Ο γιατρός δεν ηθελε στην αρχή αλλά μετά οκ χαλάρωσε.Τώρα το μόνο διαφορετικό που έκανα ήταν το μικροβιωμα κ αυτό κ να που πέτυχε.Απλά όταν δεν έχεις θεμα γιατί τις κάνεις δεν θυμάμαι,οχι εσύ γενικά λέω.Είχα ρωτήσει αλλά δεν…ένα μυαλό χειμώνα καλοκαιρι τι περιμένεις.Μήπως έχει να κάνει με την μήτρα;Ποιές κάνεις κ τη δόση;

Κάνω τις Ivor 3500. Εσύ;

πρίν από 2 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Κάνω τις Ivor 3500. Εσύ;

Κανω τις innohep 0,45.Αύριο έχω ραντεβού με αιματολόγο να δουμε πως με καλύπτει.

πρίν από 3 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Κάνω τις Ivor 3500. Εσύ;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ έχω 20 Μαρτίου ραντεβού. Λέτε να είναι αργά;; 

Δεν ειχε νωρίτερα η Οικονομόπουλου,εμένα μου πρότεινε έναν δικό του ο γιατρός κ θα πάω αύριο!Σκεφτόμουν στο Έλενα ότι θα είχε αργά ημερολογιακά ραντεβού.

πρίν από 6 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Δεν ειχε νωρίτερα η Οικονομόπουλου,εμένα μου πρότεινε έναν δικό του ο γιατρός κ θα πάω αύριο!Σκεφτόμουν στο Έλενα ότι θα είχε αργά ημερολογιακά ραντεβού.

Μπορεί να είχε και νωρίτερα για απόγευμα αλλά από τη μια δουλεύω και από την άλλη σκέφτηκα ότι εφόσον κάνω αντιπηκτικές θα είμαι εντάξει μέχρι τότε. 

πρίν από 4 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Μπορεί να είχε και νωρίτερα για απόγευμα αλλά από τη μια δουλεύω και από την άλλη σκέφτηκα ότι εφόσον κάνω αντιπηκτικές θα είμαι εντάξει μέχρι τότε. 

Μην ανχωνεσε για τον αιματολογο αφού έχεις κάνει εξετάσεις Κ τις κάνεις απλά προληπτικά  οι αντιπικτικες πάνε με τα κιλά οπότε σε καλύπτουν για αρχή. Το ζάχαρο μόνο να παρακολουθείς από αίματολογικα είσαι οκ για αρχή.   

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 8 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι βρε όλα καλά θα είναι,μην ανησυχείς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...