Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

29 Μαρτίου μου ήρθε ! Εγώ έχω κύκλο 24-25 ημερών και πάντα κάνω ωοληψια γύρω στη 10η ημέρα. Τωρα που στην αρχή δε φαινόταν κανένα ωοθυλάκιο στον κύκλο και φάνηκε στο τέλος καθυστερημένα, κάναμε ωοληψια την 18η ημέρα του κύκλου δλδ τη προηγούμενη Τριτη. Κανονικά η περίοδος έρχεται 12- 14 ημέρες μετά την ωοληψια οπότε έχω ακόμα γιατί τώρα είμαι μόνο 7 ημέρες μετά … αλλά το στήθος με πεθαίνει. Έχω τρομερό πρήξιμο, σουτιέν βάζω με δυσκολία. Στην αρχή νόμιζα πως πονάει τόσο γιατί έχω ακόμα παραγωγή οιστρογόνων οπότε θα φαινόταν κάτι στη Β φάση αλλά φάνηκε ένα μικρό ωοθηλακιο που μου είπαν πως δε θα το προλάβουμε..

Κατάλαβα ,ναι θυμάμαι γιατί μαζί καναμε ωοληψια στις 15/4 απλά εμένα μου είχε έρθει 3/4 περίοδος και μου φάνηκε τραβηγμένη η δική σου ωοληψια ...τώρα που μου το εξηγήσες το κατάλαβα ...κι εμένα πρήστηκε το στήθος αλλά δεν πονάω δεν ξέρω μήπως είναι από την ένεση και δεν έχει περάσει ακόμη η επήρεια...

Κάνε υπομονή να δεις πότε θα σου έρθει και πως θα πάει αυτός ο κύκλος και μην το σκέφτεσαι πολύ ....😔

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

Καλησπέρα τι κάνετε ;;; 
Εμείς περνάμε λίγο δύσκολα ..αϋπνία και ργω πονάω αρκετά ακόμα !! Αυτό με φθείρει αρκετά γιατί δε μπορώ να κινηθώ με άνεση!! Είμαι ακόμα με παυσίπονα !!

Καλησπερα!! τωρα διαβασα ολα ρα μηνυματα! Να ζησουν τα μωρακια μας!! ❤️ @Tsampi ποσες μερες εχει που γεννησες; Τα παυσιπονα σε ανακουφιζουν; Εμεις  σημερα κλεινουμε 20 Ημερες, δοξα τω θεω σε γενικες  γραμμες, καλα! Αυπνια ενταξει υπαρχει, αλλα δεν ποναω ιδιαιτερα… 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια!! Εμείς σήμερα 1 εβδομάδας ακριβώς, η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ καλόβολη η μπέμπα, ξυπνάει μόνο για γάλα στο 3ωρο και γενικά είναι πολύ ήσυχη. Πιο πολύ με παιδεύει η μεγάλη που έχει αφηνιασει μέσα στο σπίτι😂@Tsampi μου εσωτερικά πονάς ή έχεις ράμματα;

Εγώ αυτή τη φορά είμαι πολύ καλά γιατί δεν μου έκανε περινεοτομη και είχα μόνο μερικές εκδορές οι οποίες νομίζω πως επουλώνονται με την κρέμα που μου έδωσε. Το μόνο μου θέμα είναι ότι με έχει πιάσει αλλεργική ρινίτιδα και βηχω και φτερνιζομαι όλη μέρα και τα λοχεια αντί να μειώνονται αυξάνονται...επίσης κορίτσια δεν ξέρω αν το χει καμία αλλά έχω μια ελαφριά ακράτεια...το είχα και στην πρώτη βέβαια και ξέρω ότι θα περάσει, αλλά αισθάνομαι σαν την γιαγιά μου😂

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, mama_katerinas είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Εμείς σήμερα 1 εβδομάδας ακριβώς, η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ καλόβολη η μπέμπα, ξυπνάει μόνο για γάλα στο 3ωρο και γενικά είναι πολύ ήσυχη. Πιο πολύ με παιδεύει η μεγάλη που έχει αφηνιασει μέσα στο σπίτι😂@Tsampi μου εσωτερικά πονάς ή έχεις ράμματα;

Εγώ αυτή τη φορά είμαι πολύ καλά γιατί δεν μου έκανε περινεοτομη και είχα μόνο μερικές εκδορές οι οποίες νομίζω πως επουλώνονται με την κρέμα που μου έδωσε. Το μόνο μου θέμα είναι ότι με έχει πιάσει αλλεργική ρινίτιδα και βηχω και φτερνιζομαι όλη μέρα και τα λοχεια αντί να μειώνονται αυξάνονται...επίσης κορίτσια δεν ξέρω αν το χει καμία αλλά έχω μια ελαφριά ακράτεια...το είχα και στην πρώτη βέβαια και ξέρω ότι θα περάσει, αλλά αισθάνομαι σαν την γιαγιά μου😂

Δεν ειχες;; Εισαι παρα πολυ τυχερη, εγω εχω 27!!! Με αφησαν και σκιστηκα! Ετσι λεει το εχουν εδω. Δεν εχω ακρατεια εγω οχι, αν και διαβασα οτι επανερχεσαι. Να κανεις αυτες τις ασκησουλες, που κρατας λιγο τα ουρα, κρατας σταματας 

πρίν από 26 λεπτά , Stef91 είπε:

Δεν ειχες;; Εισαι παρα πολυ τυχερη, εγω εχω 27!!! Με αφησαν και σκιστηκα! Ετσι λεει το εχουν εδω. Δεν εχω ακρατεια εγω οχι, αν και διαβασα οτι επανερχεσαι. Να κανεις αυτες τις ασκησουλες, που κρατας λιγο τα ουρα, κρατας σταματας 

Όχι ευτυχώς έβγαινε πολύ σωστά και δεν χρειάστηκε, μόνο κάτι εκδορές μου είχε κάνει που πιστεύω πως είναι οκ τώρα! Πώς τα πάτε κορίτσι μου με την μπεμπουλα?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Όχι ευτυχώς έβγαινε πολύ σωστά και δεν χρειάστηκε, μόνο κάτι εκδορές μου είχε κάνει που πιστεύω πως είναι οκ τώρα! Πώς τα πάτε κορίτσι μου με την μπεμπουλα?

Καλημερα!! Καλα δοξα τω θεω, ξυπναει περιπου ανα τρεις ωρες! Δεν μπορω να πω οτι κλαιει ιδιατερα! Νομιζω τα παμε καλα🤣🤣 εσεις; Πώς το πηρε η μεγαλη σου; 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Stef91 είπε:

Καλημερα!! Καλα δοξα τω θεω, ξυπναει περιπου ανα τρεις ωρες! Δεν μπορω να πω οτι κλαιει ιδιατερα! Νομιζω τα παμε καλα🤣🤣 εσεις; Πώς το πηρε η μεγαλη σου; 

Α μια χαρά, την έχει βρει παιχνιδι κι ασχολείται όλη μέρα μαζί της! Κι η δικιά μου έτσι, μόνο γάλα και ύπνο είναι, προς το παρόν!

2 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

Έχω ράμματα κατά σκίστηκα !!! Εμάς τπ βράδυ είναι άυπνος 😕

14 μέρες έχω γεννησει

Πωωω βρε κοριτσάκι μου, αν είναι πολλά πονάνε, είναι και τα λοχεια και οι σερβιετες που δυσκολεύουν την κατάσταση...λίγη υπομονή και σίγουρα θα περάσουν! Εμένα έτσι ήταν και είναι ακόμα η μεγάλη μου, δεν είχε ποτέ καλή σχέση με τον υπνο, πάντως τα περισσότερα βρεφακια μετά το δίμηνο στρώνουν αρκετά. Θηλάζεις?

6 ώρες πρίν, Tsampi είπε:

Έχω ράμματα κατά σκίστηκα !!! Εμάς τπ βράδυ είναι άυπνος 😕

14 μέρες έχω γεννησει

Εχω και εγω 27, στην

αρχη ηταν δυσκολα, εβαζα καθε μερα σπαθολαδο και πλενομουν με

χαμομηλο, με βοηθησε αρκετα γιατι μαλαξωναν καπως 

On 18/3/2025 at 1:08 ΜΜ, Tsampi είπε:

Καλησπέρα τι κάνετε ;;; 
Εμείς περνάμε λίγο δύσκολα ..αϋπνία και ργω πονάω αρκετά ακόμα !! Αυτό με φθείρει αρκετά γιατί δε μπορώ να κινηθώ με άνεση!! Είμαι ακόμα με παυσίπονα !!

Γεια σας κοριτσια εμεις ολα καλα! Τη κυριακη κλεινουμε 20 μερες ! Δεν εχω πονο σταματησα και ολα τα φαρμακα απ τη προηγούμενη παρασκευη! Μονο κρεμα βαζω στη τομη ! Όλα καλα .. ο μπεμπης ξυπναει να φαμε υπνο .. ειναι ησυχος για την ωρα

μονο σε κακα και αερια ζοριζεται και ξυπναει

20 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Α μια χαρά, την έχει βρει παιχνιδι κι ασχολείται όλη μέρα μαζί της! Κι η δικιά μου έτσι, μόνο γάλα και ύπνο είναι, προς το παρόν!

Πωωω βρε κοριτσάκι μου, αν είναι πολλά πονάνε, είναι και τα λοχεια και οι σερβιετες που δυσκολεύουν την κατάσταση...λίγη υπομονή και σίγουρα θα περάσουν! Εμένα έτσι ήταν και είναι ακόμα η μεγάλη μου, δεν είχε ποτέ καλή σχέση με τον υπνο, πάντως τα περισσότερα βρεφακια μετά το δίμηνο στρώνουν αρκετά. Θηλάζεις?

Εγω λοχεια 10 μερες.. κατα τ αλλα δν βγαζω καθολου.. 

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου! Πώς είστε?

@Tzeni38 εγώ λοχεια έχω ακόμα αρκετά, αλλά και στην μεγάλη μετά τις 40 μέρες μου είχαν σταματήσει...

εγώ ρε κορίτσια έχω κάθε μέρα πονοκέφαλο, λογικά από τον άστατο ύπνο θα είναι. Σε άλλα νέα ,μας είδε χτες και ο παιδίατρος όλα καλά, πήρε και αρκετό βάρος, είναι 4200 😱 και μου είπε πια τα βράδια να την ξυπναω στις 4.5 ώρες για γάλα, αν και προς το παρόν ξυπνάει μόνη της στο 2ωρο. Γενικά τα βράδια μας είναι αρκετά δύσκολα τις τελευταίες μέρες, ενώ είναι μια χαρά όλη μέρα, το βράδυ κλαίει πολυ και μοιάζει κάτι να την ζοριζει και δυσκολεύεται να κοιμηθεί ξανά. Αλλά είμαι σίγουρη ότι σύντομα όλα θα είναι καλύτερα!!

On 21/3/2025 at 1:36 ΜΜ, mama_katerinas είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Πώς είστε?

@Tzeni38 εγώ λοχεια έχω ακόμα αρκετά, αλλά και στην μεγάλη μετά τις 40 μέρες μου είχαν σταματήσει...

εγώ ρε κορίτσια έχω κάθε μέρα πονοκέφαλο, λογικά από τον άστατο ύπνο θα είναι. Σε άλλα νέα ,μας είδε χτες και ο παιδίατρος όλα καλά, πήρε και αρκετό βάρος, είναι 4200 😱 και μου είπε πια τα βράδια να την ξυπναω στις 4.5 ώρες για γάλα, αν και προς το παρόν ξυπνάει μόνη της στο 2ωρο. Γενικά τα βράδια μας είναι αρκετά δύσκολα τις τελευταίες μέρες, ενώ είναι μια χαρά όλη μέρα, το βράδυ κλαίει πολυ και μοιάζει κάτι να την ζοριζει και δυσκολεύεται να κοιμηθεί ξανά. Αλλά είμαι σίγουρη ότι σύντομα όλα θα είναι καλύτερα!!

Λογικά προσπαθεί να βρει το πρόγραμμα της !!! Εμείς το βράδυ περνάμε δύσκολα !! Άμα ξυπνήσει δε ξανά κοιμάται !! Όποτε το βράδυ μένουμε αυπνοι! Λοχεία Καο εγώ 15 μέρες 

• 2 εβδομάδες μετά...
On 5/4/2025 at 9:31 ΜΜ, Tsampi είπε:

Κορίτσια τι κάνετε πως είστε ; Εμείς ας πούμε εχοτμε βρει κάποιο πρόγραμμα και ξυπνάει ο μπέμπης ανα 3-4 ώρες . Εσείς πως είστε 

Καλημέρα!! Καλούτσικα κ εμείς, σήμερα Σαραντίζουμε!! Βόλτες βγαίνετε ;;; Εγώ φοβάμαι ακόμη.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...