Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! Εγώ προς το παρόν είμαι από τις τυχερές χωρίς καθόλου αναγούλες!

αλλα εχω απίστευτο πρήξιμο στη κοιλιά!σα να είμαι 3-4 μηνών!! 6 εβδομάδων εδώ! 
εσείς είστε πρησμενες όσες είστε από εξωσωματική και παίρνετε φάρμακα;; 

Κορίτσι μου κι εγώ τα ίδια. Πριν καλά καλά κλείσω την 6η είχα μεγάλη κοιλιά. Ίσως επειδή είναι δεύτερη μου εγκυμοσύνη, αλλά κι επειδή ξεκίνησα με δίδυμα.

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσι μου κι εγώ τα ίδια. Πριν καλά καλά κλείσω την 6η είχα μεγάλη κοιλιά. Ίσως επειδή είναι δεύτερη μου εγκυμοσύνη, αλλά κι επειδή ξεκίνησα με δίδυμα.

Δλδ συνεχίστηκε η μεγάλη κοιλιά μετά την 6η; Δεν είναι απλά πρήξιμο; 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλημερα σας,υπαρχει καποια κοπελα που να της εχουν δωσει μετα τη θετικη χοριακη κορτιζονη(Adel..rt)και αν ναι για ποιον λογο?

Έχεις κάποιο αυτοάνοσο? Ή πολλές αποβολές(πάνω από 4 )  χωρίς να έχουν βρει που οφείλονται.? Μόνο για τέτοιους λόγους δίνουν 

Just now, linaa είπε:

Έχεις κάποιο αυτοάνοσο? Ή πολλές αποβολές(πάνω από 4 )  χωρίς να έχουν βρει που οφείλονται.? Μόνο για τέτοιους λόγους δίνουν 

Οχι δεν εχω καποιο αυτοανοσο ουτε αλλη αποβολη,πρωτη μου ετ ειναι κ εχω θετικη χοριακη αναμεσα σε οσα φαρμακα παιρνω παιρνω και ενα χαπι απο αυτα π ανεφερα καθε πρωι αλλα σημερα διαβασα πως μπορει να εχει παρενεργειες και εχω αγχωθει καπως.

πρίν από 1 λεπτό , Anna7190 είπε:

Οχι δεν εχω καποιο αυτοανοσο ουτε αλλη αποβολη,πρωτη μου ετ ειναι κ εχω θετικη χοριακη αναμεσα σε οσα φαρμακα παιρνω παιρνω και ενα χαπι απο αυτα π ανεφερα καθε πρωι αλλα σημερα διαβασα πως μπορει να εχει παρενεργειες και εχω αγχωθει καπως.

Ε τότε γιατί στο δίνει? Έχεις αποτυχημένες εξωσωματικές μήπως ? 

Όσο για τις παρενέργειες μην ανησυχείς όλα τα φάρμακα έχουν.

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ε τότε γιατί στο δίνει? Έχεις αποτυχημένες εξωσωματικές μήπως ? 

Όσο για τις παρενέργειες μην ανησυχείς όλα τα φάρμακα έχουν.

Οχι ουδεποτε πρωτη μου ετ ειναι!!!!Δεν εχω ιδεα γιατι μου το εδωσε,για αυτο ρωταω!

Just now, Anna7190 είπε:

Οχι ουδεποτε πρωτη μου ετ ειναι!!!!Δεν εχω ιδεα γιατι μου το εδωσε,για αυτο ρωταω!

Εντάξει προφανώς στο δίνει προληπτικά γιατί προφανώς δεν έχετε κάνει κάποιες απαραίτητες εξετάσεις για να αποκλείσετε κάποια πράγματα . 

Η πρακτική είναι λάθος τελείως... 

Πάντως πολλοί άνθρωποι περνούν κορτιζόνη για τους λόγους που σου ανέφερα αλλά έχουν κάνει κάποιες εξετάσεις. 

Προληπτικά κορτιζονη δίνουν κάποιοι παλιάς σχολής ώστε να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο για εξετάσεις που δεν έχουν γίνει . 

Παρενέργειες πάντως μην ανησυχείς δε έχει είναι πολύ μικρή η δόση 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει προφανώς στο δίνει προληπτικά γιατί προφανώς δεν έχετε κάνει κάποιες απαραίτητες εξετάσεις για να αποκλείσετε κάποια πράγματα . 

Η πρακτική είναι λάθος τελείως... 

Πάντως πολλοί άνθρωποι περνούν κορτιζόνη για τους λόγους που σου ανέφερα αλλά έχουν κάνει κάποιες εξετάσεις. 

Προληπτικά κορτιζονη δίνουν κάποιοι παλιάς σχολής ώστε να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο για εξετάσεις που δεν έχουν γίνει . 

Παρενέργειες πάντως μην ανησυχείς δε έχει είναι πολύ μικρή η δόση 

Ευχαριστω παρα πολυ,αγχωθηκα γτ διαβασα στις παρενεργειες πως στην κυηση μπορει να προκαλεσει προβλημα στην αναπτυξη του εμβρυου.

Just now, Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,αγχωθηκα γτ διαβασα στις παρενεργειες πως στην κυηση μπορει να προκαλεσει προβλημα στην αναπτυξη του εμβρυου.

Όπως Κ να έχει πρέπει να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις πάλι γιατί στο δίνει. Γιατί γίνονται Κ λάθη με τα φάρμακα .

Πάντα πρέπει Κ για το πιο απλό να έχεις μια εξήγηση από το γιατρό . 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , Anna7190 είπε:

πολλοι εξωσωματικοι δινουν by default κορτιζονη μετα την ετ και ολο το πρωτο τριμηνο. κι εμενα δυο μου δινανε χωρις να εχω αυτοανοσο. μη τρελαινεσαι με το τι γραφουν τα φαρμακα, οτι και να διαβασεις κανονικα απαγορευεται σε κυηση. ακομα και τα cyclacur πχ. οι γιατροι ξερουν τι φαρμακα δινουν. ειναι δοκιμασμενα χρονια.

• Ευχαριστώ 1

8 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Και εγώ πήρα κορτιζόνη στη πρώτη μου εγκυμοσύνη από εξωσωματική 

Όλα είναι για καλό 

Νομίζω την δίνουν για να σε προστατεύσει ώστε να μη θεωρήσει το έμβρυο σαν ξένο σώμα ο οργανισμός σου για αποφυγή αποβολης

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...