Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Τεστ αχνό

x_chrysa

Recommended Posts

Καλησπερα🙂 Ακομη και άχνη γραμμή αν υπαρχει σημαίνει θετικο, αρκεί να μην είναι γκρι ( γιατί αυτή ίσως είναι εξάτμισης) και εφόσον εμφανιστηκε και νωρίς άρα λογικά είναι θετικό! Επίσης έχω ακούσει από πολλές κοπέλες να είχαν καφέ τις ημέρες που περίμεναν περίοδο αλλά τελικά να μην ήρθε η περίοδος και να ήταν εγκυες. Τελικά σε εσένα τι έγινε;Συνεχίστηκαν τα καφέ ;

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Anna Maria 1995 είπε:

Καλησπερα🙂 Ακομη και άχνη γραμμή αν υπαρχει σημαίνει θετικο, αρκεί να μην είναι γκρι ( γιατί αυτή ίσως είναι εξάτμισης) και εφόσον εμφανιστηκε και νωρίς άρα λογικά είναι θετικό! Επίσης έχω ακούσει από πολλές κοπέλες να είχαν καφέ τις ημέρες που περίμεναν περίοδο αλλά τελικά να μην ήρθε η περίοδος και να ήταν εγκυες. Τελικά σε εσένα τι έγινε;Συνεχίστηκαν τα καφέ ;

Είναι πιο έντονο ροζ τώρα όχι καφέ. Απλά έχω κάνει κ άλλες φορές τεστ πρώτη φορά βγήκε έτσι λεπτή. Ξέρω ότι βγαίνει μετά από ώρα λεπτή εξάτμισης οπότε δεν ξέρω τι να πιστέψω. Θα περιμένω να δω 

πρίν από 41 λεπτά , x_chrysa είπε:

Είναι πιο έντονο ροζ τώρα όχι καφέ. Απλά έχω κάνει κ άλλες φορές τεστ πρώτη φορά βγήκε έτσι λεπτή. Ξέρω ότι βγαίνει μετά από ώρα λεπτή εξάτμισης οπότε δεν ξέρω τι να πιστέψω. Θα περιμένω να δω 

Κάνε άλλης ετερειας τεστ με σταυρό ειναι πιο ευδιάκριτα τώρα φαίνετε αρνητικό στην φωτο

πρίν από 14 λεπτά , linaa είπε:

Κάνε άλλης ετερειας τεστ με σταυρό ειναι πιο ευδιάκριτα τώρα φαίνετε αρνητικό στην φωτο

ΕΚΑνα το κλιαρ με την κάθετη. Αυτό στη φωτογραφία είναι πρεντικτορ την κατασκευή.  Σήμερα βγήκε στο δίλεπτο η λεπτή γραμμή του κλιαρ και μπερδεύτηκα. Επειδή είναι λεπτή 

Καλε κανε μια χοριακη να σου φυγει η απορια!!! Καταλαβαινω οτι θελεις να αποφυγεις το ψυχοφθορο της υποθεσης αλλα κι αυτο ψυχοφθορο δε σου ειναι;; προσωπικα θα ενιωθα χειροτερα να ειμαι με την αμφιβολια. Ευχομαι να πανε ολα καλα και να ειναι θετικο!

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, x_chrysa είπε:

Σήμερα στις 32 μέρες μου ήρθε καφέ το πρωί. Αυξήθηκε λίγο η ροή χωρίς κάτι άλλο. Είμαι αρκετά πρησμένη βέβαια γενικά οπότε μάλλον αδιαθέτησα δε ξέρω. ΕκΝ ακόμα ένα τεστ κλιαρ σήμερα βγήκε στο δίλεπτο μια πολύ λεπτή άχνη πολύ γραμμή. Να είναι εξάτμισης ; Πως γίνεται στο δίλεπτο να ναι εξάτμισης δεν ξέρω. Μπλε είναι αλλά πολύ λεπτή. Δεν ξέρω τι να πω. 

Εγώ λέω να πας αύριο για μια χοριακη που είναι σίγουρο το αποτέλεσμα 

12 ώρες πρίν, Zaxaroulamak είπε:

Καλε κανε μια χοριακη να σου φυγει η απορια!!! Καταλαβαινω οτι θελεις να αποφυγεις το ψυχοφθορο της υποθεσης αλλα κι αυτο ψυχοφθορο δε σου ειναι;; προσωπικα θα ενιωθα χειροτερα να ειμαι με την αμφιβολια. Ευχομαι να πανε ολα καλα και να ειναι θετικο!

Σε παρόμοια περίπτωση έκανα οκτώ χοριακες ώσπου έπεσε εντελώς. Για αυτό δεν πάω. Είναι ψυχοφθόρα και τα δύο συμφωνώ αλλά προτιμώ μάλλον να αφήσω να περάσουν ακόμα λίγες μέρες 

σ ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, x_chrysa είπε:

Σε παρόμοια περίπτωση έκανα οκτώ χοριακες ώσπου έπεσε εντελώς. Για αυτό δεν πάω. Είναι ψυχοφθόρα και τα δύο συμφωνώ αλλά προτιμώ μάλλον να αφήσω να περάσουν ακόμα λίγες μέρες 

σ ευχαριστώ 

Εμενα το clear έδειξε αρνητικό ( υποτίθεται ειναι κ απο τα πιο αξιοπιστα) 3 μέρες μετά μου εφερε ένα άλλο ο άνδρας μου να το κανω με το ζόρι ( δεν πίστευα πως είμαι εγκυος καθώς το 1ο μου παιδι ήρθε με εξωσωματικη) και έδειξε αμέσως θετικό, η χοριακη ηταν 14.500.. οποτε δοκίμασε μια άλλη εταιρεία  αν δεν θέλεις να κάνεις  χοριακη.. εύχομαι να ειναι θετικοτατο!!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...