Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, amelena είπε:

Εύχομαι να είστε όλες καλά !! Εγώ σημερα έκανα έμβρυο μεταφορά !🤞 Είμαι στην Τετάρτη προσπάθεια. Οι τρεις προηγούμενες ήταν αποτυχία. Δεν υπήρξε καν εμφύτευση. Μεταφέραμε άριστη ελεγμένη  βλαστοκύστη (τα προηγούμενα έμβρυα δεν ήταν ελεγμένα) Θέλω να είμαι αισιόδοξη την ίδια ώρα όμως φοβάμαι. Δεν αντέχω αυτή την αγωνία κάθε φορά. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην σκέφτομαι αυτές τις μέρες το αποτέλεσμα ; Πως περνάτε εσείς τις μέρες της αναμονής ;

Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Είναι λογικό να σκεφτείς και το αρνητικό σενάριο αλλά προσπάθησε να μην κρίνεις τον εαυτό σου/ θυμώνεις γιατί είναι προγραμματισμένος ο εγκέφαλος να πηγαίνει προς τα εκεί δυστυχώς για να μας προστατεύσει.. Για να ξεχαστείς αν επιτρέπεται περπάτημα ίσως βοηθάει να μην σκέφτεσαι τόσο, αλλιώς σειρές, καθάρισμα σε παλιές φωτογραφίες, ζωγραφική, επιτραπέζια, παζλ, χαρτιά ή ο,τι άλλο χρειάζεται να είσαι focus εκεί (δεν ξέρω αν πας δουλειά ή έχεις πάρει κάποια άδεια). Μπορείς να δεις και στα αγγλικά πράγματα να κανεις στο 2WW (2 weeks wait, things to do). Όσο μπορείς να εστιάζεις σε μια θετική σκέψη συγκεκριμένη που έχεις ή να προσπαθείς να πηγαίνεις σε καλές αναμνήσεις πχ από ένα ταξίδι ή κάτι άλλο για να απασχολείς το μυαλό. 

Εγώ σήμερα έκανα επεμβατική υστεροσκόπηση, μου τοποθέτησαν και σπιράλ (για να μην γίνουν νέες συμφύσεις), έγινε απόξεση ενδομητρίου και βιοψία. Τώρα ξεκίνησα αντιβίωση, cyclacur για 21 μέρες και προβιοτικά και φυσικά αναρωτιέμαι αν καλώς έγιναν όλα αυτά ή φορτώνουμε τον οργανισμό με περιττά πράγματα αντί να αφήσουμε το σώμα και τις ορμόνες στην ησυχία τους.. Ελπίζω με το νέο έτος να ξεκινήσω επιτέλους μετά από 9 μήνες που πέρασαν με εξετάσεις κλπ. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα λήξει και η απόφαση της Επιτροπής μέχρι να το πάρουμε απόφαση 🥲

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

Κοριτσια τι κανετε;; Ολα καλα;; Εχει καμια πονο στομαχι κοιλια ; Με πιανει τωρα κανα απογευμα! Λετε να ειναι το μαγνησιο ;; Δεν εχω καουρα , ειναι συγκεκριμένα στο στομαχι . Ο γιατρος μου πε να μεταφερω το μαγνησιο πιο βραδυ και βλεπουμε 

καλα δεν μιλαω για τη μεση μου! Εκει ειμαι χαλια οσο βαραίνω περισσότερο 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 893
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 28 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Κοριτσια τι κανετε;; Ολα καλα;; Εχει καμια πονο στομαχι κοιλια ; Με πιανει τωρα κανα απογευμα! Λετε να ειναι το μαγνησιο ;; Δεν εχω καουρα , ειναι συγκεκριμένα στο στομαχι . Ο γιατρος μου πε να μεταφερω το μαγνησιο πιο βραδυ και βλεπουμε 

Πού ακριβώς εννοείς; Κατω απο στήθος; 

πρίν από 9 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Ναι

Το έχω και εγώ, τις τελευταίες μέρες! Μου είπε να αυξήσω το μαγνήσιο σε δύο φακελάκια τη μέρα! Εγώ σκέφτομαι, επειδή βάζω δύναμη να σηκωθώ, μήπως  είναι οι κοιλιακοί 

3 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Τζένη μου τις τελευταίες μέρες είχα κι εγώ πόνος το στομάχι και κάτι σαν δυσκολία στην αναπνοή. Νιώθω όμως σαν να σπρώχνει το μωρό το στομάχι και τα πιέζει όλα. Το μαγνήσιο το παιρνω βράδυ, αλλα αυτό το ένιωθα κάθε πρωί γύρω στις 11 -12.σημερα ευτυχώς δεν το έχω νιώσει καθολου

πρίν από 45 λεπτά , Stef91 είπε:

Το έχω και εγώ, τις τελευταίες μέρες! Μου είπε να αυξήσω το μαγνήσιο σε δύο φακελάκια τη μέρα! Εγώ σκέφτομαι, επειδή βάζω δύναμη να σηκωθώ, μήπως  είναι οι κοιλιακοί 

Κι εγώ εκεί ακριβώς το αισθάνομαι εκεί που ξεκινάει η καμπύλη της κοιλιάς..

Είχες νέα από την καμπύλη?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , mama_katerinas είπε:

Τζένη μου τις τελευταίες μέρες είχα κι εγώ πόνος το στομάχι και κάτι σαν δυσκολία στην αναπνοή. Νιώθω όμως σαν να σπρώχνει το μωρό το στομάχι και τα πιέζει όλα. Το μαγνήσιο το παιρνω βράδυ, αλλα αυτό το ένιωθα κάθε πρωί γύρω στις 11 -12.σημερα ευτυχώς δεν το έχω νιώσει καθολου

Τι να σας πω βρε κοριτσια, εμενα μου ειπε οτι ειμαστε 2-3 δαχτυλα πανω απ τον αφαλο τωρα.. ειναι δυσκολο να ειναι το μωρό 

Αυτο το ένα μαγνησιο που παιρνω στις 6 να το βαλω 8-9 , μη τυχον και μου πεφτει βαρύ τωρα ( γιατι ειναι και το μονο που παιρνω το απογευμα) 

πρίν από 48 λεπτά , Stef91 είπε:

Τουλαχιστον ψιλοζουμε ολες τα ιδια 

δεν ειναι απιστευτο;; Εγω παιρνω ασβεστιο το μεσημερι με το φαγητο και τωρα θα αφησω κενο απ το μαγνησιο 

μαγνησιο παιρνετε με φαγητο; Εγω οχι

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Κι εγώ εκεί ακριβώς το αισθάνομαι εκεί που ξεκινάει η καμπύλη της κοιλιάς..

Είχες νέα από την καμπύλη?

Ναι @mama_katerinas το περιέγραψες τέλεια, κάπως έτσι το αισθάνομαι και εγώ! Μόλις με πήραν! Η  μεγάλη καμπύλη βγήκε φυσιολογική! Τζάμπα το άγχος μου !! 

πρίν από 22 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Τι να σας πω βρε κοριτσια, εμενα μου ειπε οτι ειμαστε 2-3 δαχτυλα πανω απ τον αφαλο τωρα.. ειναι δυσκολο να ειναι το μωρό 

Αυτο το ένα μαγνησιο που παιρνω στις 6 να το βαλω 8-9 , μη τυχον και μου πεφτει βαρύ τωρα ( γιατι ειναι και το μονο που παιρνω το απογευμα) 

Τουλαχιστον ψιλοζουμε ολες τα ιδια 

δεν ειναι απιστευτο;; Εγω παιρνω ασβεστιο το μεσημερι με το φαγητο και τωρα θα αφησω κενο απ το μαγνησιο 

μαγνησιο παιρνετε με φαγητο; Εγω οχι

Με το φαγητό όχι, μου είπε ένα πρωί, δύο ώρες μετά το σίδηρο και ένα βράδυ πριν κοιμηθώ! Να σου πέφτει βαρύ το μαγνήσιο; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Stef91 είπε:

Ναι @mama_katerinas το περιέγραψες τέλεια, κάπως έτσι το αισθάνομαι και εγώ! Μόλις με πήραν! Η  μεγάλη καμπύλη βγήκε φυσιολογική! Τζάμπα το άγχος μου !! 

Με το φαγητό όχι, μου είπε ένα πρωί, δύο ώρες μετά το σίδηρο και ένα βράδυ πριν κοιμηθώ! Να σου πέφτει βαρύ το μαγνήσιο; 

Αρχικά μπραβο που πηγαν όλα καλα με την καμπύλη ! Τι να σου πω θα το παρω σημερα αλλιως και θα σας στείλω ! 

Just now, Tzeni38 είπε:

Αρχικά μπραβο που πηγαν όλα καλα με την καμπύλη ! Τι να σου πω θα το παρω σημερα αλλιως και θα σας στείλω ! 

αλλαξες τπτ στη διατροφη σου πριν τη Καμπυλη;; Λεω να παω μεθαυριο

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Tzeni38 είπε:

αλλαξες τπτ στη διατροφη σου πριν τη Καμπυλη;; Λεω να παω μεθαυριο

Πριν την δεύτερη καμπύλη; Μια μέρα πρόσεξα λίγο περισσότερο, αλλά επειδή είμαι γλυκατζου είχα φαει και ένα κομματάκι μαύρη σοκολάτα! Είπα να προσέχω περισσότερο από δω και πέρα! Στην πρώτη είχα πάει κανονικά δηλαδή έτρωγα φυσιολογικά! 

ναι δοκίμασέ το και πες μας. Αλλά αφού το παρατηρούμε όλες να είναι κάτι σοβαρό; Δεν νομίζω! 

• Μου αρέσει 1

20 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Όχι δεν έχω ζάχαρο! Άγχος έχω γενικά υπερβολικό! Μου έδωσαν τα αποτελέσματα σήμερα ήταν 4.70 με ανοχή 5.1 νηστική και στη μια ώρα με 50 γρ γλυκόζης 7.51 με ανοχή 7.50! Έκανα σήμερα την τρίωρη με 75 γρ γλυκόζης και αν είναι ανεβασμένο πάλι θα πάω σε διαβητολόγο μου είπαν. Επίσης μ, κορίτσια για κάτι πιυ εκνευρίστηκα είναι ότι έπεσε ο αιματοκρίτης μου στο 34 και τώρα θυμήθηκε να μου δώσει σίδηρο. Εχει πόσες μέρες τον έπαιρνα και του έλεγα δεν είμαι πολύ καλά, μια κόπωση έχω κάπως αισθάνομαι και μου έλεγε δεν είναι τίποτα. Και σήμερα που πήγα μου λέει ναι χρειάζεσαι σίδηρο! 

Λένε το άγχος επηρεάζει..προσπάθησε να το μέτριασεις.. τι σε αγχώνει σε αυτή τη φάση? 

Εμένα όπως μου έκοψε τα φάρμακα  μου δίνει και σίδηρο.. απλά θέλει πολύ νερό, φυτικές ίνες κλπ για να αποφύγεις την δυσκοιλιοτητα  ...

πρίν από 2 λεπτά , Stef91 είπε:

Πριν την δεύτερη καμπύλη; Μια μέρα πρόσεξα λίγο περισσότερο, αλλά επειδή είμαι γλυκατζου είχα φαει και ένα κομματάκι μαύρη σοκολάτα! Είπα να προσέχω περισσότερο από δω και πέρα! Στην πρώτη είχα πάει κανονικά δηλαδή έτρωγα φυσιολογικά! 

ναι δοκίμασέ το και πες μας. Αλλά αφού το παρατηρούμε όλες να είναι κάτι σοβαρό; Δεν νομίζω! 

Νομίζω δε θέλει διατροφή.. εννοώ πρέπει μα κάνουμε  ότι κάθε μέρα..για να μη βγει ψευδή..αν πχ τρως κάθε μέρα γλυκά  και τηγανητά  και για την καμπύλη  κάνεις διατροφή  3-5 μέρες είναι ψευδές.. 

Μπράβο σου για τη μεγάλη!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , finallytheend είπε:

Λένε το άγχος επηρεάζει..προσπάθησε να το μέτριασεις.. τι σε αγχώνει σε αυτή τη φάση? 

Εμένα όπως μου έκοψε τα φάρμακα  μου δίνει και σίδηρο.. απλά θέλει πολύ νερό, φυτικές ίνες κλπ για να αποφύγεις την δυσκοιλιοτητα  ...

Δεν μπορώ να σου πω με αγχώνει αυτό ή εκείνο. Μπορεί να ξυπνήσω το πρωί για παράδειγμα και να πονάνε τα ούλα μου από το σφίξιμο. Πάντα το είχα! Εντάξει τελευταία έμαθα και κάτι νέα για τον ξάδερφο μου που νοσηλεύεται 23 χρονών με καρκίνο στον εγκέφαλο και με πήρε ελαφρώς από κάτω! 

Ναι είναι το σύστημα της Γερμανίας διαφορετικό, μάλλον! Ο γιατρός μου στην Ελλάδα χτυπιόταν🤣

• Μου αρέσει 2

8 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; Ποιες είναι για καμπύλη ζαχάρου αυτή τη βδομάδα; 

Καλημερα ! Εκανα εγω τη παρασκευη.. σημερα θα παρω αποτελεσματα και εχω γιατρό το απογευμα 

Εσεις;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...