Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Σε ευχαριστώ! Η TSH ήταν κάτω απο 2 τον περασμένο Οκτώβρη και τώρα 2,3. Άρα τό’ χούμε! Έχω άλλα δύο έμβρυα. Θα κάνω και ήπια διέγερση και ό,τι προκύψει θα τα μεταφέρω όλα και ο Θεός βοηθός!! Δεν άλλαξα γιατρό τελικά, επισκέφτηκα και άλλον αλλά δεν με έπεισε! Ό,τι και να γίνει θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με τον παρόν γιατρό. 

Σούπερ! Τό’ χούμε για την ώρα..

Πρόσφατα έκανα και εγώ και ήταν αντίστοιχα 89, 83 και 94. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι είναι οκ! Αν έχεις νέα από τον γιατρό σου ενημέρωσε μας, είμαι πολύ περίεργη..

Ο γυναικολόγος μου απάντησε ότι είναι όλα καλά. Περιμένω κ από τον ενδοκρινολόγο, αν μου πει κάτι διαφορετικό θα σου πω. 

• Μου αρέσει 1

2 Αποβολές μέσα σε 1 χρόνο

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια άνοιξα αυτό το θέμα για να μιλήσω με κάποιον να μου φύγουν από μέσα μου γιατί νιώθω ότι τα κρατάω και δεν ξεσπάω!!!Να ξεκινήσω να σας πω πως έχω δύο παιδάκια και αποφασίσαμε με τον άντρα μου ότι θέλουμε ένα ακόμα.Ξεκινησαμε τις προσπάθειες πριν ένα χρόνο, έμεινα αμέσως έγκυος από τον πρώτο μήνα προσπαθειών!Ειχα από την αρχή δύσκολη εγκυμοσύνη με αίμα!Εκανα ενέσεις προγεστερόνης και όλα πήγαιναν πολύ καλά!Εκανα την αυχενική διαφάνεια και ήταν όλα τέλεια ένα τέλειο μωρο!Μετα απο 3 μέρες μπήκα στο νοσοκομείο  στις 13 εβδομαδεσ Εγκυμοσύνης γιατί είχα πολλούς εμετούς.Την νύχτα ξαφνικά έκανα 39 πυρετό και συνέχισα να κάνω ανά 3 ώρες υψηλό πυρετό. 12 το πρωί ένιωσα σαν να έχω κατουρηθεί πάνω μου!!Ειχαν σπάσει τα νερά.Μου έκαναν υπέρηχο και το επιβεβαίωσαν και προχώρησαν σε φυσιολογικό τοκετό!!Πολυ δύσκολο δεν το πίστευα με τίποτα ότι μου είχε συμβεί αυτό!Τελικα από τις εξετάσεις βρέθηκε ότι υπήρχε αιμοφιλος στον κόλπο και γι αυτό τον λόγο έγινε ριξη υμένων.Να πω ότι μετά από αυτό έπαθα και χοριοαμνιονιτιδα!πήρα αντιβίωση για 10 μέρες!Αλλαξα γυναικολο!τα κάναμε όλα τέλεια πριν ξανά μείνω έγκυος !Εμεινα έγκυος ξανά μετά από 7 μήνες όλα πήγαιναν τέλεια είχα ξανα πάλι αίμα στην αρχή της εγκυμοσύνης και έκανα πάλι ενέσεις και φάρμακα !Εκανα την αυχενική όλα τέλεια και στο προκαθορισμένο τελευταίο ραντεβού ήταν όλα μια χαρά μια τέλεια εγκυμοσύνη!Την επόμενη μέρα και χωρίς να κάνω τίποτα ούτε να κουραστώ πήγα στο μπάνιο και ξαφνικά ένιωθα σαν να άνοιξε ο κόλπος από κάτω και ακούμπησα κάτι με το χέρι μου μην λέω πολλά τελικά αυτός ήταν ο σάκος είχε ανοίξει ο τράχηλος χωρίς λόγο και είχε βγει ο σάκος έκανα επείγουσα περιδεση τραχήλου που πήγε μια χαρά αλλά δυστηχως έχανα νερά γιατί είχε τρυπήσει ο σακος!Ο γυναικολόγος μου είπε την αλήθεια ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο και ότι δεν έχω πιθανότητες !την επόμενη μέρα είχε ελάχιστα νερά ο σάκος και την επόμενη μέρα το πρωί δεν άκουγαν καρδιακό παλμό και μου έκαναν υπέρηχο και το  επιβεβαίωσαν!Εκανα ξανά τοκετό φυσιολογικό και μου πήραν το μωράκι μου στις 17 εβδομάδες !!!πολύ δύσκολο να γυρίζεις σπίτι να έχεις κάνει όνειρα να νιώθεις το μωρό να έχεις τόσο μεγάλη χαρά και να γυρίζεις με άδεια χέρια!!Και να πρέπει να είσαι εντάξει γιατί έχεις τα παιδάκια σου που δεν πρέπει να σε βλέπουν στο μαύρο χάλι!!!Εχει περάσει 1 μήνας και ακόμα δεν το πιστεύω πως μου έχει ξανά συμβεί αυτό για δεύτερη φορά!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...