Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 44 λεπτά , Angel-11 είπε:

Εννοείται αν χρειαστείς να κάνεις .Εγώ είμαι πολύ υπέρ της ψυχοθεραπείας και μακάρι να μπορούσε να κάνει όποιος τη χρειάζεται. Το άγχος είναι πολύ δύσκολο πράγμα και σε τρώει. Θέλει να είσαι ζεν αλλά εντάξει στα λόγια είναι πολύ πιο εύκολο ότι και να λέμε.

Καλά εννοείται  όλα μαζεμένα .Είναι πολύ ζωηρά τα μωράκια μας τα βράδια .Νομίζω μας προετοιμάζουν 😂

Εννοείται οτιδήποτε μας βοηθάει κ μας κάνει καλύτερους, εγώ είμαι υπέρ του να το προσπαθούμε 🙏❤️

Αυτό που από τις κλωτσιτσες πετάγεται η κοιλιά κ κουνιέται, πόσο ωραιοοοο ειναιιι, δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους μου 🥰🫠

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Για αυτό που λέγατε για το θηλασμό κάτι λίγες σελίδες πριν (τα διάβασα μαζεμένα) εγώ να παραθέσω τη δική μου εμπειρία... Πριν γεννήσω έκανα μαθήματα και γενικά έψαξα πολύ το θέμα του θηλασμού με σεμινάρια, βίντεο και διάβασμα. Είχα όμως και ένα εύκολο μωρό. Δηλαδή θήλαζε 5-10 λεπτά, πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά και άφηνε το στήθος από μόνο του. Δεν ξέρω τι σημαινει μαραθώνιος θηλασμός! Ήμουν τυχερή; Μάλλον... Απλά είχα υπερπαραγωγή που με ταλαιπώρησε λίγο. 

Θήλασα αποκλειστικά 14 μήνες. Ήθελα να αποθηλασω από 10 μηνών αλλά δεν τα καταφέραμε. 5 μηνών προσπαθήσαμε με τον σύζυγο να δώσουμε αντλημενο με μπιμπερο, για να αποδεσμευτω λίγο (είχα ξεκινήσει γυμναστήριο) και εκεί χωρίς καμία επιτυχία. Τελικά ο αποθηλασμος ήρθε αφού έμεινα έγκυος και μάλλον μειώθηκε η παραγωγή μου, γιατί η μικρή έκλαιγε γοερα στο στήθος και επιτέλους δέχτηκε το μπουκάλι! Και ευτυχώς γιατί δεν άντεχα οτιδήποτε ακουμπούσε το στήθος μου λόγω εγκυμοσύνης. Δαγκωνομουν κάθε φορά, μου προκαλούσε εκνευρισμό και δυσφορία!

Όμως, όλη αυτή η δυσκολία του αποθηλασμου με έχει κάνει να μην θέλω να θηλάσω αποκλειστικά το δεύτερο μωρό μου.. Σκέφτομαι να κάνω μεικτή, και όπως πάει. Γιατί, το ότι πηγε καλά την πρώτη φορά χωρίς δυσκολίες, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έτσι θα γίνει και με το δεύτερο μωράκι. Απλά θα προσπαθήσω ώστε να πάρει και αυτό κάποια από τα οφέλη. Κατά τα άλλα επειδή όπως έχω γράψει ξανά, βοήθεια με την μικρή δεν έχω, ούτε θα έχω με τα δύο παιδιά,και η κόρη μου θα είναι 21 μηνών όταν έρθει η μπέμπα, θα είναι λίγο (έως πολύ) δύσκολα να διαχειριστώ και τα δύο συν θηλασμό. 

Συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα, ήθελα να καταλήξω ότι γενικά θα σας σώσει η σωστή ενημέρωση από νωρίς, τόσο στο κομμάτι του τοκετού, όσο και του θηλασμού. Και κυρίως να μην ακούτε αριστερά και δεξιά την βλακεία του καθενός και της κάθε "τέλειας" μανουλας (ή ακόμα χειρότερα πεθερουλας 😂)

• Μου αρέσει 6

πρίν από 5 λεπτά , Ellimn είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Για αυτό που λέγατε για το θηλασμό κάτι λίγες σελίδες πριν (τα διάβασα μαζεμένα) εγώ να παραθέσω τη δική μου εμπειρία... Πριν γεννήσω έκανα μαθήματα και γενικά έψαξα πολύ το θέμα του θηλασμού με σεμινάρια, βίντεο και διάβασμα. Είχα όμως και ένα εύκολο μωρό. Δηλαδή θήλαζε 5-10 λεπτά, πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά και άφηνε το στήθος από μόνο του. Δεν ξέρω τι σημαινει μαραθώνιος θηλασμός! Ήμουν τυχερή; Μάλλον... Απλά είχα υπερπαραγωγή που με ταλαιπώρησε λίγο. 

Θήλασα αποκλειστικά 14 μήνες. Ήθελα να αποθηλασω από 10 μηνών αλλά δεν τα καταφέραμε. 5 μηνών προσπαθήσαμε με τον σύζυγο να δώσουμε αντλημενο με μπιμπερο, για να αποδεσμευτω λίγο (είχα ξεκινήσει γυμναστήριο) και εκεί χωρίς καμία επιτυχία. Τελικά ο αποθηλασμος ήρθε αφού έμεινα έγκυος και μάλλον μειώθηκε η παραγωγή μου, γιατί η μικρή έκλαιγε γοερα στο στήθος και επιτέλους δέχτηκε το μπουκάλι! Και ευτυχώς γιατί δεν άντεχα οτιδήποτε ακουμπούσε το στήθος μου λόγω εγκυμοσύνης. Δαγκωνομουν κάθε φορά, μου προκαλούσε εκνευρισμό και δυσφορία!

Όμως, όλη αυτή η δυσκολία του αποθηλασμου με έχει κάνει να μην θέλω να θηλάσω αποκλειστικά το δεύτερο μωρό μου.. Σκέφτομαι να κάνω μεικτή, και όπως πάει. Γιατί, το ότι πηγε καλά την πρώτη φορά χωρίς δυσκολίες, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έτσι θα γίνει και με το δεύτερο μωράκι. Απλά θα προσπαθήσω ώστε να πάρει και αυτό κάποια από τα οφέλη. Κατά τα άλλα επειδή όπως έχω γράψει ξανά, βοήθεια με την μικρή δεν έχω, ούτε θα έχω με τα δύο παιδιά,και η κόρη μου θα είναι 21 μηνών όταν έρθει η μπέμπα, θα είναι λίγο (έως πολύ) δύσκολα να διαχειριστώ και τα δύο συν θηλασμό. 

Συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα, ήθελα να καταλήξω ότι γενικά θα σας σώσει η σωστή ενημέρωση από νωρίς, τόσο στο κομμάτι του τοκετού, όσο και του θηλασμού. Και κυρίως να μην ακούτε αριστερά και δεξιά την βλακεία του καθενός και της κάθε "τέλειας" μανουλας (ή ακόμα χειρότερα πεθερουλας 😂)

Γεια σου!!!! Σαφεστατα ισχυουν αυτα που λες για το θηλασμο. Ειχες ομως 2 πραγματακια. Υπερπαραγωγη και ευκολο μωρο. Οι περισσοτερες γυναικες δεν εχουν υπερπαραγωγη, κ τα μωρα τους δεν ειναι ευκολα. Η διπλανη μοθ στο μαιευτηριο εκλαιγε ολη νυχτα γιατι το μωρακι της δεν θηλαζε με τιποτα. Η αδερφη μου με πολλα σεμιναρια με μαια διπλα της με βοτανα κλπ κλπ δεν θηλαζε ικανοποιητικα και επεμενε τοσο πολυ να θηλασει που εν τελει το μωρακι της 2 μηνων ηταν σχεδον στα ορια της ασιτιας και κολλησε και rsv και το αντιμετωπισε με πολυ μεγαλη δυσκολια νοσηλειες κλπ κλπ. 
ναι, να λεμε και τα καλα αλλα να μην ειμαστε με παρωπιδες. Ναι, ο θηλασμος ειναι καλος, αλλα οχι πλυση εγκεφαλου. Δημιουργειται ενδομυχα ενα απιστευτο αγχος και ενοχικο συνδρομο στις μανουλες, κυριως απο την πολλη ενημερωση και την πιεση των μαιων. 
το θεμα ειναι να ειναι καλα η μαμα. Γιατι μια χαρουμενη μαμα θα εχει ενα χαρουμενο παιδι. Κ αυτο ειναι το μονο σιγουρο. 
ευχομαι με το καλο το νεο μελος!!!

• Μου αρέσει 3

13 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Καλησπέρα 🙏🥰

Τι κάνετε??? Ήρθε σήμερα η φωλίτσα του μωρού κ τρελαθήκαμε🫠🫠εχθές το βράδυ από τις 3 μέχρι τις 5 είχαμε ποδόσφαιρο μες στην κοιλιά 🥹 σήμερα έκανα ένα πακέτο εξετάσεων που μου έγραψε η γυναικολόγος κ η ενδοκρινολόγος, τα έκανα όλα μαζί κ εχουμε ραντεβού τις επόμενες ημέρες. 

@Ευακι.... Εγώ όλο το πρώτο τρίμηνο, κάθε λίγες ημέρες είχα καφέ αιματάκι κ ροζ, μικροαιμορραγίες πρώτου τριμήνου. Πολύ άγχος κ στενοχώρια μέχρι κάθε φορά να πάω για υπέρηχο και εκτάκτως κλπ. Τελικά δεν ήταν κάτι, ήταν σύμπτωμα δικό μου κ ήθελε κ ξεκούραση. Με το τέλος του πρώτου τρίμηνο δεν ξαναείδα ποτέ το παραμικρό. Οπότε για πιο μετά δεν έχω αντίστοιχη εμπειρία να σου πω. Επικοινώνησες με το γιατρό σου?? Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη κ η σεξουαλικη επαφή μπορεί να προκαλέσει λίγο αιματάκι επίσης. 

@Sophie38 μπράβο για τα νέα 🥰 ωραιο βάρος το μωράκι σας❤️❤️❤️ αμήν με το καλό να σταματήσουμε τη δουλειά, δεν αντέχω κ εγώ άλλο. Έχω πήξει με δουλειά κ μεταπτυχιακό. Θέλω να ηρεμήσω κ να απολαύσω το τελευταίο διάστημα. Μπαίνω 30η εβδομάδα την Τετάρτη. Μου φαίνεται όχι απλά απίστευτο αλλά κ σοκαριστικό το ποσό γρήγορα πλησιάζει ο τοκετός. Εγώ θα σταματήσω σε 2 εβδομάδες. Δηλαδή δεν θα πηγαίνω εκεί αλλά θα δουλεύω remote όσο γίνεται. Ατάκα διευθυντή μου σημερινή "ξέχνα το να λείψεις, πήγαινε κάνε το παιδί κ έλα γιατί βλέπεις τι γίνεται, πού να πας"... Καθόλου πιεστικό...

Πήγα από εκεί εχθές και μου είπε πως δεν βλέπει ούτε αποκόλληση ούτε τίποτε.ολα είναι τέλεια.

Και μου είπε να μιλήσω με τον αιματολόγο αν είναι να κόψω το salospir που παίρνω λόγω θρομβοφιλιας.

Μεγαλώνει και η δική μας η μπουμπού!

Ολα δόξα το Θεό είναι καλά!

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

1 hour ago, Ευακι.... είπε:

Πήγα από εκεί εχθές και μου είπε πως δεν βλέπει ούτε αποκόλληση ούτε τίποτε.ολα είναι τέλεια.

Και μου είπε να μιλήσω με τον αιματολόγο αν είναι να κόψω το salospir που παίρνω λόγω θρομβοφιλιας.

Μπράβο 🙏 πολύ χαίρομαι! 

Είδες δεν ήταν κάτι ❤️

1 hour ago, Ευακι.... είπε:

Μπράβο κορίτσι μου ωραία νέα!

2 ώρες πρίν, Sophie38 είπε:

Γεια σου!!!! Σαφεστατα ισχυουν αυτα που λες για το θηλασμο. Ειχες ομως 2 πραγματακια. Υπερπαραγωγη και ευκολο μωρο. Οι περισσοτερες γυναικες δεν εχουν υπερπαραγωγη, κ τα μωρα τους δεν ειναι ευκολα. Η διπλανη μοθ στο μαιευτηριο εκλαιγε ολη νυχτα γιατι το μωρακι της δεν θηλαζε με τιποτα. Η αδερφη μου με πολλα σεμιναρια με μαια διπλα της με βοτανα κλπ κλπ δεν θηλαζε ικανοποιητικα και επεμενε τοσο πολυ να θηλασει που εν τελει το μωρακι της 2 μηνων ηταν σχεδον στα ορια της ασιτιας και κολλησε και rsv και το αντιμετωπισε με πολυ μεγαλη δυσκολια νοσηλειες κλπ κλπ. 
ναι, να λεμε και τα καλα αλλα να μην ειμαστε με παρωπιδες. Ναι, ο θηλασμος ειναι καλος, αλλα οχι πλυση εγκεφαλου. Δημιουργειται ενδομυχα ενα απιστευτο αγχος και ενοχικο συνδρομο στις μανουλες, κυριως απο την πολλη ενημερωση και την πιεση των μαιων. 
το θεμα ειναι να ειναι καλα η μαμα. Γιατι μια χαρουμενη μαμα θα εχει ενα χαρουμενο παιδι. Κ αυτο ειναι το μονο σιγουρο. 

Έχεις απόλυτο δίκιο! Δεν χρειάζεται να είμαστε απόλυτοι σε κάτι . Η κάθε μανούλα θα βρει τη σειρά της δεν χρειάζεται τις ενοχές και το άγχος που προκαλούν όλα αυτά.Είναι όλα πρωτόγνωρα για κάποιες δεν χρειάζονται και επιπλέον πίεση.Σημασία είναι να είναι καλά η μανούλα για να είναι και το μωράκι καλά.Το έχουμε μέσα μας πιστεύω όλες.

• Μου αρέσει 2

Καλησέρα κ απο μένα! Όσον αφορά το θηλασμό, εγώ στο πρώτο παιδί , ήμουνα σίγουρη οτι θα θήλαζα, δεν ειχα αγοράσει φανταστείτε ουτε αποστείρωση είχα πάρει ούτε μπιμπερό. Γέννησα λοιπον και ενώ το μωρό έπιανε στήθος, το γάλα ήταν ελάχιστο. Κάθε μέρα οι μαίες έλεγαν να κάνω υπομονή και θα ρθεί απο μέρα σε μέρα (να σημειώσω ότι γέννησα φυσιολογικά και επειδή έσπασαν τα νερά και όχι με πρόκληση). Το γάλα βέβαια δεν ήρθε ποτέ σε αρκετή ποσότητα. Αποτέλεσμα όλων αυτων ήταν στην 20 μέρες να κάνω μαστίτιδα, να πάρω αντιβιώσεις και στις 40 μέρες απόστημα στο στήθος, άλλες τόσες αντιβιώσεις. Τελικά κάναμε μεικτή διατροφή σχεδόν 2 χρόνια.Προφανώς κάτι πήγε λάθος αλλά οκ, έστω και με μεικτή διατροφή ήταν φοβερή εμπειρία και εννοείται τώρα θα προσπαθήσω να είμαι πιο χαλαρή με το θέμα.

• Μου αρέσει 5

4 ώρες πρίν, Ευακι.... είπε:

Μπραβο κοριτσαρα! Ημουν σιγουρη οτι ολα θα ηταν καλα!!!!! 
Προχωραμε!!!!

5 ώρες πρίν, Sophie38 είπε:

Μα εννοείται η κάθε μανούλα να κάνει αυτό που θα την κάνει να νιώθει καλά! Γι αυτό έγραψα στο τέλος να μην ακούτε την κάθε "τέλεια μανούλα" που τα κάνει όλα άψογα με το μωρό της, γιατί ξαφνικά δημιουργούνται ενοχές και δεν υπάρχει λόγος. Εξάλλου γι'αυτό έγραψα ότι ενώ είχα μια πολύ θετική εμπειρία θηλασμού, δεν το θέλω (αποκλειστικά τουλάχιστον) στο δεύτερο μωρό. Έτσι νιώθω, και έτσι θα πράξω γιατί στην τελική ο θηλασμός αφορά μόνο την δυάδα και κανέναν άλλον! 

Αντίστοιχα η αδερφή μου, 2 στα 2 κανένα από τα 2 της παιδιά δεν μπόρεσε να θηλάσει και ας προσπάθησε. Ειδικά στο δεύτερο προσπάθησε πάρα πολύ... Κάτι ο χαλινος, κάτι η επιμονή των μαιών (είναι σε άλλη χώρα), κατέληξε στα επείγοντα με σοβαρή μαστίτιδα. Γι αυτό και έγραψα ότι θεωρώ πως ήμουν τυχερή στο θέμα του θηλασμού με την κόρη μου, μου ήρθαν όλα πολύ εύκολα.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

@Eustathiaεγώ έχω φοβερό θέμα με ταχυπαλμιες και μάλιστα από πολύ νωρίς! Το Φεβρουάριο μάλιστα αν θυμάσαι είχα λιποθυμισει και είχα νοσηλευτει στο νοσοκομείο γιατί πάνω στον πανικό μου πετάχτηκα από το κρεβάτι, έχω ορθοστατικη υπόταση και λιποθυμισα! 

Στον νοσοκομείο δε μου είχαν βρει τίποτα παθολογικό. Κρίση πανικού τους έμοιαζε περισσότερο όμως εγώ συνεχίζω και τώρα και το παθαίνω και ειδικά όταν κουράζομαι. Μετράω σφιγμους και όντως είναι υψηλοί συνήθως. Αν μάλιστα αγχωθω, ανεβαίνουν κι αλλο! Κάποια στιγμή ήθελα να πάρω να έχω οξυγόνο στο σπίτι γιατί ένιωθα απίστευτη δυσφορία. Μου είπαν να κοιμάμαι από τα αριστερά και γενικά λίγο ανασηκωμένη με μαξιλάρια. 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! 
Για κρεβατάκι τι έχετε επιλέξει; 
Αρχικά σκεφτόμασταν για λίκνο. Αλλά μας είπαν από ένα κατάστημα που επισκεφτήκαμε ότι ίσως καλύτερα να πηγαίναμε σε άλλη λύση που είναι για περισσότερους από 6 μήνες. 
Μου άρεσαν και κάποια που επεκτείνονται ανάλογα με την ηλικία και μπορεί να φτάσουν μέχρι και 6 ετών. 
Επίσης, δεν έχω αγοράσει ριλάξ. Θεωρείτε είναι απαραίτητο; 

Καλησπέρα κορίτσια και αγόρια. Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά και η είσοδος στο τρίτο τρίμηνο να σας βρίσκει όλες με υγεια. Πριν μείνω  έγκυος επδ ετοιμαζόμασταν για εξωσωματική και γενικά είμαι της πρόληψης είχα κάνει μέσα σε όλες τις εξετάσεις αναλύσεις αίματος ορμονών κτλπ και ήταν όλα φυσιολογικά. Τελικά έμεινα έγκυος Νοέμβριο με φυσιολογικό τρόπο και Δεκεβριο στις πρώτες αναλύσεις αίματος λευκά 20000 αφού ο γιατρός μου είπε όλα οκ και ήξερα ότι στην εγκυμοσύνη ανεβαίνουν δεν έδωσα σημασία. Γενάρη έπαθα γρίπη α. Μάρτιο στις δεύτερες αναλύσεις αίματος λευκά 24000 εκεί τον ρώτησα είναι φυσιολογικό και μου είπε όχι. Επανάληψη μετά από μια βδομάδα και εξέταση για ένδειξη φλεγμονής η οποία βγήκε στα φυσιολογικά όρια αλλά τα λευκά 24000. Μου δίνει αντιβίωση για 7 μέρες μια ελαφριά είπε...τελείωσε τη Δευτέρα κάνω σήμερα ανάλυση 23800. Μου λέει να δω αιματολογο. Εν τω μεταξύ γενικά η ψυχολογία μου δεν είναι καθόλου καλή πιστεύω είμαι στα όρια κατάθλιψης και έρχεται τώρα και αυτό και έχω αχωθει σε σημείο που δεν μπορώ να το χειριστώ. Μήπως έχει τύχει σε καμία ή έχει ακούσει παρόμοια περίπτωση που τελικά πήγαν όλα καλά?

10 ώρες πρίν, Eternity είπε:

@Eustathiaεγώ έχω φοβερό θέμα με ταχυπαλμιες και μάλιστα από πολύ νωρίς! Το Φεβρουάριο μάλιστα αν θυμάσαι είχα λιποθυμισει και είχα νοσηλευτει στο νοσοκομείο γιατί πάνω στον πανικό μου πετάχτηκα από το κρεβάτι, έχω ορθοστατικη υπόταση και λιποθυμισα! 

Στον νοσοκομείο δε μου είχαν βρει τίποτα παθολογικό. Κρίση πανικού τους έμοιαζε περισσότερο όμως εγώ συνεχίζω και τώρα και το παθαίνω και ειδικά όταν κουράζομαι. Μετράω σφιγμους και όντως είναι υψηλοί συνήθως. Αν μάλιστα αγχωθω, ανεβαίνουν κι αλλο! Κάποια στιγμή ήθελα να πάρω να έχω οξυγόνο στο σπίτι γιατί ένιωθα απίστευτη δυσφορία. Μου είπαν να κοιμάμαι από τα αριστερά και γενικά λίγο ανασηκωμένη με μαξιλάρια. 

Αχ αυτές οι κρίσεις πανικού. Αν δεν έχεις ξαναπάθει κρίσεις πανικού και δεν ξέρεις πως είναι οι πρώτες είναι πολύ τρομακτικές. Είναι πολύ πιθανό από τις ορμόνες να αυξηθεί τόσο το άγχος που να βγαίνει σε κρίση πανικού. Αν νιώθεις ότι συνεχίζουν μην το αφήσεις έτσι ζητά βοήθεια από κάποιο ψυχολόγο γτ πιθανό όλο και να χειροτερεύουν και στο τέλος να θυμάσαι αυτή τη περίοδο όχι και τόσο ευχάριστα αλλά αυξάνονται και οι πιθανότητες για επιλοχία κατάθλιψη μετά.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Fani1994 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 
Αρχικά σκεφτόμασταν για λίκνο. Αλλά μας είπαν από ένα κατάστημα που επισκεφτήκαμε ότι ίσως καλύτερα να πηγαίναμε σε άλλη λύση που είναι για περισσότερους από 6 μήνες. 
Μου άρεσαν και κάποια που επεκτείνονται ανάλογα με την ηλικία και μπορεί να φτάσουν μέχρι και 6 ετών. 

Κρεβατάκι εμείς έχουμε ελάχιστα χρησιμοποιημένο . Ενώ χωράει στην κρεβατοκάμαρα ήθελα το δωμάτιο του μωρού να είναι έτοιμο από την αρχή.Γι αυτό πήραμε λίκνο για να είναι στο δωμάτιο μας και το κρεβατάκι να πάει απευθείας στο παιδικό.Αν δεν υπήρχε κρεβατάκι θεωρώ οτι πάλι θα παίρναμε και κρεβατάκι και λίκνο.Το κρεβατάκι είναι από αυτά που γίνονται μονό κρεβάτι μέχρι κάπου εκεί 6-7 χρονών με μια μικρή μετατροπή αλλά να σας πω εγώ ανυπομονώ να έρθει η ώρα να πάρουμε κρεβάτι αυτά που είναι σαν σπιτάκια (βιάζομαι ξέρω). Αν δηλαδή παίρναμε κρεβατάκι και δεν υπήρχε θα παίρναμε πιστεύω κάτι πολύ απλό οικονομικό με ένα πιο καλό στρώμα και θα επενδύαμε αργότερα σε κρεβάτι μονό.Αλλά είναι και τι βολεύει τον καθένα ,τη διαρρύθμιση του σπιτιού και το πως έχει φανταστεί το παιδικό δωμάτιο πιστεύω.

Ρηλάξ επίσης έχουμε  ένα σταθερό με δόνηση και μουσική και ένα που είναι σαν κούνια .(Το καλό με το να έχεις αδέρφια και πολλά ανιψάκια 😂😂)Ο ανιψιός μου που χρησιμοποίησε κυρίως αυτό με την κούνια το βολευόταν αρκετά .Και το πιο σταθερό χρήσιμο ήταν,αλλά μην φανταστείς οτι γενικά  καθόταν με τις ώρες στα ριλάξ.Απλά έτσι για ένα μαγείρεμα και καμιά δουλειά βοηθούσε πολύ.Νομίζω όμως οτι είναι  στο παιδί .Κάποια δεν κάθονται καθόλου.

πρίν από 13 λεπτά , Nandiadrg είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και αγόρια. Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά και η είσοδος στο τρίτο τρίμηνο να σας βρίσκει όλες με υγεια. Πριν μείνω  έγκυος επδ ετοιμαζόμασταν για εξωσωματική και γενικά είμαι της πρόληψης είχα κάνει μέσα σε όλες τις εξετάσεις αναλύσεις αίματος ορμονών κτλπ και ήταν όλα φυσιολογικά. Τελικά έμεινα έγκυος Νοέμβριο με φυσιολογικό τρόπο και Δεκεβριο στις πρώτες αναλύσεις αίματος λευκά 20000 αφού ο γιατρός μου είπε όλα οκ και ήξερα ότι στην εγκυμοσύνη ανεβαίνουν δεν έδωσα σημασία. Γενάρη έπαθα γρίπη α. Μάρτιο στις δεύτερες αναλύσεις αίματος λευκά 24000 εκεί τον ρώτησα είναι φυσιολογικό και μου είπε όχι. Επανάληψη μετά από μια βδομάδα και εξέταση για ένδειξη φλεγμονής η οποία βγήκε στα φυσιολογικά όρια αλλά τα λευκά 24000. Μου δίνει αντιβίωση για 7 μέρες μια ελαφριά είπε...τελείωσε τη Δευτέρα κάνω σήμερα ανάλυση 23800. Μου λέει να δω αιματολογο. Εν τω μεταξύ γενικά η ψυχολογία μου δεν είναι καθόλου καλή πιστεύω είμαι στα όρια κατάθλιψης και έρχεται τώρα και αυτό και έχω αχωθει σε σημείο που δεν μπορώ να το χειριστώ. Μήπως έχει τύχει σε καμία ή έχει ακούσει παρόμοια περίπτωση που τελικά πήγαν όλα καλά?

Κορίτσι μου είναι όντως συνηθισμένο στην εγκυμοσύνη να ανεβαίνουν τα λευκά πάνω από το όριο αλλά το πόσο πολύ μόνο ένας ειδικός γιατρός μπορεί να το πει με σιγουριά . Και εγώ έχω πάνω από το όριο,λίγο πάνω βέβαια , αλλά επειδή η crp είναι πάντα φυσιολογική δεν ασχολούμαστε. Έχει χρειαστεί να πάρω 3 φορές αντιβίωση στη εγκυμοσύνη αλλά τα λευκά εκεί σταθερά. Ο γιατρός μου είπε οτι κάθε οργανισμός αντιδράει διαφορετικά στην εγκυμοσύνη.Πήγαινε να δεις τι θα σου πει και ένας αιματολόγος και μην βάζεις κακό με το νου σου και ταράζεσαι.Μέσα στο φόρουμ υπάρχουν διάφορα ποστ από κοπέλες με παρόμοιο θέμα αλλά δεν ξέρω πόσο θα σε βοηθήσει .Καμιά φορά όταν διαβάζουμε πολλά δεν μας κάνει καλό. Όπως και να έχει εύχομαι τα καλύτερα και να σου φύγει όλο αυτό το άγχος που σε κουράζει.🥰

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ναι κορίτσι μου το θυμάμαι τώρα που το λες που το συζητούσαμε! 

Εγώ πήρα όλα τα αποτελέσματα μου κ σήμερα έχω ραντεβού ενδοκρινολόγο κ την επόμενη εβδομάδα γυναικολόγο, οπότε θα τους το πω. Γιατί ίσως τελικά είναι από αναιμία. 

Είναι στρεσογόνο γιατί είναι λες κ ειμαι τρομαγμένη μονιμα οταν το παθαίνω, λες κ πηγαίνει η καρδιά μου στην κουλουρη🙈

4 ώρες πρίν, Fani1994 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Καλησπέρα 🙏

Εμείς πήραμε λίκνο το kangaroo amo, για next to me ύπνο όσο θα κάνουμε συγκοιμηση. Κ κούνια που μετατρέπεται μέχρι προεφηβικο κρεβατάκι για το δωμάτιο της μπεμπας, το οποίο είναι μέχρι 6 χρονων σίγουρα. Ίσως κ πιο μετά. 

Οπότε όσο θα είναι στο δωμάτιο μας θα ναι στο λίκνο κ μετά στο κρεβατάκι της🥹

Ριλαξ εγώ δεν θα έπαιρνα, θα μας δώσει ο αδερφός μου οπότε θα το χρησιμοποιήσουμε. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...