Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια 

και γω όλα καλα! Πηγα γιατρο προχτές τωρα το επομενο 14/2

κανω καθε φορα καρδιοτοκογραφο , μεχρι στιγμης δεν εχουμε συσπασεις ακόμα! Ο μπεμπης πηγε 2,5 κιλά και συνεχίζουμε! Τωρα οι κινησεις του ειναι τελείως διαφορετικές λόγω χώρου . Κεφαλι κατω που με πίεζει ( οπως και τη κύστη) και ποδια πανω στομαχι και δύσπνοια 

φυσικά το νιώθω τραντάγματα και εντονες κινήσεις λόγω χώρου

οσο για τις αιμορροΐδες σας καταλαβαίνω 

εγω εχω παντρευτει μία μήνες τωρα και την εχω συνηθίσει! Αυτο με το κλύσμα με φοβίζει αρκετά .. μετά φαντάζομαι θα χει πιο πολύ πονο 

αντε 35 αυριο ναι! Κοντεύουμε κοριτσια

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, καλημέρα! Αα και συ @Tzeni38 μου; Γενικό το κακό λοιπόν! Εγω άρχισα να έχω και λίγο γάλα κορίτσια, μην νομίζετε φοβερά πράγματα ίσα ίσα λέρωσα το σουτιέν και από τότε συνειδητοποίησα ότι πλησιάζουμε… φοβάμαι αρκετά δεν θα πω ψέμματα, το άγνωστο, οτι θα πονέσω; Δεν ξέρω 

πρίν από 10 λεπτά , Stef91 είπε:

Καλημέρα, καλημέρα! Αα και συ @Tzeni38 μου; Γενικό το κακό λοιπόν! Εγω άρχισα να έχω και λίγο γάλα κορίτσια, μην νομίζετε φοβερά πράγματα ίσα ίσα λέρωσα το σουτιέν και από τότε συνειδητοποίησα ότι πλησιάζουμε… φοβάμαι αρκετά δεν θα πω ψέμματα, το άγνωστο, οτι θα πονέσω; Δεν ξέρω 

Εγω δν εχω βγάλει ακομα.. 

να μη φοβασαι!! Οτι ειναι να γινει θα γινει . Αν καθομαι να σκεφτομαι και αυτο θα μεινω αυπνη για παντα!! Εχουμε γιατρους θα μας βοηθήσουν

Καλημέρα κορίτσια ! Από χθες όταν περπατάω νιώθω έντονη πίεση από κάτω …είναι φυσιολογικό ; Η να αρχίσω να ανήσυχω; 
έχω που και που και πονάκια περιόδου του δευτερολέπτου 

πρίν από 3 λεπτά , Tsampi είπε:

Καλημέρα κορίτσια ! Από χθες όταν περπατάω νιώθω έντονη πίεση από κάτω …είναι φυσιολογικό ; Η να αρχίσω να ανήσυχω; 
έχω που και που και πονάκια περιόδου του δευτερολέπτου 

Εξαρτάτε πόσο μηνών είσαι. Τα πονακια περιόδου είναι συσπάσεις σίγουρα πάντως . 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Tsampi είπε:

ΕΙμαι 35 + 1 

Εάν περπατήσες καλητερα να ξεκουραστείς Κ να δεις αν έχουν ένα ρυθμο τα πονακια . Αν δεν έχουν Ρυθμό τότε είναι από την κούραση όπως Κ η πίεση  Κ θα πρέπει να ξαπλώσεις Κ λογικα θα σου περάσουν . Σε αυτές τις εβδομάδες μπορεί που Κ που να νιώσεις συσπάσεις απλά πρέπει να δεις αν έχουν Ρυθμό. Πχ κάθε δύο ώρες . Εντάξει Κ η πίεση από το βάρος λογικά είναι μέχρι ένα βαθμό είναι φυσιολογικό απλά να μην γίνετε ενοχλητικό 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , linaa είπε:

Εάν περπατήσες καλητερα να ξεκουραστείς Κ να δεις αν έχουν ένα ρυθμο τα πονακια . Αν δεν έχουν Ρυθμό τότε είναι από την κούραση όπως Κ η πίεση  Κ θα πρέπει να ξαπλώσεις Κ λογικα θα σου περάσουν . Σε αυτές τις εβδομάδες μπορεί που Κ που να νιώσεις συσπάσεις απλά πρέπει να δεις αν έχουν Ρυθμό. Πχ κάθε δύο ώρες . Εντάξει Κ η πίεση από το βάρος λογικά είναι μέχρι ένα βαθμό είναι φυσιολογικό απλά να μην γίνετε ενοχλητικό 

Δεν περπάτησα πολύ αλλά ναι περπάτησα ! Όταν είμαι ξαπλωμένη δεν νιώθω αυτό το βάρος .. όχι δεν έχουν ρυθμό είναι που και που ..ανα κάποιες ώρες ..

Just now, Tsampi είπε:

Δεν περπάτησα πολύ αλλά ναι περπάτησα ! Όταν είμαι ξαπλωμένη δεν νιώθω αυτό το βάρος .. όχι δεν έχουν ρυθμό είναι που και που ..ανα κάποιες ώρες ..

Σε ευχαριστώ πολυ

2 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

ΕΙμαι 35 + 1 

Πιεση προς τα κατω ειναι λογικό λογω της πιεσης του κεφαλιου τωρα που μεγαλώνει 

οπως και οι μικρο συσπασεις 

αν οι πονοι ειναι συνεχεις και αρκετη ωρα τοτε να ανησυχήσεις 

να ξαπλωνεις αρκετά να ξεκουράζεσαι 

On 2/2/2025 at 8:17 ΠΜ, Tzeni38 είπε:

Γεια σας κοριτσια 

και γω όλα καλα! Πηγα γιατρο προχτές τωρα το επομενο 14/2

κανω καθε φορα καρδιοτοκογραφο , μεχρι στιγμης δεν εχουμε συσπασεις ακόμα! Ο μπεμπης πηγε 2,5 κιλά και συνεχίζουμε! Τωρα οι κινησεις του ειναι τελείως διαφορετικές λόγω χώρου . Κεφαλι κατω που με πίεζει ( οπως και τη κύστη) και ποδια πανω στομαχι και δύσπνοια 

φυσικά το νιώθω τραντάγματα και εντονες κινήσεις λόγω χώρου

οσο για τις αιμορροΐδες σας καταλαβαίνω 

εγω εχω παντρευτει μία μήνες τωρα και την εχω συνηθίσει! Αυτο με το κλύσμα με φοβίζει αρκετά .. μετά φαντάζομαι θα χει πιο πολύ πονο 

αντε 35 αυριο ναι! Κοντεύουμε κοριτσια

Καλημέρα! Καλό μήνα!! Καλή εβδομάδα!! Άστα αυτά παθαίνω κ εγώ.. χαμηλα ώρες ώρες νιώθω πίεση.. και ψηλά στο στερνο κάτι μέρες νιώθω να εχω πέτρες κ πονάω..όταν το κάνει αυτό.. ούτε να φαω ούτε τπτ..

Αλλά ρώτησα σήμερα που είχαμε και γιατρό..λογικό μου είπε.. 

Βλέπω και εγώ να κάνει κάτι κινήσεις..να μετατοπιζεται όλη η κοιλιά...

35+2 σήμερα!! Προχωράμε!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! 

Εγώ ευτυχώς τις τελευταίες μέρες που ξεκουράστηκα σχετικά είμαι πολύ καλύτερα, μειώθηκαν πολύ οι συσπάσεις. Αυτό με την πίεση κάτω το νιώθω κι εγώ έντονα, ειδικά αν κουραστώ, αισθάνομαι σαν να είναι έτοιμο να βγει. Επίσης αισθάνομαι κι αυτό που λέει η @finallytheend στο στέρνο, ειδικά αν κλωτσήσει μου κόβει την ανάσα. 

Σήμερα ξεκίνησα κι εγώ να ετοιμάζω τα πράγματα της μικρής, γιατί η μητέρα μου τελικά θα έρθει τέλος της επόμενης εβδομάδας γιατί αρρώστησε με γρίπη α. Ατελείωτες μου φαίνονται αυτές οι δουλειές. Και σαν να μην έφταναν αυτά, θα πρέπει να φύγει μεθαυριο κι ο σύζυγος επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό που προέκυψε ξαφνικά και θα γυρίσει σε 10 μέρες.. και τώρα ξέρετε τι μου έχει κολλήσει! Ότι θα γεννήσω και θα μαι μόνη μου και δεν θα χω τι να κάνω ούτε το παιδί!😂 Γι αυτό το πάω χαλαρά με τις ετοιμασίες. Πιστεύω μια βδομάδα αρκεί να κάνω έστω τα βασικά!

• Μου αρέσει 2

9 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Γεια σας κορίτσια! 

Εγώ ευτυχώς τις τελευταίες μέρες που ξεκουράστηκα σχετικά είμαι πολύ καλύτερα, μειώθηκαν πολύ οι συσπάσεις. Αυτό με την πίεση κάτω το νιώθω κι εγώ έντονα, ειδικά αν κουραστώ, αισθάνομαι σαν να είναι έτοιμο να βγει. Επίσης αισθάνομαι κι αυτό που λέει η @finallytheend στο στέρνο, ειδικά αν κλωτσήσει μου κόβει την ανάσα. 

Σήμερα ξεκίνησα κι εγώ να ετοιμάζω τα πράγματα της μικρής, γιατί η μητέρα μου τελικά θα έρθει τέλος της επόμενης εβδομάδας γιατί αρρώστησε με γρίπη α. Ατελείωτες μου φαίνονται αυτές οι δουλειές. Και σαν να μην έφταναν αυτά, θα πρέπει να φύγει μεθαυριο κι ο σύζυγος επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό που προέκυψε ξαφνικά και θα γυρίσει σε 10 μέρες.. και τώρα ξέρετε τι μου έχει κολλήσει! Ότι θα γεννήσω και θα μαι μόνη μου και δεν θα χω τι να κάνω ούτε το παιδί!😂 Γι αυτό το πάω χαλαρά με τις ετοιμασίες. Πιστεύω μια βδομάδα αρκεί να κάνω έστω τα βασικά!

Καλημέρα! Μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε.. θα γυρισει πρωτα ο συζυγος και μετα θα γεννησεις! Και γω εχω φτιαξει τα περισσότερα για να μην ασχοληθω αργοτερα

την αλλη βδομαδα θα κανω τη τσαντα του μαιευτηρίου να ναι και αυτη ετοιμη γιατι αχω τοσο βαρος και πιεση που δυσκολεύομαι πια να ασχοληθω με δουλειες.. γιατρο εχουμε 14/2 εμεις να δουμε βαρος παλι 

πιεση κατω εχω και γω αρκετη ! Και αυπνια παρα πολύ .. εσεις κοιμαστε; Εγω απ τις 5 και μετα ειμαι ξύπνια 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Καλημέρα! Μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε.. θα γυρισει πρωτα ο συζυγος και μετα θα γεννησεις! Και γω εχω φτιαξει τα περισσότερα για να μην ασχοληθω αργοτερα

την αλλη βδομαδα θα κανω τη τσαντα του μαιευτηρίου να ναι και αυτη ετοιμη γιατι αχω τοσο βαρος και πιεση που δυσκολεύομαι πια να ασχοληθω με δουλειες.. γιατρο εχουμε 14/2 εμεις να δουμε βαρος παλι 

πιεση κατω εχω και γω αρκετη ! Και αυπνια παρα πολύ .. εσεις κοιμαστε; Εγω απ τις 5 και μετα ειμαι ξύπνια 

Καλημέρα! Εγώ όχι! Πλέον δυσκολεύομαι πολύ να με πάρει ο ύπνος. Αν δεν πάει 1 δεν κλείνει το μάτι και μετά ξυπνάω στάνταρ 4 με 4.30 και με ξαναπαίρνει ο υπνος κατά τις 6μιση. Εεε 7μιση ξυπνάω να πάω το παιδί στο σχολείο. Αλλά νιώθω καλά παραδόξως, δεν κουτουλαω

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Καλημέρα! Εγώ όχι! Πλέον δυσκολεύομαι πολύ να με πάρει ο ύπνος. Αν δεν πάει 1 δεν κλείνει το μάτι και μετά ξυπνάω στάνταρ 4 με 4.30 και με ξαναπαίρνει ο υπνος κατά τις 6μιση. Εεε 7μιση ξυπνάω να πάω το παιδί στο σχολείο. Αλλά νιώθω καλά παραδόξως, δεν κουτουλαω

Εχεις και το παιδι! Ναι και γω τη βγάζω τη μερα.. μαλλον κανουμε πρόβα απο τωρα 

βεβαια εσυ το χεις ξαναπεράσει

σε ποια βδομαδα γέννησες τη μικρη σου; 

πρίν από 9 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Εχεις και το παιδι! Ναι και γω τη βγάζω τη μερα.. μαλλον κανουμε πρόβα απο τωρα 

βεβαια εσυ το χεις ξαναπεράσει

σε ποια βδομαδα γέννησες τη μικρη σου; 

Ήμουν 39+3! Ελπίζω να φτάσουμε και τώρα ως εκεί! 

Πάντως ισχύει, ότι είναι πρόβα!😂

Πως αισθάνεσαι? Το χεις συνειδητοποιήσει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...