Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Anna G είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια!!! Μετά από πολύ καιρό επιστρέφω στο φόρουμ.

Μετά από πολλά χρόνια πολλές προσπάθειες εξωσωματικής κατάφερα και είμαι έγκυος λίγο πριν το 3μηνα  τωρα. Έλα όμως που δεν με αφήνουν να το χαρώ, ενώ πάντα ήμουν υγειής και δεν έχω πάρει ένα χάπι στη ζωή τώρα ξαφνικά περνώ 500 χάπια την ημέρα ανεξάρτητα από της ορμόνες που με έχουν φορτώσει οι γιατροί τώρα προέκυψε το σαγχαρο,υψηλή πίεση και υπερθυρεοειδισμος. 😤ουφ δηλαδή!!!!  Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ή είχε πρόβλημα με τον θυρεοειδή της να μου πει την εμπειρία της;; Φοβάμαι μήπως όλα αυτά τα φάρμακα που περνώ θα επηρεάσουν το μωρό μου. 

Καλώς ήρθες! Εχω πολύ δικό μου άτομο που είχε όλα αυτά τα ωραία μαζί και πήγαν όλα τέλεια κ τώρα έχει ένα τερατακι 7 χρόνων αγοραρο να της βγάζει την ψυχή! ❤️ 

Θα κάνεις όσα σου λένε οι γιατροί σου ακριβώς και θα πάνε όλα τέλεια! Προσοχή στην διατροφή σου και στο σάκχαρο σου και εννοείται το χαπάκι για να ρυθμίσεις τον θυρεοειδή και θα ρυθμιστεί και η πίεση σου σιγά σιγά. Μην ανησυχείς καθόλου, τίποτα δεν θα πάθει το μωράκι σου, αρκεί να ακολουθείς όσα σου λένε. Με το καλό, να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος! ❤️❤️❤️

Προσπάθεια σύλληψης 2025

Recommended Posts

18 ώρες πρίν, katekatekate είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου ! 3 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο έχω ξανά αρνητικό τεστ, θεωρώ το αποτέλεσμα έχει κριθεί! Δεν σκοπεύω να κάνω άλλο πριν από την καθυστέρηση(που δεν θα υπάρξει προφανώς, τουλάχιστον όχι λόγω εγκυμοσύνης) για αυτόν τον κύκλο γιατί κάθε αρνητικό τεστ με ρίχνει πολύ.. χαλάρωση και αναμονή για την περίοδο. Θα είμαι μαζί σας στον επόμενο κύκλο! Σας φιλώ🤍

Τα τεστ αρκετές μέρες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία δεν πιστεύω ότι προσφέρουν κάτι και προσωπικά προσπαθώ να τα αποφεύγω. Σε περίπτωση αρνητικού έρχεται φυσιολογικά μια απογοήτευση αλλά επειδή είναι ακόμα νωρίς υπάρχει ταυτόχρονα ακόμα ελπίδα, οπότε σε περίπτωση επανάληψης, επαναλαμβάνεται και η απογοήτευση. Προσπαθώ να αποσπώμαι από αυτό και να περιμένω πιθανή καθυστέρηση για να γίνει το τεστ. Σε κάθε περίπτωση, αν τελικά επιβεβαιωθεί αυτό το αποτέλεσμα, πάμε δυναμικά και χωρίς να μας παίρνει από κάτω για τον επόμενο 💪

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 141
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, SOPHIA_99 είπε:

Τα τεστ αρκετές μέρες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία δεν πιστεύω ότι προσφέρουν κάτι και προσωπικά προσπαθώ να τα αποφεύγω. Σε περίπτωση αρνητικού έρχεται φυσιολογικά μια απογοήτευση αλλά επειδή είναι ακόμα νωρίς υπάρχει ταυτόχρονα ακόμα ελπίδα, οπότε σε περίπτωση επανάληψης, επαναλαμβάνεται και η απογοήτευση. Προσπαθώ να αποσπώμαι από αυτό και να περιμένω πιθανή καθυστέρηση για να γίνει το τεστ. Σε κάθε περίπτωση, αν τελικά επιβεβαιωθεί αυτό το αποτέλεσμα, πάμε δυναμικά και χωρίς να μας παίρνει από κάτω για τον επόμενο 💪

Έχεις πολύ δίκιο Σοφία μου. Προσπαθώ να το βάλω στο μυαλό μου και να το τηρήσω αλλά η ανυπομονησία ώρες ώρες με τρώει !! 3 μήνες προσπαθούμε πάνω κάτω και τους 3 έχω κάνει τεστ. ( οκ το έναν μήνα  λογικό γιατί είχα 4-5 μέρες καθυστέρηση) μέχρι και Δευτέρα είναι φυσιολογικό να αναμένω. Αν όχι από τρίτη θα κάνω ένα τεστ ξανά.. 

4 ώρες πρίν, katekatekate είπε:

Έχεις πολύ δίκιο Σοφία μου. Προσπαθώ να το βάλω στο μυαλό μου και να το τηρήσω αλλά η ανυπομονησία ώρες ώρες με τρώει !! 3 μήνες προσπαθούμε πάνω κάτω και τους 3 έχω κάνει τεστ. ( οκ το έναν μήνα  λογικό γιατί είχα 4-5 μέρες καθυστέρηση) μέχρι και Δευτέρα είναι φυσιολογικό να αναμένω. Αν όχι από τρίτη θα κάνω ένα τεστ ξανά.. 

Είναι σίγουρα μια κατάσταση που θέλει ειδική διαχείριση. Είναι σαφώς μια πολύ σπουδαία υπόθεση αλλά θα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο γιατί διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να προκύψουν αρνητικές επιπτώσεις και στην ψυχολογία μας και στην ερωτική ζωή λόγω της ανάγκης ουσιαστικά για την ύπαρξη προγραμματισμένου σεξ κάποιες μέρες κλπ. Είναι δύσκολο αλλά θα πρέπει να μπαίνουν κάποια όρια στην επιρροή των συναισθημάτων.

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Χάθηκα αυτές τις μέρες με όλες τις υποχρεώσεις…τα νέα μου εμένα είναι ότι μόλις πέρασα τις γόνιμες. Οπότε αναμένουμε… επίσης πήγα στο γυναικολόγο περισσότερο να δω για ωορρηξία αν συμβαίνει τη μέρα που νιώθω τα τσιμπηματάκια και να συζητήσω  κι εγώ γι αυτό το θέμα της οπισθια μήτρας που επίσης έχω ! Με διαβεβαίωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με σύλληψη και εγκυμοσύνη,  παρά μόνο ισως στην περίοδο να πονάμε λίγο περισσοτερο τις πρώτες μέρες. Ούτε με στάση.  Τον εμπιστεύομαι πολύ και με ηρέμησε ως προς αυτό το κομμάτι. 

Καλά αποτελέσματα κορίτσια μου! Θα περιμένω να μάθω νέα σας! 

Εγώ περιμένω περίοδο 24-26.  Έκανα ένα τεστ ξανά σήμερα όπως είχα στο μυαλό μου να κάνω γιατί έχω ένα κοντινό γάμο και ήθελα να αποφύγω το αλκοόλ αν έβγαινε θετικό αλλά Τζιφός! Θα πιούμε στην υγειά της επόμενης προσπάθειας! 😂

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Eirini98 είπε:

και να συζητήσω  κι εγώ γι αυτό το θέμα της οπισθια μήτρας που επίσης έχω ! Με διαβεβαίωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με σύλληψη και εγκυμοσύνη,  παρά μόνο ισως στην περίοδο να πονάμε λίγο περισσοτερο τις πρώτες μέρες. Ούτε με στάση.  Τον εμπιστεύομαι πολύ και με ηρέμησε ως προς αυτό το κομμάτι. 

όπως σε πολλά θέματα, διαβάζω κι εγώ τόσο δοαφορετικές απόψεις γι αυτό... Διάβαζα πχ σε site γνωστού γυναικολόγου πως στην περίπτωση μας προτείνεται η στάση "του σκύλου" ή αλλιώς στα... 4, κι επίσης μετά την επαφή να μένουμε στο κρεββάτι μπρούμυτα κι όχι ανάσκελα. Ο δικός μου ο γιατρός μου λέει να μη μένω καν στο κρεββάτι, πόσο μάλλον να τον νοιάζει το αν θα είναι ανάσκελα ή όχι..

Όμως, αν και μία στο τόσο κάτι από αυτά παίζει να βοηθήσιε, γιατί να μην το κάνουμε? 🤷‍♀️Θα ξαναρωτήσω στις 2/06 που θα πάω και θα επανέλθω με feedback 

5 ώρες πρίν, Margaretgr είπε:

όπως σε πολλά θέματα, διαβάζω κι εγώ τόσο δοαφορετικές απόψεις γι αυτό... Διάβαζα πχ σε site γνωστού γυναικολόγου πως στην περίπτωση μας προτείνεται η στάση "του σκύλου" ή αλλιώς στα... 4, κι επίσης μετά την επαφή να μένουμε στο κρεββάτι μπρούμυτα κι όχι ανάσκελα. Ο δικός μου ο γιατρός μου λέει να μη μένω καν στο κρεββάτι, πόσο μάλλον να τον νοιάζει το αν θα είναι ανάσκελα ή όχι..

Όμως, αν και μία στο τόσο κάτι από αυτά παίζει να βοηθήσιε, γιατί να μην το κάνουμε? 🤷‍♀️Θα ξαναρωτήσω στις 2/06 που θα πάω και θα επανέλθω με feedback 

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν διάφορες πρακτικού τύπου συμβουλές για το συγκεκριμένο θέμα και είναι δύσκολο να γνωρίζεις τι ισχύει όντως και τι όχι. Δεν είναι κακό να δοκιμάζεις πράγματα εφόσον υπάρχει σιγουριά ότι δεν μπορούν να προκαλέσουν κάποια βλάβη, αρκεί να μην γίνεται πιεστικό γιατί αρκετά έχουμε ήδη στο κεφάλι μας. Δοκιμάζουμε και εμείς διάφορα όσον αφορά στάσεις κλπ. χωρίς να υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα αλλά μόνο αν μας βγεί κατά την διαδικασία.

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...