Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2025

Ellidr

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 33
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Ellidr είπε:

Τι κάνετε κορίτσια 

Μου βγήκε η pappa χάλια 1/3 για σύνδρομο ντάουν τη Δευτέρα πάω για λήψη τροφοβλαστη 

Σκατα

Ενώ η αυχενική ήταν τέλεια 

Καλησπέρα…πως γίνεται αυτό;;υποτίθεται δεν βλέπουν και στην αυχενική για σύνδρομο;;μήπως να κάνεις μια επανάληψη;;

πρίν από 15 λεπτά , Fofi! είπε:

Καλησπέρα…πως γίνεται αυτό;;υποτίθεται δεν βλέπουν και στην αυχενική για σύνδρομο;;μήπως να κάνεις μια επανάληψη;;

πρίν από 15 λεπτά , Fofi! είπε:

Και στη κόρη μου τα ίδια ενώ είναι χα πολύ καλή αυχενική η pappa μου έριξε τα ποσοστά στο 1 / 118 και έκανα νιπτ 

Αλλά τώρα ένα προς 3 πολύ κακό αποτέλεσμα τι να πω δε ξέρω έχω στεναχωρηθεί 

Και αγχώνομαι και για τη βελόνα 

5 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Τι κάνετε κορίτσια 

Μου βγήκε η pappa χάλια 1/3 για σύνδρομο ντάουν τη Δευτέρα πάω για λήψη τροφοβλαστη 

Σκατα

Ενώ η αυχενική ήταν τέλεια 

Έλα κορίτσι μου εγώ πιστεύω θα είναι όλα καλά. Αφού σου έχει ξανασυμβεί που είδα ότι γράφεις και πάλι ήταν όλα καλά. Κι εμένα η ξαδέρφη μου τόσο είχε πιθανότητα και έκανε τροφοβλαστη και δεν είχε τίποτα τελικά το μωράκι... Επίσης στην κολλητή μου της έλεγαν ότι έχει κοντά πόδια στη β επιπέδου και θα βγει νάνος το μωρό και έκανε αμνιοπαρακέντηση και πάλι ήταν καλά το μωρακι. Και σε μια άλλη φίλη μου ότι δεν έβλεπαν τον εγκέφαλο ολοκληρο. Όλα αυτά τα μωρακια έχουν γεννηθεί υγιέστατα.Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα αργούν;

On 2/5/2025 at 3:06 ΜΜ, Xara999 είπε:

Καλησπέρα στην παρέα!! 
Πρωτο παιδάκι και είμαι 16 και 4 και πητ 13/10!!

Ταλαιπωρηθηκαμε στην αυχενική , αλλά τελικά εχουμε έναν υγιέστατο μπόμπιρα!!! 

Ευχομαι σε όλες με το καλό !! 

Καλησπέρα κορίτσι!!! Άντε με το καλό καλωσηρθες στην παρέα μας❤️

Γιατί λες ταλαιπωρήθηκατε αν επιτρέπεται; Χαίρομαι που τελικά πήγαν όλα κατ'ευχην

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...