Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Το πρωτο εννοουσα-αφου λες δεν μεγαλωνε κιολας μαλλον δε θα ηταν καλο.. Καταλαβαινω απολυτα πως βαρεθηκες.. εχεις ταλαιπωρηθει παρα πολυ σωματικα κ ψυχολογικα..εισαι τοσο μεγαλο διαστημα non stop σε ωοληψιες.. σε θαυμαζω πραγμαρικα που το κανεις ολο αυτο.. θα περιμένουμε το πρωι τα νεα σου απο τον υπερηχο..

Καλημέρα!Δε ξέρουμε αν θα μεγάλωνε! Ηταν υπέρηχος Β φάσης, 1 βδομάδα μετά την ωοληψια. Το είδαν υπερηχογραφικα μια φορά, ήταν 10mm τη προηγούμενη Τριτη και μου είπαν πως δε θα προλάβουμε να το πάρουμε γιατί είναι μικρό και θα αδιαθετήσω. Όντως αδιαθέτησα λοιπόν μια βδομάδα μετά. Αν έγινε κύστη όντως θα έπρεπε να το είχαμε πάρει, αυτό είναι άλλωστε κ εν μέρει το νόημα της Β φάσης. Να καθαρίζεις και από κύστες και να αξιοποιούνται όλα τα ωοθηλακια του κύκλου σε περίπτωση που έχουν ωάριο. 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

1 hour ago, Αννούλαααα είπε:

Το πύον βγήκε όλο...μετά αίμα κ μετά μου σταμάτησε το αίμα σταμάτησα ... Έπρεπε κι άλλο? Μήπως είχε ρίζα? Πφφφφ ρε τι έπαθα....

Μια χαρά τα έκανες, πέρνα το με βαμβάκι και καθαρό οινόπνευμα γιατί μένει ανοιχτό. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!! Σήμερα πήγα με πολύ άγχος για να κάνω καμπύλη σακχάρου, φοβόμουν μην κάνω εμετό! Όμως μου έστιψε μισό λεμόνι μέσα και πραγματικά ήταν σωτήριο! Το ήπια αρκετά άνετα και ούτε ανακατευομουν μετά. Ελπίζω να βγει καλή η καμπύλη γιατί τα έχω φάει τα γλυκάκια μου σε αυτή την εγκυμοσύνη! 

Εμένα ο τράχηλος κλειστός με μήκος 32, τέλεια μου είπε. Από κιλά έχω πάρει μόνο 1 κιλό όμως μου είπε να προσέξω να πάρω συνολικά το πολύ 12. Στο γιο μου είχα πάρει 13 κιλά και τα έχασα πολύ εύκολα παρόλο που θήλαζα. Τα πιο πολλά κιλά τα παίρνουμε προς το τέλος οπότε τώρα στην αρχή θέλει λίγη εγκράτεια. 

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 3
  • Δύναμη! 1

πρίν από 37 λεπτά , Efaki είπε:

@Eternity μόνο ένα κιλό???τίποτα δεν είναι!!πως το καταφέρνεις?
Εγω ήδη πρέπει ν χω πάρει 3 με 4.Καλα αποτελέσματα να εχεις!!

Οι εμετοι και οι αναγουλες έκαναν και κάτι καλό!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Οι εμετοι και οι αναγουλες έκαναν και κάτι καλό!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

Στον γιο μου, το 1ο τρίμηνο είχα χάσει 3 κιλά χωρίς βέβαια να έχω εμετούς ή αναγουλες. Δεν ήθελα καθόλου γλυκά (σε αντίθεση με εκτός εγκυμοσύνης κατάσταση) και γενικά δεν ήθελα να τρώω, μόνο να κοιμάμαι. Αργότερα που μου άνοιξε η όρεξη, μου κόπηκε απότομα επειδή είχα θέμα με το σάκχαρο και έπρεπε να προσέχω για να μη χρειαστεί να πάρω ινσουλίνη. Οπότε τρυπιομουν και μέτριομουν μετά από κάθε γεύμα. Αυτή τη φορά έχω κάνει πολλές ατασθαλίες αλλά τουλάχιστον με έσωσαν κάπως οι εμετοι. Ελπίζω να βγει μόνο καλή η καμπύλη αλλιώς θα αρχίσω πάλι να τρυπιεμαι... Βέβαια και 13 κιλά που είχα πάρει, προς το τέλος ένιωθα να μη μπορώ να πάρω ανάσα, δε μπορώ να φανταστώ πώς θα ήταν να έχω πάρει περισσότερα και πώς θα κατάφερνα να γεννήσω φυσιολογικα. Ιδανικά θα ήθελα να γεννηθεί λιγότερο από 4 κιλά αυτή τη φορά. Δυστυχώς ούτε να φάμε και χωρίς τύψεις δε μπορούμε! 

• Μου αρέσει 2

14 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Καλημέρα σε όλη την ομαδάρα ...

Όλες μπορούμε να τα καταφέρουμε... Εγώ είμαι πολύ του προγράμματος... Πχ όταν ήμουν πρωινή ξυπνούσα από τις 5...5 κ κάτι ...ετοιμάζουν εγώ, έφτιαχνα γάλατα ... Ξυπνούσα τα παιδιά ένα ένα τα έντυνα τους έβαζα λίγα παιδικά να δουν κ να πιουν το γάλα...ωστόσο μάζευα δωμάτια ...κουζίνα ότι είναι... Τα κατέβαζα στο σχολικό κ έφευγα για δουλειά...  Στην επιστροφή έκανα ένα μπάνιο,έβαζα το φαγητό να γίνει κ κάθε μέρα έκανα κ μια επιπλέον δουλειά πριν γυρίσουν τα παιδιά ...πχ την μια πλυντήριο ..την άλλη σίδερο... Την άλλη το μπάνιο...κάπως έτσι...

Όταν ήμουν απογευματινή... Ξυπνούσα να τα ετοιμάσω πάλι... Εκεί τα κατέβαζε ο μπαμπάς κάτω ... Οπότε εγώ μαζευα πάλι το σπίτι... Φαγητό κ ότι άλλο έκανα επιπλέον μέχρι να φύγω το μεσημερι για δουλειά...αλλά σταματούσα λίγο νωρίτερα φυσικά να ξεκουραστώ κ να ετοιμαστώ ...  Όλα γίνονται...όλα τα μπορούμε .... Κυριακή ήταν free ...🤣

Τράχηλος εγώ 35...

Ρε κορίτσια δεν έχω αναφέρει κάτι τόσο καιρό...ήθελα να δω πως θα κυλήσει... Στο δεξί μου στήθος δύο τρεις μέρες πριν την Νιπτ στο σημείο της ρωγας... Όχι στην θηλή,στην ρώγα δίπλα δίπλα έβγαλα ένα σπυράκι... Μεγάλωσε λιγάκι...μετά από μέρες είδα μύτη...το πάτησα έβγαλε πύον κ αίμα... Λέω λογικά θα φύγει τώρα ... Χθες πάλι το ίδιο... Πάλι είχε μεγαλώσει κ πάλι πύον με αίμα... Έχει τύχει σε καμμία?... Λέτε να είναι κάτι κακό?... Διάβασα ότι μπορεί να είναι κ φλεγμονή...πφφφφ... Έχω αγχωθει πολύ... Μην είναι κάτι κακό βασικά... Αν είναι φλεγμονή οκ...

Καλησπέρα στην ομάδα σας!Είμαι από την ομάδα του Νοεμβρίου και το φόρουμ μου κράτησε πολύ ωραία παρέα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου και πλέον τώρα που θηλάζω!"Πετάχτηκα " γιατί είδα το μήνυμά σου @Αννούλαααα!Απο την περιγραφή μου θύμισε ενα αντίστοιχο  "σπυρακι " που είχα και εγώ στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου το 2019!Ήταν και εμένα πολύ κοντά στη ρογα και όταν το πίεσα βγήκε σαν σμηγμα και μετά αίμα!Ωστόσο,παρατήρησα ότι γρήγορα ξαναγεμισε !Τελικά το έδειξα στον γυναικολόγο μου και ήταν γαλακτοφόρος πόρος!Ήμουν τότε λίγες εβδομάδες πριν γεννήσω και μου σύστησε να βάλω fucicort ,για να είναι έτοιμο το στήθος όταν γεννήσω να θηλασω!Θυμάμαι άργησε σχετικά να κλείσει και είχα μόνιμα την εντύπωση μέχρι να επουλωθει,σα να είναι σπυρακι με πόρο που έπρεπε να σπάσω!Έτσι έμοιαζε!Αλλά ο γιατρός ήταν πολύ κάθετος ότι δεν έπρεπε να το ξαναπειραξω,για να μην προκληθεί μόλυνση. 

Και πολύ καιρό αφού γέννησα,πάλι είχα βρει κάτι σαν σπυρακι (σαν μικρός μαύρος πόρος,ακριβως στο κάτω μέρος της ρογας),αλλά τότε μου είπε ο γιατρός μου ότι  κάπως τραυματιστηκε η περιοχή,ακόμα και από ένα πολύ στενό σουτιέν πιθανότατα!Μου συστησε να μην πειράξω τίποτα ,αλλά δε μου έδωσε  κάποια αλοιφή. Είπε θα περάσει μόνο του και όντως έτσι και εγινε.

Οπότε μην ανησυχείς,απλά αν δεις ότι δεν περνάει,καλού κακού δείξ' το στον γιατρό σου ,μήπως χρειαστεί να εφαρμόσεις κάποια κρέμα!Αλλά κάτι κακό δεν είναι,γιατί και εγώ τότε θυμάμαι είχα φρικάρει και αυτό σκεφτόμουν!

Καλή συνέχεια σε όλες και να έχετε μια όμορφη εγκυμοσύνη!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , Anna1986 είπε:

Καλησπέρα στην ομάδα σας!Είμαι από την ομάδα του Νοεμβρίου και το φόρουμ μου κράτησε πολύ ωραία παρέα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου και πλέον τώρα που θηλάζω!"Πετάχτηκα " γιατί είδα το μήνυμά σου @Αννούλαααα!Απο την περιγραφή μου θύμισε ενα αντίστοιχο  "σπυρακι " που είχα και εγώ στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου το 2019!Ήταν και εμένα πολύ κοντά στη ρογα και όταν το πίεσα βγήκε σαν σμηγμα και μετά αίμα!Ωστόσο,παρατήρησα ότι γρήγορα ξαναγεμισε !Τελικά το έδειξα στον γυναικολόγο μου και ήταν γαλακτοφόρος πόρος!Ήμουν τότε λίγες εβδομάδες πριν γεννήσω και μου σύστησε να βάλω fucicort ,για να είναι έτοιμο το στήθος όταν γεννήσω να θηλασω!Θυμάμαι άργησε σχετικά να κλείσει και είχα μόνιμα την εντύπωση μέχρι να επουλωθει,σα να είναι σπυρακι με πόρο που έπρεπε να σπάσω!Έτσι έμοιαζε!Αλλά ο γιατρός ήταν πολύ κάθετος ότι δεν έπρεπε να το ξαναπειραξω,για να μην προκληθεί μόλυνση. 

Και πολύ καιρό αφού γέννησα,πάλι είχα βρει κάτι σαν σπυρακι (σαν μικρός μαύρος πόρος,ακριβως στο κάτω μέρος της ρογας),αλλά τότε μου είπε ο γιατρός μου ότι  κάπως τραυματιστηκε η περιοχή,ακόμα και από ένα πολύ στενό σουτιέν πιθανότατα!Μου συστησε να μην πειράξω τίποτα ,αλλά δε μου έδωσε  κάποια αλοιφή. Είπε θα περάσει μόνο του και όντως έτσι και εγινε.

Οπότε μην ανησυχείς,απλά αν δεις ότι δεν περνάει,καλού κακού δείξ' το στον γιατρό σου ,μήπως χρειαστεί να εφαρμόσεις κάποια κρέμα!Αλλά κάτι κακό δεν είναι,γιατί και εγώ τότε θυμάμαι είχα φρικάρει και αυτό σκεφτόμουν!

Ευχαριστούμε !Να σου ζήσει το μωράκι σου !🥰

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Αχχχχ κορίτσι μου πόσο σε ευχαριστώ για την απάντηση σου να είσαι καλά... Να χαίρεσαι τα παιδάκια κ ότι καλύτερο στην οικογένεια σας... Με ηρεμησες αρκετά ,σε ευχαριστώ κ πάλι...

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Καλησπέρα κορίτσια!

@Αννούλαααα έχω πάθει σοκ με τον προγραμματισμό σου.. μπράβο σου αλήθεια...αυτό που σίγουρα δεν θα έκανα ήταν να ξυπνήσω 5 το πρωί ενώ τα μωρά κοιμούνται.. ιεροσυλία 🤣 πραγματικά δεν έχω ξυπνήσει ποτέ έστω και μια ώρα νωρίτερα να κάνω δουλειές ενω κοιμάται η μικρή..μόνο σε ειδικές περιπτώσεις αν έχω να πάω πουθενά κλπ..δλδ εγώ μπορει να έστελνα τα παιδιά μου με κρουασάν συσκευασμένα στο σχολείο που λέει ο λόγος..κ μ αυτά που μου γραψες σιγουρευτηκα πόσο πολύ θα αργήσω να δουλέψω. 5 το πρωί ρε θηρίο? Κ μετά δουλευες κιολας? Απίστευτο.. εγώ 5 το πρωί ίσως έχω να ξυπνήσω όταν δίναμε πανελλήνιες..άντε κ σε κάνα δύσκολο μάθημα στη σχολή.. 

Δεν έχω στο περιβάλλον μου κάποια μαμά που να δουλεύει..ή να δουλεύει κ να μην έχει βοήθεια.. οπότε γ αυτό μου κανει εντύπωση.. εγώ ας πούμε με το πρόγραμμα παράλληλοι οι δρόμοι.. φαντάζομαι όταν έρθει το ζόρι θα προσαρμοστώ.. 

Μπράβο σου αλήθεια..

Όσο για το σπυράκι απλά βαζε οινόπνευμα να μη μολυνθεί..ίσως ειναι από τις ορμόνες...

Ου@Angel-11 ναι η προγεστερόνη βοηθάει στον τράχηλο.. παίρνεις πόσιμη ή την βάζεις κολπικά? Εγω είχα πάρει λιγο καιρό προληπτικά στην παλινδρομη που φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλα...κ ήμουν κομμάτια..υπνηλία φουλ.. σε άλλους ακούω ότι φέρνουν αναγουλες.. εμετούς.. καλά κάνεις κ παίρνεις κάθε τι προληπτικά..κ που παρακολουθείς τον τράχηλο.. κ εγώ για αυτό θέλω να πηγαίνω το πολύ εντός δύο εβδομάδων..για να βλέπουμε κ τον τράχηλο.. στην ομάδα του Μαρτίου ήταν κ δύο κοπέλες που είχαν κάνει περίδεση κ την είχαν βγάλει ξάπλα πόσους μήνες..

@Semi92 ελπίζω να έρθει το επόμενο μωράκι όταν θα είστε έτοιμοι..κ να σας διώξει κάθε πίκρα.. δυστυχώς οι αποβολές συμβαίνουν πολύ συχνά..και στις περισσότερες κοπέλες..παρόλα αυτά στο τέλος παίρνουμε γερά μωράκια στις αγκαλιές μας... Μόνο μην αφήσεις να σε επηρεάσει πολύ..γιατί έχω ακούσει ότι λόγω κακής ψυχολογιας δεν μπορούσαν να ξανά μείνουν.. 

Εγώ πάντως στην πρώτη που ήταν βιοχημική κ δεν είχα άλλο μωρό..έκανα σκέψεις παρηγοριάς τύπου; Θα συνεχίζω να πίνω καφέ κ να καπνίζω λίγο καιρο ακόμα, θα κάνουμε πολύ σεξ, θα παραμείνω στα κιλά μου, να χαρώ τα καλοκαιρινά μου ρούχα που πιθανόν το επόμενο καλοκαίρι δεν θα μου κάνουν.σκεφτομουν ότι αφού έμεινα μια φορά εύκολα..θα ξανά μείνω.. κ όντως καπάκι έμεινα πάλι..η αποβολή ήταν η τελευταία μου περίοδος.. κ έτσι γνώρισα την κόρη μου.. 

Τώρα στην παλινδρομη επειδή ήταν 9η βδομάδα.. ψυχολογικά επηρεάστηκα πιο πολύ..κ ας είχα ένα μωρό στην αγκαλιά.. αλλά κ εκεί έκανα σκέψεις ότι αφού δε το προγραμματισαμε..δεν ήμασταν έτοιμοι για το δεύτερο..θα έχω περισσότερο ποιοτικό χρόνο να απολαύσω με την κόρη μου ...θα παμε τις θάλασσες μας το καλοκαίρι..ενα ταξίδι στο εξωτερικό που τόσο ήθελα .. θα χαρώ τα κιλά που έχασα απ' την προηγούμενη εγκυμοσύνη.. 

Και κάπως έτσι μου" χρυσωνα" το χάπι για δύο απώλειες..ώστε να μην πέφτω ψυχολογικα.. σίγουρα μακάρι να προχωρούσαν οι εγκυμοσύνες κ ας έπαιρνα κιλά..κ ας μην έκανα ταξίδι κλπ κλπ.. αλλά κάπως παρηγοριεσαι κ ανεβαίνεις ψυχολογικά.

Η παλιά μου γυναικολόγοςς στην παλινδρομη μου είχε πει εντάξει χαλάρωσε..ακόμα δεν ήταν κάτι άξιο θρήνου.. λέω εντάξει για εσάς μπορεί να είναι μια μάζα με αίμα ..αλλά για μένα είναι μια ψυχούλα που δεν πρόλαβε να μεγαλώσει..

Καλή δύναμη...♥️

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, WomensPower είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

@Αννούλαααα έχω πάθει σοκ με τον προγραμματισμό σου.. μπράβο σου αλήθεια...αυτό που σίγουρα δεν θα έκανα ήταν να ξυπνήσω 5 το πρωί ενώ τα μωρά κοιμούνται.. ιεροσυλία 🤣 πραγματικά δεν έχω ξυπνήσει ποτέ έστω και μια ώρα νωρίτερα να κάνω δουλειές ενω κοιμάται η μικρή..μόνο σε ειδικές περιπτώσεις αν έχω να πάω πουθενά κλπ..δλδ εγώ μπορει να έστελνα τα παιδιά μου με κρουασάν συσκευασμένα στο σχολείο που λέει ο λόγος..κ μ αυτά που μου γραψες σιγουρευτηκα πόσο πολύ θα αργήσω να δουλέψω. 5 το πρωί ρε θηρίο? Κ μετά δουλευες κιολας? Απίστευτο.. εγώ 5 το πρωί ίσως έχω να ξυπνήσω όταν δίναμε πανελλήνιες..άντε κ σε κάνα δύσκολο μάθημα στη σχολή.. 

Δεν έχω στο περιβάλλον μου κάποια μαμά που να δουλεύει..ή να δουλεύει κ να μην έχει βοήθεια.. οπότε γ αυτό μου κανει εντύπωση.. εγώ ας πούμε με το πρόγραμμα παράλληλοι οι δρόμοι.. φαντάζομαι όταν έρθει το ζόρι θα προσαρμοστώ.. 

Μπράβο σου αλήθεια..

Όσο για το σπυράκι απλά βαζε οινόπνευμα να μη μολυνθεί..ίσως ειναι από τις ορμόνες...

Ου@Angel-11 ναι η προγεστερόνη βοηθάει στον τράχηλο.. παίρνεις πόσιμη ή την βάζεις κολπικά? Εγω είχα πάρει λιγο καιρό προληπτικά στην παλινδρομη που φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλα...κ ήμουν κομμάτια..υπνηλία φουλ.. σε άλλους ακούω ότι φέρνουν αναγουλες.. εμετούς.. καλά κάνεις κ παίρνεις κάθε τι προληπτικά..κ που παρακολουθείς τον τράχηλο.. κ εγώ για αυτό θέλω να πηγαίνω το πολύ εντός δύο εβδομάδων..για να βλέπουμε κ τον τράχηλο.. στην ομάδα του Μαρτίου ήταν κ δύο κοπέλες που είχαν κάνει περίδεση κ την είχαν βγάλει ξάπλα πόσους μήνες..

@Semi92 ελπίζω να έρθει το επόμενο μωράκι όταν θα είστε έτοιμοι..κ να σας διώξει κάθε πίκρα.. δυστυχώς οι αποβολές συμβαίνουν πολύ συχνά..και στις περισσότερες κοπέλες..παρόλα αυτά στο τέλος παίρνουμε γερά μωράκια στις αγκαλιές μας... Μόνο μην αφήσεις να σε επηρεάσει πολύ..γιατί έχω ακούσει ότι λόγω κακής ψυχολογιας δεν μπορούσαν να ξανά μείνουν.. 

Εγώ πάντως στην πρώτη που ήταν βιοχημική κ δεν είχα άλλο μωρό..έκανα σκέψεις παρηγοριάς τύπου; Θα συνεχίζω να πίνω καφέ κ να καπνίζω λίγο καιρο ακόμα, θα κάνουμε πολύ σεξ, θα παραμείνω στα κιλά μου, να χαρώ τα καλοκαιρινά μου ρούχα που πιθανόν το επόμενο καλοκαίρι δεν θα μου κάνουν.σκεφτομουν ότι αφού έμεινα μια φορά εύκολα..θα ξανά μείνω.. κ όντως καπάκι έμεινα πάλι..η αποβολή ήταν η τελευταία μου περίοδος.. κ έτσι γνώρισα την κόρη μου.. 

Τώρα στην παλινδρομη επειδή ήταν 9η βδομάδα.. ψυχολογικά επηρεάστηκα πιο πολύ..κ ας είχα ένα μωρό στην αγκαλιά.. αλλά κ εκεί έκανα σκέψεις ότι αφού δε το προγραμματισαμε..δεν ήμασταν έτοιμοι για το δεύτερο..θα έχω περισσότερο ποιοτικό χρόνο να απολαύσω με την κόρη μου ...θα παμε τις θάλασσες μας το καλοκαίρι..ενα ταξίδι στο εξωτερικό που τόσο ήθελα .. θα χαρώ τα κιλά που έχασα απ' την προηγούμενη εγκυμοσύνη.. 

Και κάπως έτσι μου" χρυσωνα" το χάπι για δύο απώλειες..ώστε να μην πέφτω ψυχολογικα.. σίγουρα μακάρι να προχωρούσαν οι εγκυμοσύνες κ ας έπαιρνα κιλά..κ ας μην έκανα ταξίδι κλπ κλπ.. αλλά κάπως παρηγοριεσαι κ ανεβαίνεις ψυχολογικά.

Η παλιά μου γυναικολόγοςς στην παλινδρομη μου είχε πει εντάξει χαλάρωσε..ακόμα δεν ήταν κάτι άξιο θρήνου.. λέω εντάξει για εσάς μπορεί να είναι μια μάζα με αίμα ..αλλά για μένα είναι μια ψυχούλα που δεν πρόλαβε να μεγαλώσει..

Καλή δύναμη...♥️

Τους πρώτους μήνες κολπικά τα υπόθετα (utrogestan)και μετά προσθέσαμε και μια κρέμα κολπική(vasclor) και σιγά σιγά θα κόψω τα Utrogestan.Ναι η αλήθεια είναι οτι αφού πάνε όλα καλά δεν θα ήθελα καμιά δυσάρεστη έκπληξη με τον τράχηλο οπότε προτιμώ να παίρνω κάτι προληπτικά και να το ελέγχω παρά να μην ξέρουμε τι γίνεται .Βέβαια και εγώ κυρίως ξάπλα την βγάζω αλλά δεν πειράζει .Καταλαβαίνω οτι είναι κάπως μέσα στην υπερβολή του γιατρού βέβαια, για να μην γίνει κάτι, αλλά το συνήθισα και λέω χαλάλι.Από συμπτώματα ήταν χειρότερα όταν χρειάστηκε να πάρω utrogestan από το στόμα.Έχανα τον κόσμο γύρω μου .Κολπικά ήταν κάπως πιο ήπια και μετά από κανένα μήνα κάπως τα συνήθισα .Αλλά εντάξει η κρέμα είναι ότι χειρότερο.Μονίμως βρεγμένη λες κ κατουρήθηκα και ας μην μιλήσω για τα υπολείμματα που αφήνει .Αλλά αφού και αυτή κάνει τη δουλειά της χαλάλι κ αυτή.

Κάπως έτσι προσπαθούσα να σκεφτώ και εγώ .Του τύπου δεν φτιάξαμε ακόμη το σπίτι ,ευκαιρία να δουλέψω λίγο καιρό ακόμη κτλ κτλ οτιδήποτε για να μην πέσω στα πατώματα.

Καλά η κουβέντα αυτή από γιατρό απαράδεκτη .Το αν και πόσο θέλει ο άλλος να θρηνήσει είναι δικαίωμά του ακόμη και αν απλά πρόλαβε να δει μια δεύτερη γραμμούλα στο τεστ και τίποτα παραπάνω. Καμιά φορά είναι λίγο ψυχροί οι γιατροί σε τέτοια.

9 ώρες πρίν, WomensPower είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Μπράβο σου αλήθεια..

Καλή δύναμη...♥️

Καλημέρα σε όλη την ομάδα... Χαχαχα γελάω έτσι όπως τα λες... Κοίτα ούτε εγώ θέλω να ξυπνάω τόσο νωρίς... Αλλά αφού έπρεπε να ετοιμαστώ για δουλειά κ να ξυπνήσω κ να ετοιμάσω τα παιδιά δεν είχα άλλη επιλογή... Τώρα που έχω σταματήσει από την δουλειά υπάρχουν μέρες που σηκώνομαι 5.30 με 6 πάρα... Προσαρμοζόμαστε βάση με τις υποχρεώσεις μας ... Κ εσύ θα τα έκανες,γιατί αλλιώς δεν βγαίνει ... Συνηθίζουμε αναγκάστηκα... Έχω περιέργεια να δω με τα τρία πως θα είμαι... Συν από Σεπτέμβρη του 26' που θα πάω για δουλειά πρώτα ο Θεός....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Καλημέρα σε όλη την ομάδα... Χαχαχα γελάω έτσι όπως τα λες... Κοίτα ούτε εγώ θέλω να ξυπνάω τόσο νωρίς... Αλλά αφού έπρεπε να ετοιμαστώ για δουλειά κ να ξυπνήσω κ να ετοιμάσω τα παιδιά δεν είχα άλλη επιλογή... Τώρα που έχω σταματήσει από την δουλειά υπάρχουν μέρες που σηκώνομαι 5.30 με 6 πάρα... Προσαρμοζόμαστε βάση με τις υποχρεώσεις μας ... Κ εσύ θα τα έκανες,γιατί αλλιώς δεν βγαίνει ... Συνηθίζουμε αναγκάστηκα... Έχω περιέργεια να δω με τα τρία πως θα είμαι... Συν από Σεπτέμβρη του 26' που θα πάω για δουλειά πρώτα ο Θεός....

Εγώ έχω απορία τι ώρα κοιμόσουν για να σηκωθείς στις 5!!!  😄

Καλημέρα!

• Χαχα 1

2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ έχω απορία τι ώρα κοιμόσουν για να σηκωθείς στις 5!!!  😄

Καλημέρα!

Στις 9...🤣🤣🤣🤣🤣 Όταν ήμουν πρωινή...όταν ήμουν απογευματινή στο κλείσιμο κατά τις 10 -10.30... 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κι από μένα! Τι κάνετε πως είστε; Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Έχετε ξεκινήσει να βάζεται κρεμούλα για τις ραγάδες κι αν ναι ποια; Εγω στις προηγούμενες εγκυμοσύνες χρησιμοποιούσα την prevenstria της frezyderm μετά το ντουζ μου! Τωρα ακόμα δεν έχω αγοράσει καμία! Επίσης με τις αυχενικές τελειώσατε όλες οι κοπέλες γιατί είμαστε πολλές και μπερδεύομαι δεν τα θυμάμαι και όλα! 🤣😜

• Μου αρέσει 2

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 56 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Καλησπέρα κι από μένα! Τι κάνετε πως είστε; Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Έχετε ξεκινήσει να βάζεται κρεμούλα για τις ραγάδες κι αν ναι ποια; Εγω στις προηγούμενες εγκυμοσύνες χρησιμοποιούσα την prevenstria της frezyderm μετά το ντουζ μου! Τωρα ακόμα δεν έχω αγοράσει καμία! Επίσης με τις αυχενικές τελειώσατε όλες οι κοπέλες γιατί είμαστε πολλές και μπερδεύομαι δεν τα θυμάμαι και όλα! 🤣😜

Καλησπέρα!Εγώ χρησιμοποιώ το Bio-Oil μέχρι τώρα και απλή ενυδατική όταν νιώθω ότι το δέρμα αφυδατώνεται μέσα στη μέρα .Καλό μου φαίνεται.Βέβαια είναι λίγο ενοχλητικό μέχρι να απορροφηθεί σε σχέση με κάποια κρέμα φαντάζομαι.Πως σου είχε φανεί η κρέμα της frezyderm?

Αν κάποια κοπέλα έχει βρει καμιά κρέμα θαυματουργή ας τη μοιραστεί μαζί μας.🥰 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Myrtoulita είπε:

Ναι εγώ έχω ξεκινήσει κρέμα της mustela είναι κ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης κ μετά...

Αχχχχ κ εγώ μπερδευομαι 🤣

πρίν από 32 λεπτά , Angel-11 είπε:

Καλησπέρα!Εγώ χρησιμοποιώ το Bio-Oil μέχρι τώρα και απλή ενυδατική όταν νιώθω ότι το δέρμα αφυδατώνεται μέσα στη μέρα .Καλό μου φαίνεται.Βέβαια είναι λίγο ενοχλητικό μέχρι να απορροφηθεί σε σχέση με κάποια κρέμα φαντάζομαι.Πως σου είχε φανεί η κρέμα της frezyderm?

Αν κάποια κοπέλα έχει βρει καμιά κρέμα θαυματουργή ας τη μοιραστεί μαζί μας.🥰 

Λοιπόν στις δύο άλλες εγκυμοσύνες έπαιρνα της mustela πάλι αλλά το λαδακι... Φοβεροοοοο...άφηνε ωραία αίσθηση κ αμέσως το απορροφούσε το δέρμα ... Αυτή τώρα που πήρα είναι αυτό που λες αφήνει μια αίσθηση περίεργη... Αλλά πατάω ότι είναι καλή εταιρία..θα δείξει το αποτέλεσμα...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...