Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ, εγώ είμαι στα 65 κιλα απλά με θυρεοειδη και αντισταση στην ινσουλινη οποτε πιο πολύ ρητορική ήταν η ερώτηση μου τώρα που το ξανά σκέφτομαι 😅. Εγώ χάνω τώρα με το άγχος, δεν τρώω. 

Και εγώ αρχομένη αντίσταση και αυξημένες τιμές στη καμπύλη σακχάρου οπότε παίρνω χάπι για να το ρυθμίσω !  Πάντως όντως το σερπαφαρ κάνει λίγο πρήξιμο (τουλάχιστον σε εμένα). 

Η αρχή της εγκυμοσύνης- Help

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου γεννησα και γω στις 9:30 το πρωι! Ολα πηγαν τέλεια! Δεν εμφανιστηκα γιατι χαζεύω το μπεμπουλη όλη μερα! Τωρα παλευουμε με το θηλασμο και την αυπνια φυσικα! Δεν το πιστεύω οτι τον εχω στην αγκαλιά μου! Υγεία σε όλους μας ! Να μαστε καλα! Με το καλό στις εναπομείνασες 😘😘

• Λουλούδια 1

9 ώρες πρίν, Tzeni38 είπε:

Κοριτσια μου γεννησα και γω στις 9:30 το πρωι! Ολα πηγαν τέλεια! Δεν εμφανιστηκα γιατι χαζεύω το μπεμπουλη όλη μερα! Τωρα παλευουμε με το θηλασμο και την αυπνια φυσικα! Δεν το πιστεύω οτι τον εχω στην αγκαλιά μου! Υγεία σε όλους μας ! Να μαστε καλα! Με το καλό στις εναπομείνασες 😘😘

Να τον χαίρεστε Τζένη μου! Να είναι πάντα γερός και τυχερός! Να ευχαριστηθεις αγκαλίτσες!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Tsampi είπε:

Και εγώ γέννησα !! Μας πήρε 12 ώρες βέβαια …_αλλα τα καταφέραμε με φυσιολογικό!!

Να σας ζήσει κορίτσι μου!! Να έχει πάντα υγεία και αγάπη!❤️ 12 ώρες Ε? Αυτό πρέπει να ταν ζόρι! Αλλά σημασία έχει ότι όλα πήγαν καλά!

Αααχ μόνο εγώ έμεινα ε? Κι αργώ ακόμα, αν και 39+3 σημερα😱...δεν φαίνεται να γίνεται κάτι μου είπε χτες ο γιατρός! Διαστολή δεν έχω, ο τράχηλος είναι σχετικά σκληρός και οι συσπάσεις άνευ σημασίας...Αν δεν έχω γεννήσει θα ξαναπάω Δευτέρα που έχω ΠΗΤ να δούμε τι θα κάνουμε και πότε!

Εσείς τώρα χαρείτε τα μωράκια σας κορίτσια μου κι αυτη την υπέροχη μωρουδίλα τους και με το καλό να πάτε σπίτι όσες δεν έχετε πάει και να βρείτε τις νέες σας ισορροπίες!🥰

1 hour ago, mama_katerinas είπε:

Να σας ζήσει κορίτσι μου!! Να έχει πάντα υγεία και αγάπη!❤️ 12 ώρες Ε? Αυτό πρέπει να ταν ζόρι! Αλλά σημασία έχει ότι όλα πήγαν καλά!

Αααχ μόνο εγώ έμεινα ε? Κι αργώ ακόμα, αν και 39+3 σημερα😱...δεν φαίνεται να γίνεται κάτι μου είπε χτες ο γιατρός! Διαστολή δεν έχω, ο τράχηλος είναι σχετικά σκληρός και οι συσπάσεις άνευ σημασίας...Αν δεν έχω γεννήσει θα ξαναπάω Δευτέρα που έχω ΠΗΤ να δούμε τι θα κάνουμε και πότε!

Εσείς τώρα χαρείτε τα μωράκια σας κορίτσια μου κι αυτη την υπέροχη μωρουδίλα τους και με το καλό να πάτε σπίτι όσες δεν έχετε πάει και να βρείτε τις νέες σας ισορροπίες!🥰

Τελευταία και τυχερή αυτό να σκέφτεσαι!!!!  Όλα θα πάνε κάλα!!! Να μας ενημερώσεις 

• Ευχή 1

Καλημέρα κορίτσια! Γεννήθηκε και η μπέμπα μας χτες το βράδυ! Είχα έναν εύκολο και όμορφο τοκετό! Μεγαλούτσικη βγηκε, 3750 και 53 εκατοστά. Είναι πολύ καλή, θηλάζει καλά, αν και μας βγήκε κι αυτη γκρινιαρουλα και φωνακλου!😂

Εσείς πώς είστε;πως τα πάτε;

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1
  • Λουλούδια 1

1 hour ago, mama_katerinas είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Γεννήθηκε και η μπέμπα μας χτες το βράδυ! Είχα έναν εύκολο και όμορφο τοκετό! Μεγαλούτσικη βγηκε, 3750 και 53 εκατοστά. Είναι πολύ καλή, θηλάζει καλά, αν και μας βγήκε κι αυτη γκρινιαρουλα και φωνακλου!😂

Εσείς πώς είστε;πως τα πάτε;

Να σου ζησει κοπελα μουυυ!! Μπράβο πολύ χαίρομαι!! Και μας μας την έκανε , τον υπολογίζαμε 3200 και μας έσκασε μύτη 3600😂 γερά να είναι όλα !! 
εγω ειμαι χαρούμενη πολύ αλλά ταυτόχρονα οι ορμόνες μου κάνουν πάρτυ!! Όποτε είμαι λίγο κυκλοθυμικηβ

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

16 ώρες πρίν, mama_katerinas είπε:

Τι κάνεις κορίτσι μου; Πώς τα πατε; Εμείς επιτέλους αύριο θα βγούμε να γυρίσουμε σπιτάκι μας!

Ολα καλα!!! Ειμαστε σπιτι μια βδομαδα και κανουμε το προγραμμα μας .. μαμ κακα και νανι ! Γενικοτερα μαθαινουμε μαζι του και τον χαζευουμε ολη μερα 

με το καλο να πατε σπιτι και σεις! Εσυ καλα εισαι;;;

πρίν από 30 λεπτά , Tzeni38 είπε:

Ολα καλα!!! Ειμαστε σπιτι μια βδομαδα και κανουμε το προγραμμα μας .. μαμ κακα και νανι ! Γενικοτερα μαθαινουμε μαζι του και τον χαζευουμε ολη μερα 

με το καλο να πατε σπιτι και σεις! Εσυ καλα εισαι;;;

Ναι ευτυχώς είμαι πολύ καλά! Βασικά αυτή τη φορά δεν μου έκανε ούτε τομή από κάτω και ήμουν σαν να μη συνέβη ποτέ τίποτα! Ανυπομονώ να πάω σπίτι γιατί μου έχει λείψει και η μεγάλη μου τόσες μέρες!!!

Μπράβο βρε Τζένη μου! Πόσο φοβερή είναι όλη αυτή η φάση, αν και με δυσκολίες πάντα σου μένει αυτό το χαμόγελο στο τέλος!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , mama_katerinas είπε:

Ναι ευτυχώς είμαι πολύ καλά! Βασικά αυτή τη φορά δεν μου έκανε ούτε τομή από κάτω και ήμουν σαν να μη συνέβη ποτέ τίποτα! Ανυπομονώ να πάω σπίτι γιατί μου έχει λείψει και η μεγάλη μου τόσες μέρες!!!

Μπράβο βρε Τζένη μου! Πόσο φοβερή είναι όλη αυτή η φάση, αν και με δυσκολίες πάντα σου μένει αυτό το χαμόγελο στο τέλος!

Οπως τα λες ακριβως! Μπραβο που πηγαν ολα καλα!! Αντε να πας να δεις και τη μικρη σου να κανετε αγκαλιες 

με το καλο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...