Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, επέστρεψα και εγώ μετά από πολλή άρνηση και αποστασιοποίηση να μοιραστώ τον πόνο μου, όχι ότι αυτό θα αλλάξει κάτι στην κατάσταση. Τελείωσα το δεύτερο κύκλο διέγερσης με νέο φάρμακο, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι μου ταίριαξε καλύτερα από το πρώτο γιατί βλέπαμε 10 ωοθυλάκια και η δεύτερη μέτρηση της οιστραδιόλης έφτασε 3 χιλιάδες... Χθες έγινε η ωοληψία και έμαθα ότι πήραμε 6 γιατί τα 3 ήταν άδεια. Σήμερα μου είπαν ότι τα 4 γονιμοποιηθηκαν. Ο άντρας μου λεει οκ τα ίδια με την πρώτη φορά που ουσιαστικά μείναμε με 4 των 3 ημερών..Τώρα φυσικά εγώ σκέφτομαι πόσα θα φτάσουν τελικά 3η ημέρα και ότι δεν αξίζει να κάνω όλο αυτό για 1 προσπάθεια/ευκαιρία... Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα σε ρίχνει εκεί που πας να ανέβεις λίγο ψυχολογικά..

• Ευχή 1
      • Δύναμη! 1

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Όχι μωρέ τώρα έχει πολλές ιώσεις.  Μην ανχωνεσε ! 

Μακάρι!!! Ο γιατρός μου είπε αν κολλήσω θα περάσω άσχημα αλλά δεν κάνει κακό στα μωράκια!

Το πιο δύσκολο της υπόθεσης είναι το άγχος του άντρα μου μην πάθω κάτι χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Μακάρι!!! Ο γιατρός μου είπε αν κολλήσω θα περάσω άσχημα αλλά δεν κάνει κακό στα μωράκια!

Το πιο δύσκολο της υπόθεσης είναι το άγχος του άντρα μου μην πάθω κάτι χαχαχαχαχα

Πες να μην ανχωνετε Κ σε πονοκεφαλιαζει κιόλας δεν φτάνει το κρύωμα ! Δεν παθαίνεις τίποτα μωρέ ξεκούρασου με τα ζεστά σου Κ θα συνέλθεις όλα καλά ! 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Alex@ είπε:

Ευχαριστώ πολύ!! Μάλλον θα πάμε με τον πολιτικό να τελειώνουμε. Την θέλει την βέρα λέει χαχαχαχ 

Επίσης, καθώς ψάχνουμε σπίτι τη Παρασκευή πήγαμε να δούμε ένα και μας έφαγε το κρύο.

Σήμερα σηκώθηκα με βήχα, όχι ξηρό αλλά ούτε και αμάν βαθύ, νιώθω λίγο τον λαιμό ερεθισμένο, να γρατζουνάει αλλά μπορώ να φάω και να πιω, ένιωθα καλά όμως μέχρι πριν καμιά 1.5 ώρα που ένιωθα κόπωση, έβαλα θερμόμετρο και έδειξε 37.5, επίσης έχω μυικους πόνους στα πόδια αλλά αυτο ίσως να είναι και επειδή κοιμάμαι πλάγια συνέχεια. Περιμένω τον άντρα μου να φέρει ντεπόν.

Λέτε να είναι γρίπη Α;; ελπίζω σε κοινό κρυολόγημα 

Περαστικά σου κορίτσι μου...κάνε ένα τεστ τριπλό αύριο να είσαι σίγουρη...αν κ πλέον τα περνάμε πιο καλά...

Εμβόλιο έχεις κάνει?

@Eustathia δεν έχουμε συζητήσει ακόμα σε αυτό το μωρο...αλλά έχω γεννήσει τα άλλα δύο στον ίδιο κ δεν μας πήρε πολλά κ τις δύο φορές... Οπότε πιστεύω θα μου πει τα ίδια.... Μετά την β επιπέδου στις 26 εβδομάδες που θα πάμε θα τον ρωτήσουμε...

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

4 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Περαστικά σου κορίτσι μου...κάνε ένα τεστ τριπλό αύριο να είσαι σίγουρη...αν κ πλέον τα περνάμε πιο καλά...

Εμβόλιο έχεις κάνει?

@Eustathia δεν έχουμε συζητήσει ακόμα σε αυτό το μωρο...αλλά έχω γεννήσει τα άλλα δύο στον ίδιο κ δεν μας πήρε πολλά κ τις δύο φορές... Οπότε πιστεύω θα μου πει τα ίδια.... Μετά την β επιπέδου στις 26 εβδομάδες που θα πάμε θα τον ρωτήσουμε...

Δεν έκανα το εμβολιο  έφτασα ως εδώ κ είπα αντε ας μη το κάνω, φεύγει ο χειμώνας.

Αυτό που με ανησυχεί είναι πως τα μωρά δεν είναι δραστήρια σήμερα, νιώθω κάποιες μικρές κινήσεις, όχι σαν χτες έντονα 

Λέω θα είναι το άγχος, δεν ξέρω, ή μπορεί από τον πυρετό.

πρίν από 21 λεπτά , Alex@ είπε:

Δεν έκανα το εμβολιο  έφτασα ως εδώ κ είπα αντε ας μη το κάνω, φεύγει ο χειμώνας.

Αυτό που με ανησυχεί είναι πως τα μωρά δεν είναι δραστήρια σήμερα, νιώθω κάποιες μικρές κινήσεις, όχι σαν χτες έντονα 

Λέω θα είναι το άγχος, δεν ξέρω, ή μπορεί από τον πυρετό.

😔😔😔 Μην αγχώνεσαι... Πινε κανένα ντεπον ή ότι άλλο σου επιτρέπει ο γιατρός σου ...όλα καλά θα πάνε...ίσως θα ταλαιπωρηθείται αλλά όλα θα πάνε τέλεια...κ εγώ δεν το νιώθω καλά...πιστεύω όμως πλέον θα έπρεπε... Ακόμα που κ που σαν φτερούγισμα λίγο πιο έντονα νιώθω... Μια δυο φορές την ημέρα...😔😔😔😔 Περαστικά σου κορίτσι μου...πυρετό πόσο φτάνεις?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα! Μετά την @Angel-11ήρθα κι εγώ να μιλήσω για τη δική μου περιπέτεια. Αργά το βράδυ του Σαββάτου, ξημερώματα προς Κυριακή κατά τις 2.30 το βράδυ, ξύπνησα απότομα στον ύπνο μου και είχα ταχυκαρδία. Δε θυμάμαι αν έβλεπα κάποιο όνειρο. Προσπάθησα να ηρεμήσω όμως ένιωθα να μη μπορώ να πάρω ανάσα. Σηκώθηκα για να φύγω γρήγορα από το δωμάτιο γιατί ένιωθα να πνίγομαι. Πήγα να ουρησω στο μπάνιο κι εκεί με έπιασε κρύος ιδρώτας και άρχισα να ζαλίζομαι. Έχοντας ανεβάσει μόνο το εσώρουχο και όχι την πιτζαμα, πήγα να βγω γρήγορα και να πάω στο απέναντι δωμάτιο που κοιμάται ο άντρας μου και ο γιος μας για να του πω ότι δε νιώθω καλά. Δεν είχα κουράγιο να φωνάξω. Με βρήκε λιποθυμη στο πάτωμα.... Επειδή ο ίδιος είχε ξαπλώσει πριν λίγη ώρα δεν είχε κοιμηθεί βαριά και ξύπνησε από το φως του μπάνιου που μπήκε στο δωμάτιο. Ο ήχος από το πεσιμο μου δεν ήταν πολύ δυνατός επειδή έχουμε ξύλο στο δωμάτιο αλλά και όπως αποδείχθηκε μετά καταλάβαινα ότι έπεφτα και κρατήθηκα από το πομολο της πόρτας. Ενώ έπεσα κάτω με την πλάτη, είχα χτυπημένο μπροστά το δεξί γόνατο και μάλλον στουμπηξα τα δάχτυλα του ποδιού στο κασομα της πόρτας γιατί μετά με πονούσαν πολύ. Δηλαδή ενώ έμπαινα στο δωμάτιο, σα να έκανα περιστροφή και βρέθηκα ξαπλωμένη να κοιτάω προς τα έξω.

Να μην τα πολυλογώ και σας κουράζω, μετά από σφαλιάρες συνήλθα αλλά είχα μεγάλη ταραχή, έτρεμα ολόκληρη. Πήγαμε στις 3 τα ξημερώματα στο νοσοκομείο, νοσηλεύτηκα και βγήκα σήμερα το μεσημέρι. Δε βρήκαν κάτι παθολογικό εκτός από την υπόταση που έχω και η οποια επιβαρύνεται λόγω της εγκυμοσύνης. Πρέπει να σηκώνομαι πολύ σταδιακά από το κρεβάτι. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι οι ταχυκαρδίες είναι ψυχολογικής φύσεως και πρέπει να μάθω να το ελέγχω. Να τρώω μικρά γεύματα γιατί συνήθως το παθαίνω το βράδυ αν έχω φάει απότομα πολύ και αργά. Νιώθω ότι πάει σκάσει η κοιλιά μου, δε μπορώ να ανασανω καλά και μετά πανικοβαλλομαι. Μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερή που δεν επεσα με την κοιλιά. Το μωρό είναι καλά και μάλιστα βγαίνοντας ένιωσα πρώτη φορά τις κινήσεις του, σα να κολυμπάει! Είπα στον άντρα μου να αγοράσει στο γιο μας μια σοκολάτα να του δώσω γιατί κατά τρόμαξε ο γλυκός μου που με είδε έτσι και εκείνη την ώρα ξεκίνησε ο μπεμπης να κουνιέται! Σα να λέει "εεεε είμαι κι εγώ εδώ, μια σοκολατιτσα φαε και για μένα!!" 

Τέλος καλό όλα καλά. Είμαι με πονοκέφαλο βέβαια τώρα γιατί με την πεταλούδα υποφέρω, δεν κοιμήθηκα καθόλου παρόλο που ήμουν πολύ ήρεμα στο νοσοκομείο.  Την Πέμπτη το απόγευμα έκλεισα και την αμνιοπαρακεντηση. Να γίνει κι αυτό να πάρω μια ανάσα. Τις προσευχές σας να πάνε όλα καλά! Να προσέχετε και αν δε νιώθετε καλά, να μην υπερτιματε τις δυνάμεις σας. (συγγνώμη για το σεντόνι βραδιάτικα) 

On 21/2/2025 at 9:25 ΜΜ, Angel-11 είπε:

Καλέ τον είπα.Γιατρέ να τα δώσω τα ροζ? Σίγουρα? Και είπε ναι ναι σίγουρα.Η πρώτη μου αντίδραση ήταν Τι βλέπουμε???Τώρα φύτρωσε??χαχα .Γενικά είχε ένα τέταρτο το έψαχνε να δει μήπως με κάτι το μπερδεύει η κάτι άλλο δείχνει μήπως ήταν το πόδι κάτι οπότε ασχολήθηκε πολύ.Εντάξει γενικά θεωρώ οτι και αυτός τόσο καιρό έπρεπε να το επιβεβαιώσει αλλά επειδή όντως νιώθω την προσοχή που δίνει σε όλα και όντως έβλεπα οτι το παλεύαμε να γυρίσει το μωρό η να ανοίξει τα πόδια και δεεν ε δεν μπορώ να πω γιατί δεν το είδε.Λέγαμε κιόλας οτι η Β θα μας το επιβεβαιώσει.Τώρα απλά μας άνοιξε τα πόδια σαν να έλεγε να δείτε χαχα.Και φάτσα στη Β είδαμε πρώτη φορά.Πάντα έχει τα χέρια στα μούτρα μπουνίτσες και του έλεγα δεν πειράζει αρκεί να μετρήσατε και να είδατε αυτά που θέλατε.πχ το ρινικό οστό.Στη Β ας πούμε εκείνος ασχολήθηκε πολύ ώρα στο να πάρει τα χέρια από το πρόσωπο και να ανοίξει τα δάχτυλα να τα δούμε όλα.Οπότε τώρα μου κακοφάνηκε που δεν ασχολήθηκε με το φύλο ειδικά αφού έπρεπε και για άλλους λόγους όπως λέει και η @linaa. Γιατί εντάξει πεντακάθαρα φαίνεται οπότε αν επέμενε να δει θα το έβλεπε.

Τελοσπάντων εντάξει συμβαίνουν αυτά δεν είναι οτι δεν το ακούσαμε ξανά.Απλά μέσα σε όλα ήταν το κερασάκι στην τούρτα που λέμε .

Κι εύχομαι εδώ να σταματήσουν όλα τα απρόσμενα που σας συνέβησαν τελευταία! Τώρα να χαρείς κορίτσι μου την εγκυμοσύνη σου, να αγοράσεις τα μπλε σου, τα πράσινα, τα μπεζ και τα ροζ κράτα τα για το επόμενο μωρό! 

• Δύναμη! 3
  • Λουλούδια 1

1 hour ago, Αννούλαααα είπε:

😔😔😔 Μην αγχώνεσαι... Πινε κανένα ντεπον ή ότι άλλο σου επιτρέπει ο γιατρός σου ...όλα καλά θα πάνε...ίσως θα ταλαιπωρηθείται αλλά όλα θα πάνε τέλεια...κ εγώ δεν το νιώθω καλά...πιστεύω όμως πλέον θα έπρεπε... Ακόμα που κ που σαν φτερούγισμα λίγο πιο έντονα νιώθω... Μια δυο φορές την ημέρα...😔😔😔😔 Περαστικά σου κορίτσι μου...πυρετό πόσο φτάνεις?

Μίλησα με τον γιατρό και μου έδωσε οδηγίες.

Έκανα και το τριπλό τεστ και στρεπτοκοκκου. Όλα αρνητικά, οπότε είναι κρύωμα. Έκανα μέχρι 37.9

• Μου αρέσει 2

πρίν από 44 λεπτά , Eternity είπε:

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα! Μετά την @Angel-11ήρθα κι εγώ να μιλήσω για τη δική μου περιπέτεια. Αργά το βράδυ του Σαββάτου, ξημερώματα προς Κυριακή κατά τις 2.30 το βράδυ, ξύπνησα απότομα στον ύπνο μου και είχα ταχυκαρδία. Δε θυμάμαι αν έβλεπα κάποιο όνειρο. Προσπάθησα να ηρεμήσω όμως ένιωθα να μη μπορώ να πάρω ανάσα. Σηκώθηκα για να φύγω γρήγορα από το δωμάτιο γιατί ένιωθα να πνίγομαι. Πήγα να ουρησω στο μπάνιο κι εκεί με έπιασε κρύος ιδρώτας και άρχισα να ζαλίζομαι. Έχοντας ανεβάσει μόνο το εσώρουχο και όχι την πιτζαμα, πήγα να βγω γρήγορα και να πάω στο απέναντι δωμάτιο που κοιμάται ο άντρας μου και ο γιος μας για να του πω ότι δε νιώθω καλά. Δεν είχα κουράγιο να φωνάξω. Με βρήκε λιποθυμη στο πάτωμα.... Επειδή ο ίδιος είχε ξαπλώσει πριν λίγη ώρα δεν είχε κοιμηθεί βαριά και ξύπνησε από το φως του μπάνιου που μπήκε στο δωμάτιο. Ο ήχος από το πεσιμο μου δεν ήταν πολύ δυνατός επειδή έχουμε ξύλο στο δωμάτιο αλλά και όπως αποδείχθηκε μετά καταλάβαινα ότι έπεφτα και κρατήθηκα από το πομολο της πόρτας. Ενώ έπεσα κάτω με την πλάτη, είχα χτυπημένο μπροστά το δεξί γόνατο και μάλλον στουμπηξα τα δάχτυλα του ποδιού στο κασομα της πόρτας γιατί μετά με πονούσαν πολύ. Δηλαδή ενώ έμπαινα στο δωμάτιο, σα να έκανα περιστροφή και βρέθηκα ξαπλωμένη να κοιτάω προς τα έξω.

Να μην τα πολυλογώ και σας κουράζω, μετά από σφαλιάρες συνήλθα αλλά είχα μεγάλη ταραχή, έτρεμα ολόκληρη. Πήγαμε στις 3 τα ξημερώματα στο νοσοκομείο, νοσηλεύτηκα και βγήκα σήμερα το μεσημέρι. Δε βρήκαν κάτι παθολογικό εκτός από την υπόταση που έχω και η οποια επιβαρύνεται λόγω της εγκυμοσύνης. Πρέπει να σηκώνομαι πολύ σταδιακά από το κρεβάτι. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι οι ταχυκαρδίες είναι ψυχολογικής φύσεως και πρέπει να μάθω να το ελέγχω. Να τρώω μικρά γεύματα γιατί συνήθως το παθαίνω το βράδυ αν έχω φάει απότομα πολύ και αργά. Νιώθω ότι πάει σκάσει η κοιλιά μου, δε μπορώ να ανασανω καλά και μετά πανικοβαλλομαι. Μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερή που δεν επεσα με την κοιλιά. Το μωρό είναι καλά και μάλιστα βγαίνοντας ένιωσα πρώτη φορά τις κινήσεις του, σα να κολυμπάει! Είπα στον άντρα μου να αγοράσει στο γιο μας μια σοκολάτα να του δώσω γιατί κατά τρόμαξε ο γλυκός μου που με είδε έτσι και εκείνη την ώρα ξεκίνησε ο μπεμπης να κουνιέται! Σα να λέει "εεεε είμαι κι εγώ εδώ, μια σοκολατιτσα φαε και για μένα!!" 

Τέλος καλό όλα καλά. Είμαι με πονοκέφαλο βέβαια τώρα γιατί με την πεταλούδα υποφέρω, δεν κοιμήθηκα καθόλου παρόλο που ήμουν πολύ ήρεμα στο νοσοκομείο.  Την Πέμπτη το απόγευμα έκλεισα και την αμνιοπαρακεντηση. Να γίνει κι αυτό να πάρω μια ανάσα. Τις προσευχές σας να πάνε όλα καλά! Να προσέχετε και αν δε νιώθετε καλά, να μην υπερτιματε τις δυνάμεις σας. (συγγνώμη για το σεντόνι βραδιάτικα) 

Κι εύχομαι εδώ να σταματήσουν όλα τα απρόσμενα που σας συνέβησαν τελευταία! Τώρα να χαρείς κορίτσι μου την εγκυμοσύνη σου, να αγοράσεις τα μπλε σου, τα πράσινα, τα μπεζ και τα ροζ κράτα τα για το επόμενο μωρό! 

Κορίτσι μου περαστικά να είναι .Ας είναι η τελευταία περιπέτεια που ακούμε.Ευτυχώς δεν χτύπησες πολύ και είστε καλά και οι δυο.Σου είπαν ότι λόγο υπότασης ίσως λιποθύμησες ?Η επειδή σηκώθηκες απότομα?Γιατί τα υπόλοιπα σε κρίση πανικού μου φέρνουν εμένα .Δεν έχω πάθει πρόσφατα αλλά όταν ήμουν φοιτήτρια είχα πάθει και μου θυμίζει αυτό που περιγράφεις ακριβώς.

Γενικά πρέπει να προσέχουμε όταν σηκωνόμαστε από το κρεβάτι γιατί μπορεί να ζαλιστούμε η να έχουμε αστάθεια.Προσπαθώ και εγώ να δίνω λίγο χρόνο στον εαυτό μου μόλις ξυπνήσω για να σηκωθώ αλλά κάποιες φορές μέσα στον ύπνο δεν το ελέγχουμε απόλυτα. Αυτό με την κοιλιά που λες κάποιες μέρες είναι τόσο έντονο που νομίζω πως θα κάνω μπαμ. Δεν ξέρω αν είναι τόσο το φαγητό η το έντερο .Εγώ δεν θα έλεγα οτι τρώω ποσότητα αλλά αν το έντερο δεν δουλέψει λίγες μέρες η κοιλιά τούμπανο.Μόλις λειτουργήσει νιώθω πιο ανάλαφρη.Αλλά και όσο μεγαλώνει η κοιλίτσα όλα μέσα είναι στριμωγμένα για να απλωθούν τα άτιμα τα μωράκια.

Ίσως σε άγχωσε το όλο θέμα με την αμνιοπαρακέντιση και θέλεις να φεύγει και αυτό για να ηρεμήσεις.Δεν είναι εύκολο να μην το σκέφτεσαι θα περάσει όμως, θα πάρεις μια μεγάλη ανάσα και θα έχεις μετά μόνο την εγκυμοσύνη και τις ετοιμασίες σου να σκεφτείς.Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και όλη τη θετική μου ενέργεια.🥰

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Eternity είπε:

Το διάβασα το μήνυμα σου με κομμένη ανάσα κ με έπιασε κ εμένα ταχυκαρδία από την αγωνία... Μπράβο κορίτσι μου που όλα πήγαν κ είναι καλά... Ευτυχώς που σε είδε κ ο άντρας σου κ όπως είπες όπως έπεσες που δεν χτύπησες πολύ κ ειδικά η κοιλίτσα...

• Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσι μου πάλι καλά όλα καλά κ με εσένα κ το μωράκι σου🙏❤️ εύχομαι να πάνε όλα τέλεια με την αμνιοπαρακέντηση κ να πάρετε μία μεγάλη ανάσα! 

Τι περιπέτεια πέρασες κ εσύ. Να ξεκουραστείς κ να παρεις το χρόνο σου. Εγώ είχα κρίσεις πανικού παλιότερα κ στο φόβο ότι θα επανέλθουν αγχώνομαι... Κ έχω αίσθημα παλμών από το άγχος. 

Προτείνω σε όλους έναν πλήρη καρδιολογικό έλεγχο. Εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε πλήρη καρδιολογικό έλεγχο τον Αύγουστο με τον άντρα μου κ τώρα νιώθω ότι έχω ένα άγχος λιγότερο που ξέρω ότι λειτουργούν όλα καλά. 

Γιατί αλλιώς από την αγωνία κ την αμφιβολία ότι το αίσθημα παλμών κ η ταχυκαρδία μπορεί να οφείλονται κάπου, θα είχα αρρωστήσει σίγουρα τώρα. 

3 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Μίλησα με τον γιατρό και μου έδωσε οδηγίες.

Έκανα και το τριπλό τεστ και στρεπτοκοκκου. Όλα αρνητικά, οπότε είναι κρύωμα. Έκανα μέχρι 37.9

Περαστικά 🙏 κυκλοφορούν πολλοί εποχικοί ρινοϊοί που προκαλούν απλό κοινό κρυολόγημα, επομένως δεν κάνουν υψηλό εμπύρετο. 

Καλή ενυδάτωση, ξεκούραση κ οδηγίες γιατρού κ όλα θα πάνε καλά ❤️

Εγώ πέρασα εποχικό κρυολόγημα κ αυτό που δεν άντεχα ήταν το μπούκωμα. Υπέφερα. Δεν έχω ξαναπεράσει τέτοιο μπούκωμα. 

Εν τω μεταξύ αυτές τις ημέρες ο άντρας μου περασε γρίπη Β, ελαφρά κ απυρετος λόγω εμβολιασμού. 

Εγώ λόγω εμβολίου δεν εκδήλωσα κανένα σύμπτωμα, τίποτα. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια είμαι χάλια... σηκώθηκα πριν λίγο να πάω τουαλέτα και είχα αιμα... κατακόκκινο... Όχι μεγάλη ροή αλλά αρκετό στο σκούπισμα. Χτες βγήκα από το νοσοκομείο, δε θα είχαν δει κάτι? Περιμένω να πάρω το γιατρό τηλέφωνο. Φοβάμαι τόσο πολύ... 

2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είμαι χάλια... σηκώθηκα πριν λίγο να πάω τουαλέτα και είχα αιμα... κατακόκκινο... Όχι μεγάλη ροή αλλά αρκετό στο σκούπισμα. Χτες βγήκα από το νοσοκομείο, δε θα είχαν δει κάτι? Περιμένω να πάρω το γιατρό τηλέφωνο. Φοβάμαι τόσο πολύ... 

Καλημέρα κορίτσι μου,πως είσαι?Μίλησες με το γιατρό? 

πρίν από 22 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου,πως είσαι?Μίλησες με το γιατρό? 

Πρέπει να μπω για περιδεση... δεν ξέρω αν με τραυματησαν στο νοσοκομείο που μαζί με τον υπέρηχο μου πιεζαν την κοιλιά (με ρώτησε ο γιατρός αν μου το έκαναν αυτό) αλλά ενώ το μήκος του τραχήλου φαίνεται πάνω από 30mm, το πραγματικό είναι λίγο πάνω από 20mm.Το θέμα μου είναι τώρα αν θα πάω σε κλινική με το γιατρό μου ή να πάω σε δημόσιο νοσοκομείο. Βέβαια πρέπει να κινηθούμε άμεσα οπότε μάλλον στην κλινική θα πάμε. Ελπίζω να μην προκύψει τοκετός.... Λογικά πάει πίσω και η αμνιοπαρακεντηση.... 

• Ευχή 1
  • Δύναμη! 1

πρίν από 4 λεπτά , Eternity είπε:

Πρέπει να μπω για περιδεση... δεν ξέρω αν με τραυματησαν στο νοσοκομείο που μαζί με τον υπέρηχο μου πιεζαν την κοιλιά (με ρώτησε ο γιατρός αν μου το έκαναν αυτό) αλλά ενώ το μήκος του τραχήλου φαίνεται πάνω από 30mm, το πραγματικό είναι λίγο πάνω από 20mm.Το θέμα μου είναι τώρα αν θα πάω σε κλινική με το γιατρό μου ή να πάω σε δημόσιο νοσοκομείο. Βέβαια πρέπει να κινηθούμε άμεσα οπότε μάλλον στην κλινική θα πάμε. Ελπίζω να μην προκύψει τοκετός.... Λογικά πάει πίσω και η αμνιοπαρακεντηση.... 

Πόσο εβδομάδων είσαι? Στο νοσοκομείο δεν σου μέτρησαν τον τράχηλο κολπικά? Πάντως αν είσαι λιγότερο από 20 εβδομάδες μην ανχωνεσε για την περίδεση μέχρι 18 εβδομάδα γίνετε με απόλυτη ασφάλεια 

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Πόσο εβδομάδων είσαι? Στο νοσοκομείο δεν σου μέτρησαν τον τράχηλο κολπικά? Πάντως αν είσαι λιγότερο από 20 εβδομάδες μην ανχωνεσε για την περίδεση μέχρι 18 εβδομάδα γίνετε με απόλυτη ασφάλεια 

Μου τον μέτρησαν, δε μου είπαν πόσο, κάτω από 30mm αλλά σίγουρα πάνω από 25mm. Μου αύξησαν τα utrogestan σε 2 και όταν ρώτησα αν έχω θέμα με τον τράχηλο μου είπαν όχι όσο είναι πάνω από 25mm. Εγώ σήμερα κλείνω τις 18 εβδομάδες. Να πάω λες για άμεσα στην κλινική? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...